Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cupa Romaniei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Sferturile de finală ale Cupei Timişoreana

Steaua - Oţelul
Rapid - FC Argeş
Pandurii TG Jiu - FC Naţional
Poli Timişoara - Poli Iaşi

Jocurile se desfăşoară în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, echipele prevăzute primele în program la fiecare joc fiind organizatoare

red11

pt semifinale stiti cumva cum se incruciseaza , cine cu cine va juca?...
cimisoreni sunt sigur ca daca vor trece de iasi vor juca cu castigatoarea dintre pandurii si national:?... ca poate poate ajung ei in finala
Quote:cimisoreni sunt sigur ca daca vor trece de iasi vor juca cu castigatoarea dintre pandurii si national... ca poate poate ajung ei in finala

Pei asta s-ar putea sa si fie ideea...;)
daca poli trece de poli iasi(dar nu prea cred), sunt sigur ca pierde cu pandurii sau national. deja au ajuns in sferturi si cred ca ajunge pentru ei

red11

probabil vor fi ajutati si de arbitraje ca doar finala se joaca la timisoara... dar si eu cred ca vor pierde in fata iasului:P... fotbalul are legile lui nescrise si nu-l poti fenta la infinit
AlbRosuUTA a scris
Quote:Poli Timisoara-Politehnica Iasi

Ce ati zice daca am merge sa sutinem Iasi-ul la Timisoara ?dupa cum stiti Iancu mistretul a avut o atitudine asemenea infractorilor ceea ce si este si l-a santajat pe Ionut Popa ca nu vede nici un jucator de la Aekk daca nu joaca la timisoara.si cum iasi-ul nu are bani sa cumpere jucatori pare dispusa sa accepte acest santaj al mistretzului.
Ce parere aveti ?vreti sa mergem la timisoara sa il sustinem pe Ionut Popa sa se simta ca si acasa !!
Sa nu uitam ca nea Popica ne-a sustinut si ne-a luat apararea peste tot.Si la Craoiva cand s-a certat cu un ziarist pe tema campioanei provinciei si nu a uitat niciodata ca e utist.asa ca sa nu il uitam nici noi pe cel ce a adus ultima promovare pe teren si care ne-a ajutat sa batem 3-4 la timisoara !!!!!!!!
Eu propun sa mergem sa il sustinem.

ti`am sters topicul pentru ca nu trebuie acuma la fiecare echipa care joaca cu poli sa le deschidem un thread. nu sunt curios nici de aek nici de iasi...si ideea sa meri sa sustii pe toti agaricii care joaca cu poli e aiurea...ma limitez sa o sustin doar pe uta.. nu ti`am sters postul definitiv ca poate sunt altii care au alta parere.

AlbRosuUTA

nu mergem sa sutinem iasi-ul ci pe ionut popa sa vada aekk ca nu le-a mers cum au vrut si si iasi va fi sustinuta.nu cred ca am zis sa mergem la fiecare meci !
Eu vad ca tu vrei sa strigi antipoli.

AlbRosuUTA

tu nu vezi bine .....
probabil ca gretosul ala de mitic va propune echipei cu care va juca Poli in semifinale,daca se va califica,sa joace tot la Timisoara,iar cum finala Cupei se disputa ati ghicit tot la Timisoara,Poli poate castiga Cupa jucand doar pe teren propriu...atitudine de manelist,fara onoare,fara respect,fara caracter...calca pe cadavre numai sa reuseasca...

AlbRosuUTA

cynic exact si tocmai de aceea am propus nsa mergem sa il sustinem pe ionut popa
Va roade invidia...
M_i_f Wrote:Va roade invidia...

Si de ce ne-ar roade, mon cher ?
Uita-te si tu putin cine vb-este, noi avem doua trofee de genu' voi niciunul, asa ca mai este mult pana departe.
Cu toate combinatiile si sforile care se trag sa castigati si voi un trofeu pt a nu se satura Iancu sa bage bani la nesfarsit in AEK, tot nu ve-ti castiga cupa, pot sa fac pariu pe chestia asta!
Pai daca nu v-ar roade invidia a-ti adopta o atitudine indiferenta dat fiind faptul ca voi ati iesit din cupa...in schimb pe voi vad ca va preocupa foarte tare sforile si aranjamentele care s-au facut si care se vor face.
Nu stiu pe cine ce il roade ca vad ca voi, violetii, va bagati in seama pe aici pe la noi. Nu mai incapeti la voi pe forum?
The_Kid Wrote:

Uita-te si tu putin cine vb-este, noi avem doua trofee de genu' voi niciunul, asa ca mai este mult pana departe.
Cu toate combinatiile si sforile care se trag sa castigati si voi un trofeu pt a nu se satura Iancu sa bage bani la nesfarsit in AEK, tot nu ve-ti castiga cupa, pot sa fac pariu pe chestia asta!

Din cate stiu si Poli are o cupa.
ura21 Wrote:
The_Kid Wrote:

Din cate stiu si Poli are o cupa.

pOLI DA! VOI NU!!!
acest poli care este la timisoara nu are palmares, poate ca poli care este acum in bucuresti are o cupa
ura21 Wrote:Din cate stiu si Poli are o cupa.

Cred ca nu vorbesti despre aceeasi echipa...
ne roade invidia mifule,ce sa facem si noi?am vrea si noi sa avem un conducator ca al vostru,fotbalisti aradeni simboluri de la Dinamo,un trecut de Bragadiru,pe Chivorchian presedinte,si cate si mai cate.imi place cum ai scris "a-ti adopta"...am o sugestie,e inspirata din Murphy,cand nu esti sigur nu pune liniuta,e gresit sigur...ca sa nu te mai fierb in suc propriu,"tie,iti,-ti" sunt pronume personale la persoana a doua singular de exemplu "cumpara-ti o carte de gramatica",iar "(voi) ati adopta" e verb declinat la conditional optativ prezent,la persoana a doua plural.scuze de off-topic.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's