Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Fratilor, o rugaminte la voi, poate sunteti mai tari in netsearch decat mine ca eu nu ma descurc.....dati-mi un link sau ceva de unde pot cumpara meciul cu olanda de acum din 24 martie ca-s disperat nu pot sa-l gasesc niciunde!
multumiri anticipate!!!
Incearca la aia de la ProSport, din cate stiu eu la ei existau astfel de posibilitati cel putin pt Liga I.
Eu credeam ca-l da pe TVR International...
http://www.tvr.ro

red11

nu va fi transmis pe TVR inernationa...
uite ce am gasit pe un forum:

Transmisiuni sportive pe Internet
O modalitate de vedea meciul Olanda-Romania cu ajutorul Internetului. Mentionam ca este nevoie de o conexiune broadband la internet.

Pasul 1. De pe site-ul http://www.sopcast.org descarcati programul Spocast 1.1.1 care se bazeaza pe tehnologia Streaming over P2P.

Pasul 2. Programul instalat poate fi rulat cu user-ul anonymus si parola care sunt introduse default. Ceea ce trebuie sa faceti dumneavoastra este sa apasati butonul autentifica pentru a intra in program

Pasul 3. Intrati pe site-ul http://www.rojadirecta.com si in partea stanga veti observa o lista cu toate toate evenimentele sportive care sunt transmise in lume. Cautati meciul Olanda - Romania si apasati pe partida. Veti deschide o lista de canale care transmit partida. Alegeti unul care in dreapta sa ofera optiunea sopcast. Asteptati pana face buffering dupa care puteti urmari partida.

La inceput s-ar putea sa experimentati cateva intreruperi. Acestea se pot datora atat conexiunii dumneavoastra dar si programului ales. In cazul celei de-a doua variante puteti incerca pe alt canal.
ok, suna bine, am sa incerc asa, merci fain PCC.
Apropo de suporteri si cum sunt tratati de media, ati vazut gunoaiele de mitici ce au declarat despre meciul olanda - romania....uite aici cultura....

Romanii de peste hotare nu pot vedea in direct partida pe care nationala lui Victor Piturca o va disputa impotriva Olandei. Motivul? Televiziunea Romana nu a achiztionat drepturi de televizare decit pentru teritoriul Romaniei.

“Noi cind am achizitionat drepturile de televizare, am facut-o doar pentru spatiul Romaniei. Pe international nu se va putea vedea meciul. Nu stiu ce vor spune suporterii din afara tarii. Aici nu e vorba de suporteri, e vorba de bani. trebuia sa platim o suma mult prea mare pentru a putea transmite meciul si peste hotare. O suma mai mare decit pentru a televiza partida in tara”, a declarat pentru FANATIK Vlad Enachescu

gunoaie ordinare !!!
Inafara romanilor din Moldova, mai exista in diaspora cateva milioane de romani. Scuza celor de la TVR era plauzibila daca vorbeam de cateva mii sau zeci de mii de romani. In conditiile in care in diaspora exista efectiv inca o Romanie, atitudinea celor de la TVR e inca o dovada a nepasarii noastre fata de fratii de peste mari si tari.
Rusine !
Eu cred ca TVR se gindeste la binele romanilor din diaspora si nu transmite meciul pentru a nu-i chinui pe suporterii romani. Nu toti sint masochisti sa jubileze la 8-0 pentru Olanda. :lol:
Pai daca tvr plateste 100.000 euro pe emisiune (editie) la "surprize...surprize" de unde sa mai aiba bani si pentru ai nostrii din diaspora.
pai tot un fel de surprize surprize e meciul asta...cu lacrimi la final dar nu de bucurie ci de tristete
cip_leo dai o bere daca facem un rezultat bun?Daca nu dau eu....nu stiu de ce dar cred ca avem o problema nationala, tot timpul pesimismul ne caracterizeaza, avem nevoie de un psiholog care sa ne bage in cap odata pt totdeauna ca meciul incepe de la 0-0 si am vazut multe minuni in fotbal.......ca de ex Danemarca in '92, Grecia in '04......nu stiu de ce dar am o presimtire ca-i ardem pe batavi.
Realistic vorbind, ne trag olandezii o bataiuta de ne sar capacele.
Un singur lucru va spun, noi nu dam gol in Danemarca.
Para26 Wrote:cip_leo dai o bere daca facem un rezultat bun?Daca nu dau eu....nu stiu de ce dar cred ca avem o problema nationala, tot timpul pesimismul ne caracterizeaza, avem nevoie de un psiholog care sa ne bage in cap odata pt totdeauna ca meciul incepe de la 0-0 si am vazut multe minuni in fotbal.......ca de ex Danemarca in '92, Grecia in '04......nu stiu de ce dar am o presimtire ca-i ardem pe batavi.

dau o lada de bere......de fapt pot promite si un avion ca oricum nu pierd...:P
:lol::lol::lol:Micutule daca nu dam gol in Danemarca poate le dam la Olandezi citeva.:lol::lol::lol:
(ai mierlito un pic)
micutu Wrote:Realistic vorbind, ne trag olandezii o bataiuta de ne sar capacele.
Un singur lucru va spun, noi nu dam gol in Danemarca.
:lol::lol: In Danemarca faci pariu ca dam?8)
Formatii probabile:

Olanda: Stekelenburg - Jaliens, Mathijsen, Bouma, Van Bronckhorst - Sneijder, De Zeeuw, Van der Vaart - Seedorf, Huntelaar, Robben.

Romania: Lobont - Contra, Tamas, Goian, Rat - Codrea, Radoi, Rosu - Cocis, Mutu - Marica.

Arbitri: Markus Merk - Jan-Hendrik Salver si Mike Pickel (toti din Germania)
sportarad.com

tamas si goian in centrul apararii?!?!?
"misiune imposibila?"- eu cred ca da,e ff greu cu olandezii!
Sincer, primul 11 al nostru nu arata rau, cel putin de la mijloc in sus. Cocis este putin iesit din forma dar Codrea, Mutu si Marica trec printr-o perioada fasta a carierei. Mi-e frica de fundasii centrali si de aerienele lui Radoi.
daca tamas-goian joaca asa cum au jucat in prima repriza cu moldova,mi-e teama ca la pauza inchidem televizoarele.
care codrea??? ca nea pitzi va baga "cioara de la faurei" , cu rosu pe stanga , cu contra pe aceeasi parte cu balanel(pe partea aia joaca van bronckhorst la olandezi) si cu lobby in poarta.......uitati-va la ceva film sau la alt meci parerea mea!!!
Reference URL's