Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga a II-a
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Amicale de lux pentru FC Bihor
ORADEA - În plină politică de austeritate economică impusă de noua administraţie locală, FC Bihor Oradea are parte de adversari dintre cei mai importanţi în meciurile amicale. Marţi, de la ora 18:30, FC Bihor întâlneşte Poli Timişoara, echipă care va reprezenta România în Cupa UEFA.
Amicale de lux pentru FC Bihor
Timişorenii s-au întărit în această vară, fixându-şi drept obiectiv câştigarea campionatului sau a Cupei României. „Este un test important pentru noi şi vom încerca pe cât putem să ne ridicăm la nivelul adversarilor noştri”, a punctat antrenorul Gheorghe Silaghi.

Seria amicalelor de lux va continua sâmbătă dimineaţa, când FC Bihor va juca în deplasare cu CFR Cluj, campioana naţională şi reprezentanta ţării noastre în Liga Campionilor. Partida se va desfăşura pe terenul CUG de la ora 10, orădenii urmând să plece de vineri pe cheltuiala clujenilor.

Acest amical a fost posibil deoarece FC Bihor nu-şi permite să plece în cantonamentul din Austria, programat iniţial între 17 şi 27 iulie. „Nu mai mergem în cantonament din cauza bugetului de austeritate. Ne conformăm şi, cu banii rămaşi, sperăm să reuşim să ne întărim şi să-i plătim la zi pe jucătorii din lot. A trebuit să schimbăm tot planul de pregătire, care acum se va desfăşura pe plan local, la teren şi la sala de forţă”, a explicat Silaghi.

Este pentru prima dată, după anul 2000, când echipa de seniori a FC Bihor nu poate pleca în cantonament. Semn rău pentru viitorul clubului.

Sursa : http://www.bihon.ro/stiri/sport/articol/...4-03550883
Sannicolau - a 3-a echipa aradeana din Serie B?
http://www.sportarad.com

Dupa Solomon, Mot, Zaha, Bozian si Turcan, Dan Stupar este pe cale sa-si mai asigure serviciile a doi jucatori aradeni. Ionele (foto, dreapta) si Talpas au fost anuntati in aceasta seara de antrenorul Mihai Rosca de faptul ca nu fac parte din planurile sale pentru acest sezon si vor fi cedati imprumut un an de zile. Pe fir au intrat deja toate gruparile aradene de Liga a 3-a si cateva din primul esalon judetean, dar prioritate are Unirea Sannicolaul Mare. "Maine, la 10, ma intalnesc cu Dan Stupar, pentru a discuta situatia celor doi jucatori. El ii cunoaste foarte bine si ar fi si in avantajul lor sa evolueze in Liga a 2-a un an de zile. Ionele si Talpas mai sunt ai nostri pe inca 5, respectiv trei ani de zile si trebuie sa ma ingrijesc de ei, sa le fie si lor bine. Daca nu se inteleg cu Sannicolaul, ii vom imprumuta in Liga a 3-a, in niciun caz in Divizia D." - a precizat presedinta lui ACU, Gheorghita Onu.

In alta ordine de idei, gruparea din Aradul Nou asteapta ca Tarlea, atacantul lui Lotus Felix, sa-si ia dezlegarea de la formatia bihoreana. "Fotbalistul doreste sa joace doar la noi, sper sa gaseasca intelegere la conducatorii sai." - a adaugat Onu, care mai cauta un junior de banda stanga pentru a-si completa lotul.
Nu stiam unde sa scriu, asa ca imi iau curaj si scriu aici:
Ma refer la meciurile Utei in Cupa Romaniei, care avea si un topic deschis, nu stiu de ce e inchis acum.

Stirea: FRF a stabilit programul Cupei României - Timişoreana

......FAZA A IV-A (56 de echipe, adică cele 20 de învingătoare din faza a III-a şi cele 36 de echipe din Liga a II-a) - 9 septembrie a.c......

http://www.gsp.ro

Nu stiu daca Uta, se va inscrie in competitie.....asa ca sa vedem.
A fost inchis in momentul in care am iesit din competitie, si va fi redeschis in momentul in care vom fi programati.
E foarte bine ca ai postat aici fiindca e legat si de echipele din liga a II-a.
FRF http://www.gsp.ro
Înscrierile în Liga II şi III se fac pînă pe 25 iulie

Comitetul de Urgenţă al Federaţiei Române de Fotbal a aprobat prelungirea, până la data de 25 iulie a.c., a termenului de depunere la FRF a documentelor necesare pentru aprobarea cesiunii dreptului de participare în Liga a II-a şi în Liga a III-a, ediţia 2008-2009.

Pe 28 iulie Comitetul de Urgenţă va aproba componenţa seriilor Ligilor a II-a şi a III-a, pentru sezonul competiţional 2008-2009, iar pe 29 iulie Casa Fotbalului va găzdui tragerea la sorţi a programului competiţional pentru sezonul 2008-2009.
"Promovare la anul"
de Dan Brie

Preşedintele clubului, Remus Cîmpeanu, a declarat că Universitatea va ţinti promovarea abia în sezonul următor. "Obiectivul de acum e unul dintre locurile 1-6. Promovarea nu e o prioritate, însă nu ne vom da la o parte dacă ni se va ivi ocazia", a spus Cîmpeanu. Altfel, fostului director tehnic, Stelian Gherman, i s-a cerut să revină. "Mai are contract pînă în iarnă. Îi vom propune să se ocupe de scouting", a declarat administratorul Ion Mărginean.

http://www.gsp.ro
Lovitura de teatru: Stupar schimba liga la Sannicolau http://www.sportarad.com
Sunday, 27 July 2008

Joi seara, Unirea Sannicolau Mare a batut palma cu FCM Tirgu Mures pentru locul din Liga a 2-a. Cel mai prost din toata aceasta afacere a cazut antrenorul Dan Stupar (foto), care-si facuse un plan clar de bataie, cu multi jucatori aradeni in lot, iar acum trebuie sa-si reconsidere pozitia si sa se gandeasca la o strategie pentru esalonul trei.

"Vineri, am avut o discutie cu primarul Dan Groza si presedintele clubului, Nelu Foale, in care le-am prezentat o lista cu jucatorii pe care mi-i doresc si in Liga a 3-a. Vreau sa-i am in continuare in lot pe toti jucatorii aradeni care si-au legat sperantele de mine, fiindca ar fi incorect din partea mea sa-i las pe drumuri cu cateva saptamani inainte de reluarea campionatelor. Am primit raspuns pozitiv, insa pana nu facem totul in acte nu pot fii sigur de nimic,” ne-a declarat fostul fundas al UTA-ei, care ia in calcul si o posibila despartire de gruparea timisana, in cazul in care noul proiect nu-i va fi aprobat in intrgime. Fotbalistii aradeni care se intelesesera deja pentru o aventura cu Sannicolau Mare in esalonul doi sunt: Turcan, Alin Gligor, Ionele, Fedor, Talpas, Calvin, Mot si Solomon.

naspa. imi era dor sa revad sannicolaul....:icon_cheesygrin:
mai fain e la tirgu mures
Unirea Alba Iulia, Atletic Club Universitatea Arad (promovată la baraj), FCM UTA (retrogradată din Liga I), CS Mechel Câmpia Turzii, CFM Universitatea Cluj-Napoca (retrogradată din Liga I), Internaţional Curtea de Argeş (promovată direct din Liga a III-a, seria a IV-a), CS Mureşul Deva, Minerul Lupeni, CS Dacia Mioveni (retrogradată din Liga I), FC Bihor Oradea, Jiul Petroşani, CSM Râmnicu Vâlcea, CF Liberty Salonta, FCM Târgovişte, FCM Târgu Mureş (a concesiat loc de la Unirea Sânnicolau Mare), CFR Timişoara, Arieşul Turda, FC Drobeta Turnu Severin.

sursa: prosport
Prima etapa:
Seria a II-a
CFR Timişoara - FC Târgovişte
Dacia Mioveni - Minerul Lupeni
FCM Târgu Mureş - UTA
"U" Cluj - FC Drobeta
Internaţional Curtea de Argeş - ISCT
Liberty Salonta - Mureşul Deva
ACU Arad - Jiul Petroşani
Unirea Alba Iulia - FC Bihor
CSM Rm. Vâlcea - Arieşul Turda
Programul Seriei a II-a a ligii secunde

:icon_arrow: http://www.romaniansoccer.ro/stiri/3229/...ecunde.htm

Programul Seriei I a Ligii a II-a

:icon_arrow: http://www.romaniansoccer.ro/stiri/3230/...a-ii-a.htm
Salonta vizează promovarea

CF Liberty Salonta pare a avea o sarcină ceva mai uşoară decât colega de serie din Oradea. Cel puţin aşa speră preşedintele clubului Gigi Alexandrescu. "N-am nimerit rău. Sper ca după primele două etape să acumulăm şase puncte, să ne facem încălzirea pentru duelul cu Universitatea Cluj (acolo unde preşedinte este Alexandrescu junior -n.a). Toate partidele sunt importante, dar disputele cu UTA şi FC Bihor fac parte din categoria celor de orgolii în care fiecare îşi doreşte victoria în mod special." a declarat Gigi Alexandrescu.

http://www.prosport.ro

Deci, lupta va fi apriga...
lupta apriga cu Salonta??? :icon_cheesygrin:
totusi, rezultatul va fi facut in teren si nu functie de conditiile de antrenament, valoarea bazelor sportive sau "valoarea" investitorilor. o fi Vizer mare judoka dar....
totul depinde de noi, de valoarea si forma jucatorilor si a antrenorilor, de modul de pregatire, de seriozitate , de Todea...:smile:
Salonta anticipeaza orgolii in meciurile cu UTA si Bihor

Gheorghe Alexandrescu, presedintele celor de la Liberty Salonta, e de parere ca meciurile cu UTA si FC Bihor vor avea o incarcatura speciala. "Toate partidele sunt importante, dar disputele cu UTA si FC Bihor fac parte din categoria celor de orgolii in care fiecare isi doreste victoria in mod special", a spus oficialul bihorenilor, citat de prosport.ro. "N-am nimerit rau. Sper ca dupa primele doua etape sa acumulam sase puncte, sa ne facem incalzirea pentru duelul cu Universitatea Cluj (n.a. acolo unde presedinte este Alexandrescu junior)", a adaugat conducatorul echipei antrenate de Tibi Selymes, la care activeaza ex-goalkeeperii aradeni Balgradean si Bak.

eu zic ca incepem favorabil cu targu mures unde trebuie sa castigam neaparat si dupa aveam un meci greu la Arad cu u cluj.va fi un derby care sper sal castigam.daca luam 6 puncte din primele 2 etape este foarte bine.
Care orgolii cu Salonta.... cine se crede Salonta asta ? singurul meci al UTA-ei de orgoliu e cu Timisoara restul sunt ...meciuri
Orgoliile sunt cu FC Bihor, salonta doar 'vorbeste'. :smile:
Cine credeti ca trage la promovare?? Un topic interesant... Eu zic ca noi, Apullum, U Cluj, Jiul cu un + pt primele 2... Echipe dificile, in sensul ca vor fi meciuri grele, Drobeta, Valcea (care nu cred personal ca intra in prima categ) Liberty si poate cu Bihoru...EU as vrea sa termine pe 2 ACU ca sunt din Arad...
Parerea hunedorenilor despre seria a II-a

UTA si ACU se confrunta cu trei reprezentante ale judetului Hunedoara in viitoarea stagiune. Editia on-line a cotidianului 'Hunedoreanul' a reprodus comentariile oficialilor de la Jiul Petrosani, Muresul Deva si Minerul Lupeni despre seria a 2-a.

"Va fi un campionat greu in care vom intalni trei echipe care vin din Liga I si vor sa se reintoarca in elita. Vom juca la victorie, iar daca rezultatele ne vor duce in fata nu ne vom da la o parte de la promovare" - George Boboc, director sportiv Jiul Petrosani (foto, alaturi de patronul Alin Simota)

"Nu am avut nicio preferinta a ordinii in care sa ne intalnim adversarele in campionatul care sta sa inceapa insa pot spune ca vom avea parte de un program greu. De fiecare data cand am apreciat ca vom avea un parcurs lejer a iesit rau. Acum cred ca totul o să fie bine. Ne vom juca sansa pana la final indiferent de adversar" - Marin Tudorache, antrenor Minerul Lupeni.

"Am luat la cunostinta programul pe care il vom avea in campionatul viitor insa nu l-am studiat atat de amanuntit, incat sa stabilim obiective. Dupa ce o vom face, vom stabili punctual ce avem de facut. Oricum, meciurile dintre etapele 11 si 13 cand vom intalni, pe rand, FC Bihor (in deplasare), Jiul si UTA Arad, la Deva, se anunta a fi cele mai dificile din campionat" - Gheorghe Turlea, director sportiv Muresul Deva.
CFR încotro?
Timişoara - Garnitura feroviară a rămas fără locomotivă. Nici nu a început campionatul, dar CFR a rămas fără sponsor. Omul de afaceri Iulian Caperi care a venit la Timişoara din Piatra Neamţ cu bani şi jucători s-a retras cu două săptămâni înaintea începerii sezonului.

Acesta a spus că sunt interese mari şi ascunse la echipă, ca altcineva să preia gruparea alb-vişinie. „Sunt dezamăgit de Timişoara şi de fotbalul românesc. Nu credeam că mi se poate întâmpla aşa ceva. Ne-am înţeles foarte bine până a fost vorba de acte. Acolo au vrut să mă prostească. Ceva de genul eu dau banii şi ei decid pe banii mei. Aşa ceva nu cred că ar accepta nimeni. Sunt interese mari ca altcineva să preia clubul. Membrii Adunării Generale îşi urmăresc interesele proprii”, a declarat Capeti.
Reamintimă că CFR-ul au susţinut un cantonament în Austria, iar după spusele omului de afaceri acesta ar fi investit 100.000 de euro, neavând însă nici o calitate oficială. În pragul noului sezon, echipa a rămas şi fără noii jucători şi fără tehnicianul Octavian Grigore. Surse care nu au dorit să îşi facă publică identitatea ne-au declarat că Giorgică Cornu ar fi interesat de preluarea echipei feroviare.

http://www.tion.ro
Reference URL's