Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Cupa Romaniei
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Sper sa iasa dinamo din cupa...
Si eu m-am bucura, cu toate ca nu imi sunt simpatici muresenii...
De mentionat arbitrajul... minim 3 faulturi clare, sesizate si de comentator !!
O adevarata nebunie in meciul de la Cluj!
Dupa 2 - 0 pentru "U" la pauza si un eliminat la CFR a urmat:
min.49: 2-1
si apoi nebunia pe final:
min.77: 2-2 egaleaza Trica
min.78: 3-2 pentru "U', suteu
min.80: 3-3 egaleaza pentru CFR Peralta

Intre timp a egalat si Danciu pentru Dinamo. Una peste alta, Danciulescu a fost poate cel mai nedreptatit jucator roman din p.d.v. al selectionarilor in nationala. Cel putin in ultimi 20-25 de ani...
red_uber_alles Wrote:Una peste alta, Danciulescu a fost poate cel mai nedreptatit jucator roman din p.d.v. al selectionarilor in nationala. Cel putin in ultimi 20-25 de ani...

Da ma, da ii Mutu, ii Mutu, cum sa il scoata pe Mutu, sau eventual pe Marica? A, si bine ca revine Radoi, ca Muresan a jucat foarte slab cu Franta. Cel mai bun meci a fost cel cu Feroe, am jucat pur si simplu superb acolo.
Ce a devenit nationala.........:smt097 Becali (alegeti voi care)

Ce meci e la Cluj, nebunie adevarata.
FMM Serea, ai facut ce ai facut si le-ai calificat pe javre.
In plus de asta bineinteles ca au preferat sa televizeze javrele in dauna derby-ului clujean.
Eu nu prea acuz arbitri, dar s-a vazut de la o posta ca Serea e cu Dinamo...

Urmeaza Sportu Studentesc - Steaua. (sunt curios daca o sa mai vad alt "Serea")

Mai o sa dureze putin timp pana o sa fie privita altfel provincia, credeam ca totusi CFR a mai schimbat mentalitatea celor de sus si ca lucrurile se vor schimba putin..
Pfoai! Ce meci la Cluj!

S-a ajuns la penalty-uri.
In prima serie de 5 au inscris toti.
Urmeaza faza de one-by-one (scuze Burebista).

penalty 6: gol de ambele parti, scor 9-9
penalty 7: gol de ambele parti, scor 10-10
penalty 8: inscrie Panin, dar si cei de la U, scor 11-11
penalty 9: gol de ambele parti, scor 12-12
penalty 10: gol al ambilor portari!!!, scor 13-13
incep sa ma intreb daca nu cumva se executa cu poarta goala
penalty 11: se repeta jucatorii!!!, Trica marcheaza, Soporan rateaza (marcase la precedentul penalty) si CFR se califica cu 14-13!!!
Incredibil, rezultat final U Cluj - CFR Cluj 3-3 dupa 90 de minute si 13-14 dupa executarea loviturilor de la 11 m (am luat in considerare si rezultatul dupa 90 de minute). :icon_cheesygrin:
Sportul a deschis scorul in partida cu echipa maestrului! (Curelea, min.67). E adevarat, Steaua joaca cu foarte putini titulari, dar asta nu schimba scorul :icon_cheesygrin:

Si 2-0 pentru Sportul in minutul 85! Nu stiu de ce-mi vine in gand cantecu' cela cu "anu' asta p..a-n ghencea"????
sportul studentesc -steaua 2-0 min 85

sportul studentesc -steaua 2-0 final de meci..... steaua iese :D
Rapid - Petrolul... acelasi tip de meci, suporteri relativ putini, joc extrem de slab al rapidului... sper sa aiba soarta stelei.. momentan 1-1

Totusi eu nu imi dau seama ce sa intampla cu steaua si mai nou rapid, din cate vad suporterii is tot mai rarefiati, sper definitiv.
nu pot decat sa felicit echipa Timisoarei (chiar daca unii imi vor sari in cap)dupa victoria de aseara cu Dinamo,din Cupa Romaniei!
timisoara m..e timisoara...dinamo m..e dinamo...CU UTA PANA LA MOARTE
o fost blat. galben-negrii o s-o lase mai moale in campionat... cel putin asa zice zvonistica.
:cool:Trezirea,domnilor....
n-am urmarit meciul insa dupa rezultat pot spune ca ...e ok. rivalitate -rivalitate dar faptul ca o echipa din "provincie" reuseste sa se bata in mod real cu jegurile de bucuresti e un fapt pozitiv.
acelasi lucru si despre ascensiunea clujului, craiovei si urziceniului in campionat si cupa.
ba mai mult, decizia frf de a interzice accesul spectatorilor la un meci disputat pe un teren neutru este neregulamentara.
concluzia e.... sandu si mitica la puscarie :biggrin:
Au reusit si ei sa bata pe dinamovisti si acum 3 saptamani e sarbatoare nationala in banat!Se stie ca scopul lor in viata e sa bata pe dinamo si pe uta!
(29-04-2009 11:20 AM)kristiano_RS Wrote: [ -> ]Au reusit si ei sa bata pe dinamovisti si acum 3 saptamani e sarbatoare nationala in banat!Se stie ca scopul lor in viata e sa bata pe dinamo si pe UTA!

Nu i-au batut pe dinamo, i-auumilit, sunt la a 2-a finala de Cupa Romaniei consecutiv; intamplator sau nu au cel mai frumos fotbal din acest retur, din pacate noi nu insemnam nimic la ora actuala in fotbal.
(29-04-2009 11:43 AM)danuu Wrote: [ -> ]
(29-04-2009 11:20 AM)kristiano_RS Wrote: [ -> ]Au reusit si ei sa bata pe dinamovisti si acum 3 saptamani e sarbatoare nationala in banat!Se stie ca scopul lor in viata e sa bata pe dinamo si pe UTA!

Nu i-au batut pe dinamo, i-auumilit, sunt la a 2-a finala de Cupa Romaniei consecutiv; intamplator sau nu au cel mai frumos fotbal din acest retur, din pacate noi nu insemnam nimic la ora actuala in fotbal.

noi existam la aceasta ora si asta ne multumeste...pe cand ei nu exista si au echipa de imprumut...CU UTA PANA LA MOARTE
@flavius, nu vreau sa polemizez, ideea era ca tot ne cramponam de poli sau cum ii cheama si nici nu ma intereseaza cine sunt ei, as vrea sa ne vedem de UTA noastra !
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Reference URL's