Fir-ar sa fie cat ghinion! Anul trecut Barcelona, acuma Milan!
Ghinion intr-adevar , dar nu stiu de ce am impresia ca de data asta Arsenal va trece mai departe. In rest , la fel de interesante par toate meciurile.
Ce soc! Lyon a primit cel mai usor meci! Nu ma asteptam!
Sper sa'i elimine APOEL
cele mai interesante meciuri
Milan-Arsenal
Napoli-Chelsea
Foarte frumos meciul de la Napoli...3-2 cred ca se va termina.
3-1, insa a fost superb. Eu nu stiu cat mai rezista Napoli sa-i tina pe Cavani si Lavezzi.
Villas Boas o teapa de antrenor!
2-0 pentru Arsenal....sper sa avem parte de un meci memorabil.
3-0 si o sa fie o repriza secunda interesanta
nu avea cum sa nu marcheze si Van Persie...
3-0 si mai un gol
cam subtiri Arsenal pe stanga apararii, nu cred ca scapa fara sa ia un gol.
Bagami-as ceva in defensiva si organizarea italieneasca; moartea fotbalului nu altceva!
Mare , mare pacat.Daca`i iesea scarita lui Van Persie in repriza a doua , altfel discutam acuma.Sunt bucuros totusi ca Arsenal a facut o figura foarte frumoasa , si putem zice ca a iesit cu capul sus din aceasta competitie.Dupa parerea mea , inclusiv meciul tur , Milan nu merita calificarea.Si nu , nu sunt subiectiv.
Inclusiv meciul tur????? Pai inclusiv meciul tur o merita Arsenal??? :))
Ba da, am impresia ca esti subiectiv.
Sa fim seriosi Bure , in meciul tur cel putin 2 goluri au fost cu noroc , plus ca Arsenal putea marca de vreo 2 ori.Da , dupa astea 2 meciuri eu zic ca Arsenal a facut o figura mult mai frumoasa.
Hai ba Pufi ca nu-i chiar asa. Nu cred ca exista cineva sa spuna ca Arsenal nu a jucat perfect prima repriza din retur. Insa in tur au fost praf, iar repriza a 2-a nu le-a mai reusit nimic. Era prea de tot pentru italieni sa pateasca a doua oara cum au patit atunci cu Superdepor. Consider ca Milan a jucat perfect repriza a 2-a. Si nu se poate spune ca au bagat autobaza, pentru ca au avut ocazii si ei. Per total Milan a meritat calificarea, chiar daca Arsenal a jucat mai bine returul.
P.S. Mie imi placea jocul lui Arsenal de pe vremea lui Pires si Henry! Era incantator, muuuuult mai frumos decat ce joaca Barca.
5 goluri Messi intr-un meci de CL...
”Sferturi” (27/28 martie - 3/4 aprilie)
APOEL Nicosia - Real Madrid
Olympique Marseille - Bayern Munchen
Benfica Lisabona - Chelsea Londra
AC Milan - FC Barcelona
Semifinale (17/18 aprilie - 24/25 aprilie)
Benfica/Chelsea - Milan/Barcelona
Apoel/Real - Marseille/Bayern
Finala: 19 mai, ”Fussball Arena” (”Allianz”) din Munchen