Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga a II-a
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Discutii aici !
Yo zic, ca sa nu tac, ca e un lucru bun ca U Cluj are sanse mari sa promoveze.
Mai e si Resita cu sanse la locul II asa ca s-ar putea ca la anu sa avem inca 2 formatii din zona noastra in prima liga.
Hmm... eu cred ca sanse mai mari are CSM Rimnicu Vilcea si nu Resita. De altfel, se pare ca ei se si pregatesc de Liga I, reconditioneaza stadionul, terenul etc.
Sa vedem, sunt cam la egalitate de puncte. Nu stiu daca au jucat, acum in retur, intre ele.
Si unde se joaca meciul.
Nici eu nu stiu daca au jucat intre ele in retur. Oricum, Pana a facut lucruri bune le Vilcea. Pe undeva regret ca nu a ramas el antrenor in 2003, dupa retrogradare. Pare un tip serios, ca antrenor nu e mai prost decit Boruga sau cei care au mai venit (parerea mea), si poate cu el altfel era parcursul UTA-ei. Poate chiar reuseam sa promovam atunci, si am fi evitat astfel macabrul an 2006. Ma rog, asta e alta discutie.

Bafta Clujului!
Rezultatele etapei a 23-a in Liga 2      

Liga a 2-a si-a desfasurat, astazi, etapa cu numarul 23. In derby-ul seriei intai, Petrolul Ploiesti si Sportul Studentesc au terminat la egalitate, gazdele egaland spre final prin Marinescu. In cealalta serie, liderul Universitatea Cluj a clacat pe terenul codasei din Vanju Mare, in timp ce bihorenii si-au complicat serios viata dupa ce au pierdut acasa cu FCM Ramnicu Valcea. Unul dintre golurile oltenilor a purtat semnatura fostului aradean, Tibi Bier. Dar iata toate rezultatele zilei in esalonul secund:

Seria I
Petrolul - Sportul Stud.    1-1    
FC Brasov - Chimia Brazi    2-0    
CF Braila - CS Otopeni    2-3    
Gloria Buzau - Dunarea Giurgiu     1-0    
Prefab 05 - Forex      0-0    
FC Snagov - FCM Campina     0-1    
Delta Tulcea - FC Botosani       1-1    
FC Sacele - FCM Bacau       1-0    
Dunarea Galati - Cetatea 3-0  

In clasament: 1. Gloria Buzau 43; 2. Forex 40, 3. CS Otopeni 39p, 4. Petrolul 38p (22j); ......15. Cetatea 21p; 16. FC Snagov 19p; 17. CF Braila 18 p; 18. Chimia Brazi 16p.

Etapa viitoare (14 aprilie): Sportul - FC Snagov, Campina - Prefab Modelul, Forex - Delta Tulcea, Braila - FC Brasov, Brazi - Buzau, Giurgiu - Petrolul, FCM Bacau - D. Galati, Botosani - Sacele, Otopeni - Suceava.

Seria a II-a
Building Vanju Mare - U Cluj      1-0    
FC Targoviste - FC Unirea Dej       3-1    
FC Baia Mare - Poli II Timisoara       2-1    
Minerul Lupeni - CS ISC Turzii      2-1  
Apulum A. Iulia - Dacia Mioveni     2-1    
FC Caracal - Corvinul      2-0    
C.S. Auxerre - Gaz Metan       1-2    
FC Bihor - CSM Rm Valcea      1-2    
CFR Timisoara - FCM Resita      1-0  

In clasament: 1.  1. U Cluj 48p; 2. Valcea 42p; 3. Lupeni 38p; 4. Mioveni 37p.....15. FC Bihor 26p; 16. Baia Mare 22p; 17. Unirea Dej 22pp; 18. Auxerre 16p.

Etapa viitoare (14 aprilie): Mioveni - Lugoj, Gaz Metan - Caracal, Corvinul - Vanju Mare, Lupeni - Baia Mare, Poli II - FC Targoviste, U. Dej - Apulum A. Iulia, Ramnicu Valcea - CFR Timisoara, U. Cluj - FC Bihor, ISCT - FCM Resita.

sportarad.com
Io zic ca U Cluj si Valcea, intra anul asta.
Florin Bercea: “Ma p*s pe suporterii Petrolului”

Florin Bercea  

Comentariul meciului Petrolul Ploiesti - CS Otopeni 2-0
Costel Orac: “Corpodean a ajutat Petrolul”

PETROLUL Presedintele Florin Bercea si-a exprimat azi un punct de vedere radical fata de una dintre galeriile Petrolului, intitulata “Lupii galbeni”. “Aceasta grupare de huligani ne-a creat mereu numai probleme. Degeaba încearca ei sa ma conteste, pentru ca ma doare în c*r. de ei. Ma p*s pe acesti asa-zisi suporteri ai Petrolului. Acesti huligani nu au facut decât sa ne creeze probleme la meciuri iar la Moreni nu vor mai intra niciodata”, a spus azi Bercea.

Trebuie precizat ca la meciurile Petrolului de acasa se intra doar pe baza de invitatie, care se ridica cu doua-trei zile înainte de meci, de la sediul clubului, din Ploiesti. “Dau invitatii la meci la cine doresc eu. Daca îmi place fata unuia, îi dau invitatie. Daca nu, nu îi dau”.

Pe lânga “Lupii galbeni”, Petrolul mai are doua galerii: una alcatuita din fani din Moreni si o alta formata cu suporteri mai civilizati din Ploiesti.

Bercea a negat faptul ca el ar finanta deplasarile acestor doua galerii. “Nici fanii din Moreni si nici cei din Ploiesti nu primesc bani de la mine. Fiecare galerie îsi plateste singura deplasarile la meciuri”, a încheiat Bercea.

Bercea: “Când nu îi ajuta echipa, îi ajuta gura!”

Rugat sa comenteze acuzele oficialilor de la CS Otopeni, conform carora Petrolul ar fi câstigat ieri cu ajutorul lui Sorin Corpodean, presedintele Petrolului, Florin Bercea, a declarat: “Pe cei de la Otopeni când nu îi ajuta echipa, îi ajuta gura. Arbitrajul a fost de nivelul Ligii I. Chiar ma bucur ca a fost delegat la meciul de ieri Sorin Corpodean si nu un alt arbitru mai slab, de Liga a II-a”, a spus Bercea.

Oficialul considera ca eliminarea lui Florin Sandu, din minutul 43, i se pare corecta. “Eliminarea jucatorului de la CS Otopeni (n.r. – Florin Sandu) a fost mai mult decât corecta. Si noi am avut un eliminat si nu am zis nimic la adresa arbitrajului”, a spus presedintele prahovenilor.

Bercea s-a luat azi si de tehnicianul Gloriei Buzau, Ion Viorel. “Daca cei de la Buzau ne acuza ca am dat bani Snagovului pentru a-I bate, sa vina cu dovezi. Gloria are impresia ca daca este pe primul loc, toata lumea trebuie sa se dea la o parte. Dar nu este chiar asa. Oare au uitat ca la Sportul au câstigat cu ajutorul arbitrilor? Buzaul vorbeste prea mult si face prea putin”, a încheiat Bercea.

Ieri, in derby-ul etapei a 29-a Petrolul Ploiesti a invins, scor 2-0, pe CS Otopeni.

http://www.prosport.ro
Fratilor se prefigureaza deplasare la Tulcea anu viitor :eek:. Min. 35 Delta Tulcea-Gloria Buzau 3-0
N-au licenta, iar daca Tulcea promoveaza, Ceahlau ramane in liga 1...
s-ar putea sa mai avem surprize...arges, ceahlau...raman, de fapt revin:(
Pai ceahlau ramane daca promoveaza Tulcea, iar Arges daca promoveaza Mioveniu fac fuziune/cesiune pana mea mai stie ce...
Cu Argesul nu am treaba,sa ramana,dar ceahlau lu` pinalty sa stea in liga a 2 a ca nu-i prima liga pentru ei!
Seria I

FC Botosani - Sportul Stud. 4-1
CS Otopeni - FC Snagov 0-1
FCM Bacau - Dunarea Giurgiu 1-0
Dunarea Galati - CF Braila 2-0
Cetatea Suceava - Chimia Brazi 2-1
FC Sacele - FC Brasov 3-2
Delta Tulcea - Gloria Buzau 7-1
Prefab 05 - Petrolul 0-0
Forex - FCM Campina 1-0

1. Delta Tulcea 55p
2. Forex 53p
3. Petrolul 53p
4. Buzau 53p

Seria a II-a

U Cluj - Dacia Mioveni 0-0
CS ISCT - C.S. Auxerre 1-0
CSM Rm Valcea - FC Unirea Dej 2-0
CFR Timisoara - Minerul Lupeni 2-0
FCM Resita - Poli II Timisoara 3-1
FC Bihor - FC Baia Mare 1-0
Building - FC Targoviste 2-1
FC Caracal - Apulum 0-1
Corvinul - Gaz Metan 1-1

1. U Cluj 63p
2. Dacia Mioveni 54p
3. CSM Rm. Valcea 53p
4. Minerul Lupeni 49p
U Cluj prima promovata in Liga I

Universitatea Cluj a promovat matematic in prima Liga, dupa ce a remizat astazi, scor 0-0 cu Dacia Mioveni.
Cu 63 de puncte, 9 mai mult decat Dacia Mioveni, clujenii sunt matematic in Liga I, revenind in prima liga dupa o absenta de 8 ani.
Universitatea Cluj are un singur trofeu, Cupa Romaniei in 1965.

Delta Tulcea a facut spectacol cu Gloria Buzau si i-a luat locul liderului din Seria A. Tulcenii au amintit de reusita fantastica a lui Manchester din Champions League, atunci cand au spulberat-o pe Roma lui Chivu, scor 7-1.
Astfel Tulcenii sunt pe prima pozitie cu 55 de puncte, la 2 puncte de principala urmaritoare, Forex Brasov.

Seria A

Delta Tulcea - Gloria Buzau 7-1
Prefab Modelu - Petrolul 0-0
Forex - FCM Campina 1-0
FC Botosani - Sportul Stud. 4-1
CS Otopeni - FC Snagov 0-1
FCM Bacau - Dunarea Giurgiu 1-0
Dunarea Galati - CF Braila 2-0
Cetatea - Chimia Brazi 2-1
FC Sacele - FC Brasov 3-2

Delta Tulcea 55
Forex 53
Petrolul 53
Gloria Buzau 53
Dunarea Galati 51
CS Otopeni 48
Dunarea Giurgiu 45
FC Brasov 44
Sportul Stud. 44
FCM Bacau 43
Prefab 05 42
FC Sacele 40
FC Botosani 39
FCM Campina 36
Cetatea 36
FC Snagov 29
Chimia Brazi 23
CF Braila 21

Seria B

U Cluj - Dacia Mioveni 0-0
CS ISCT - C.S. Auxerre 1-0
CSM Rm Valcea - FC Unirea Dej 2-0
CFR Timisoara - Minerul 2-0
FCM Resita - Poli II Timisoara 3-1
FC Bihor - FC Baia Mare 1-0
Building - FC Targoviste 2-1
FC Caracal - Apulum 0-1
Corvinul - Gaz Metan 1-1

U Cluj 63
Dacia Mioveni 54
CSM Rm Valcea 53
Minerul 49
Apulum 48
Poli II Timisoara 45
Corvinul 45
CS ISCT 44
FC Caracal 43
Gaz Metan 42
FCM Resita 42
CFR Timisoara 42
FC Targoviste 41
FC Bihor 39
Building 38
FC Baia Mare 32
C.S. Auxerre 25
FC Unirea Dej 24
Bun venit U Cluj in prima liga! :smile:
Pacat ca din seria I n-a promovat cine voiam eu (FC Brasov) :(
Felicitari U CLUJ! din seria cealalalt imi doresc sa promoveze Gloria Buzau... si sa-i bagam in B !!!!
intr-adevar promovarea lui "U" e pozitiva pentru vestul asta de tara. din seria I prefer forex-ul si petrolul dpdv al deplasarilor in primul rand.

cristi_

mda, singura concluzie ar fi: O SINGURA SERIE B !!!!!!!!!!
cristi_ Wrote:mda, singura concluzie ar fi: O SINGURA SERIE B !!!!!!!!!!

Ar fi aiurea pentru ca s-ar lupta la promovare echipele din vest si ar promova echipe moldovene
Reference URL's