Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
e nebun...nicolita nu mai joaca nimic de juma' de an..
da,asa e ,la antrenamentul de ieri,nicolita era in echipa titularilor.
Ii ok sa vorbim si de echipa de tineret aici?
Romania conduce Irlanda de Nord cu 1-0(gol Stancu 11 metri minutul 2), meciul se desfasoara la Arges si este transmis in direct pe TVR 2.
acum este minutul 30

PS. Simion este titular
Numa "fostul jucator al stelei" ii zic comentatorii ...
Lobont-Contra,Tamas, Goian, Rat – Cocis, Radoi, Codrea – Nicolita, Marica, Mutu.
asta se pare ca e echipa de diseara....
ce super s-a auzit corul olandezilor la intonarea imnului...
la intonarea imnului nostru am vazut in tribune o gramada de idioti care nici nu-i interesa ...rusine...
nah lasa...ca nu e o crima...sa fi patriot nu inseamna sa stai in pozitie de "drepti" la imn si cu mana pe inima...
Voi il mai suportati pe Nicolita ??????????????????????????? Pacat ca Mutu nu prea are cu cine juca..
am bagat autobaza in poarta si am scos un 0-0. sa nu-i mai aud pe marii antrenori romani ca nu este o tactica buna asta si ca asta nu-i fotbal. acum se vor bate toti cu caramida in piept ca am scos egal la olandejjjjjjii cu o tactica potrivita. ramane rezultatul..bun. dar...cu o echipa mica a unui popor mic cu o mentalitate mica nu poti obtine decat rezultate mici. punct
felicitari pentru daruire...in rest pauza...
cip_leo: in 2 saptamani is in Arad si tu te prezinti cu lada de bere :) :) :)
Haideti mey ca puteam si castiga aseara. Cu putina inspiratie si mai mult noroc ne puteam intoarce cu 3 puncte. Cred ca uitati de ratarile lui Marica, Goian, Mutu, Cocis...
Ideea e ca daca miercuri nu batem Luxemburg, aceasta remiza e inutila. Hai Romania!!
Non-Phixion Wrote:Haideti mey ca puteam si castiga aseara. Cu putina inspiratie si mai mult noroc ne puteam intoarce cu 3 puncte. Cred ca uitati de ratarile lui Marica, Goian, Mutu, Cocis...
Ideea e ca daca miercuri nu batem Luxemburg, aceasta remiza e inutila. Hai Romania!!

:lol::lol::lol: prea tare

p.s. daca ai vorbit serios e si mai tare :lol::lol::lol::lol::lol:
3 super-postere de la meciul Olanda-Romania:
http://www.sport365.ro/Olanda_Romania_3_...18856.html
Am vorbit foarte serios. Armenia iti spune ceva?? 8)
Para26 Wrote:cip_leo: in 2 saptamani is in Arad si tu te prezinti cu lada de bere :) :) :)

da sefu'. dau lada. desi eu cand ma refeream la un rezultat bun ma gandeam la victorie.... o bem impreuna cu baietii :smile:
Rar am vazut in arena internationala jucator care sa piarda toate mingile, da' absolut toate mingile, ca "romanul" Banel Niculita. De fapt, nici colegu'su, Radoi, n-a fost cu mult mai breaz. Norocul lui Piturca? Nu "extraordinara" tactica defensiva, ci forma execrabila pe care a "prins-o" Olanda aseara... Parerea mea...
Niciodata nu am vazut Olanda atat de iesita din forma, atat de lipsita de vlaga, parca juca un meci amical. S-a vazut ca spectatorii i-au taxat si au stat ca la teatru.
Legat de miracolul din Faurei, poate sa mearga linistit la atletism pentru ca acolo e locul lui. E o rusine sa tii in teren 90 de minute un om fara nici o conceptie de joc, fara luciditate, fara nici un gram de inteligenta, chiar daca il pui sa joace la distrugere si sa recupereze. Cred ca sfatul lui Piturca a fost : " Banele tata, fugi dupa tot ce vezi portocaliu ". Daca era o plantatie de portocali pe De Kuip, ar fi arat si zona aia.
ALX Wrote::lol::lol::lol:Micutule daca nu dam gol in Danemarca poate le dam la Olandezi citeva.:lol::lol::lol:
(ai mierlito un pic)

Razvan Wrote:
micutu Wrote:Realistic vorbind, ne trag olandezii o bataiuta de ne sar capacele.
Un singur lucru va spun, noi nu dam gol in Danemarca.
:lol::lol: In Danemarca faci pariu ca dam?8)

Hai ca ati inteles despre ce era vorba. :smile:
Si uite ca am avut dreptate.
“Poate a fost blat”

SUPARAT Lui Stoicikov (dreapta) nu i-a picat bine rezultatul înregistrat de România la Rotterdam
ACUZE Hristo Stoicikov a insinuat ieri, la postul de radio Darik, ca partida Olanda România a fost aranjata.

Selectionerul Bulgariei parca a înnebunit! Ieri dupa-amiaza, într-o declaratie acordata postului de radio Darik despre egalul dintre Olanda si România, el a sugerat existenta unui aranjament: “Olanda - România a fost un meci slab, ambele echipe jucând foarte prost, si s-ar putea ca ele sa fi decis sa-si împarta punctele!”.

Afirmatia este hazardata si lipsita de realism, pentru ca de aici rezulta ca si în retur va fi un scor similar, ceea ce ar duce la pierderea a câte doua puncte de fiecare echipa. De fapt, fostul “Balon de Aur” nu e la prima ciudatenie pe un astfel de subiect, legat de aranjamente, de când se afla pe banca Bulgariei. Unul dintre motivele pentru care relatia sa cu Stilian Petrov s-a stricat prima data a fost acuzatia lansata de selectioner la adresa a cinci jucatori, printre care Berbatov, Kisisev si Petrov, dupa esecul împotriva Croatiei suferit în preliminariile CM 2006, conform careia acestia ar fi primit bani de la adversari ca sa piarda.
Ciudatenia comportamentului lui Stoicikov când vine vorba de români reiese si din faptul ca le-a interzis în cantonament jucatorilor sai sa mai scoata o vorba despre meciul de la Rotterdam, dupa ce unul dintre ei si-a exprimat admiratia pentru evolutia fundasilor centrali Tamas si Goian.

Nu doar Stoicikov a luat foc dupa remiza tricolorilor. Si secundul Dimitar Dimitrov a spus ca a vazut doua echipe slabe, cel mai prost joc al Olandei de mult timp încoace, iar faptul ca românii se cred favoriti alaturi de batavi, excluzându-i din calcule pe bulgari, e o dovada de lipsa de respect. Totodata, Dimitrov avertizeaza asupra “pericolului Belarus” în meciurile de la Minsk, fiind convins ca macar una din cele trei care lupta la calificare se va împiedica în spatiul ex-sovietic.

Nici fostul selectioner, Dimitar Penev, nu l-a iertat pe Victor Piturca pentru faptul ca românul vede în România principala favorita la locul 1: “Piturca uita ca miercuri (n.r. - mâine), daca totul va fi conform calculelor, noi si românii vom avea tot acelasi numar de puncte, iar Olanda ar putea ramâne prima, dar cu un meci în plus”.

Da dovada de câta materie cenusie are. A fost un fotbalist mare, dar atât! Acum înteleg de ce nimeni din federatia bulgara nu-l mai suporta.
Ionut Lupescu, director general FRF

Stoicikov nu este la prima abatere

Nu este prima data când Stoicikov are ceva de comentat la adresa românilor. Inaintea meciului direct, disputat la Constanta, selectionerul bulgar i-a insultat pe ziaristii nostri care încercau sa smulga câteva vorbe jucatorilor sai, în timpul unei plimbari prin oras. “Mamaliciki, go home!”, a spus atunci Stoicikov. Circul a continuat si la conferinta de presa de dupa meci: “Când aveam eu Mercedes voi umblati cu bicicleta”, a “raspuns” el la o întrebare incomoda venita din sala. O alta isprava a fostului star al Barcelonei s-a consumat la conferinta de presa de dinaintea partidei Bulgaria - Olanda, 1-1, când acesta i-a dat afara din încapere pe jurnalistii români.

http://www.prosport.ro
Reference URL's