26-01-2007, 12:33 AM
22-03-2007, 10:37 PM
Care stiti pe ce stadion joaca ACU maine si la ce ora?
23-03-2007, 01:01 AM
ACU joaca sambata de la 11, pe Motorul
30-03-2007, 06:20 PM
Rezultatele etapei a 22-a a Ligii 3 sportarad.com
De cateva minute, s-au incheiat sase dintre partidele contand pentru runda a 22-a a Ligii 3. Iata rezultatele consemnate in seria care ne intereseaza, cea cu numarul VI:
Gloria Arad - Calor Timisoara 0-1
Bihorul Beius - Timis Albina 1-0
Liberty Salonta - ACU 5-0
UMT - Lotus Felix 2-0
Victoria Carei - Vointa Macea 2-1
Odoreu - Somesul S. Mare 0-3 (f.j)
De cateva minute, s-au incheiat sase dintre partidele contand pentru runda a 22-a a Ligii 3. Iata rezultatele consemnate in seria care ne intereseaza, cea cu numarul VI:
Gloria Arad - Calor Timisoara 0-1
Bihorul Beius - Timis Albina 1-0
Liberty Salonta - ACU 5-0
UMT - Lotus Felix 2-0
Victoria Carei - Vointa Macea 2-1
Odoreu - Somesul S. Mare 0-3 (f.j)
21-04-2007, 09:54 AM
Cine vine la ACU Arad - CS Ineu la ora 11:00 pe Arena Motorul din Ar.Nou?
16-06-2007, 06:32 PM
La barajul pentru promovare in liga a 3 a...Micula conduce Pancota cu 1-0 :?!Si ii minutul 68...
16-06-2007, 06:53 PM
A castigat Micula cu 1-0
16-06-2007, 06:55 PM
mare echipa: Turul Micula....:( si la nivelul asta stam prost....
16-06-2007, 07:07 PM
Si cand te gandesti ca Pancota a castigat Divizia D din Arad la o diferenta exorbitanta... Concluzie: la acest esalon in judetul nostru se joaca fotbalul p...i ! (am mascat obscenitatea cum am putut...)
16-06-2007, 10:17 PM
Asta e s-au crezut promovati deja si nu au mai jucat fotbal
ColoniaUTA
16-06-2007, 11:18 PM
cip_leo Wrote:mare echipa: Turul Micula....:( si la nivelul asta stam prost...............................................
Cine este Turul Micula ?????
16-06-2007, 11:30 PM
@coloniauta: Turul Micula ii o echipa din Divizia D judetul Satu-Mare, care acuma a promovat in C in urma barajului cu CNM Pancota
ColoniaUTA
16-06-2007, 11:53 PM
Thanke you !!
17-06-2007, 10:03 AM
RED Ultra vest Wrote:Asta e s-au crezut promovati deja si nu au mai jucat fotbal
Cum adica??? Explicatie mai puerila ca asta n-am auzit. Sa inteleg ca ei au mers la Oradea convinsi ca fac doar o excursie? Da' cine se credeau ei, de erau asa de siguri ca bat fara probleme? De unde atata superioritate (bineinteles nefondata)? La ultima intrebare, incerc sa raspund tot eu: din prostie! Am vazut doua meciuri ale Pancotei in sezonul recent incheiat al Diviziei D din judetul Arad: atat se dadeau de mari jucatorii acestei echipe si atat de mult isi dispretuiau adversarii, incat ma intrebam cum de nu-i trage nimeni de maneca, sa le spuna ca sunt niste bieti cotonogari de esalon 4. Ei, acum toata aceasta atitudine de "mari fotbalisti" s-a intors impotriva lor. Nu ma bucur ca au pierdut, dimpotriva. Dar cineva trebuia sa le demonstreze ca exista un revers al medaliei, care in viata functioneaza extrem de drastic.
Ma mir ca si dupa meciul pierdut cu Turul Micula, ei tot cred ca au fost mai buni, dar ca nu au avut noroc, ca au prins o zi proasta. Eu nu cred asa ceva, desi n-am vazut meciul. Eu cred pur si simplu ca pancotanii au fost mai slabi, iar cine vrea sa ma contrazica, n-are decat sa o faca!
24-07-2007, 04:07 AM
Alin Gligor, spre Pandurii
Luni, 23 Iulie 2007
Exista mari sanse ca Adrian Rusu sa nu fie singurul jucator aradean al Pandurilor Targu Jiu. In aceasta seara, Ioan Cora i-a deschis celui mai bine cotat fotbalist al sau usa la gruparea olteana. „Alin Gligor merge in Liga 1 si nu ramane in Liga a 3-a asa cum si-au dorit unii." - a recunoscut patronul Vointei Macea. Fundasul de 23 de ani se va prezenta maine seara in orasul lui Brancusi, unde va fi testat de antrenorul Eugen Neagoe. Vestea cade cum nu se poate mai rau pentru Gloria care se baza pe serviciile Gligor, insa, deocamdata, nu se poate vorbi de trecerea sigura a fotbalistului in tricoul „pandurilor".
http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/9987/27/
Bravo lui,sper sa demonstreze ca are valoare si sa ramana la Pandurii!
Luni, 23 Iulie 2007
Exista mari sanse ca Adrian Rusu sa nu fie singurul jucator aradean al Pandurilor Targu Jiu. In aceasta seara, Ioan Cora i-a deschis celui mai bine cotat fotbalist al sau usa la gruparea olteana. „Alin Gligor merge in Liga 1 si nu ramane in Liga a 3-a asa cum si-au dorit unii." - a recunoscut patronul Vointei Macea. Fundasul de 23 de ani se va prezenta maine seara in orasul lui Brancusi, unde va fi testat de antrenorul Eugen Neagoe. Vestea cade cum nu se poate mai rau pentru Gloria care se baza pe serviciile Gligor, insa, deocamdata, nu se poate vorbi de trecerea sigura a fotbalistului in tricoul „pandurilor".
http://www.sportarad.com/sportarad/conte...w/9987/27/
Bravo lui,sper sa demonstreze ca are valoare si sa ramana la Pandurii!
14-09-2007, 08:00 PM
Gloria Arad - Minerul M. 2:2
Fortuna Covaci - ACU 0:1
Victoria Nadlac - Unirea S.M. 1:2
Fortuna Covaci - ACU 0:1
Victoria Nadlac - Unirea S.M. 1:2
30-10-2007, 08:47 PM
atentiune!!!!!!!!!!!!!!
Abrudean si Anca, egali pe banca tehnica sportarad
Tuesday, 30 October 2007
Lucian Tetileanu este deja istorie la CS Ineu. Cu ocazia sedintei din aceasta dupa-amiaza, jucatorii imprumutati de la UTA au acceptat sa continue cel putin pana in iarna la echipa zarandana si sa scoata "caruta" din sant.
Totusi, inainte de a reveni la sentimente mai bune fata de conducerea ineuana, fotbalistii au dorit sa se asigure ca parerea lui Puiu Bucur, care i-a acuzat mai mult sau mai putin direct de vanzarea meciului cu Sannicolau Mare, nu coincide cu cea a celorlalti "oficiali". "Le-am explicat jucatorilor ca domnul Bucur a facut acele acuze la nervi. Noi avem in continuare in continuare in toti jucatorii nostri, impreuna cu care dorim sa redresam situatia pana la pauza competitionala. Plecam de joi la Vulcan, unde speram sa scoatem un rezultat bun." - ne-a marturisit Sergiu Havasi, presedintele executiv al ineuanilor.
Dupa demiterea lui Tetileanu, echipa va fi condusa de "cuplul" Adrian Abrudean - Radu Anca . Cei doi sunt pe picior de egalitate, dupa modelul Bunaciu - Nagy acum doua sezoane, cu exceptia ca Anca isi va ajuta echipa si din teren. "Daca cei doi vor avea rezultate nimeni nu e stupid sa-i indeparteze din iarna de la echipa. Cuedan e o varianta, dar prioritate au cei doi in cazul in care echipa va juca bine si va obtine puncte." - a adaugat Havasi.
anca a ajuns antrenor.........vai de capul meu in ce zile traiesc....
Abrudean si Anca, egali pe banca tehnica sportarad
Tuesday, 30 October 2007
Lucian Tetileanu este deja istorie la CS Ineu. Cu ocazia sedintei din aceasta dupa-amiaza, jucatorii imprumutati de la UTA au acceptat sa continue cel putin pana in iarna la echipa zarandana si sa scoata "caruta" din sant.
Totusi, inainte de a reveni la sentimente mai bune fata de conducerea ineuana, fotbalistii au dorit sa se asigure ca parerea lui Puiu Bucur, care i-a acuzat mai mult sau mai putin direct de vanzarea meciului cu Sannicolau Mare, nu coincide cu cea a celorlalti "oficiali". "Le-am explicat jucatorilor ca domnul Bucur a facut acele acuze la nervi. Noi avem in continuare in continuare in toti jucatorii nostri, impreuna cu care dorim sa redresam situatia pana la pauza competitionala. Plecam de joi la Vulcan, unde speram sa scoatem un rezultat bun." - ne-a marturisit Sergiu Havasi, presedintele executiv al ineuanilor.
Dupa demiterea lui Tetileanu, echipa va fi condusa de "cuplul" Adrian Abrudean - Radu Anca . Cei doi sunt pe picior de egalitate, dupa modelul Bunaciu - Nagy acum doua sezoane, cu exceptia ca Anca isi va ajuta echipa si din teren. "Daca cei doi vor avea rezultate nimeni nu e stupid sa-i indeparteze din iarna de la echipa. Cuedan e o varianta, dar prioritate au cei doi in cazul in care echipa va juca bine si va obtine puncte." - a adaugat Havasi.
anca a ajuns antrenor.........vai de capul meu in ce zile traiesc....
30-10-2007, 08:59 PM
Hm, parca vad ca in cativa ani Valcea o sa promoveze cu Hidisan presedinte :lol:
29-03-2008, 12:04 AM
Nu ar strica din cand in cand UTA sa trimita oameni si la meciurile din Liga a 3-a. Azi la meciul lui ACU pe mine m-a impresionat mijlocasul dreapta de la universitari, Burlacu. Nu stiu ce varsta are dar eu zic ca ar juca cu mai multa ambitie decat multi dintre indolentii pe care ii avem in lot..
Nu cred ca o astfel de actiune ar fi o pierdere de vreme pentru Stan sau Roly Nagy.
Nu cred ca o astfel de actiune ar fi o pierdere de vreme pentru Stan sau Roly Nagy.
18-04-2008, 12:48 AM
Maine care sunteti liberi , va recomand sa mergeti la avest derby local dintre
AC Universitatea Arad - Gloria Arad vineri de la ora 17 pe stadionul motorul din Aradul Nou
AC Universitatea Arad - Gloria Arad vineri de la ora 17 pe stadionul motorul din Aradul Nou