Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
au si bulgarii manelistii lor.
ba fratilor nu am crezut ca traiesc s-o vad si pe asta......nici Romania - Luxemburg nu dau astia pe international....rahati ordinari, oricum l-am cumparat meciu ca vreau sa vad echipa la treaba, dar cu Luxemburg sa nu dai meciu ma???.........
Da, si eu sint revoltat...le-am scris la http://www.tvr.ro cu toate ca nu ma astept la nimic de la miticii aia nenorociti ! Am mai zis-o, cit timp miticii fac legea, n-o sa fie bine in Romania ! Romania nu e buCURestiul (teoretic), insa practic se pare ca asa este ! Dar ce sa te astepti de la locuitorii orasului infiintat de ciobanul Bucur ?

scuze de off-topic...dar sint la fel de revoltat cum sinteti voi pe jandarmi si legea sportului !
eu cred ca romania a jucat bine si merita sa castige la o diferenta mai mare, dar oricum e bine. sper ca ciobanul asta de stoichkov o sa taca din gura de acum inainte dupa egalul bulgariei cu albania. acest egal este foarte bine pentru noi si cel putin pana la finalul meciului slovenia-olanda suntem pe primul loc
Lui Piti i se potriveste postu' asta ca o manusa.
Sper si cred ca vom fi la EURO.
Batem Bulgaria in deplasare....si sper sa nu mai facem ''blat'' cu Olanda acasa:lol:
Nu ne mai impiedica nimeni sa ajungem la EURO decat noi...trebuie sa fim foarte concentrati (va avea grija Piturca de asta) in rest...HAI ROMANIA !!!
Quote: „Fiara" crede in calificarea „tricolorilor"
Joi, 29 Martie 2007

Desi a evitat sa comenteze aspectele tehnico-tactice legate de evolutia selectionatei conduse Victor Piturca, Marius Lacatus a facut o scurta radiografie a ultimelor jocuri disputate de Romania in campania de calificare la Euro 2008. „Ma bucur pentru cele doua rezultate, care, coroborat cu rezultatul Bulgariei cu Albania, ne face sa depindem doar de noi de acum inainte. Suntem favoriti certi pentru locul doi, iar daca o invingem pe Olanda la Bucuresti putem spera si la calificarea directa." - a spus fostul atacant al „tricolorilor".
Ce p#|@ ii cacatus , pai ce daca terminam pe 2 jucam baraj?
de ce esti ironic???? poate ca el nu stie ca nu se joaca baraj

red11

ce le-a trebuit focuri de artificii nu pot sa-mi dau seama:?
cam dura totusi decizia UEFA:x, am inteles ca focurile de artificii au fost in afara stadionului nu in incinta lui...se putea da doar o amenda ,dar suntem mici...
Traiasca 1 Aprilie !!! :lol:
Meciul România - Slovenia, pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara

Marian Iancu: "Vrem şi meciul cu Olanda la Timişoara"

Partida România - Slovenia, programată în 6 iunie, în grupa G a preliminariilor pentru Euro-2008, se va disputa pe stadionul Dan Păltinişanu din Timişoara, informează FRF.

Partida de la Timişoara va începe la ora 21.00.

Cu patru zile înainte de meciul de la Timişoara, România va întâlni, în 2 iunie, în deplasare, tot naţionala Sloveniei, partida urmând să se dispute pe stadionul "Arena Petrol" din Celje (capacitate: 9.950 locuri pe scaune), acelaşi care a găzduit, în 28 martie, jocul Slovenia - Olanda, scor 0-1. FRF a anunţat că este foarte probabil ca întâlnirea să înceapă la ora 20.45 (21.45 - ora României).

http://www.prosport.ro
Am inteles ca preturile biletelor pentru România - Slovenia de la Timisoara, vor fi urmatoarele:

PELUZA 25 RON
TRIBUNA 100 RON

In conditiile astea imi bag piciorul in el meci, sa vina Sandu si Mitica si sa se uite la meci pentru ca nu fac altceva decat sa isi bata joc de oameni.
Nesimtitii dracului, in Bucuresti la meciurile Nationalei preturile sunt in jur de 10 RON la peluze iar aici sunt aproape triple.
Pacat pentru ca vroiam sa mergem o trupa serioasa, dar in conditiile astea nu putem accepta ca cineva sa isi bata joc de noi.
100 de RON la tribuna este execrabil de mult! Poate asa doresc federalii sa demonstreze ca in provincie nu vine lumea la meciurile nationalei, si sa o mute inapoi la Bucuresti!
Respectati Provincia!!!!!!!!Sa va fie rusine !!!!!Provincia v-a facut sefi la FRF si LPF !!!!!
e adevarat ca acestea sunt preturile....,din pacate, eu prima data am crezut ca am inteles gresit cand am auzit pretul...
chia nu inteleg ce e diferenta asta de pret fata de cat era biletul in bucuresti la meciurile nationalei.
Parca am juca impotriva Italiei campioana mondiala

Rusine sa le fie!!
ar trebui intai sa aflam cine a stabilit preturile astea.
cip_leo Wrote:ar trebui intai sa aflam cine a stabilit preturile astea.

Ionut Lupescu, cine altul, se crede si cacatul asta mare scula, uitati aici si declaratia lui:

Lupescu: "Sînt convins că lumea va veni la meci"

După ce suporterii timişoreni au acuzat preţul mare al biletelor pentru meciul România - Slovenia, de pe stadionul "Dan Păltinişanu", directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a replicat: "Cine vrea să vadă naţionala, plăteşte oricît". Intervenind telefonic într-o emisiune televizată, Lupescu a declarat că preţurile nu sînt deloc mari, comparativ cu cele din Europa. "Nu sînt preţurile foarte mari, 25 de lei la peluze şi 100 de lei la tribuna 1 sau a II- a, nu cred că sînt scumpe pentru un meci oficial al Naţionalei. Comparativ cu meciurile altor naţionale din Europa, sînt chiar foarte mici. Cine vrea să vadă naţionala, plăteşte oricît. Sînt convins că timişorenii vor veni la meci", a spus oficialul FRF.
În replică, preşedintele Ligii, Mitică Dragomir, a admis, în cadrul aceleiaşi emisiuni TV, că preţurile sînt cam mari. "Mi se par mari, dar aşa a hotărît Federaţia. Lupescu răspunde pentru asta. Biletele sînt tipărite, nu se mai poate da înapoi acum. Lupescu a stat prea mult pe afară, nu ştie că lumea e săracă pe aici, el crede că toţi trăiesc la nivelul nostru", a încheiat Dragomir.
mda..multam. astia se refuiesc intre ei chiar si cand e vorba de un meci al nationalei...halal
The_Kid Wrote:
cip_leo Wrote:ar trebui intai sa aflam cine a stabilit preturile astea.

Ionut Lupescu, cine altul, se crede si cacatul asta mare scula, uitati aici si declaratia lui:

Lupescu: "Sînt convins că lumea va veni la meci"

După ce suporterii timişoreni au acuzat preţul mare al biletelor pentru meciul România - Slovenia, de pe stadionul "Dan Păltinişanu", directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu, a replicat: "Cine vrea să vadă naţionala, plăteşte oricît". Intervenind telefonic într-o emisiune televizată, Lupescu a declarat că preţurile nu sînt deloc mari, comparativ cu cele din Europa. "Nu sînt preţurile foarte mari, 25 de lei la peluze şi 100 de lei la tribuna 1 sau a II- a, nu cred că sînt scumpe pentru un meci oficial al Naţionalei. Comparativ cu meciurile altor naţionale din Europa, sînt chiar foarte mici. Cine vrea să vadă naţionala, plăteşte oricît. Sînt convins că timişorenii vor veni la meci", a spus oficialul FRF.
În replică, preşedintele Ligii, Mitică Dragomir, a admis, în cadrul aceleiaşi emisiuni TV, că preţurile sînt cam mari. "Mi se par mari, dar aşa a hotărît Federaţia. Lupescu răspunde pentru asta. Biletele sînt tipărite, nu se mai poate da înapoi acum. Lupescu a stat prea mult pe afară, nu ştie că lumea e săracă pe aici, el crede că toţi trăiesc la nivelul nostru", a încheiat Dragomir.

Asta`i nesimtit rau!Cum adica cine vrea sa vada echipa nationala plateste oricat?Orice om de rand are bani ca el sa dea 100 RON pe un bilet la tribuna?Ar trebui facut ceva cu biletele astea...
las ca o mai facuto Lucescu si la chicago cu bilete mai scumpe ca alea a lui Real Madrid si cred ca am vazut mai multi romani azi la picnic decat la meciurile alea doua....organizatori de toata jena
Reference URL's