Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: NATIONALA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Miki Wrote:Eu zic ca o sa ne bata rusii de n-o sa mai stim de noi.

daca nu ne bat "de n-o sa mai stim de noi" promiti ca nu mai postezi pe forum 3 luni?
postarile tale sunt ca reclamele la televizor,galagioase,multe,proaste si invers proportionale cu realitatea.
acum pe bune,nu te-ai saturat sa postezi incontinuu lucruri de cacat si apoi sa-ti ceri scuze pentru ele?eu m-as simti ridicol in locul tau...
Nu s-or limpezit bine apele de la ultimul scandal de pe forum si incepi tu altul? E parerea mea. Ma bazez pe faptul ca Piti iar o chemat la echipa diversi jucatori fara valoare. Combate-mi ideea, nu omul, incearca sa nu ma jignesti pentru ca eu nu am facut-o. Mi-am cerut scuze cand a fost cazul, asa mi s-a parut normal.
p.s. m**e america!
Cynic fara atacuri la persoana, ok? Miki, finalul postului tau e demn de cel al unui copil de gradinita. Antipatia dintre voi doi e evidenta dar folositi PM-ul.
Nu e vorba de nicio antipatie din partea mea. Eu chiar il apreciez pe Cynyc, sincer, chiar daca el nu pe mine. De aceea nici nu am intrat in "polemica" cu el. Cat despre finalul postarii... vazand ca unii se iau de arabi, mi-am permis si eu sa-mi exprim antipatia fata de "chestia" aia... mi-e scarba sa mai scriu.
HAI UTA! HAI ROMANIA!
p.s. Romania-Rusia 2:3, va fi un meci frumos.
p.s.2 cred ca se intelege, nu?
Aveti PM, folositi-l cu incredere.
Miki Wrote:Nu e vorba de nicio antipatie din partea mea. Eu chiar il apreciez pe Cynyc, sincer, chiar daca el nu pe mine. De aceea nici nu am intrat in "polemica" cu el. Cat despre finalul postarii... vazand ca unii se iau de arabi, mi-am permis si eu sa-mi exprim antipatia fata de "chestia" aia... mi-e scarba sa mai scriu.
HAI UTA! HAI ROMANIA!
p.s. Romania-Rusia 2:3, va fi un meci frumos.
p.s.2 cred ca se intelege, nu?

Romania-Rusia 3-0
Miki, ce mai zici acum :icon_cheesygrin:?
Am zis ca va fi un meci frumos totusi. Bravo, frumos rezultat. Echipa a jucat binisor, dar mai e loc de mai bine.
frumos meci...singurul regret e ca a trebui sal vad pe mirel radoi capitan pt 10 min ..
si mai unu....florentin petre
deci nu am ce sa comentez,nu am ce sa-ti combat la o idee idioata din start...daca vedeai echipa Rusiei ultimele cateva meciuri intelegeam,asa ai vorbit ca sa te afli in treaba,cum o faci de obicei...eu am vazut echipa Rusiei in meciul cu Israel pierdut in calificari,cand o victorie ii califica sigur.Rusia e echipa ploii,cea mai slaba echipa de la acest European...combat omul cand nu se simte si nu se pondereaza...am mai avut noi unele discutii si in legatura cu mesajele tale de pe yahoo mess.,cand ai vazut ca nu ai pe unde sa te scoti,ai dat-o la intors cum ca ar fi glume...deci te rog,inca o data,postarile tale sunt puerile si faptul ca persisti cu ele te face ridicol...

nu am vazut meciul(nu am avut cum) deci nu-mi pot da cu parerea.totusi scorul ma cam scuteste de comentarii.nici eu nu sunt de-acord cu Piturca la selectie,chit ca am mai zis,la ce fel de jucatori avem de la mijloc in sus,nu prea e loc de multe comentarii.m-am ponderat cu criticile la adresa lui Piturca dupa campania asta de calificare oricum...

ps:daca crezi ca ma deranjeaza postarea ta de la ps te inseli.poti sa dai tu ce vrei la oricine da' in primul rand nu cred ca ai cu ce...ce ma deranjeaza e ca ne iei prin "invaluire" aici si te dai obiectiv cand comentezi un meci sau un fapt legat de nationala Romaniei,cand de fapt tu acum nutresti o invidie extraordinara pentru aceasta pentru ca nationala al carei mare fan te dai sta acasa in fata televizorului...iar la meciul nostru cu acea nationala te vei vopsi alb-albastru-rosu pe fata ceea ce nici ca ar fi treaba mea daca,inca o data,nu ai incerca in toate posturile sa pui nationala noastra intr-o lumina proasta...
rog moderatorii sa citeasca bine postul inainte sa-l stearga,daca o vor face.
Pana acum am polemizat mai mult sau mai putin, mai pasnic sau mai "ciobaneste" pe subiecte "arzatoare" gen Ghita Falca ori Steaua. Daca mai incepem una avand ca subiect nationala Romaniei ma calugaresc :biggrin:
Cynic, nu te mai stresa cu Miki, pe el nu-l mai schimba nimeni si oricum in forma care e, reprezinta "farmecul" forumulu. E un fel de bin laden (ala care haladuie pe stadion si pe strazile Aradului, nu originalul) :smile:
mda,acum ma simt eu ridicol...ii dau prea mare importanta,asa e?
cynic Wrote:mda,acum ma simt eu ridicol...ii dau prea mare importanta,asa e?

nu mai pot domle, imi dau lacrimile la postarile tale...., intr-un fel esti mai tare decat bin laden aka miki...

PS; nici eu n-am vazut meciul, insa acest succes categoric poate fi motivatie pentru baieti nicidecum speranta pentru europene
Xtreme Wrote:nu mai pot domle, imi dau lacrimile la postarile tale...., intr-un fel esti mai tare decat bin laden aka miki...

vezi sa nu te uzi prea extrem baiete...o sa ramai ud si neconsolat...
Pt. cei care nu au vazut meciul va spun ca i-am demolat pe rusi...eu in viata mea nu am vazut o echipa nationala calificata la un turneu final dominata in halul in care am dominat noi rusia...daca era 5-0 sau 6-0 era ceva normal,la cate ocazii am avut...si partea si mai curioasa e ca i-am dominat dupa pauza cand Mutu,Chivu si Marica au fost schimbati...la 3-0 faceam pressing in jumatatea lor de teren..ce sa mai zic,ne-a iesit totul aseara...I-AM CALCAT IN PICIOARE!!!
sasa Wrote:Pt. cei care nu au vazut meciul va spun ca i-am demolat pe rusi...eu in viata mea nu am vazut o echipa nationala calificata la un turneu final dominata in halul in care am dominat noi rusia...daca era 5-0 sau 6-0 era ceva normal,la cate ocazii am avut...si partea si mai curioasa e ca i-am dominat dupa pauza cand Mutu,Chivu si Marica au fost schimbati...la 3-0 faceam pressing in jumatatea lor de teren..ce sa mai zic,ne-a iesit totul aseara...I-AM CALCAT IN PICIOARE!!!

suntem in grupa cu Italia, Franta si Olanda... , ce ma intere pe mine rusii???
sper sa fii la fel de optimist si dupa europene... :))))
nu am vazut meciul dar rezultatul e periculos pentru mintile zvapaiate ale federalilor nostrii si a unor jucatori. am inteles ca nu ne-am miscat rau dar sa avem in vedere ca Rusia nu mai reprezinta de mult o mare forta fotbalistica, ca la aceasta actiune au participat doar jucatori rusi din campionatul intern si ca la turneul final motivatia unor echipe ca Italia, Franta si Olanda este foarte puternica.
asadar, felicitari pentru victorie dar..doar atat.
Mutu si Chivu tin nationala.

Aaaa , si sa nu uitam ca nea Piti face o treaba extraordinara. !
@sames4jc
Da..extraordinara treaba lui piti...Fl.Petre titular...eu nu stiu pt ce il cheama pe asta..sper ca pana la euro sa deschida ochii piti..sau sa se rupa piticu asta.
PS:Scz pt sustinatorii lui...dar eu chiar nu-l suport..pe langa ca nu face nimic..cum sa te prezinti in fata defensivelor italiei, olandei si frantei cu un jumate de om?
Cine credeti ca ar fi mai bun in poarta Nationalei Lobont sau Dani Coman?
Dupa mine as zice ca Coman deoarece in ultimele meciuri a aparat exceptional si se vede ca vrea sa ajunga sus in timp ce Lobont mai nou i-a peste 2-3 goluri pe meci
Reference URL's