Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: UEFA Champions League
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Respectand traditia intalnirilor italo-germane, Milan se indreapta linistita spre semifinale si n-ar fi exclus ca sa reuseasca surpriza invingand echipele de englezoi. 8)
bayern-milan 0-2
liverpool-psv 1-0
Semifinale:

FC Liverpool - Chelsea Londra
AC Milan - Manchester United
AC Milan a aratat ca este o echipa de top in Europa, inscriindu-se intr-un clasament select al celor mai bune cluburi de fotbal din istorie. Ma bucur mult pentru Milan. Ce mult mi-as fi dorit o finala Arsenal - Milan... Macar sa fie o reeditare a finalei memorabile Milan - Liverpool, din 2005.

Miki

@Vortex dar nu mai bine era o finala UTA-oriceechipa ??? :D
"Our idea is to win if possible," says the boss. "Sometimes you have to play counter-attack and sometimes press high, it depends on the situation. But it would be good to score a goal and come away with the win. "

eu asa ceva nu am auzit de la lacatus!!! de ce nu are si el o asemenea mentalitate ????
incredibil ce fotbal se joaca in liga........din pacate in romania urmatorilor 30 de ani nu vom vedea pe viu asa ceva, in mod constant si regulat....
Mda, si oricum, cind vom vedea noi pe viu ceea ce vedem acum in CL, afara se va juca cu totul alt fotbal. Tot invechiti si prafuiti vom ramine. Si probabil tot cu actualele personaje (nasu, mitica, jiji, grohgorh, etc)
rooney asta ii ca simion a nostru...:P

red11

da...sunt amandoi incaltati cu nike:lol:

ce greseli in aparare in prima repriza , doua ocazii pt milan = doua goluri
ii bat oricum si in italia:P
extraordinara rasturnare de situatie
Doamne ce frumos cinta galeria Liverpool, sunt superbi !
meci frumos aseara si atmosfera superba:P
Mie nu mi-a placut meciul, miza si-a pus amprenta pe evolutia jucatorilor. Liverpool a avut ocaziile mai clare deci per total victoria lor e meritata. Atmosfera a fost extraordinara.
Sa vedem in seara asta daca Man U e capabila sa-si pastreze avantajul luat in prima mansa..
meciul de aseara a fost deosebit. s-a vazut clar ca Rafael Benitez e un antrenor de clasa mondiala! e unul dintre "cei mai mari strategi" !! cam asa ceva ne-ar trebui si noua, la UTA! chiar daca inca nu a cucerit niciun titlu cu Liverpool, a reusit o data sa cucereasca FA Cup (cred ca e cel mai frumos lucru din lume sa cuceresti acel trofeu) si o data a fost incoronat drept "regele" Europei. imi pare rau de Jose Mourinho, dar asta e fotbalul. l-au tradat cei pe care se baza cel mai mult.
deseara... cred ca fotbalul italian va fi invingator, astfel ca la Atena vom avea o noua finala L'pool-Milan, si nici de aceasta data invingatori nu vor fi italienii.
Cred ca vom vedea aceeasi finala ca si acum 2 ani dar cu un alt deznodamant.
albrosu Wrote:Cred ca vom vedea aceeasi finala ca si acum 2 ani dar cu un alt deznodamant.

"maestrul" Rafa nu va putea fi invins de penibilul de ancelotti! sa nu uitam ca locul lui AC Milan trebuia totusi sa fie in liga a 2-a (deci ar fi nedrept sa castige trofeul). si daca se va califica Man.United in finala, cred ca tot L'pool va fi invingatoare (le prieste aerul din sud-estul Europei).

red11

Hmm...United joaca de departe cel mai frumos fotbal , cel putin finalul sezonului le apartine din toate punctele de vedere. Au probleme in aparare datorita accidentarilor dar ofensiv nu le rezista nimeni...

Diseara nu vor pierde!:P
Cum spui tu red11, Manchester are o forta extraordinara in atac, si din cate am inteles vor revenii si indisponibilii din aparare. cred totusi ca milan va face ce ar face orice echipa italiana in situatia aceasta (fara exceptia AS Roma), adica va marca un gol si se va apara extraordinar (capitol la care stau foarte bine, chiar daca au numai "juniori" in acel compartiment). va fi un meci in care doar United va ataca, fiind nevoita sa marcheze (daca Milan joaca cu Inzaghi de la inceput, calificarea e a lor). cred ca va fi un meci frumos deseara, in care vor exista 2 planuri (asta daca sir Alex Ferguson va face greseala de a se apara la inceput). sa vedem cine va da piept cu The Reds la Atena. vor fi oare in stare diavolii (oricare) sa rapuna cormoranii in finala?!?
as vrea un duel Rafa-Carlo, invingator ca si acum 2 ani, sir Rafael :P.

P.S. nu sunt un fan prea mare nici al lui L'pool, nici a lui Rafael, dar imi place cum joaca. sunt mai mult un fan a lui Gerrard si a lui Caragher.
FORZA UTA

red11

nu vreau sa ma contrazic cu tine dar vreau sa-ti atrag atentia unui singur lucru, ai uitat ca, cei care trebuie sa marcheze in primul rand sunt cei de la Milan , ai scris de parca meciul incepe din minutul 5 , de la 1-0 pt Milan:smile:
Reference URL's