08-03-2007, 01:05 AM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63
08-03-2007, 02:04 AM
pai nici nu so pus problema sa nu castige Bayern :lol::P
razvanpsv
08-03-2007, 07:04 AM
Miki Wrote:Arsenal 1 - 1 PSV Eindhoven
Bayern Munich 2 - 1 Real Madrid
Manchester U. 1 - 0 Lille
AC Milan-Celtic 1-0 dupa prelungiri
P.S. Trebuie sa remarc o surpriza frumoasa, PSV Eindhoven, sincer nu ma asteptam sa se califice, avand in vedere ce forta ofensiva are Arsenal... Sa speram ca si UTA va face in viitorul apropiat o surpriza asemanatoare :D
Eu iti tot zic aici ca PSV nu ii o echipa oarecare si ca se va califica si acuma vi cu ironii de genul asta, cum poti sa zici ca ii surpriza??? , PSV joca de ceva timp in CL si daca iti aduci aminte a fost semifinalista si in 2004-2005 cand a fost eliminata de Milan, pe care a batut-o 3-1 acasa si a pierdut la milan cu 2-0, a fost la un pas de finala, si stati sa vedeti la anul cine este PSV , se anunta venirea lui van nistelrooy,salomon kalou si zenden.
Vortex Wrote:La anul8)8)8)8)razvanpsv Wrote:Vortex Wrote:Sper din suflet ca Arsenal, cea mai frumoasa echipa din lume, sa se califice mai departe... merita!!!
La anul8)
Maine! ^__^
razvanpsv Wrote:Sper la un meci nul desiara intre Arsenal si PSV Eindhiven si sa o vad pe PSV pana in finala.Ii bun si 1-1
Referitor la simpatia utistilor pt Arsenal , este bine cum a zis Miki , dar cu siguranta majoritatea utistilor simpatizeaza Arsenal ,care se spune ca este mama noastra , printre care ma aflu si eu , dar cum am o simpatie mai mare pt PSV o sa tin cu PSV.
Non-Phixion Wrote:Razvane sa se califice cea mai buna echipa, iar daca PSV va demonstra ca e mai buna jos palaria in fata lor. Aseara nu a demonstrat..8)
In seara asta pronosticul meu:
AS Roma X Lyon
Barcelona 1 Liverpool
FC Porto 2 Chelsea
Inter Milan X Valencia
Vortex Wrote:Sper din suflet ca Arsenal, cea mai frumoasa echipa din lume, sa se califice mai departe... merita!!!Si eu:lol:
Miki
08-03-2007, 10:05 AM
@razvanpsv chiar nu am zis in gluma ca sunt placut surprins de calificarea celor de la PSV!!!! Totusi, sunt de parere sa nu ne bucuram asa pentru realizarile altor echipe... or fi ele extra-simpatii, dar totusi, zic sa fim mai temperati...
08-03-2007, 11:56 AM
Ce rau imi pare de Arsenal :(.... merita calificarea, dupa jocul prestat in ambele manse, chiar daca au lipsit multi jucatori importanti. Am o mare simpatie pentru Arsenal... pacat :(
red11
08-03-2007, 01:11 PM
anul asta este anul englezilor in CL , este anul lui MU 8)
pacat de Arsenal , incredibil cat au putut rata si in acest meci retur, dar asta este fotbalul , de aceea e atat de frumos
pacat de Arsenal , incredibil cat au putut rata si in acest meci retur, dar asta este fotbalul , de aceea e atat de frumos
razvanpsv
08-03-2007, 01:47 PM
Si PSV au ratat si au avut un 11 metri clar.
@Miki
Referitor la bucuria mea nu accept sa ma bucur cum vrei tu!!! Si pentru aceste argumente dupa ce 1 luna mai tot f***t la cap cu Arsenal ai un vot negativ de la mine.
@Miki
Quote:@razvanpsv chiar nu am zis in gluma ca sunt placut surprins de calificarea celor de la PSV!!!! Totusi, sunt de parere sa nu ne bucuram asa pentru realizarile altor echipe... or fi ele extra-simpatii, dar totusi, zic sa fim mai temperati...Pai daca esti placut surprins de ce mai tot batut la cap ca ii bate Arsenal si chiar nu ai fost temperat , acuma eu de ce sa fiu temperat???
Referitor la bucuria mea nu accept sa ma bucur cum vrei tu!!! Si pentru aceste argumente dupa ce 1 luna mai tot f***t la cap cu Arsenal ai un vot negativ de la mine.
08-03-2007, 07:18 PM
redNeck Wrote:Ma bucur pentru Bayern !:smile:
si eu... ca doar is NEAMT.. :lol:
cu un ochi :lol: pt Bayern si cu unul :( pt Arsenal...
Miki
08-03-2007, 07:35 PM
Record in Liga: 21 de straini din 22 la startul partidei de pe "Emirates"!
Niciodata in Champions League n-au mai fost atitia straini la inceputul unui meci. Arsenal n-a avut nici un jucator englez in formula de start (prima echipa compusa numai din straini a fost Chelsea in 2000), in vreme ce PSV a aliniat un singur olandez: Cocu. Ulterior a aparut si un englez la Arsenal, Walcott (85), iar PSV l-a folosit si pe batavul Afellay (41).
gsp.ro
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Niciodata in Champions League n-au mai fost atitia straini la inceputul unui meci. Arsenal n-a avut nici un jucator englez in formula de start (prima echipa compusa numai din straini a fost Chelsea in 2000), in vreme ce PSV a aliniat un singur olandez: Cocu. Ulterior a aparut si un englez la Arsenal, Walcott (85), iar PSV l-a folosit si pe batavul Afellay (41).
gsp.ro
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
09-03-2007, 01:03 AM
PSV nu e echipa de sferturi. Acolo trebuia sa fie Arsenal, care joaca intr-adevar fotbal de o calitate clar superioara.
09-03-2007, 04:22 AM
Da ,dar rezultatele te contrazic.
razvanpsv
09-03-2007, 08:00 AM
Vortex Wrote:PSV nu e echipa de sferturi. Acolo treabuia sa fie Arsenal, care joaca intr-adevar fotbal de o calitate clar mai superioara.
Te roade?8)
09-03-2007, 12:45 PM
razvanpsv Wrote:Vortex Wrote:PSV nu e echipa de sferturi. Acolo treabuia sa fie Arsenal, care joaca intr-adevar fotbal de o calitate clar mai superioara.
Te roade?8)
:(
razvanpsv
09-03-2007, 03:18 PM
Sferturile de finală ale Champions League:
AC Milan - Bayern Munchen
PSV Eindhoven - Liverpool
AS Roma - Manchester United
Chelsea - Valencia
Semi-finalele:
Chelsea - Valencia vs. PSV Eindhoven - Liverpool
AS Roma - Man. United vs. AC Milan - Bayern
finala dupa mine va fi Chelsea - Milan si castigatoarea .....ramane sa vedem, cu toate ca nu suport nici una din echipe
PS: Totusi sper intr-o calificare a celor de la PSV Eindhoven
AC Milan - Bayern Munchen
PSV Eindhoven - Liverpool
AS Roma - Manchester United
Chelsea - Valencia
Semi-finalele:
Chelsea - Valencia vs. PSV Eindhoven - Liverpool
AS Roma - Man. United vs. AC Milan - Bayern
finala dupa mine va fi Chelsea - Milan si castigatoarea .....ramane sa vedem, cu toate ca nu suport nici una din echipe
PS: Totusi sper intr-o calificare a celor de la PSV Eindhoven
09-03-2007, 07:39 PM
Vortex Wrote:PSV nu e echipa de sferturi. Acolo trebuia sa fie Arsenal, care joaca intr-adevar fotbal de o calitate clar superioara.
Sa nu ma intelegi gresit. Si eu simpatizez Arsenal, nu prea pierd meciurile transmise la TV,imi plac foarte mult jucatorii pe care ii are in componenta. E o echipa de viitor, iar eu le prevad un viitor stralucit..
Insa, echipa care s-a calificat este Psv, asta conteaza la urma urmei. Bravo lor, si succes pe mai departe, chiar daca imi doresc o finala intre echipe englezesti (nu ma supar daca Bayern isi baga codita pe acolo :D).
10-03-2007, 03:15 PM
Non-Phixion Wrote:Vortex Wrote:PSV nu e echipa de sferturi. Acolo trebuia sa fie Arsenal, care joaca intr-adevar fotbal de o calitate clar superioara.
Sa nu ma intelegi gresit. Si eu simpatizez Arsenal, nu prea pierd meciurile transmise la TV,imi plac foarte mult jucatorii pe care ii are in componenta. E o echipa de viitor, iar eu le prevad un viitor stralucit..
Insa, echipa care s-a calificat este Psv, asta conteaza la urma urmei. Bravo lor, si succes pe mai departe, chiar daca imi doresc o finala intre echipe englezesti (nu ma supar daca Bayern isi baga codita pe acolo :D).
Fotbalul englezesc imi este preferat si mie, dar nu pot sa nu ma bucur pentru Milan AC, o echipa pe care, alaturi de Arsenal, o simpatizez f mult. Imi doresc o finala Milan - Liverpool (ce suporteri fantastici poate sa aiba aceasta echipa... impresionant de-a dreptul). :)
razvanpsv
10-03-2007, 04:46 PM
Sti ce ma deranjeaza la voi??
Esti cu Arsenal , pica Arsenal esti cu Milan , pica Milan esti Liverpool. si uite asa te lauzi ca ai tinut cu castigatoare.
Pai tine cu una si gata. Acuma ii clar ca ti si cu liverpool la meciul cu PSV si daca ii bate pe PSV vi aici si imi faci in ciuda.:lol:
Esti cu Arsenal , pica Arsenal esti cu Milan , pica Milan esti Liverpool. si uite asa te lauzi ca ai tinut cu castigatoare.
Pai tine cu una si gata. Acuma ii clar ca ti si cu liverpool la meciul cu PSV si daca ii bate pe PSV vi aici si imi faci in ciuda.:lol:
10-03-2007, 05:51 PM
Astea doua sunt singurele echipe pe care sustin din afara Romaniei, Arsenal si Milan. N-am eu treaba cu Liverpool, doar ca m-as simti mai bine daca ar elimina pe PSV. :D Plus, imi doresc o reeditare a finalei din 2005, o revansa.
10-03-2007, 06:48 PM
N-ai tu treaba razvanpsv cu cine tine sau nu tine lumea...E dreptul fiecaruia sa tina cu 1000 de echipe. Eu unul simpatie am doar pentru Arsenal si Bayern.
10-03-2007, 06:50 PM
[quote=razvanpsv]
De ce ne bagi pe toti in aceasi oala?Eu de ex. nu ma intereseaza nici o echipa de afara in mod expre mai putin saraca AC Parma care e unde e.
De ce ne bagi pe toti in aceasi oala?Eu de ex. nu ma intereseaza nici o echipa de afara in mod expre mai putin saraca AC Parma care e unde e.