U va pleca cu puncte de la Arad doar daca primesc 2 penalty-uri si UTA va avea 2 eliminati. Hai sa fim seriosi, nu au nicio sansa pentru ca niciun arbitru nu va avea curaj sa faca asa ceva intr-un stadion cu 7.000 de oameni.
(22-04-2010 06:06 PM)albrosu Wrote: [ -> ]U va pleca cu puncte de la Arad doar daca primesc 2 penalty-uri si UTA va avea 2 eliminati. Hai sa fim seriosi, nu au nicio sansa pentru ca niciun arbitru nu va avea curaj sa faca asa ceva intr-un stadion cu 7.000 de oameni.
meciul va fi in timpul saptamanii...nu cred ca vor fi mai mult de 5.000 de spectatori
http://www.liga2.ro
ETAPA 25 16:27 CLUJUL A CÂŞTIGAT LA VÂLCEA, SCOR 4-2, CU LARGUL CONCURS AL PORTARULUI GAZDELOR
Rusand“U“
Oltenii au încasat patru goluri în ultimul sfert de oră! Două dintre ele au venit pe greşeli mari comise de Rusandu.
Universitatea avea numai varianta victoriei ieri la Vâlcea pentru a rămâne în cursa pentru Liga I. Iar cei care spuneau înainte de meci că partida este de doi solist nu s-au înşelat. Asta deşi gazdele au deschis scorul prin Pârvu ('49) şi au ratat mai apoi ocazii rarisime de gol.
Ultimul sfert de oră a fost însă dubios, în care evoluţia mai multor jucători ai gazdelor a ridicat serioase semne de întrebare. Printre aceştia şi portarul Rusandu. Mai întâi, în minutul 77, acesta a gafat incredibil şi Lecic i-a suflat mingea din mâini şi a egalat! CSM a replicat şi a punctat prin Curtuiuş ('80), după care vâlcenii s-au dat practic la o parte.
Peste doar două minute, Popa a scos un penalty după un duel cu Moreira, Deaconescu a fost eliminat pentru agresarea arbitrului iar lovitura de pedeapsă a fost transformată de Lemnaru. În minutul 88, Lecic a scăpat singur, Rusandu nu a schiţat niciun gest şi scorul a devenit 2-3!
În prelungiri, arbitrul Mugurel Vădan a mai acordat un penalty uşor pentru "U" Cluj, iar acelaşi Lemnaru a marcat din penalty. 2-4 şi Universitatea a făcut un pas imens spre Liga I profitând de apatia mai multor jucători vâlceni.
ETAPA 25 16:27 CLUJUL A CÂŞTIGAT LA VÂLCEA, SCOR 4-2, CU LARGUL CONCURS AL PORTARULUI GAZDELOR Rusand“U“.
Totusi nu cred ca trebuie omis nici largul concurs al fluierasului mUgUrel vadan!
bata'l Dumnezo pe portaru lor , asa ceva ... rusine,rusine, rusineeeeeeee
Meciul asta pare desprins din povestirile lui Mitica Dragomir
Oare nu poate aparea o stenograma, ceva?
(22-04-2010 09:56 PM)Xtreme Wrote: [ -> ]mai bine va uitati la rezumat video pe http://www.universitateacluj.ro/
ca sa vezi si sa nu crezi...
Ce tiganie..primul 11 sigur nu a fost cand ala a intrat la minge si a degajat-o. Rusine!
astept reactia conducerii clubului uta referitoare la meciul dintre valcea - u cluj.
Ce poti sa faci? Nimic. Mai ales ca nu ai fost implicat direct in meci. Astepti de geaba ca nu o sa se intample nimic. Cel putin pana e boc-poc purtator de cuvant la base.
Se pare ca U are o slabiciune pt. portari. Sau portarii pentru banU de la clUj :) Sa nu uitam de golul suspect care l-a luat TUdor al nostru la Arad, cu U.
IPOCRIZIA ATINGE COTE MAXIME !!!!!!!:))))
Am jucat, jucam si vom juca doar pe teren - 22 aprilie 2010 12:47:59
In urma comentariilor tendentioase aparute dupa partida cu CSM Ramnicu Valcea care lasa sa se inteleaga ca Universitatea Cluj se ocupa de asa-zisele jocuri de culise, fapt sugerat si de cele doua cotidiene centrale de sport, Gazeta Sporturilor si Prosport, prin materialele intitulate “Ave Vadan!”, respectiv “Rusand”U”, scrise de corespondenti locali valceni, dorim sa facem urmatoarele precizari:
Universitatea Cluj a jucat, joaca si va juca mereu doar pe terenul de joc. De la inceputul sezonului si pana in prezent am primit trei penaltiuri, aici incluzandu-le si pe cele doua de la Valcea, acordate in conformitate cu regulamentul. Asadar, orice presupunere tendentioasa nu are nici o valoare. Cerem echidistanta si profesionalism. Va multumim!
In cursul acestei zile, vom oferi spre vizionare pe site-ul oficial un rezumat al jocului de la Ramnicu Valcea, cu toate fazele importante ale partidei.
Daca la primul 11m a fost fault eu ma fac popa. Sa fim seriosi!
am o prsimtire ca la meciul cu ei lumea o sa cedeze nervos si o sa intre in teren...
un rezultat foarte bun pt noi fcm tg mures - simleul 0-0!
a dat walter cu banii si in cei de la simleu!
Fcm Pdl - Simleul(2 eliminati) 0-0
FC Argeş - Fortuna Covaci 4-1
FCM Târgu Mureş - FC Silvania 0-0
Mureşul Deva - Dacia Mioveni 0-1
Targu Mures a facut egal acasa cu Silvania? Asa s-a terminat? Daca da, suntem lideri cu 51 de puncte si in spatele nostru raman Targu Mures cu 48 si Clujul tot cu 48. Corect?
Hai sa zicem felicitari Silvaniei pentru faptul ca in 9 oameni a reusit sa tina 0-0 la Targu Mures. Cica primul rosu a fost dat in minutul 47, iar al doilea mai tarziu. Am zis "hai sa zicem felicitari" pentru ca asa merita felicitat, totusi, satelitul lui U.