20-05-2011, 09:32 PM
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65
21-05-2011, 12:59 PM
Bihorul intoarce scorul in minutele 85, 91, castiga 3-2 si trage in continuare la promovare.
ACU pierde 2-0, Unirea castiga 2-0 si ACU mai face un pas spre C.
Sibiul pierde la Turda si ramane doar cu sanse teoretice la promovare, si acelea doar in cazul unui egal maine intre Petrolul si Mioveni.
ACU pierde 2-0, Unirea castiga 2-0 si ACU mai face un pas spre C.
Sibiul pierde la Turda si ramane doar cu sanse teoretice la promovare, si acelea doar in cazul unui egal maine intre Petrolul si Mioveni.
22-05-2011, 12:47 PM
Petrolul - CS Mioveni 3-0 min 40....he he :)
3-1 final.
3-1 final.
28-05-2011, 11:23 AM
Iar o fi finantat geta echipa adversa .... ACU - Turda 2-0, min 20.
28-05-2011, 11:55 AM
(28-05-2011 11:23 AM)Mario182 Wrote: [ -> ]Iar o fi finantat geta echipa adversa .... ACU - Turda 2-0, min 20.
turda is deja salvati joaca pt palmares
31-05-2011, 03:45 PM
http://liga2.prosport.ro/seria-2/campion...na-8299115
ce bafta au altii!!!
ce bafta au altii!!!
31-05-2011, 05:00 PM
@Timis o intrebare:Asta numesti tu BAFTA???
31-05-2011, 05:14 PM
Bafta? Nu. Pomana? Da
31-05-2011, 07:42 PM
Bucurati-va ca la anul poate avem derby... daca nu, macar se perinda movii prin zona.
31-05-2011, 08:27 PM
va fi cea mai tare serie movi,olteni,pacat ca a promovat petrolu.....nu-i bai ca o idee Corvinul ''cica va cumpara sau asa se vrea'' sa cumpere loc de liga2 deci e clar serie frumoasa:))
31-05-2011, 09:17 PM
Pentru acordarea licenţei in liga 2 nu se va ţine cont de datoriile către bugetul de stat, ci numai de cele către alte cluburi,
Am cam sfeclito si noi....
Am cam sfeclito si noi....
31-05-2011, 09:41 PM
N-ar trebui sa o fi sfeclit pentru ca acea datorie e a vechii societati nu a acesteia. Juridic ar trebui reluat demersul sarbilor si indreptat catre noua societate. Abia dupa aceea suntem pasibili de sanctiuni. Faptul ca sunte o alta societate e certificat tocmai de interdictia promovarii pe timp de 3 ani. Asadar, FRF daca ne retrogradeaza se contrazice singur. Dar din partea FRF n-ar fi nicio surpriza daca s-ar intampla o aberatie de genul asta.
02-06-2011, 07:15 PM
02-06-2011, 07:59 PM
(31-05-2011 09:41 PM)edenbeast Wrote: [ -> ]N-ar trebui sa o fi sfeclit pentru ca acea datorie e a vechii societati nu a acesteia. Juridic ar trebui reluat demersul sarbilor si indreptat catre noua societate. Abia dupa aceea suntem pasibili de sanctiuni. Faptul ca sunte o alta societate e certificat tocmai de interdictia promovarii pe timp de 3 ani. Asadar, FRF daca ne retrogradeaza se contrazice singur. Dar din partea FRF n-ar fi nicio surpriza daca s-ar intampla o aberatie de genul asta.
FRF n-are nicio treaba cu cazul asta, ei doar aplica hotararile europene. FRF deja s-a compromis cu incercarea de a salva Craiova anul trecut, asa ca nu vor ajuta cu nimic.
Iar pe UEFA&co ii doare la banana de schimbari sau divizari de societati, ei vor sa se asigure doar ca datoriile sunt platite. Ceea ce logic pana la urma, nu?
Altfel spus, vrei sa joci in Arad cu numele UTA -> platesti toate datoriile facute de echipele aradene cu acest nume.
Singura sansa este ca UEFA sa accepte ideea ca schimbarea de societate nu este o incercare de amanare a platii. Caz in care e posibil sa adauge la suma ceva dobanzi (poate si penalizari). Si sa dea un nou termen.
Daca, in schimb, ei vor concluziona ca a fost doar o smecherie pentru amanarea platii e naspa rau...
Sa nu uitam ca Duru a considerat litigiul FC Timisoara cu Benfica doar ca o incercare de amanare a platii. Si oricat ar fi Duru huiduit la noi... el lucreaza exact ca cei de la UEFA.
Depinde mult si de avocatul ce va reprezenta clubul.
Si de eventuale discutii "in culise" cu sarbii.
Sansele imi par 50-50...
02-06-2011, 08:38 PM
Eu presimt ca si noi vom fi retrogradati, UEFA a recunoscut acesta societate, club ca fiind acelasi si anume UTA (acelasi nume, acelasi sediu, acelasi stadion etc.). Nu cred ca forul european va "inghite" smecheriile tipice fotbalului sau statului roman.
02-06-2011, 09:00 PM
Problema e ca ai nostri pot demonstra ca din punct de vedere juridic nu pot plati datoria pana nu sunt confirmati oficiali ca si continuatori ai vechii societati. Pentru ca ar putea spune; "platim datoria si ne trezim ca pe urma sarbii vin si spun domnule FCM UTA nu ne-a dat niciun ban, noi am primit niste bani de la UTA SA" (e absurd dar cati ati da bani pe numele altuia?!). Ori UEFA sau alta entitate vor oferi un act care sa lamureasca aceasta problema si vor da un nou termen ori sarbii vor trebui sa redeschida procesul impotriva noii entitati. Dar, asa cum zicea si red_uber_alles depinde mult si de noi cum ne vom pleda cauza.
05-06-2011, 01:15 PM
"ŞOC LA SIBIU Hămbăşan: „Sunt decis să renunţ la echipă”
Finanţatorul principal al echipei sibiene este dezamăgit de susţinerea echipei atât din partea suporterilor sibieni cât şi de faptul că fotbalul nu este susţinut de oamenii de afaceri şi de autorităţi.
Drumul fulminant al ascensiunii celor de la Voinţa Sibiu are toate şansele să se încheie la fel de rapid cum a început. Istoria pare să se repete la fel ca şi în cazul defunctei FC Sibiu. Finanţatorul principal al echipei, Ioan Hămăbăşan a declarat astăzi că a luat o decizie în privinţa viitorului său la această echipă.
"Peste două săptămâni are loc adunarea generală a acţionarilor de la club şi atunci se va face o analiză la tot ceea ce s-a petrecut în acest sezon la Voinţa Sibiu. Eu unul vă spun că în proporţie de 90 la sută am decis să mă retrag de la echipă. Să vedem ce hotărâre se va lua la Adunarea Generală" a spus Ioan Hămbăşan.
Finanţatorul echipei a mărturisit că sunt mai mulţi factori care l-au determinat să ia decizia de a nu mai sprijini echipa sibiană.
"Sunt dezamăgit de multe lucruri. Sunt dezamăgit de suporterii sibieni care în loc să felicite această echipă ca a terminat primul sezon de liga 2 pe locul 4 au început să aducă jigniri şi fel şi fel de acuze. Sunt dezamăgit că nu suntem sprijiniţi aşa cum ar trebui şi nimeni nu vine să pună umărul să ridicăm fotbalul sibian" a mai spus Hămbăşan.
Acesta spune că numai un sigur lucru l-ar putea face să continue la Voinţa. "Să apară cineva care doreşte să investească în fotbal pentru că singur nu mai pot continua" spune Hămbăşan.
Voinţa a promovat în vară în Liga a II-a şi a reuşit un parcurs bun în acest sezon, fiind aproape de o promovare în primul eşalon până în ultimele etape.
Articol scris de Sebastian MARCOVICI"
http://www.liga2.ro
Finanţatorul principal al echipei sibiene este dezamăgit de susţinerea echipei atât din partea suporterilor sibieni cât şi de faptul că fotbalul nu este susţinut de oamenii de afaceri şi de autorităţi.
Drumul fulminant al ascensiunii celor de la Voinţa Sibiu are toate şansele să se încheie la fel de rapid cum a început. Istoria pare să se repete la fel ca şi în cazul defunctei FC Sibiu. Finanţatorul principal al echipei, Ioan Hămăbăşan a declarat astăzi că a luat o decizie în privinţa viitorului său la această echipă.
"Peste două săptămâni are loc adunarea generală a acţionarilor de la club şi atunci se va face o analiză la tot ceea ce s-a petrecut în acest sezon la Voinţa Sibiu. Eu unul vă spun că în proporţie de 90 la sută am decis să mă retrag de la echipă. Să vedem ce hotărâre se va lua la Adunarea Generală" a spus Ioan Hămbăşan.
Finanţatorul echipei a mărturisit că sunt mai mulţi factori care l-au determinat să ia decizia de a nu mai sprijini echipa sibiană.
"Sunt dezamăgit de multe lucruri. Sunt dezamăgit de suporterii sibieni care în loc să felicite această echipă ca a terminat primul sezon de liga 2 pe locul 4 au început să aducă jigniri şi fel şi fel de acuze. Sunt dezamăgit că nu suntem sprijiniţi aşa cum ar trebui şi nimeni nu vine să pună umărul să ridicăm fotbalul sibian" a mai spus Hămbăşan.
Acesta spune că numai un sigur lucru l-ar putea face să continue la Voinţa. "Să apară cineva care doreşte să investească în fotbal pentru că singur nu mai pot continua" spune Hămbăşan.
Voinţa a promovat în vară în Liga a II-a şi a reuşit un parcurs bun în acest sezon, fiind aproape de o promovare în primul eşalon până în ultimele etape.
Articol scris de Sebastian MARCOVICI"
http://www.liga2.ro
05-06-2011, 01:56 PM
Imi pare rau pentru ei insa probabil asta cauta o scuza sa poata iesi cat mai nesifonat din toata ecuatia asta. Nu pot sa il condamn, sunt banii sai insa fotbalul romanesc are nevoie in primul rand de investititori seriosi si stabili chiar daca nu atat de bogati decat investititori super potenti dar care isi iau jucariile si pleaca la prima adiere de vant.
Da, stiu, investitorii aia nu exista, toti sunt niste bisnitari imbogatiti peste noapte fara pic de cultura fotbalistica, fara pic de coloana vertebrala (l-as exclude intr-un fel pe Porumboiu de aici).
Da, stiu, investitorii aia nu exista, toti sunt niste bisnitari imbogatiti peste noapte fara pic de cultura fotbalistica, fara pic de coloana vertebrala (l-as exclude intr-un fel pe Porumboiu de aici).
05-06-2011, 03:09 PM
Investitorii aia exista si vor intra in fotbal atunci cand acesta nu va mai fi condus de clica Sandu & Dragomir ci de oameni credibili, competenti si corecti.
05-06-2011, 05:21 PM
exact! de ce credeti ca din oamenii de afaceri din Romania (avem cativa dinastia care chiar stiu sa faca afaceri) evita o afacere "mega-profitabila" precum fotbalul ? ce om de afaceri nu si-ar dori sa investeasca putin, sa castige mult si sa nu plateasca(sau sa plateasca foarte putin) taxe si impozite pe aceste venituri ? plus mediatizarea excesiva si (partial) gratuita ???
e vorba de neseriozitatea partenerilor, de banii negrii si coruptia excesiva din domeniu si de lipsa unor strategii pe termen mediu macar, daca nu lung. lipsa unor reguli clare, jocurile de culise, scandalurile nenumarate nu atrag investitori seriosi ci doar cei pe care ii vedem si acum in fotbalul romanesc .
e vorba de neseriozitatea partenerilor, de banii negrii si coruptia excesiva din domeniu si de lipsa unor strategii pe termen mediu macar, daca nu lung. lipsa unor reguli clare, jocurile de culise, scandalurile nenumarate nu atrag investitori seriosi ci doar cei pe care ii vedem si acum in fotbalul romanesc .