Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga a II-a
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pacat de ACU,a condus 1-0 si a pierdut pe final la o echipa de la care trebuia sa scoata macar 1 punct.
Avem o ocazie uriasa sa urcam pe pozitia secunda in clasament deci maine la stadion cu totii!!!!
Selymes a fost înlocuit cu un antrenor argentinian

Noul antrenor al echipei CF Liberty este argentinianul Alberto Ortega care îl înlocuieşte în funcţie pe Tibor Selymes care s-a despărţit pe cale amiabilă de gruparea din Salonta.

Antrenorul argentinian a făcut cunoştinţă cu noii săi elevi azi (marţi, 23 septembrie) şi a efectuat cu aceştia prima şedinţă de anbtrenament. Dincolo de numulţumirile patronatului, legate de jocul echipei, Selymes este hotărât să dea curs unei oferte sosite din Golful Persic.

Ortega are 53 de ani şi a antrenat atât în ţara natală cât şi în Italia, unde a pregătit în ultimii opt ani echipe din Serie C1 şi Serie B: Fidelis Andria, Sangiovannesse, Sanbenedetesse.

"Tibi Selymes a ales sa plece pentru că oferta, venită din Kuweit din câte am înţeles, este mult peste cea ce-i putem oferi noi", ne-a declarat preşdintele CF Liberty, Gigi Alexandrescu.

În această seară Selymes se afla încă în Oradea la o pizza cu foştii săi jucători. "Am vrut să-mi iau rămas bun în cel mai frumos mod posibil. Sunt şanse foarte mari să ajung în ţările arabe însă nu prea mă trage inima să mă duc atât de departe. Mă gândesc şi la soţie şi la fete însă, pe de altă parte, mă pot gândi şi la conturile bancare. La ora 20:30, 21:00 voi pleca din Oradea spre Budapesta. Mâine dimineaţă vom vedea ce voi face, dar numai după ce vorbesc cu familia", ne-a declarat Tibor Selymes care regreta despărţirea de CF Liberty.

Victor Mihalcea
victormihalcea@contrastonline.ro
Rezultate :

Cupa Romaniei

Rezultate inregistrate in faza a V-a a Cupei Romaniei:

Cetatea Suceava-FC Botosani 1-0

Luceafarul Lotus Baile Felix-FCM Bacau 0-2

Dunarea Galati-Delta Tulcea 2-0

FC Buftea-Petrolul Ploiesti 1-3

CS Tricolorul Breaza- Concordia Chiajna 2-1

Drobeta Turnu Severin-FCM Ramnicu Valcea 3-4

CFR Timisoara-UTA Arad 2-0

FCM Tg.Mures-Unirea Alba-Iulia 2-1

CFR Cluj II-FC Bihor 2-1

Silvania Simleul Silvaniei-Universitatea Cluj 1-2

Steaua Bucuresti II-CSM Ploiesti 2-3

Minerul Matasari-Minerul Lupeni 1-3

Sportul Studentesc-FC Prefab Modelu 1-1 (7-6 dupa penaltyuri)

CF Predeal - International Curtea de Arges 0-1

Echipele castigatore s-au calificat in 16-imile Cupei Romaniei, faza in care vor intra si cele 18 grupari din primul esalon.
Liberty deja joaca in 10 oameni in meciul cu ACU
Liberty conduce
la Turda ii 2-2
[Image: 1111et6.png]
urmatoarea etapa U Cluj-CFR Timisoara si Liberty-Apulum
Caruselul antrenorilor - interesant!
http://www.sportarad.com

Minerul Lupeni se inscrie pe lista echipelor care si-au sacrificat antrenorul principal. Infrangerea cu Jiul Petrosani i-a fost fatala lui Marin Tudorache, cifra capetelor de antrenori schimbati in Seria a 2-a ajungand acum la 9 (din totalul de 18 ), dupa doar 7 etape!

Conform cotidianului 'Hunedoreanul', pana la numirea unui antrenor principal, de pregatirea 'minerilor' se ocupa secundul Iosif Rus si fostul mijlocas de la UTA, Ion Dumitra (foto, stanga). Se vehiculeaza numele lui Dan Manaila.

U Cluj, CSM Rm. Valcea, International Pitesti, FC Bihor, FC Targoviste, Jiul Petrosani, Mechel Campia Turzii si Liberty Salonta sunt celelalte grupari din serie care si-au schimbat antrenorii.
cfr timisoara conduce cu 4-0 la cluj....:icon_eek:
si fcm targu mures cu 3-0 la mechel c.turzii,de ce dracu numai la noi nu se poate
Universitatea Cluj 0 - 4 CFR Timişoara
Internaţional Curtea-de-Argeş 0 - 0 CSM Râmnicu-Vâlcea
Drobeta Turnu-Severin 2 - 0 Dacia Mioveni
Mureşul Deva 4 - 2 Minerul Lupeni
Mechel Câmpia-Turzii 0 - 3 FCM Târgu-Mureş
Jiul Petroşani 3 - 0 FCM Târgovişte
FC Bihor Oradea 0 - 0 Arieşul Turda
Liberty - Alba Iulia 3 -0 min 45 ( se joaca acum pe sport.ro)
3-0 pentru Liberty la pauza
FCM Tg mures....de luat in calcul???
CFR la fel
U Cluj pare scoasa complet din calcule. Dupa mine, UTA, CFR si Alba Iulia se lupta pentru primele 2 locuri. Liberty e si ea aproape. Restul sunt... pluton. Inclisiv Tg Mures si Jiul (care insa vor fi nuci tari pentru oricine).
Vom intalni si Alba si CFR in aceasta a foua jumatate a turului. Si ar fi bine sa punem lucrurile la punct! CFR mi se pare periculoasa, au un patron plin de bani si o conducere (tehnica + administrativa) ambitioasa. In plus, ei pot profita de spulberarea minciunii FC = Poli si pot deveni echipa fanion a Timisoarei.
Rebelii orădeni: "Bateţi pe UTA!"
SportBIHOREAN - luni 08:42, 6. octombrie 2008.

În această iarnă, într-un meci amical, FCB a remizat cu UTA, scor 2-2
La finalul jocului pe care FC Bihor l-a terminat la egalitate cu Arieşul Turda, membrii galeriei Rebelii orădeni i-au somat pe fotbalişti să se revanşeze pentru startul ratat de campionat şi să învingă marea rivală, UT Arad.
Meciul orgoliilor va avea loc sâmbăta viitoare pe Stadionul Municipal. Roş-albaştrii nu au mai jucat într-un meci oficial în compania arădenilor din sezonul 2005/2006 al Ligii a II-a, când UTA, deşi aflată pe un loc retrogradabil, a cumpărat locul de Liga I de la Liberty Salonta. În acel sezon, FC Bihor a pierdut pe teren propriu în faţa "Bătrânei Doamne" cu scorul de 1-2 (goluri Miculescu, respectiv Nădăban şi Sântejudean) şi a remizat în deplasare, scor 0-0.

Adrian Ciucuriţă
adrianciucurita@contrastonline.ro
red_uber_alles Wrote:U Cluj pare scoasa complet din calcule. Dupa mine, UTA, CFR si Alba Iulia se lupta pentru primele 2 locuri. Liberty e si ea aproape. Restul sunt... pluton. Inclisiv Tg Mures si Jiul (care insa vor fi nuci tari pentru oricine).
Vom intalni si Alba si CFR in aceasta a foua jumatate a turului. Si ar fi bine sa punem lucrurile la punct! CFR mi se pare periculoasa, au un patron plin de bani si o conducere (tehnica + administrativa) ambitioasa. In plus, ei pot profita de spulberarea minciunii FC = Poli si pot deveni echipa fanion a Timisoarei.

cine e patron la FC timisoara?
Il cheama Georgica Cornu, e patron la firma Izometal Confort din Timisoara. Poate numele nu spune nimic, dar, printre altele, a cumparat ICIM-ul si CONAR-ul din Arad :icon_eek:

Update dupa postul lui albrosu: Georgica Cornu e patron la CFR Timisoara. La FC Timisoara habar n-am cine e patron.
FC, nu CFR!
da...CFR timisoara am vrut sa spun nu Fc...stiu de cornu,am auzit de firma lui....mai stiu ca finanta pana de curand HC Arad si poli timisoara la handbal dar s-a retras de la ambele.
Reference URL's