Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UEFA Champions League
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
de venea Liverpool, Collin era deja nebun la ora asta!:smile:

red11

Grupele UEFA CL:

[Image: uefaclfs8.jpg]
Steaua are o grupa accesibila,dar oricum nu cred ca va iesi din ea!Imi este indiferent si daca nu va merge in UEFA mai departe,dar ar fii bine ca echipele ramase in competitiile europene sa adune cat mai multe puncte pentru Romania,deoarece pentru urmatorii ani o sa avem nevoie!

red11

de acord cu tine in ceea ce priveste punctele stranse pt Romania cu toate ca nu o vad bine pe steaua nici in intalnirile cu Slavia Praga , sunt norocosi stelisti dar nu cred sa mai aibe norocul din dubla cu Dinamo Kiev (chiar mi-am dorit la extragerea din ultima urna valorica sa cada Kievul in grupa lor dar n-a fost sa fie:smile:)
nu ma intereseaza daca bate sau nu steaua azi dar... zeilor, dati-le un meci extenuant!
nu stiu cum puteti spune "grupa accesibila" .... eventual un egal in ghencea cu slavia... ca in rest n-are nicio sansa !!!
Sper sa aiba un meci extenuant si sa nu adune nici un punct mi se fix rupe de puncte si coeficient uefa ca si asa stim cine beneficiaza mereu de aceste lucruri; iar la Arad vreau sa-i extenuam de tot m..e steaua!!!!
Pentru noi Doar UTA Conteaza!!!!!
sa trozneasca oasele, sa curga sangele, sa vuiasca presa..... :lol:
N-as vrea deloc sa-i supar pe "patriotii" din Romania, dar marturisesc ca tin din toata inima cu praghezii si ca nu ma pot abtine sa nu strig din toti rarunchii: HAIDE SLAVIA!!!!!
gooooooooooooooooooolollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll​llllllll
doresc sa remarc comentatorii meciului, nu stiu cum ii cheama dar nu conteaza....sunt de tot rahatul.
da.....astia de la protv se remarca de fiecare data cu perlele pe care le scot
Meci greu au, atat ca nu joaca chiar asa de prost. Oricum ,poate acum au si ei ambitie mai mare. ;-)

Rectific, joaca foarte prost. TREBUIE sa ii batem.
Ma enerveaza ce bine le merge jocul la Steaua, sper sa vina rupti de oboseala la Arad.
hahaha.....ce inseamna sa ai echipa de cacat
2-1
@Remb: tu la ce meci te uiti, la Steaua Rosie sau la Steaua Mizil? ca la aia la care ma uit eu nu poti spune ca le merge jocul. oricum, Hagi & co. se fac de ras in fata unei echipe mediocre. semne bune pentru sambata!
dupa un meci slabut consider ca steaua are aceeasi problema ca si UTA insa au un lot valoric superior.
Nu vor face prea multe puncte in CL oierii astia!Daca de la astia nu au luat macar un punct,atunci de la cine sa mai ia???
Ady_Tuning Wrote:Nu vor face prea multe puncte in CL oierii astia!Daca de la astia nu au luat macar un punct,atunci de la cine sa mai ia???

de la Arsenal :lol::lol::lol:
Reference URL's