Mie, drept sa spun, imi place foarte mult Tottenham. Mi-ar place sa faca o figura frumoasa. Si ii dau dreptate si Punkerului, cu conditia ca la Real sa ramana Mourinho. Chiar fiind principala favorita.
Degeaba ca Realul au palmares negativ in fata francezilor , care i`au batut de fiecare data cand i`au prins . Barca - Man Utd finala anu' asta .. parerea mea.
Degeaba, nici Lyon nu mai cum a fost.
Iarasi a tras Arsenal lozul necastigator :(
Shakhtar,Tothenham,Valencia,Bayerm,Real,Barca,United,Chelseea ar trebui sa mearga mai departe. As juca 6/8.dar la asemenea meciuri poti fi sigur,ca nimic nu e sigur.Oricum United,Barca,real nu cred sa lipseasca din semifinale-daca nu se intalnesc intre ele in sferturi.Singur meci de 1-X-2 este Inter-Bayern.
"Daca,s-ar juca astazi,Arsenal ar fi fost eliminata !"Asa isi incepuse interviul tatal lui Cesc Fabrecas.Intradevar,asa o fi dar Arsenal este pregatita mai mult ca oricand sa-si plateasca "datoriile" fata de Barca.Intre multele mesaje amuzante transmise intre cesc si cei de la barca ,doua mi s-au parut cele mai elocvente legate de starea de spirit al celor doua echipe in acest moment, Pique catre Cesc:" Cioc cioc! Deeschiiideeeti,suntem Barcaa!
Cesc ar fi raspuns :"wow, regina!!! Ce onoare !"
hahahahahaha
nu pot sa cred
hahahahaha
el tigre campeon
ps. tu traduci articole din presa spaniola cu Google translate ?
Da(de unde)!Dar,n-o sa mai fac alta data ,stapane;pe patimile Domnului,jur ca n-o sa mai fac alta data si-ti fagaduiesc sa am de-acum incolo mai multa grija ca sa nu mai omit sau sa neglijez nimic care sa nu fie pe placu-ti,ok? ;)
o concluzie ferma a lui burebista prin folosirea riguroasa a metodologiei epistemice a ipotezei :))
wow.....la reina, que honor hahaha
tigrule sa stii ca invidia din ei tasteaza...
Tu esti alaturi de tigru, campionule?
Arsenal - Barcelona (0-1) 2-1
Roma - Shaktior (1-3) 2-3
AC Milan - Tottenham (0-0) 0-1
Valencia - Schalke 04 (1-0) 1-1
Bravo Arsenal
Au fost foarte determinati jucatorii lui Arsenal de data asta , si au obtinut o victorie meritata.Insa la Barca le va fi foarte greu din pacate , avantajul de 2-1 e foarte fragil , mai ales in fata unei echipa ca cea a lui Guardiola.Insa eu sper si cred ca meciul retur va fi si mai spectaculos :)
http://www.uta-Arad.ro/forum/showthread....74&page=39
"OOOh it's Arsenaaaaaal
Arsenaaaal FC
We're by far the greatest team
The world has ever seen!!!!"
O seara extraordinara pentru orice fan Arsenal! O victorie la limita dar... CE VICTORIEEE!!! impotriva unei echipe fabuloase, care a aratat si in aceasta seara un fotbal de pe alta planeta! Cu toate astea victoria este a gunnerilor si un asemenea rezultat face aproape lipsita de impotanta o eventuala ratare a calificarii pentru ca nu vad o alta echipa care ar fi putut ingenunchea Barcelona in aceasta seara! Si totusi returul se joaca si asta din doua motive:
1. Arsenal e mult mai solida decat in sezoanele precedente
2. Arsenal e o echipa care inscrie in deplasare!
So... Fantastic job you gunners!!!
p.s. Sunt fericit ca pot fi contemporan cu aceste doua echipe, voi avea ce povesti la batranete!
Salut victoria celor de la Arsenal si sper sa elimine aceasta echipa care are cel mai enervant stil posibil vazut vreodata la o echipa de fotbal.
parca in a 2-a repriza Guardiola l-a lasat antrenor pe nea Puiu.
s-a vazut diferenta intre Barcelona care te calareste in careu 90 de minute si Barcelona care te lasa sa respiri
@ whiteshadow: Eu sper mai mult decat tine ca Arsenal sa elimine aceasta echipa care dupa parerea mea are cel mai frumos joc pe care l-am vazut vreodata la o echipa de fotbal. Iti mai spun ce ti-am spus si cu alte ocazii: formuleaza pareri personale nu judecati de valoare (de exemplu daca nu m-am facut clar inteles: "cel mai enervant stil pe care l-am vazut")
Colegu ai observat bine doar ca la fel s-a intamplat si anul trecut, dupa 0-2 la pauza pe Emirates s-a terminat 2-2. Ceea ce arata poate si ca e cam greu sa-i calaresti pe Arsenal un meci intrag.