Curios,cu antrenorul Marius Becali au reusit calificarea. E meritul unei aparari cu internationali valorosi si un mijloc care fuge mult,distruge ,chit ca nu stie cu mingea. Obiectiv a fost offseid,la gol,dar turcii au scapat usor de vreo 4 ori,avand o sigura ocazie (o bara),tare putin pentru jucatori platiti cu 5 milioane Eu salariu. Au pierdut meritat. In Liga,Steaua si CFR nu vor face la un loc 5 puncte.
S-a fript Steaua cu Bayern Munchen,Lyon si Fiorentina. :icon_cheesygrin:
CFR Cluj la fel cu Chelsea,As Roma si Bordeaux. :icon_cheesygrin:
WhiteShadow Wrote:Hai cu Chelsea la Cluj............
ABSOLUT SUPERB
Ma duc la Cluj la meci imbracat cu tricoul lui Chelsea :biggrin::biggrin::biggrin::biggrin:
Steaua in grupa cu Lyon, Bayern si Fiorentina iar CFR cu Chelsea, Roma si Bordeaux. Or sa fie meciuri frumoase insa subscriu pronosticului dat de Leret.
cea mai tare grupa dupa parerea mea e Grupa H: Real Madrid, Juventus, Zenit, BATE Borisov
Grele grupele. CFR e singura care are ( putine ) sanse sa prinda locul 3 (parerea mea). Din cate am auzit cu Bordeaux va avea primul meci acasa, si daca reuseste printr-o minune sa castige cele 3 puncte, va avea moral. Totusi, tin sa cred ca amandoua vor termina pe ultimul loc.
Componenta completa a grupelor:
![[Image: uclgryp1.jpg]](http://img139.imageshack.us/img139/7352/uclgryp1.jpg)
Multumim Burebista! :tongue:
Daca zic acuma ceva de steaua iar sariti toti in sus :rolleyes:
Dupa parerea mea CFR are o grupa mai usoara putin, AS Roma chiar daca e o echipa mare are destule meciuri jenante, nu poti fii sigur de prestatia ei, deci as spera la un egal, iar cu Bordeaux as forta o victorie.
De Chelsea nu ma zic nimic, oricum steoaia o ia rau :icon_evil:
Echipele romanesti nu au nicio sansa, total de puncte facute de ele va fi 0 (zero), si cred ca nu gresesc prea mult daca spun ca nu vor marca impreuna mai mult de 2 goluri.
Grupele sunt echilibrate. Cea mai usoara pare cea a Barcelonei, iar cea mai "tare" cred ca e gr H. Interesant si duelul din gr B, Phanatinaikos-Famagusta.
Totusi, echipe "subtiri" la startul acestei editii a UCL, ma hazardez intr-un pronostic: castigatoarea trofeului va fi Real Madrid.
Grupa CFR-ului e poate mai putin crunta decat a Stelei insa hai sa tinem cont de faptul ca baietii lui Andone nu au nici un fel de experienta la nivelul asta (in afara de Kone). Va fi greu dar eu le tin pumnii!
Aici ai perfecta dreptate, dar eu zic ca CFR-ul e peste steaua, din punct de vedere al jocului, oricum sunt curios sa vad meciurile.
Dau si eu un pronostic, Juve ia trofeul !!
Burebista Wrote:Echipele romanesti nu au nicio sansa, total de puncte facute de ele va fi 0 (zero), si cred ca nu gresesc prea mult daca spun ca nu vor marca impreuna mai mult de 2 goluri.
Grupele sunt echilibrate. Cea mai usoara pare cea a Barcelonei, iar cea mai "tare" cred ca e gr H. Interesant si duelul din gr D, Phanatinaikos-Famagusta.
Totusi, echipe "subtiri" la startul acestei editii a UCL, ma hazardez intr-un pronostic: castigatoarea trofeului va fi Real Madrid.
e in grupa B duelul asta :)
Grupa D e cea mai echilibrata...la prima vedere
@serafinorosso , nu vreau sa par nesimtit da nu te cam pripesti deja cu comentariile despre Juventus ? Deja zici ca Juve ia trofeul,dar UCL nici nu a inceput . Si dau pariu ca nu sti nici macar primul 11 si tu deja ii si vezi castigatori ... Atat am avut de zis! :icon_eek:
Ma rog la Dumnezeu sa nu faca niciun punct nici Steaua nici CFR..
Pai asa si Burebista se pripeste cand zice ca Real va castiga, si eu ma pripesc cand zic ca Chelsea va castiga, asa toti ne pripim.
Pai eu in locul vostru as fi interesat de UTA,nu de Champions League .. !:icon_evil:
pai despre UTA vorbim, peste cativa ani si noi vom fi acolo :biggrin: trebuie sa ne spionam viitorii adversari :biggrin:
Ai o bila alba din partea mea,ca esti optimist! :icon_cheesygrin:
Forum Oficial / Alte discuţii / Fotbal in general iti zice ceva? Nu mai avem voie si noi sa mai discutam despre altceva?
OT: eu cred ca Chelsea va castiga Champions League anul asta. Si CFR si Steaua cred ca vor face 2 puncte impreuna.
Eu cred ca nu vor face niciun punct .. N-au cu cine .. :icon_evil: !!