Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
2-0 gol Mutu
Da, am jucat slab si penibil prevad ca vom pierde la scor cu Olanda, din pacate.
bine ca nu am mai jucat cu Italia

red11

cu Italia era altceva..dar nu ma mai bag in discutii d'astea..

ce vreau eu sa remarc la meciul asta este atmosfera pe care reuseste presa sa o faca ... i-a invrajbit acum pe Ogararu si Contra unul impotriva celuilalt...efectele s-au vazut imediat in tribune (ok..bucurestiul oricum nu merita meciuri ale echipei nationale)

venind astazi la munca am auzit la radio ca in Libertatea de azi este un articol despre Mutu care a batut o tarfa... asta este doar inceputul...amploare va lua cu o saptamana inaintea meciului cu Olanda... uneori am impresia ca "presarii" astia nu sunt romani:(

am vazut inainte de meci reportaj la stirile sportive!!!...facut in piata nustiucare din bucuresti cum ca inaintea meciului cu Moldova sa se interzica vanzarea cartofilor:?...daca si asta-i reportaj de stire sportiva:?...

si exemplele pot continua...
dar pe mine cel mai mult ma doare ca unii colegi de forum injura Romania!!!

red11

si inca un lucru...si imi cer scuze ca postez doua mesaje consecutiv...am vazut un meci Anglia-Spania la tineret cu un stadion arhiplin... ne mai trebuie mult pana departe!
red11 Wrote:cu Italia era altceva..dar nu ma mai bag in discutii d'astea..

ce vreau eu sa remarc la meciul asta este atmosfera pe care reuseste presa sa o faca ... i-a invrajbit acum pe Ogararu si Contra unul impotriva celuilalt...efectele s-au vazut imediat in tribune (ok..bucurestiul oricum nu merita meciuri ale echipei nationale)

venind astazi la munca am auzit la radio ca in Libertatea de azi este un articol despre Mutu care a batut o tarfa... asta este doar inceputul...amploare va lua cu o saptamana inaintea meciului cu Olanda... uneori am impresia ca "presarii" astia nu sunt romani:(

am vazut inainte de meci reportaj la stirile sportive!!!...facut in piata nustiucare din bucuresti cum ca inaintea meciului cu Moldova sa se interzica vanzarea cartofilor:?...daca si asta-i reportaj de stire sportiva:?...

si exemplele pot continua...
dar pe mine cel mai mult ma doare ca unii colegi de forum injura Romania!!!

Si pe deasupra, reportajul de care vorbesti a tinut vreo 5 minute. Cred ca televiziunile comerciale de la noi au cele mai ieftine si proaste stiri din toata Europa. Le-as putea asemana cu clipurile publicitare difuzate in Burkina Fasso sau Congo dar macar alea sunt amuzante. In timpul stirilor sportive de pe Dambovita e greu sa te abtii pentru a nu trimite printre dinti cateva vorbe de 'bine' idioatelor care rad fara motiv. Gata ca m-am saturaaaaaaaaat de stiri, de Nationala lui Piturca, Sandu,Dragomir si a tuturor expiratilor chemati la lot!
Daca nici in meciuri amicale nu incerci jucatori noi(Sergiu Radu Vlad Munteanu)care joaca meci de meci dau si 7 goluri fiecare cand sa ii incerci ,in special cred ca Vlad Munteanu trebuia incercat ca nu avem mijlocas stanga la ora asta.De Reghechamf ce sa zic el a mai jucat la nationala a gafat dar totusi e titular da si goluri si parca piti zicea ca o sa foloseasca doar jucatori ce joaca si sunt in forma ,Contra a cam decazut la ora asta dar nici nu trebuie injurat ca a facut destule pt nationala cand a putut acuma nu prea mai poate asa ca trebuia sa joace altul ,dar in nici un caz petre marin ala e cel mult un fotbalist bun pt liga lui mitica nu de echipa nationala banel ala e iesit din forma decand a inceput campionatu plesan nu avea nici o treaba cu lotu asta buga la fel, Radoi e un jucator bun dar deocamdata trebuie sa reintre in forma dupa accidentare,cat despre Strait din nou piti e tampit,chiar daca lui nu-i place de el trebuia convocat, ca nu e piti nemuritor la nationala si poate urmatorul antrenor ar fi avut nevoie de el ,ca nu pe degeaba il lauda presa din Germania
Oricum daca ratam calificarea si din grupa asta numai piti e de vina
ohoho,baieti,de ce nu o ganditi putin invers?si asa baietii nostri se cred ceva zei nemuritori si cu mult peste suporterul de rand care exista doar ca sa ii aplaude pe ei,daca nu ar scrie presa ce fac ei de fapt si i-ar tine in brate ar fi dezastru.e ca si in politica,unde aia fura mult si bine,dar daca nu ar fi presa ar fura tot.o presa proasta e mult mai buna decat una inexistenta.cat despre nationala,sincer sper sa nu ne calificam din grupa asta a mortilor,cred ca fac icter mecanic sa-i vad pe Piti,Mitica si Sandu cum se impauneaza cu calificarea asta.am mai spus Piti trateaza echipa nationala ca pe o proprietate personala.e foarte bine ca l-au fluierat pe Contra,tot asa trebuia fluierat si selectionerul si mai bine de jumatate din echipa.

red11

cynic Wrote:ohoho,baieti,de ce nu o ganditi putin invers?si asa baietii nostri se cred ceva zei nemuritori si cu mult peste suporterul de rand care exista doar ca sa ii aplaude pe ei,daca nu ar scrie presa ce fac ei de fapt si i-ar tine in brate ar fi dezastru.e ca si in politica,unde aia fura mult si bine,dar daca nu ar fi presa ar fura tot.o presa proasta e mult mai buna decat una inexistenta.cat despre nationala,sincer sper sa nu ne calificam din grupa asta a mortilor,cred ca fac icter mecanic sa-i vad pe Piti,Mitica si Sandu cum se impauneaza cu calificarea asta.am mai spus Piti trateaza echipa nationala ca pe o proprietate personala.e foarte bine ca l-au fluierat pe Contra,tot asa trebuia fluierat si selectionerul si mai bine de jumatate din echipa.

pe mine nu ma intereseaza ce face Mutu , Contra si altii ca ei in timpul liber...din partea mea faca ce vor si daca fac o prostie sa suporte consecintele , sa mearga la puscarie sau mai stiu eu , ca orice om...postarea mea era despre presa care face atmosfera inaintea meciurilor , despre subiectele "senzationale" pe care le tin ascunse si le scot la iveala inaintea meciurilor importante pt a strica atmosfera , despre raca pe care o baga intre jucatori , despre raca pe care o baga intre spectatori si lotul echipei nationale(ceea ce vad ca la tine a prins)... doar doar scot si ei ceva senzational pe piata

Daca am ajuns sa ne dorim sa nu se califice echipa nationala la un turneu final numai pt a nu-i vedea ranjetul lui Piti mie nu-mi mai ramane nimic de spus , postez doar ceea ce am mai spus odata.... la un meci amical Anglia-Spania tineret stadionul a fost arhiplin...mai avem mult pana departe...din pacate:(
e foarte bine,pun pariu ca la nationalele Angliei si Spaniei,de juniori sau de seniori nu exista gasti ca la noi.il ducem pe Contra la nationala ca e sogor cu Mutu,pe Rosu,ca e "copilul" lui Piti.m-am saturat pana peste cap de ei.

red11

eu sunt de acord ...Contra nu este in cea mai buna forma si ar trebui chemat altcineva in locul lui...cine?:?

postarile mele se refereau la mentalitatea noastra , a romanilor si la atmosfera pe care o face presa in jurul nationalei...atat
daca e sa intram in discutii despre Piti si anumiti jucatori pe care ii cheama la nationala atunci am si eu destule obiectii...
Ogararu ar trebui chemat fara discutie...nu suntem echipa Braziliei sau Italiei ca sa nu aiba loc unul ce joaca mai mult de 75% din meciuri titular la Ajax...la fel trebuiau chemati pentru acest amical Streit,Vl.Munteanu,Sergiu Radu sau Reghecampf.cand il chemi pentru meciurile oficiale pe Rosu de la Recreativo Huelva si pe Pompilica de la dracu' din praznic,poti sa ii chemi si pe astia sa vezi ce pot intr-un meci amical.

Miki

red11 Wrote:eu sunt de acord ...Contra nu este in cea mai buna forma si ar trebui chemat altcineva in locul lui...cine?:?

postarile mele se refereau la mentalitatea noastra , a romanilor si la atmosfera pe care o face presa in jurul nationalei...atat
daca e sa intram in discutii despre Piti si anumiti jucatori pe care ii cheama la nationala atunci am si eu destule obiectii...

contra nu mai e de mult in forma, inca de pe vremea cand a ajuns la milan ... ar trebui chemati si alti jucatori, eu cand ii vad pe contra, pe ov petre, pe fl petre, pe rosu si alte "nume" din astea iau foc de nervi!!! is niste nulitati care se cred mari vedete si astfel ii doare-n p#la de tot ce inseamna echipa nationala!!!! vin doar ca sa mai traga cate-o betie (va aminti baxurile alea cu vin)
trebuie chemati si alti, care poate au ceva sentiment national (desi ma cam indoiesc de existenta unor astfel de sentimente)
si inca ceva, legat de huiduieli. nu conteaza pe cine au huiduit, veneau cu explicatii ca sunt suporteri de-ai unei ekipe si au huiduit pe jucatori care au evoluat la rivale!!!!! doamne,da mai exista multa prostie ????????????? e vorba de ECHIPA NATIONALA totusi, indiferent de cat de bine joaca, atunci e timpul sa fim CU TOTII ROMANI, nu cand joaca te miri ce echipe in cupele europene.... dar... asta e romania ... fi-me-ar greata de capitala lor ...
NECAZ Tatal selectionerului României a încetat ieri din viata, la vârsta de 77 de ani, în urma unui infarct, chiar în timp ce se uita la meciul UTA - Dinamo.
prosport

HAIDE UTA!!!

Miki

criss Wrote:NECAZ Tatal selectionerului României a încetat ieri din viata, la vârsta de 77 de ani, în urma unui infarct, chiar în timp ce se uita la meciul UTA - Dinamo.
prosport

HAIDE UTA!!!

cu ocazia asta ar trebui sa se retraga de la echipa nationala! parca ar fi frate cu lacatus! nici unul din ei nu stiu sa faca o echipa competitiva! (cu mentiunea ca piti are resurse mai mari...) nu cred ca meseria asta e de ei...
FORZA UTA si HAI ROMANIA
Asta e o ocazie? Nici eu nu-l agreez pe Piturca dar chiar in momente ca acestea sa te iei de el....Hai mai Miki ca suntem oameni, ce naiba ???

Miki

albrosu Wrote:Asta e o ocazie? Nici eu nu-l agreez pe Piturca dar chiar in momente ca acestea sa te iei de el....Hai mai Miki ca suntem oameni, ce naiba ???

da, ai dreptate, am exagerat si eu! dar eu sunt de parere ca piturca ar trebui sa-si dea demisia! nu inteleg pe ce criterii face selectiile la nationala! doar din orgoliu? inca o data, nu vreau sa fiu inteles gresit, condoleante pt tatal sau (desi nu vede el postarea asta), tot respectul, dar nu-l inteleg!!! si nu sunt singurul
oricum o luam de o sa ne sune apa in cap. problema e ca nu avem echipa..pe urma cealalta problema ca nu avem antrenor...cand il convoci la nationala pe dorel stoica si pe urma in locul lui pe marius constantin...e groasa rau!!!!
deci cand ai explicatii de genul:"Streit e fricos rau" si "Vlad Munteanu nu m-a interesat,mai curios sunt de Sergiu Radu",inseamna ca esti si un caracter de 2 lei.apropos,Vl.Munteanu are 10 goluri in Bundesliga,Sergiu Radu la fel si Reghecampf 8.e Bundesliga,nu e Liga I cu jucatori de la Craiova,cu Banel!!!! si alte epave.am vazut PSV-Ajax 1-5,Ogararu e un meserias,joaca desi pe postul lui ar putea juca atat Grygera,cat si Heitinga,pe de alta parte e un tip serios cu familie,nu un ratat ca marea majoritate a fotbalistilor nostri de la "nationala".din cate am inteles,Tamas joaca un fel de inchizator la Celta Vigo si noi il plangem de fundas central.m-am saturat sa aud ca "nationala" e responsabilitatea selectionerului si ca el raspunde de ea.el ramane cu raspunderea si cu salariul luat,iar pe mine ma ia dracu' ca nu ne calificam iar.
Cam off-topic:

"ALATURI DE "PITI"

"Pentru selectioner"  

Jucatorii n-au ramas insensibili la drama prin care trece Victor Piturca. Ei au promis ca vor juca si pentru a alina suferinta selectionerului. "Sper ca prin rezultatul de sambata sa-i aducem putina bucurie in aceasta saptamana grea", a spus Cocis. "Piti a pierdut pe cineva foarte drag, ii suntem alaturi", a garantat Lobont. "O sa luptam pentru selectioner", au promis, la unison, tricolorii.

Petre Piturca, decedat duminica, in timp ce viziona la televizor partida dintre UTA si Dinamo, va fi inmormantat astazi, de la ora 14.00, in Cimitirul "Nisipuri" (Cimitirul Evreiesc) din Craiova. El a murit in bratele lui Eugen, fratele selectionerului, alaturi de care a urmarit ultimul meci de fotbal din viata. . Tatal lui "Piti" s-a stins la 78 de ani."

evz.ro

Dumnezeu sa-l odihneasca in pace !
Reference URL's