Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga a II-a
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Nu cred ca trebuia lasat sa plece!Noi lasam juniorii nostrii sa plece la alte echipe,si cautam prin alte judete juniori pe care se cer preturi exorbitante!
„Nu vreau să ne mai chinuim”

„Nu vreau să ne mai chinuim”
ORADEA - FC Bihor aşteaptă startul pregătirilor, dar situaţia financiară nu este rezolvată. Preşedintele FC Bihor ameninţă cu retragerea, dacă situaţia financiară nu se stabilizează.

Conducerea nu stie pe ce buget se poate baza, pentru a putea sa stabileasca strategia pentru viitorul sezon. Jucatorii sunt neplatiti de doua luni si exista posibilitatea ca acestia sa-si depuna memorii pentru a deveni liberi de contract. În aceste conditii e greu ca lucurile sa intre pe un fagas normal, iar intentiile actionariatului întârzie sa se faca publice.

„Datoriile actuale ale FC Bihor sunt în valoare de circa 12 miliarde lei vechi, din care impozite din 2004 vreo 4 miliarde, alte 3 miliarde catre diversi creditori, iar restul sunt salarii si prime restante. Trebuie sa rezolvam odata pentru totdeauna problema trecutului, deoarece asa nu ne putem gândi la performanta.

În ce ma priveste, voi demisiona daca nu vom reusi sa aducem clubul cu datoriile la zi în cel mai scurt timp. Initial mi-am dat termen data de 30 iunie, însa voi mai astepta pâna când pleaca echipa în cantonament. Nu mai vreau sa ajungem sa ne chinuim.

Nu stiu ce se mai doreste cu FC Bihor. Daca nu e bine când strângi cureaua si aduci 18 miliarde în cont, nu stiu ce sa mai zic?! Am înteles ca se vrea vânzarea clubului, dar abia prin luna septembrie. Daca nu se intervine rapid, pâna atunci s-ar putea sa nu mai fie ce sa se vânda, poate doar brandul”, a precizat presedintele Toth Ardelean Alexandru.

Varianta cotizatiilor

Presedintele a dezvaluit ca a propus si o varianta de finantare a FC Bihor. „Am propus de doua luni sa se instituie o cotizatie prin care Consiliul Local si Consiliul Judetean sa finanteze în mod legal activitatea clubului.

Problema se tot tergiverseaza pe motiv ca nu este prevazuta în regulamentul de functionare al celor doua institutii”, afirma Toth.

„Am facut un calcul, si cu câte 12 miliarde primite de la CL si CJ am acoperi datoriile existente si pâna în iarna am avea un buget pentru performanta. Acesta ar putea fi completat cu 3-4 miliarde de lei vechi din fonduri atrase”, a mai adaugat presedintele.

E clar ca situatia clubului nu este deloc roz, iar suporterii nu mai doresc ca FC Bihor sa fie în situatia de anul trecut, când s-a salvat in extremis de la retrogradare.

Solutia ideala ar fi atragerea lânga CL si CJ a unui investitor privat, care sa detina cel putin 51% din actiuni. Astfel s-ar evita situatii precum cea de acum, când echipa demareaza pregatirile, dar contul clubului este gol.

Teodor Biris
Situatia asta seamana cam cu ce am avut noi acum 2 ani...cand am retrogradat in C!
ady_tuning Wrote:Situatia asta seamana cam cu ce am avut noi acum 2 ani...cand am retrogradat in C!

Dar spre deosebire de ei care vor buget de performanta noi ne multumeam sa avem cu ce "traii"in liga a 2-a
http://www.prosport.ro/index.php?section...x&id=50196

Bine ca Fc Brasov,echipa de liga a 2 a,poate juca amicale cu echipe de prima liga,si noi n`am fost in stare sa programam amicale cat de cat puternice,in afara de cel cu Steaua Rosie Belgrad!
Am jucat si cu locul 5 din Ucraina si cu locul 4 din Cehia, echipe bunicele. Cred ca ar fi cazul sa mai terminam cu reprosurile legate de partidele amicale.
A inceput Liga a 2-a!
Debut cu destule goluri in Liga a 2-a la fotbal. In seria a II-a fostul jucator al celor de la CS Ineu, Bogdan Iambor, a reusit sa inscrie dubla prin care Libery Oradea a depasit fosta divizionara A, FC Arges. Nici Jiul Petrosani nu a reusit sa obtina victoria in prima etapa, remizand la Targoviste. In seria I, Razvan Lucescu a debutat cu dreptul la FC Brasov, care a reusit sa invinga in deplasare pe Intergaz Bucuresti. Sportul Studentesc a obtinut si ea o victorie in deplasare, 2-1 la Dinamo II si se anunta o candidata serioasa la promovare. Iata toate rezultatele inregistrate in prima etapa din Liga a II-a
Seria I

Delta Tulcea - FCM Bacau 1-1

CSM Focsani - Prefab Modelu 1-2

Chiajna - FCM Campina 3-0

Dunarea Galati - FC Botosani 0-1

Dinamo II - Sportul 1-2

Intergaz - Brasov 1-2

Forex Brasov - FC Sacele 1-1

Maine se mai disputa intalnirile dintre Dunarea Giurgiu - Progresul si CS Otopeni - Petrolul Ploiesti.

Etapa viitoare, 01.09.2007: Campina - Focsani, Prefab Modelu - Delta Tulcea, FCM Bacau - Forex Brasov, Petrolul - Dunarea Galati, Botosani - Chiajna, Sportul - Otopeni, Brasov - Dinamo II, Progresul - InterGaz, Sacele - Dunarea Giurgiu.
Seria a II-a

Liberty Oradea - FC Arges 2-1

Muresul Deva - FC Bihor 1-1

CFR Timisoara - Minerul Lupeni 0-1

Targoviste - Jiul 0-0

Caracal - Poli II 1-1

Ariesul Turda - Alba Iulia 0-0

Ramnicu Valcea - Corvinul 1-0

Resita - Campia Turzii 0-3

Drobeta Tr. Severin - Gaz Metan 3-2

Etapa viitoare, 01.09.2007: Minerul Lupeni - Muresul Deva, FC Bihor - Liberty Oradea, FC Arges - Drobeta Tr. Severin, Jiul - FC Caracal, Poli II - CFR Timisoara, Alba Iulia - Targoviste, Corvinul - Ariesul Turda, C. Turzii - Ramnicu Valcea, Gaz Metan - FCM Resita.
Etapa 4 - miercuri 12 septembrie 2007

Seria A

FC Săcele - Progresul 0-1  
Dinamo II - Dunărea Galaţi 2-2  
FC Braşov - CS Otopeni 2-0  
Sportul Stud. - Concordia 0-4  
FC Botoşani - Delta Tulcea 2-0  
Petrolul - CSM Focşani 3-1  
FCM Câmpina - Forex 1-0  
Prefab 05 - Dunărea Giurgiu 0-2  
FCM Bacău - Intergaz B. 1-0

Seria B

Arieşu Turda - FC Caracal 1-0  
Gaz Metan - CS ISCT 2-1  
Corvinul - FC Târgovişte 1-0  
Unirea Alba Iulia - CFR Timişoara 0-1  
Poli II Timisoara - Liberty O. 0-1  
Jiul - Mureşul Deva 2-0  
Minerul - Drobeta 1-0  
FC Bihor - FCM Reşiţa 1-1  
Arges - CSM Rm Vâlcea 4-0
Seria A - Etapa 5
Clasament
sâmbătă 15 septembrie 2007
Dunărea Giurgiu - FCM Câmpina2-1
Intergaz B. - Prefab 051-2
Concordia - Dinamo II2-1
CSM Focşani - Sportul Stud.1-2
Delta Tulcea - Petrolul2-0
Forex - FC Botoşani4-0
FC Săcele - FC Braşov0-5
duminică 16 septembrie 2007
Dunărea Galaţi - CS Otopeni4-2
luni 17 septembrie 2007
Progresul - FCM Bacău0-0

Seria B - Etapa 5
Clasament
sâmbătă 15 septembrie 2007
Drobeta - Poli II Timisoara3-0
FCM Reşiţa - Minerul1-2
FC Caracal - FC Târgovişte1-1
CFR Timişoara - Arieşu Turda2-0
Mureşul Deva - Unirea Alba Iulia3-2
Liberty O. - Jiul0-2
Gaz Metan - Corvinul4-0
CS ISCT - Arges0-1
duminică 16 septembrie 2007
CSM Rm Vâlcea - FC Bihor1-
Seria A - Etapa 6
Clasament
sâmbătă 22 septembrie 2007
Dinamo II - CSM Focşani2-2
CS Otopeni - Concordia2-1
FC Botoşani - Dunărea Giurgiu0-0
FCM Câmpina - Intergaz B.2-2
FCM Bacău - FC Săcele0-0
FC Braşov - Dunărea Galaţi6-0
Prefab 05 - Progresul1-1
duminică 23 septembrie 2007
Sportul Stud. - Delta Tulcea0-2
Petrolul - Forex2-1

Seria B - Etapa 6
Clasament
sâmbătă 22 septembrie 2007
Arieşu Turda - Mureşul Deva0-3
FC Târgovişte - CFR Timişoara3-0
Corvinul - FC Caracal1-0
Unirea Alba Iulia - Liberty O.1-0
Poli II Timisoara - FCM Reşiţa1-4
Jiul - Drobeta 4-1
Minerul - CSM Rm Vâlcea0-2
FC Bihor - CS ISCT4-0
Arges - Gaz Metan2-0
Seria A - Etapa 7

sâmbătă 29 septembrie 2007

Intergaz B. - FC Botoşani2-0

Concordia - Dunărea Galaţi1-0

CSM Focşani - CS Otopeni2-2

Delta Tulcea - Dinamo II 2-5

FC Săcele - Prefab 05 1-1

Forex - Sportul Stud.1-0

duminică 30 septembrie 2007

Dunărea Giurgiu - Petrolul

Progresul - FCM Câmpina

luni 1 octombrie 2007

FCM Bacău - FC Braşov

Seria B - Etapa 7
sâmbătă 29 septembrie 2007

Drobeta - Unirea Alba Iulia3-2

FCM Reşiţa - Jiul0-0

CSM Rm Vâlcea - Poli II Timisoara2-0

CFR Timişoara - FC Caracal2-1

Mureşul Deva - FC Târgovişte3-2

Liberty O. - Arieşu Turda1-0

Gaz Metan - FC Bihor2-0

CS ISCT - Minerul1-0

Arges - Corvinul5-0
Etapa a 9-a

Seria 1

Azi, ora 11:00

FCM Bacău - FCM Cîmpina 0-0
Arbitru R. Dumitru. Asistenţi St. Slabu (ambii din Braşov), I. Radu (Bucureşti)

FC Săcele - FC Botoşani 0-0
Arbitru M. Martiş (Focşani). Asistenţi H. Bochiş, Fl. Potora (ambii din Cluj)

DELTA Tulcea - DUNĂREA Galaţi 3-0
Arbitru Ad. Stănescu. Asistenţi Vl. Bîrleanu (ambii din Bucureşti), J. Fodor (Harghita)

CSM Focşani - CONCORDIA Chiajna 1-2
Arbitru Cr. Sava (Bacău). Asistenţi S. Gheorghe (Suceava), Irina Mîrţ (Bucureşti)

DUNĂREA Giurgiu - DINAMO II 1-2
Arbitru M. Avram (Bucureşti). Asistenţi C. Savu, I. Bedreagă (ambii din Galaţi)

Azi, ora 13:00
FOREX Braşov - CS Otopeni (sportro)
Arbitru Ad. Comănescu (Rm. Vîlcea). Asistenţi D. Mudura (Oradea), M. Păiş (Galaţi)

Mîine, ora 13:00
PROGRESUL Bucureşti - PETROLUL Ploieşti (TVR 2)
Arbitru Al. Deaconu. Asistenţi N. Marodin (ambii din Bucureşti), L. Sîrbu (Focşani)

PREFAB Modelu - FC Braşov şi INTER GAZ Bucureşti - SPORTUL Studenţesc se dispută pe 31 octombrie, întrucît braşovenii, respectiv "studenţii" au solicitat FRF amînarea meciurilor, deoarece ambele echipe au juniori convocaţi la loturile naţionale.

Seria a 2-a

Azi, ora 11:00

FC Argeş - MINERUL Lupeni 3-1
Arbitru L. Cinca (Balş). Asistenţi V. Marinescu, V. Avram (ambii din Bucureşti)

FC BIHOR Oradea - CORVINUL Hunedoara 1-0
Arbitru L. Rusandu (Sf. Gheorghe). Asistenţi M. Toderici, E. Cristea (ambii din Arad)

IS Cîmpia Turzii - JIUL Petroşani 1-1
Arbitru M. Bordean (Sibiu). Asistenţi D. Iliescu, Fl. Buzărnescu (Craiova)

GAZ METAN Mediaş - POLI Timişoara II 2-0
Arbitru D. Istrate. Asistenţi R. Ghinguleac (ambii din Bucureşti), I. Babadag (Alexandria)

LIBERTY Oradea - FC Caracal 2-0
Arbitru Cl. Ştefănuţi (Bistriţa). Asistenţi G. Szabo (Cluj), L. Szanto (Tg. Mureş)

MUREŞUL Deva - CFR Timişoara 0-0
Arbitru S. Colţescu (Craiova). Asistenţi N. Megheşan (Tîrnăveni), D. Mitruţi (Craiova)

DROBETA Tr. Severin - FC Tîrgovişte 4-0
Arbitru C. Buşi. Asistenţi D. Demetrescu, Fl. Păunescu (toţi din Rm. Vîlcea)

Mîine, ora 11:00
CSM Rîmnicu Vîlcea - UNIREA Alba Iulia (sportro)
Arbitru V. Balaj (Reşiţa). Asistenţi V. Boştină (Bucureşti), V. Cristea (Călăraşi)

FCM Reşiţa - ARIEŞUL Turda nu se dispută, întrucît formaţia gazdă nu a fost programată de FRF din cauza unor datorii către mai mulţi foşti jucători.
Am auzit odata la TV urmatorul slogan: "Daca Divizia B nu e, nimic nu e!". Ce multe meciuri de "B" sunt transmise mai nou...la TVR2 puteti urmari mega derbyul Concordia Chiajna-Delta Tulcea..8)
Seria I

FCM BACAU - PROGRESUL BUCURESTI 1-0
Dragovozov (69) /

SPORTUL - CSM FOCSANI 1-1
Postolache (82) / Rosu 47

PREFAB MODELU - INTER GAZ 2-0
Jianu (10), Fl. Anghel (64)

FCM CAMPINA - DUNAREA GIURGIU 0-2
/ Şt. Iordache (39), Ciocârlan 65

FC BOTOSANI - FOREX BRASOV 1-0
Cornea (41-pen)

CS OTOPENI - DUNAREA GALATI 7-0 / (s-a jucat de la ora 13:00)
Corcoveanu (35), Tatarciuc (45), Dicu (57-pen), Kalle (71), Fl. Manea (78), Belic (88), Gigel Ene (89-pen) /

PETROLUL - DELTA TULCEA / Duminica, ora 11:00
Arbitru: Zoltan Erdei (Slatina); Asistenti: Nicolae Botezatu (Piatra Neamt) si George Fridl (Bacau)

DINAMO II - CONCORDIA CHIAJNA / Duminica, ora 12:00
Arbitru: Andrei Ionita (Bucuresti); Asistenti: Catalin Savu (Galati) si Daniel Demetrescu (Rm. Valcea)

FC BRASOV – FC SACELE 4-0 (s-a jucat vineri)
Ilyes (3 si 14), Dedu (54 si 74)

Seria a II-a

FC ARGES - IS CAMPIA TURZII 5-2
Dulcea (22), Ad. Iordache (24), Tameş (50-pen), Chirciu (65), E. Bazzi (70) / Şagău 60, Gh. Bar (69)

JIUL PETROSANI - LIBERTY SALONTA 1-2
Tismănaru (18) / Bud (2), Birtalan (72)

UNIREA ALBA IULIA - MURESUL DEVA 4-0
Dâlbea (27), Zăgrean (45, 70), Foro (90) /

FC BIHOR - CSM RM. VALCEA 1-3
C. Bucur (58) / Boroiban (20, 84), Robson (50)

ARIESUL TURDA - CFR TIMISOARA 1-0
B. Pereş (64) /

FC TARGOVISTE - FC CARACAL 2-0
Zidăroiu (6), Câţa (55-pen) /

MINERUL LUPENI - FCM RESITA 5-0
Chiţu (2-pen), Albinaru (7) Irina (17), Işfan (30), C.Luca (43) /

POLI II TIM. - FC DROBETA 0-2
/ Bârză (77), Poiană (88)

CORVINUL - GAZ METAN 0-0 / ora 14:00
Seria II Etapa a 25-a

FC ARGEŞ - FC BIHOR 3 - 0

GAZ METAN MEDIAŞ - MINERUL LUPENI Astăzi, ora 15:00

CSM RM. VÂLCEA - JIUL PETROŞANI 1 - 2
Grigoruţă (5-penalty) - M. Gheorghe (11), Istinie (37)

FCM REŞIŢA - UNIREA ALBA IULIA 1 - 3
Uţiu (78) - Iovanovici (44-autogol), Goia (64), R. Oprea (77)

IS CÂMPIA TURZII - POLI II TIMIŞOARA 0 - 1
Pătraş (20)

CFR TIMIŞOARA - CORVINUL HUNEDOARA 3 - 0
Străuţ (11 şi 15), Băişan (23)

LIBERTY SALONTA - FC TÂRGOVIŞTE 2 - 0
Bud (66), Birtalan (77)

MUREŞUL DEVA - FC CARACAL 3 - 0
Lintaru (33 şi 57), Borza (61-penalty)

FC DROBETA - ARIEŞUL TURDA 1 - 1
Barta (53-autogol) - Lupaşcu (7-penalty)
Unde gasesc un clasament la zi? Ma intereseaza echipele ce se zbat la retrogradare.
trebuie sa ne obisnuim cu topicul pentru ca din sezonul viitor din pacate vom juca in Liga II.
azi dimineata la sport.ro meszaros de la cluj spunea ca jucatorii de la cluj nu au mai fost platiti de luni bune si dobos cauta cu disperare la bucuresti un finantator pentru ca altfel jucatorii vor devenii liberi de contract iar clubul e la un pas de desfintare.......interesant de urmarit pentru ca U cred eu e unul din cei mai tari adversari pentru liga 2-a
sunt 100% convins ca u cluj se va bate la retrogradare,e dezastru acolo ,nu sunt bani vor pleca majoritatea jucatorilor ,care nici acestia nu sunt straluciti ,iar probabil firma impact nu se va implica acolo(principala ofertant la actiunile consiliului local cluj),iar numarul unu de la ei dobos a zis ca probabil va pleca deoarece este foarte afectat de ce sa intimplat in legatura cu afacerea "valiza"
p.s. si cand ne muia gunoiu de barbu prin conferinte de presa ca vai ce jucatori a dus U cluj,de aia merg bine,ca noi n-am putut duce asa jucatori ,futu-l,apropo jucatori lui U adusi in aceasta iarna au costat 50 de mii de eduro toti,vreo 10 jucatori,intrebat de ce nu a acceptat sa ia jucatori de la cfr,alpar meszaros a zis scurt si la obiect:ce-i de la cfr aveau salari astronomice pentru noi(bineinteles se referea la marginean,oliveira,amoreirinha),sincer parerea mea ca cel mai de temut adversar al nostru vom fii noi,daca va fi liniste promovam fara probleme
Reference URL's