Si eu cred ca va fi un meci frumos deseara, si parca tind sa merg pe mana contraatacurilor fulgeratoare ale lui Man U decat pe mana catenaccio-ului pe care Milan l-ar face in cazul in care ar avea avantaj pe tabela. Sa castige Fotbalul spectacol !!
red11 Wrote:nu vreau sa ma contrazic cu tine dar vreau sa-ti atrag atentia unui singur lucru, ai uitat ca, cei care trebuie sa marcheze in primul rand sunt cei de la Milan , ai scris de parca meciul incepe din minutul 5 , de la 1-0 pt Milan:smile:
am si precizat ca vor exista 2 planuri... dar am uitat sa le si numesc... unul in care Milan va ataca si probabil va marca, celalalt in care Man.Utd va face acelasi lucru, dar se va impiedica de experimentata defensiva italiana...
Fianala Liverpool - Milan, sa moara Borcea de ciuda. :lol:
Daca se califica M.U. iar o sa aibe cateii vise.
Repet: This is Anfield!
Liverpool joacă împinsă de o forţă care-i vine din spiritul publicului. Am mai scris asta. This is Anfield! Acelaşi titlu. Obligat, covîrşit, biruit. Exact ca data trecută, Liveprool a trecut peste Chelsea, fără talent, fără tehnică, fără spectacol. Cu o putere care vine din voinţa pură, dintr-o încordare care nu încetează, ci se înteţeşte, în faţa adversităţii. Aşa e Liverpool. Condamnă. Rabdă şi luptă, pînă cînd adversarul înţelege şi apoi recunoaşte că a pierdut, la etică. Într-adevăr, tot ce se poate spune mai important, după ce Liverpool a bătut , iar, pe Chelsea, milimetric şi contra naturii, e o chestiune de etică.
Pînă la un punct, un punct care adună doar trăsăturile exterioare, Liverpool şi Chelsea seamănă. Sînt construite din aceleaşi prefabricate. Amîndouă arborează antrenori străini şi jucători importaţi. Amîndouă au intrat solid în epoca şi metodele management-ului comerical: Chelsea e proprietatea unui rus care face la Londra capitalismul pe care nu se osteneşte să îl încerce acasă, iar Liverpool a fost cumpărată de un miliardar american care îşi doreşte profit. Însă asemănările n-au slujit la nimic, marţi seară, pe Anfield. S-au anulat reciproc şi au produs o egalitate acerbă, plicticoasă, neproductivă.
Ruptura a venit din gabaritul sufletesc. De dincolo de prezent. Diferenţa e formidabilă şi insesizabilă, în termeni strict fotbalistici. Liverpool joacă însoţită de o forţă continuă care coboară din public şi pune în joc obişnuinţele eroice ale oamenilor simpli: încrederea, puterea de a o lua de la cap, rutina umilă a plămînilor şi a pasei cu latul. Liverpool e însoţită, din urmă, dinspre oamenii care îi dau, demult, puterea de a pili stînci, de o putere ce nu se poate pierde prin privatizare sau import de jucători. Acel ceva e, probabil, îngropat, la centru, pe Anfield.
Chelsea e departe de acest izvor care cimentează. Chelsea e egală cu valoarea propriilor achiziţii. E puţin, într-o ciocnire de caractere.
Am ştiut că Liverpool va cîştiga, cînd am văzut un scouse ( băştinaş dialectal din zona Liverpool) cîntînd cu capul în piept. Nu avea curajul să se uite la meci, dar credea. Trebuie să repet. This is Anfield!
TRU - blogsport.ro
asa vreau sa cred ca va insemna si stadionul nostru pentru UTA!
Parerea mea este ca meciul va fi unul inchis (din cauza Milanului bineinteles), desi as vrea sa castige Man.Utd. cred ca experienta si pragmatismul Milanului va triumfa.
ce va-am spus 1-0 pt Milan
2-0, desi comentatorii meciului spun ca Man. poate sa revina ... acest lucru este imposibil cand ai in fata pe Milan mai ales ca s-au mai ars odata cu englezii ...
se termina 2-2, fii pe pace! 8)
poate se vor mai da 2 goluri dar le va da tot Milanul :smile:
din pacate nu vom avea echipa direct in grupele CL, era bine pt punctele UEFA si pt imaginea fotbalului romanesc ... desi tin sa precizez ca nu simpatizez cu dinamo :P
daca asta ar fi criteriul pentru care sa tin cu una dintre echipe atunci tin cu milanul 8). tot 2-2 se termina si finala o castiga liverpool
oare ce fac acum jucatorii UTA-ei ? probabil se uita la meci sa mai invete si ei cate ceva pt meciul cu nationalul :lol:
sau mor de rusine in fata televizorului cand vad cum se joaca fotbalul adevarat ? :o
:smile:
asta e fotbalul , are si el papagalii lui , iar Heinze este unul dintre cei mai mari:smile:...cred ca si Danalache stia ca de acolo se da mingea afara nu in interiorul careului:?...si cand imi aduc aminte si de golurile primite de M.U. in tur ma intreb ce cauta la United??!
1 ! 2 ! ...
Se vorbea pe aici de catenaccio, 'penibilul Ancelotti' :eek:
Or fi inventat englezii fotbalul dar altii mai folosesc si creierul, nu doar tackling-ul!
Satisfactia de a privi jocul Milan-ului e dublata de faptul ca o echipa de la 500 de km va mai trebui sa munceasca putin pt a juca meciuri de la ora asta in competitia stelelor. Pentru ca nu suport sa aud cum si intr-o asemenea competitie, comentatorii imi baga pe gat 'Dinamo, caini rosii, N&D'. Rusine lor!
EU spuneam "penibililul de Ancelotti", dar nu ma refeream deloc la caini, chiar vroiam sa ajunga AC Milan in finala... am zis acel lucru deoarece se bazeaza foarte mult pe hazard si pe experienta jucatorilor care compun lotul (asta in comparatie cu Rafael Benitez evident). Deci, aceeasi finala ca la Istanbul, acelasi deznodamant!
FORZA UTA
Milan calificata pe merit , problemele din defensiva a lui Machester s-au vazut din nou dar din pacate de aceasta data nu i-a mai ajutat nici ofensiva, C. Ronaldo , Giggs si Scholes aproape inexistenti , bineinteles pe un joc foarte bun a lui Milan la mijlocul terenului...
Poate daca se dadea 11m la faultul asupra lui Rooney se schimba cursul meciului...poate:P
apropo red11... spuneai ceva de 1-0 in minutul 5... te-ai inselat doar cu 6 minute :lol:
P.S. da-i in ... si pe L'pool si pe Milan! UTA sa ne faca mandrii, nu niste cluburi straine!
asa le presimt eu pe invers:lol:
cu United doar simpatizez de foarte mult timp si as fi fost bucuros, pt ca au avut un an foarte bun, bineinteles ca doar UTA conteaza, bineinteles ca doar ei ma pot face fericit...daca UTA-ei nu i se acorda un 11m , sa zicem intr-o semifinala de Cupa Romanie, acum umpleam acest mesaj de injuraturi la adresa arbitrului:x , sau nici nu puteam sa scriu nimic de nervi:P
scorpio Wrote:You'll Never Walk Alone-- originalul.
http://www.youtube.com/watch?v=02H3j_5bjj0&NR=1
Superb imn are Liverpool!
http://www.liverpoolfc.tv/lfc_story/classics/1.htm
When you walk through a storm
Hold your chin up high
And don't be afraid of the dark.
At the end of a storm
Is a golden sky
And the sweet, silver song of a lark.
Walk on, through the wind,
Walk on, through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone,
You'll never walk alone.
pe mine ma emotioneaza si in pauza meciurilor cand e aceasta melodie ! superba!
Ar fi fain sa-l auzim si inainte de meciul de Vineri