Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Piturca cred ca are ceva cu Vlad Munteanu si Sergiu Radu!Mie chiar imi place cum joaca baietii astia,sunt laudati in Germania,ar trebui incercati si ei macar acum ca este meci amical!Si Ogararu ma gandesc ca este la o forma buna,deoarece am vazut ca a jucat acuma recent titular deci ar putea sa-l incerce si pe el!
cobra_ady11 Wrote:Cosmin Contra (Getafe CF), Cristian Chivu (Internazionale Milano), Răzvan Raţ (FC Şahtior Doneţk), Paul Codrea (AC Siena), Florentin Petre (TSKA Sofia), Ciprian Marica (VfB Stuttgart) şi Adrian Mutu (Fiorentina). acestia sunt stranierii convocati de Piti pentru amicalul cu Turcia

-ma surprinde faptul ca lipsesc jucatorii:Sergiu Radu,Vlad Munteanu si Ogararu!Piturca asta insista in prostie dar ce sa faci cand din prostie scoate rezultate,nu ai ce sa ii zici!

Sunt de acord cu tine frate,Piturca ii foarte orgolios si cu cat presa ii va sugera mai mult sa ii convoace pe cei 3,el nu o va face si cred ca greseste,deoarece cei doi(S.Radu si V.Munteanu) sau transferat recent la Wolfsburg unde au devenit printre cei mai bine platiti fotbalisti romani la ora actuala(Radu are 1,2 mil de euro pe sezon,iar V.Munteanu 1 mil),si sunt in forma de zile mari,daca nu si Munteanu dar macar Radu care continua sa dea gol dupa gol pt Wolfsburg.Iar de Ogararu nu mai am ce sa zic,evolutia lui vorbeste de la sine(joaca titular meci de meci si rezerva sa ii Heitinga,sau daca nu e rezerva e folosit pe alt post pt a-i face loc lui Ogararu,iar Heitinga e titular in nationala Olandei).Dar vorba ta cobra_ady11,atat cat are rezultate,nu-i putem reprosa nimic lui Piturca.
nu ii putem reprosa nimic dar sa vezi ce potop va fi pe el daca Doamne fereste nu se califica
Urmariti meciul nationalei de tineret in Anglia? Acum este 1-1 la pauza. Mie mi se pare ca jucam destul de bine, putin timorat in aparare dar destul de ok in atac. Mi-e ciuda de faptul ca noi, inafara Hora, nu avem un potential component al acestei echipe. Daca paote Tudose de la Buzau, ar fi putut si Furdean , L.Todea, Melinte, sau altii de la noi.

Iata cum preferam (UTA) , "experienta" talentului...
ma uit si ma minunez. de la mijloc in sus avem echipa. zburdam de parca n-am juca in Anglia ci in... Malta. Pacat ca in aparare e cam vraiste.
"In partida amicala disputata in aceasta seara pe stadionul "Lia Manoliu" reprezentativa Romaniei a reusit sa se impuna in fata "bronzului" de la Campionatul Mondial din 2002. In ciuda unui debut de partida nu foarte reusit, in care turcii au dominat clar partida si au avut chiar si o bara in urma sutului puternic de la 25 de metri al lui Arda, Romania a inceput sa puna usor usor stapanire pe joc. Marica si Mutu au irosit primele ocazii in prima repriza, ambii trimitand insa din pozitii favorabile peste poarta. La pauza scorul a fost 0-0, dar in partea a doua „tricolorii" s-au dezlantuit.

In minutul 60, Ciprian Marica a reusit o faza de toata frumusetea pe partea stanga a defensivei turcilor si i-a pasat perfect lui Dica, aflat la 5 metri in fata portii goale, stelistul reusind astfel sa deschida scorul. Imediat dupa aceea, Mutu a ratat o noua ocazie, reluarea sa cu capul fiind peste poarta. Romania s-a jucat cu Turcia dupa aceea, creandu-si ocazii peste ocazii cu Marica, Mutu si Nicolita printre protagonisti.
Golul doi a cazut, astfel, firesc, in urma unei faze foarte bine lucrate de veteranul Dorinel Munteanu si acelasi Ciprian Marica. De data asta, in plasa a trimis Adi Mutu, cu un sut sec din careu. O victorie lejera in fata unui adversar incomod si un rezultat ce da sperante pentru partidele oficiale din aceasta toamna.

Romania: Lobont - P. Marin, Goian, Chivu (min. 65 - St. Radu), Rat - Radoi (min. 45 - D. Munteanu), Codrea (min. 65 - Lazar) - Fl. Petre (min. 45 - Nicolita), N. Dica (min. 78 - Ad. Cristea), Mutu - Marica (min. 80 - Cl. Niculescu). Antrenor: V. Piturca.

Turcia: Serdar - Sabri (min. 82 - Gokdeniz), I. Toraman, Gokhan Zan, I. Uzulmez (min. 67 - Volkan) - Mehmet Topuz (min. 72 - Gimsin) ,Hamit Altintop , Emre (min. 42 - Nihat), Arda (min. 46 - Tumer) - Tuncay, Gokhan Unal (min. 72 - Halil Altintop). Antrenor: Fatih Terim.

Arbitri: Markus Merk - Matthias Anklam, Holger Henschel (toti Germania)"

http://www.sportarad.ro

-un rezultat bun,care da sperante in privinta calificarii la europene
Sa zic ca mia placut meciul de aseara, insa mai avem pana sa spunem ca batem Olanda , si sa fim cu picioarele pe pamant , turcii au jucat prost , fundasii au gafat de multe ori si dupa primul gol stateau aiurea prin teren doar ca sa umple terenul ...... Parerea mea ca e ca suntem pe drumul cel bun , construim destul de bine insa cam incet pentru a pune probleme Olandei care se misca foarte bine in teren .....

P.S Imi place MARICA care cred ca este cel mai important jucator din echipa(e constant si lupta tot timpul) , mi-ar placea sa-l vad pe MARICA alaturi de un jucator mai rapid (poate un niculescu sau mazilu) si in spatele lor DICA SI MUTU....... ("visul meu de mic copil :d)

Si cred ca de data asta ne vom califica (65 %) ----DOAMNE AJUTA !!! ----

Si sa nu uitam FORZZA UTA
In ca un meci care confirma unde este la ora actuala nationala Romaniei. Undeva intre locurile 10 si 20 in lume. Avem cativa jucatori buni, foarte buni (trioul Dica - Mutu - Marica e letal cand sunt toti 3 concentrati), dar suferim inca sub multe aspecte.
Observatii:
Marica formidabil. Fata de meciul cu Slovenia a fost acum total concentrat la joc si s-a vazut. Valoare are, pacat de inconstanta.
Mutu e clar cel mai bun jucator al nostru. S-a vazut ca inca n-a inceput campionatul, dar are indiscutabil valoare.
Dorinel a aratat inca odata ce inseamna sa sti sa dai o pasa lunga. Nu, nu cred ca Dorinel mai e o solutie pentru nationala. Nu mai are viteza, nu mai are forta, nu mai are nici rezistenta. Dar noi clar nu mai avem asa un pasator! Pacat!
Ciudata atitudinea lui Goian. Dupa ce a intrat Stefan, mi s-a parut ca stelistul e mai preocupat sa-i arate acestuia cine-i "seful" in aparare! Se baga in zona lui, uneori de-a dreptul peste el, avea interventii "ciudate", ma rog, nu stiu daca asta o fost treba, dar eu asa am vazut-o.
In rest avem multi "truditori" si asta se pliaza bine pe ideile tactice ale lui Piti.
Deci avem sanse bune de calificare, cu conditia ca trioul pomenit mai sus sa fie in forma in meciurile importante.
plictiseala generala in prima repriza, show total in a doua. tonul l-a dat Marica si apoi au intrat si ceilalti in joc. schimbari de directie, pase din prima, calcaie... tot tacamul. cel mai mult ma bucur ca am vazut o echipa care joaca din placere, compusa din jucatori care par sa se simta foarte bine impreuna. daca nici acum nu ne calificam...
Sper sa fie o victorie de moral cea cu Turcia!Cred ca o sa se califice nationala,are sanse mari,daca nu acum atunci cand???
http://www.prosport.ro/index.php?section...x&id=57714

Iata echipa din meciul de deseara. Petre Marin mai nou nu e nici rezerva la Steaua, iar Lovin joaca mult decat Ovidiu Petre. Chiar asa de suparat sa fie Piti pe Ogararu?:?
Eu am o presimtire neagra pt deseara! Bielorusii vor scoate cel putin un egal, in timp ce Bulgarii ii vor invinge pe Olandezi... si asa vom ramane din nou acasa...
Multumim piti cu fixurile tale... parca ar fi fost coleg cu lacatus...
Cam asa cred si eu,doar cu mentiunea ca sunt umpic mai optimist in ceea ce priveste meciul dintre Bulgari si Olandezi.
Sper sa batem astazi pe Belarus!Nu sunt nu stiu ce echipa,dar ne pot pune probleme!Eu zic ca Romania va iesi victorioasa oricum!
stati linistiti, batem fara probleme. imi e frica insa de meciul cu Olanda de acasa. daca pierdem (si eu nu sunt prea optimist legat de meciul ala), in Bulgaria ne va astepta un meci infernal
Nu va plictiseste meciul asta de 2 lei ??? Banel, Petre Marin si Ovidiu Petre mi se par penibili. Mutu chiar nu prea are cu cine juca.
Na' ca tocmai am inscris "un gol de o suberbitate deosebita" dupa cum zice maestrul Gradinescu. :lol:
eu am si dormit... m-o speriat gradinescu cand o urlat la golul lui dica si m-am trezit... urat meci si incalcit rau... macar de am castiga...
FELICITARI ROMANIA!!!
ca de obicei jucam cu frana de mana trasa cu echipele "mici". important e ca legam victoriile si ca nu am avut nici azi nici o emotie. si mi s-a reconfirmat inca odata ca Piturca desi nu-l suport e antrenor, Mutu mare fotbalist si ca Dorinel Munteanu e inca un om de care nu ne putem lipsi chiar daca sta numai jumatate de ora pe teren.
in mod normal n-ar trebui sa mai ratam calificarea dupa ce am prestat pana acum in aceste calificari dar examenul adevarat al acestei echipe va fi meciul cu Olanda. daca batem cred ca ne asteapta din nou cativa ani frumosi.
Reference URL's