Eu sunt un simpatizant al celor de la Arsenal dar daca tunarii castiga liga anul asta ar fi o adevarata minune!
Tunarii nu o duc prea bine in campionat si s-ar putea sa nu prinda locul de Champions League, castigarea UCL ar fi sansa lor de a juca si la anul in CL.
Mai ramane sa fie capabili sa si fructifice aceasta sansa. Totusi eu cred ca in extremis le vor lua fata celor de la Aston Villa si vor juca si la anul in UCL. Revenind la editia de anul acesta, Liverpool - Chelsea tinde sa devina un clasic al competitiei insa cel mai interesant meci al sferturilor mi se pare Barcelona - Bayern. Mizez pe Barca dar nu cu mana sigura, nemtii sunt imprevizibili si in ciuda poticnelilor din campionat au chiar o echipa foarte buna care s-ar putea sa isi arate masura valorii in UCL. In celelate doua semifinale, echipele engleze sunt clar favorite.
In momentul asta, Liverpool e cea mai puternica dintre echipele englezesti. Imi plac Arsenal dar nu le dau nicio sansa pentru castigarea finalei.
eu zic ca Bayern o sa fie surpriza anul asta ( daca se poate numi surpriza )!!!
Chelsea - Liverpool 4-4
la 0-2 pentru Liverpool credeam ca Chelsea nu mai avea nici o sansa la calificare, (dar sa mai marcheze de 4 ori...) apoi 3-2 si 3-4, final 4-4, chiar mi-a parut rau pentru Liverpool, oricum mai rar asa meci...
P.S. a semanat putin cu meciul Poli - UTA 3-4
Si urmeaza un alt clasic al Champions League deja: Chelsea-Barcelona. Tind sa cred ca, Chelsea se va impune.
(21-03-2009 10:14 AM)maryan Wrote: [ -> ]eu zic ca Bayern o sa fie surpriza anul asta ( daca se poate numi surpriza )!!!
Ups! Bavarezii au fost umiliti in tur! Ce ma bucur, pt ca imi displac astia de la Bayern!
Pacat de Liverpool, eram sigur ca o sa se califice. Superb meciul de pe Stamford
In seara asta sper ca si celelalte reprezentante ale Albionului sa ramana "acasa".
(15-04-2009 12:51 PM)Burebista Wrote: [ -> ] (21-03-2009 10:14 AM)maryan Wrote: [ -> ]eu zic ca Bayern o sa fie surpriza anul asta ( daca se poate numi surpriza )!!!
Ups! Bavarezii au fost umiliti in tur! Ce ma bucur, pt ca imi displac astia de la Bayern!
Pacat de Liverpool, eram sigur ca o sa se califice. Superb meciul de pe Stamford
In seara asta sper ca si celelalte reprezentante ale Albionului sa ramana "acasa".
si asa-s prea multe
Barcelona - Chelsea va fi un meci superb cred eu. Cu toate ca amandoua echipe au sanse egale, amandoua joaca bine, eu sper ca Barcelona sa ajunga in finala.
Propun schimbarea numelui acestui topic in Champions Premiere League! Bucuria mea dupa seara de astazi este ca am vazut un Arsenal care si-a regasit exuberanta si farmecul din sezonul trecut. Ar fi frumoasa o reeditare a finalei cu Barcelona de acum 3 ani pentru ca tunarii sa poata sa isi ia revansa.
Tunarii isi pot arata exuberanta in fata unui adversar ca Villareal care aseara nu a aratat nimic si care oricum este sub valoarea lui Arsenal insa in dubla cu Manchester va fi altceva, alta poveste, inca nu cred ca au ajuns la un nivel de maturitate care sa le permita sa treaca cu brio de o dubla mansa cu Manchester. Felicitari oricum pentru parcursul de pana acum si jocul prestat aseara.
incredibil in ultimul minut Barcelona egaleaza si se califica, iar Chelsea sta acasa si plange. incredibil meci
Bravo Barca , ei meritau sa se califice , si cu un om mai putin au jucat fotbal si au sperat ... Chelsea din pacate in afara de anti-fotbal .. nimic deosebit.
barca nu merita sa se califice, noroc cu ovrebo..., ma mira ca nu a gasit abramovic butoanele.
Un meci excelent cu putine goluri insa cu un fotbal de clasa. Barca nu a fost in forma astazi, parca joaca mult mai inhibat in compania echipelor engleze.
Sa vedem finala!
Cum sa nu merite Barca calificarea ??????????????????????? Chelsea s-a aparat cu un om in plus pe teren propriu dupa ce pe Camp Nou a bagat autobaza in poarta. Barca a avut 3-4 ocazii enorme in meciul tur, iar la Londra a luptat pana in ultima clipa. A meritat finala si inca cu varf si indesat. Fotbalul spectacol a invins pana la urma! Ce seara frumoasa! :-)
sa nu uitam de cele 3 penaltiuri neacordate...(pentru chelsea toate), de asta vorbeam. Barca nu avea incotro, trebuia sa marceze, insa nu a jucat dezinvolt! Chelsea a dominat meciul pana in minutul 90.
mai lasa penalty-rile lu chelsea ca si barca a avut penalty clar in tur si nu sa acordat! sa nu mai vorbim de bulanul lu chelsea din meciurile precedente din chl.