Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Pariuri sportive
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3
Pariuri sportive :P

razvanpsv

Bilet propus 10.02.2007 - Pariloto

233. Schalke - Hertha Berlin 1 cota 1,5
452. Sociedad - Real Madrid 2 cota 1,8
426. Heerenveen - Vitesse 1 cota 1,7
235. Ergotelis - AEK 2 cota 1,6
Total Cota = 7,344

Miza 10 Lei .
Castig Eventual 73,44
bafta :P
Blat in Cupa la Poli Timisoara - Poli Iasi?

Agentiile de pariuri sunt foarte suspicioase in ceea ce priveste soarta meciului din Cupa de la Timisoara, dintre Poli Timisoara si Poli Iasi. Acestea nici macar nu au introdus meciul in oferta din cauza zvonurilor ce circula pe seama acestei partide.

Partida dintre Poli Timisoara si Poli Iasi este singura din sferturile de finala ale Cupei Romaniei care nu este introdusa in oferta agentiilor de pariuri.

Suspiciunile au aparut datorita faptului ca cei de la Iasi au hotarat sa joace meciul la Timisoara, iar in schimbul acestui lucru ei au primit cazare gratuita plus doi jucatori la schimb.

Desi oficialii ieseni au spus in nenumarate randuri ca-si vor apara corect sansele, bookmakerii nu dau doi lei pe vorbele lor. Poli Timisoara a mai avut un meci suspect in aceasta editie a Cupei Romaniei, in primul tur jucand cu satelitul sau, Poli Timisoara II. Se pare ca exista mai multe informatii care duc la un solist in aceasta partida, iar bookmakerii nu vor sa riste.

Onlinesport: Cristian Soitu

Deci daca mai gasiti vre-o oferta la meciul asta, sa ma anuntati si pe mine............
Meciul dintre FC Arges si Stiinta a fost introdus in oferta agentiei 10Bet inca de acum doua saptamani. Astazi, surprinzator sau nu, meciul a fost scos din oferta fara nici o explicatie. Cota pentru victoria argesenilor era una foarte buna, 2.40.

O alta agentie de pariuri, Bwin, a scazut dramatic cota, de la 2.30 la 1.75, si nu este exclus ca si austriecii sa scoata meciul din oferta.

Bookmakerii au devenit din ce in ce mai sceptici in ceea ce priveste meciurile din Romania, dupa ce nici meciul dintre Poli Timisoara si Poli Iasi nu a fost introdus in oferta.

Un alt indiciu care ne face sa credem ca soarta acestei partide este dinainte stabilita este si declaratia patronului argesean, Cornel Penescu. Acesta a declarat pentru Onlinesport.Ro: „Craiova nu îi va pune probleme la acest meci!“, a repetat Penescu. “Nu vine Craiova să bată sponsorul! Îi voi aştepta cu praz pe cei de la Universitatea!”.

Daca aveti de gand sa pariati pe acest meci, grabiti-va, in curand e posibil sa nu-l mai gasiti la nici o agentie

Partida FC Arges - Universitatea avea cota 1.80, iar majoritatea locuitorilor din Craiova au pariat pe victoria pitestenilor, in urma speculatiilor aparute pe marginea acestei intalniri si a unei intelegeri intre patronii celor doua cluburi.

Se stie ca boss-ul de la FC Arges, Cornel Penescu, are intelegeri financiare si sponsorizari cu omologul sau de la Craiova, Adrian Mititelu.

S-au jucat bilete de 20 sau 30 de milioane de lei pe '1', ceea ce a obligat mai multe case de pariuri din Craiova sa blocheze meciul.

Silvian Cristescu, vicepresedintele clubului Universitatea Craiova, a declarat miercuri ca "numai casele de pariuri au de pierdut, noi mergem acolo la victorie".
Un bilet pe care-l voi baga maine 8) :
Irlanda - Tara Galilor 1 1.60
Albania - Slovenia 1 2.55
Israel - Anglia x 3.20
Cehia - Germania 1 2.35

E la risc .... dar daca nu risti nu castigi!
Ghost Wrote:Un bilet pe care-l voi baga maine 8) :
Irlanda - Tara Galilor 1 1.60
Albania - Slovenia 1 2.55
Israel - Anglia x 3.20
Cehia - Germania 1 2.35
din alea 4 mai mult de 1 nu nimeresti.

se pare ca 2 :)
am jucat si eu un bilet..sper sa fie cu noroc..sa va spun despre ce este vorba:
scotia-georgia         1   1.35
portugalia-belgia      1 1.40
israel-anglia            2 1.80
spania-danemarca    1 1.65
cehia-germania        1x 1.37
grecia-turcia           1 2.20
croatia-macedonia   1 1.30
                                  cota:21.99
Gloria - UTA X pauza 2 final .....bafta
Razvan Wrote:Gloria - UTA X pauza 2 final .....bafta

La Pariloto e cota de 14.00 !! 8)
Bafta!
craiova o sa bata la piatra neamt.....are cota 3.....pandurii jiul ....1......cota 1.5....farul dinamo ...1x cota 1.7......la 10 lei .....76 de lei
Germania u20-elvetia u20 - 1 1.57
Otelul-Vaslui -1 1.95
Farul-Dinamo -2 1.85
River- Colo Colo -1 1.60
Unirea- UTA -X 3.30
National- poli -2 2.20
LDU Quito- Caracas -1 1.60
Chelsea- Liverpool -X 3.00

Cota finala 315.79 !

Castig garantat! :D Sper sa am noroc :lol: dau de baut

cristi_

eu sper sa bata UTA si sa va intre bine in cap ca pe echipa ta nu pariezi niciodata
daca nu imi iasa biletu, sper sa-l pierd pe UTA si evident ea sa castige! nici eu nu am pariat niciodata pe UTA, dar acum pur si simplu nu am rezistat tentatiei! pacat ca nu puteam paria pe scor exact, 0:0 ...
Sper ca baiatul asta sa nu se insele:

http://www.pariori.ro/?id=1&s=1023&b=6
"De cealalta parte, nici gazdele nu se pot mandri cu un atac de invidiat. In afara de jucatori ca Edson da Silva, Simao si Tiago, UTA la randu-i este preocupata mai mult de aparare, axandu-se pe Danalache, Balint s.a"

asta are habar despre ce vorbeste? sau l-a vazut pe Danalache "facand" faza defensiva in meciul cu Otelul...
cristi_ Wrote:eu sper sa bata UTA si sa va intre bine in cap ca pe echipa ta nu pariezi niciodata

corect...8)
Eu am pus UTA-Ceahlaul 1.Dar biletul a fost pierdut deja deoarece Chelsea-Bolton 2-2 si eu am pus 1 :(.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
La pariloto numai pun ca nu-i fain si ii mai greu pun acum la Meridian Bet.

Pentru noi doar UTA conteaza !!!
eu am incercat pe gamebookers.com, dar am pierdut repede banii, 20 euro. poti sa pariezi si in timpul meciului, nu puteam sa rezist mult, am incercat prea multe. inca nu mi-am gasit strategia, dar din sezonul viitor cred ca o sa-mi reincarc contul
Pages: 1 2 3
Reference URL's