Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UEFA Champions League
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
UEFA Champions League

razvanpsv

PSV Eindhoven - Arseanal 1-08) .....@Non Phixon care Arseanal??????:lol::lol:

red11

nu sunt fan Arsenal am mai spus-o pe forum si o repet acum ca sa nu fie nici o indoiala:smile:... dar Razvan trebuie sa recunosti ca PSV a beneficiat din plin de forma excelenta a portarului, altfel nu prea era asta scorul8)
in schimb sunt fan Manchester United care s-au cam chinuit cu Lille , a trebuit sa-i fenteze Giggs cu lovitura aia libera:P
http://www.youtube.com/watch?v=tDMjIBQBLnI

Cea mai tare faza din meciul Celtic-Milan :)
Razi razvane asa-i....?:lol:vreau un meci PSV-LIVERPOOL

Tare plonjonul lui Gilardino:lol::lol::lol:
Razvane sa se califice cea mai buna echipa, iar daca PSV va demonstra ca e mai buna jos palaria in fata lor. Aseara nu a demonstrat..
In seara asta pronosticul meu:
AS Roma X Lyon
Barcelona 1 Liverpool
FC Porto 2 Chelsea
Inter Milan X Valencia
eu nu prea cred :P inter bate :D
Feţele şi mutrele
" Oare numai tristeţea are chip uman? Miercuri noapte, în clipele acelui buimăcitor gol al lui Riise, la 2-1 pentru Liverpool, unul din comentatori ne-a propus o idee nu mai puţin buimăcitoare: să privim feţele celor de la Barcelona! Cred că am auzit bine: priviţi faţa umană a celor de la Barca… De mult, nu mai ştiu de cînd, nu am mai fost îndemnat, într-o transmisie sportivă, să mă uit în ochii jucătorilor. Îl felicit pe comentator.

E adevărat că această idee nu a putut răsări decît prin geniul regiei, prin inspiraţia unor prim-planuri să le zic tulburătoare, de la exasperarea lui Puyol pînă la consternarea unui Ronaldinho deposedat de orice surîs. Chipul lui Valdes (foto), clătinînd din bărbie cîteva îndelungi secunde, în cele mai decente spasme ale unei nenorociri, m-a topit literalmente. Regia a mers mai departe, pînă în tribune, unde a surprins feţele unor domnişoare cît se poate de expresive în muţenia lor, privirile unor bărbaţi încremeniţi în stupoarea eşecului. Fireşte că aparatele au înregistrat rapid şi bucuria fără de margini a celor de la Liverpool, strălucirea hohotului lor de fericire. Oricît aş fi de fan al Barcelonei, am obiectivitatea de a mă întreba: oare feţele englezilor nu erau şi ele umane? Totuşi de ce nu ne mai vine să numim uman un chip fie el şi desfigurat de entuziasm? Mai mult: de ce umanul se identifică numai cu trisţetea, cu amărăciunea, cu nefericirea…? De ce nenorocitul ăsta de Valdes mi i-a adus imediat în minte pe Carlos, pe Cernea şi m-a făcut mai blînd, mai omenos faţă de aceşti “criminali” ? De ce tot ce e nenorocire ne dă mai multă însufleţire - în argumente, chiar în inujurii - decît o izbîndă care, de obicei, ne provoacă doar aiureli lirice ?

Răspunsul meu concis este acesta: faţa umană nu ne mai emoţionează fiindcă avem în jur prea multe mutre. Mutra a alungat chipul. Mutra ne-a desfigurat ochiul. Mutra ne-a urîţit vocabularul (şi nu numai în sport, ci şi în mijloacele de transport…) Mutrele insolente la orice victorie, la orice eşec. Mutrele lăudăroşilor permanenţi. Mutrele zîmbăreţilor nerozi. Mutrele încrîncenaţilor stupizi. Mutrele impertinenţilor convinşi că au întotdeauna dreptate. Mutrele mincinoşilor voioşi şi viguroşi. Mutrele celor care niciodată nu au ştiut să dea doar din cap, fără vorbe, la o durere. Mutrele compacte la orice porcărie, bonome la mica mare şmecherie. Mutrele finilor deloc fini şi ale naşilor deloc nasoi. Mutrele celor care scuipă peste noi, sentimentaliştii imbecili care mai căutam în sport frumosul şi nu ştim că azi totul e banul, nu umanul. Nu dau nume. E plină telelumea de ei. Şi nici unul nu inspiră acest îndemn: priviţi în ochi această mutră! Ar fi prea uman."

Radu Cosasu gsp.ro
Foarte bun articolul si foarte adevarat.
Sper din suflet ca Arsenal, cea mai frumoasa echipa din lume, sa se califice mai departe... merita!!!

razvanpsv

Vortex Wrote:Sper din suflet ca Arsenal, cea mai frumoasa echipa din lume, sa se califice mai departe... merita!!!

La anul8)

Miki

Liverpool-Barcelona
Liverpool: Reina - Finnan, Carragher, Agger, Arbeloa - Gerrard, Xabi Alonso, Sissoko, Riise - Bellamy, Kuyt. Kuyt şi Sissoko sunt în pericol de suspendare pentru prima manşă din sferturi.
FC Barcelona: Victor Valdes - Thuram, Puyol, R. Marquez, Puyol - Xavi, Deco, Iniesta - Messi, Eto'o, Ronaldinho. Thiago Motta este în pericol de suspendare pentru prima manşă din sferturi.

Bayern-Real
Bayern Munchen: Kahn - Sagnol, Demichelis, Van Buyten, Lahm - Van Bommel, Hargreaves, Ottl, Schweinsteiger - Podolski, Makaay. Demichelis, Ottl şi Van Bommel sunt în pericol de suspendare.
Real Madrid: Casillas - Torres, F. Cannvaro, Sergio Ramos, Raul Bravo - Fernando Gago, Helguera, Guti - Raul, Van Nistelrooy, Robinho. Fabio Cannavaro şi Roberto Carlos sunt în pericol de suspendare.

Arsenal-PSV
Arsenal: Lehmann - K. Toure, Eboue, Senderos, Clichy - A. Hleb, Cesc Fabregas, Gilberto Silva, Ljungberg - Henry, Adebayor. Hleb şi Senderos sunt în pericol de suspendare.
PSV Eindhoven: Gomes - Salcido, Alex, Marcellis, Sun - E. Mendez, Simons, Cocu, Culina - Farfan, Kone. Salcido este în pericol de suspendare.

AC Milan-Celtic
AC Milan: Dida - Oddo, Bonera, Maldini, Jankulovski - Gattuso, Pirlo, Ambrosini, Seedorf - Kaka - F. Inzaghi. Maldini şi Gilardino sunt în pericol de suspendare.
Celtic: Boruc - Wilson, O'Dea, McManus, Naylor - Nakamura, Lennon, Sno, McGeady - Miller, Vennegor. Sno, Miller, Maloney şi McManus sunt în pericol de suspendare.

Man.Utd.-Lille
Manchester United: Van Der Sar - G. Neville, Rio Ferdinand, Vidic, Silvestre - Cr. Ronaldo, Carrick, Scholes, Giggs - Rooney, Saha. Evra şi Scholes sunt în pericol de suspendare.
Lille: Sylva - Chalme, Tavlaridis, Plestan, Tafforeau - Makoun, Bodmer - Debuchy, Fauvergue, Obraniak - Odemwingie.

Valencia-Inter
Valencia: Canizares - Miguel, Ayala, Albiol, Moretti - Angulo, Marchena, Hugo Viana, Silva - David Villa, Morientes. Albelda este suspendat.
Inter: Julio Cesar - Maicon, I. Cordoba, Materazzi, Maxwell - J. Zanetti, Dacourt, Figo, D. Stankovic - Ibrahimovici, Crespo.

Chelsea-Porto
Chelsea: P. Cech - Diarra, R. Carvalho, Essien, Bridge - Wright Phillips, Makelele, Ballack, Lampard - Drogba, Şevcenko. Joe Cole şi Essien sunt în pericol de suspendare.
FC Porto: Helton - Bosingwa, Bruno Alves, Paulo Assuncao, Pepe - Lucho Gonzalez, Fucile, Raul Meireles, Quaresma - Lisandro Lopez, Helder Postiga. Pepe este în pericol de suspendare.

Lyon-Roma
Lyon: Coupet - Clerc, Cris, Squillaci, Abidal - Diarra, Tiago, Juninho Pernambucano - Malouda, Fred, Govou
Roma: nu se stie

sursa: kickeronline.ro
razvanpsv Wrote:
Vortex Wrote:Sper din suflet ca Arsenal, cea mai frumoasa echipa din lume, sa se califice mai departe... merita!!!

La anul8)

Maine! ^__^

Miki

Vortex Wrote:
razvanpsv Wrote:

La anul8)

Maine! ^__^

ba, dar joaca UTA maine de va certati asa ??? fiecare cu simpatia lui :D
Liverpool rulz :))
si ca sa revin on-topic:
Chelsea 2 - 1 FC Porto

Liverpool 0 - 1 Barcelona

Lyon 0 - 2 AS Roma

Valencia 0 - 0 Inter Milan
Felicitari Liverpool!!!
Intreb si eu "nevinovaty" ... nu ar trebui ca totzi fanii UTA-ei sa aiba un "feeling" ... ca sa nu spun simpatie pentru Arsenal?

Sau ma insel eu?

Miki

johndoe Wrote:Intreb si eu "nevinovaty" ... nu ar trebui ca totzi fanii UTA-ei sa aiba un "feeling" ... ca sa nu spun simpatie pentru Arsenal?

Sau ma insel eu?

desi e off-topic, am sa-ti raspund! pe langa marea pasiune, UTA, daca mai altii cate o preferinta din alte campionate, nu trebuie ca ea sa fie neaparat Arsenal.. daca Baronului i-a placut, asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa si noua... fiecare e liber sa simpatizeze cu orice echipa, dar aceasta simpatie nu trebuie sa depaseasca pasiunea pentru UTA, si sa nu fie una exagerata, in sensul ca nu trebuie sa ne mandrim ca "eu cu Arsenal tin (in loc de Arsenal poate fi orice echipa)" ...
pentru noi, DOAR UTA TREBUIE SA CONTEZE!!!!

razvanpsv

Sper la un meci nul desiara intre Arsenal si PSV Eindhiven si sa o vad pe PSV pana in finala.

Referitor la simpatia utistilor pt Arsenal , este bine cum a zis Miki , dar cu siguranta majoritatea utistilor simpatizeaza Arsenal ,care se spune ca este mama noastra , printre care ma aflu si eu , dar cum am o simpatie mai mare pt PSV o sa tin cu PSV.
Miki Wrote:
johndoe Wrote:Intreb si eu "nevinovaty" ... nu ar trebui ca totzi fanii UTA-ei sa aiba un "feeling" ... ca sa nu spun simpatie pentru Arsenal?

Sau ma insel eu?

desi e off-topic, am sa-ti raspund! pe langa marea pasiune, UTA, daca mai altii cate o preferinta din alte campionate, nu trebuie ca ea sa fie neaparat Arsenal.. daca Baronului i-a placut, asta nu inseamna ca trebuie sa ne placa si noua... fiecare e liber sa simpatizeze cu orice echipa, dar aceasta simpatie nu trebuie sa depaseasca pasiunea pentru UTA, si sa nu fie una exagerata, in sensul ca nu trebuie sa ne mandrim ca "eu cu Arsenal tin (in loc de Arsenal poate fi orice echipa)" ...
pentru noi, DOAR UTA TREBUIE SA CONTEZE!!!!

dupa ce am citit raspunsul tau si am "recitit" post-ul meu, mi-am dat seama ca am folosit gresit termenul de "ar trebui" ... ai dreptate.. oricum era doar o curiozitate... si acum gata cu off-topic ca ne luam sanctiuni...

ON TOPIC

Eu m-am bucurat aseara pentru Liverpool... si doamne ce atmosfera pe acel stadion... ti se face pielea gaina.... dar asa cum fotbalul ce se joaca acolo e din alt film, si suporterii sunt tot din alt film... din pacate (cu asta nu vreau sa aduc ofense nimanui.... avem doar in minte imaginea cu trib 1 si 2 de la noi....)

Miki

Arsenal 1 - 1 PSV Eindhoven

Bayern Munich 2 - 1 Real Madrid

Manchester U. 1 - 0 Lille

AC Milan-Celtic 1-0 dupa prelungiri
P.S. Trebuie sa remarc o surpriza frumoasa, PSV Eindhoven, sincer nu ma asteptam sa se califice, avand in vedere ce forta ofensiva are Arsenal... Sa speram ca si UTA va face in viitorul apropiat o surpriza asemanatoare :D
Reference URL's