Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu-i vorba de asta, e chestie de principiu. Nu se poate ca televiziunea publica sa se comporte ca una privata, sunt doua chestii diferite. Echipa nationala, chiar daca din diferite motive eu sau tu nu ne uitam la acest meci, e de interes public iar TVR era obligata sa transmita meciul!
Ai dreptate. Eu spuneam ceva din postura suporterului scarbit de mizeria de fotbal din Romania.
De acord, dar suporter sunt pe gratis, la TVR sunt contribuabil pe bani! Altfel, dupa 2-2 acasa cu Belarus si 1-1 in Albania ma intreb si eu... dupa ce dracu l-am schimbat pe Cercelus cu Satana... ca vad ca tot ca niste swingeri inofensivi jucam!
http://www.adriangeorgescu.ro/2011/10/11...aca-mereu/
excelent articolul...din nou
PS. am depasit obiectivul (infrangerea la limita) cu o mare realizare egalul neputintei
Nici nu am stiu de acest meci pana am citit articolul asta, ce scarba de FRF: http://www.gsp.ro/fotbal/nationala/ce-ma...76074.html
Discutibil. Daca eu maine ma pun si organizez un meci fara implicarea FRF-ului, meci care ulterior se dovedeste a fi prost organizat cine-i de vina?
In plus de asta ce au celebrat? Stiti exact cat timp a trecut de la meciul cu Italia din '83?
la o echipa de club se presupune ca tacit sau in scris ai acordul acelui club sa organizezi astfel de evenimente in numele sau. cu toate ca , vezi cazul cu manelele lui luky de la fosta mooskeea, poti interveni si sa blochezi astfel de tiganeli cand crezi ca iti va aduce prejudicii de imagine clubului.

cand vine vorba de echipa nationala nu poti organiza asa ceva fara acordul frf, iar "prietenul frf" dan cojocari sau cum masa il cheama este un mini interlop care le face rost de fetite celor de la frf prin deplasarile externe si interne si are tot timpul un loc in avionul nationalei ca si cum ar face parte din staff.

frf si lpf sunt doar o clica jegoasa pe care noi o ridicam la rang de institutie prin atentia pe care le-o acordam.

ar trebui sa facem un ong al fotbalului romanesc , organizate alta competitie, in care sa invitam noi organizatorii cateva echipe de traditie si sunt sigur ca am avea audiente peste cele umflate ale jegosilor de la frf/lpf .
2012:

7 septembrie: Andorra – Ungaria, ESTONIA – ROMÂNIA şi Olanda – Turcia
11 septembrie: Turcia – Estonia, ROMÂNIA – ANDORRA şi Ungaria – Olanda
12 octombrie: TURCIA – ROMÂNIA, Estonia – Ungaria şi Olanda – Andorra
16 octombrie: ROMÂNIA – OLANDA, Ungaria – Turcia şi Andorra – Estonia

2013:

22 martie: UNGARIA – ROMÂNIA, Andorra – Turcia şi Olanda – Estonia
26 martie: Turcia – Ungaria, Estonia – Andorra şi OLANDA – ROMÂNIA
6 septembrie: Turcia – Andorra, ROMÂNIA – UNGARIA şi Estonia – Olanda
10 septembrie: Ungaria – Estonia, ROMÂNIA – TURCIA şi Andorra – Olanda
11 octombrie: ANDORRA – ROMÂNIA, Estonia – Turcia şi Olanda – Ungaria
15 octombrie: Turcia – Olanda, ROMÂNIA – ESTONIA şi Ungaria - Andorra
22 martie 2013!!
(21-12-2011 01:42 PM)dedei Wrote: [ -> ]22 martie 2013!!

mai un an si... 18

p.s:din primele trei meciuri se pot scoate 9 puncte....minim 7
hai 8 pct
"Fotbalistul care a refuzat nationala Ungariei pentru Romania

Supriza lui Victor Piturca din lotul nationalei ce va fi deplasat in cantonamentul din Antalya, atacantul Adrian Markus, a fost aproape sa fie "deturnat" de vecinii unguri, insa fotbalistul a refuzat sa imbrace tricoul primei reprezentative maghiare.

In vara trecuta, imediat dupa turneul final al Campionatului European de juniori Under 19, gazduit de Romania, Markus a fost contactat de oficiali ai Federatiei Maghiare de Fotbal, care i-au transmis ca anternorul nationalei, Egervari Sandor, il vrea in prima reprezentativa.

Ungurii i-au propus imediat naturalizarea, insa el a refuzat oferta, anuntand ca vrea sa joace pentru Romania.

"Am fost sunat, dar nu sunt interesat. Le multumesc oficialilor nationalei Ungariei pentru ca s-au gandit la mine, dar eu doresc sa joc mai departe pentru Romania", a afirmat Markus, conform editiei tiparite a celor de la Click.

Nascut pe 10 aprilie 1992, Adrian Markus si-a inceput cariera la Minerul Oravita. A trecut apoi la Liberty Salonta, acolo unde si-a facut debutul in echipa de seniori pe cand avea numai 16 ani, dupa care s-a transferat la ACU Arad.

La FC Bihor a cunoscut insa consacrarea, devenind golgheterul echipei si om important al nationalei de juniori.

Piturca uimeste: Convocare surpriza la echipa nationala

Recent, el a fost chemat la nationala mare de catre selectionerul Victor Piturca, cel care l-a ales pentru a-l inlocui pe accidentatul Costin Curelea.

Nationala Romaniei va sustine in perioada 21 ianuarie - 2 februarie un turneu de pregatire in Antalya.

In cadrul acestui turneu, "tricolorii" vor juca doua meciuri amicale, cu nationala Turkmenistanul (27 ianuarie) si cu o echipa de club de urmeaza a fi stabilita (31 ianuarie)."

http://www.ziare.com/victor-piturca/nati...ia-1145830
Nu prea are legatura cu nationala , nu stiu daca mai prindem noi vreun tunreu final curand, insa TVR aceasta televiziune platita din banii nostrii a "facut economie" ca pe vremea lui ceasescu (similitudinile erei ceasuescu-basescu sunt tot mai multe) :

http://www.prosport.ro/fotbal-extern/int...at-9143838

urmatoarele 2 CM le vom vedea la unguri sau la sarbi la tv ca pe vremuri :)))
Probabil ca la licitatie se vor prezenta televiziunile comerciale. Nu cred sa se ajunga la netransmiterea unui CM de fotbal in Romania. Poate il va castiga ceva post pay tv, un lucru foarte posibil zic eu.
pentru ce este nevoie atunci de un post public platit din banii nostri ??? ca sa aiba cei de la putere(indiferent de culoare) o televiziune a lor pe banii nostri ???
Invingand in amicalul cu aceea echipa din Asia centrala cu scorul de 4-0 Romania trece de pe locul 54 pe locul 51 in clasamentul Federatiei internationale. In rest no comment.
Cat am apucat sa avd azi din meci mi-a placut nationala azi chiar si in prima repriza. Am jucat din prima in viteza cum rar am mai vazut. Mutu,Marica nu au ce cauta la nationala pentru ca incetinesc jocul. Daca jucam putin mai simplist era si mai bine. Vad ca se poate! Felicitari pentru atitudine si rezultat.
Repriza secunda chiar bunicica. Chiriches un viitor mare jucator daca ramane serios si daca nu are ghinion la accidentari.
Reference URL's