Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga a II-a
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Si mie mi-ar place o singura Serie B. Deja ar fi mai multe cheltuieli, doar bugetul de deplasari marindu-se considerabil. Partea buna a acestui lucru este ca la promovare s-ar bate doar echipe care au bani deci care nu vor avea un soc mare dupa promovare (actualmente e o diferenta as zice enorma intre un buget de prima liga si unul de liga secunda). Plus ca sa promoveze primele 3 sau 4 locuri ar duce la un interes crescut, ar fi o super lupta. Si iunde e interes mai mare, apar televiziuni, reclame, bani, jucatori noi.....
Rezultatele etapei a 32 in Liga a II-a
SîmbÃtÃ, 26 Mai 2007

In aceasta dimineata, s-a disputat etapa numarul 32 in liga secunda. Delta Tulcea continua drumul spre Liga I, insa Comisia de Licentiere a afirmat ca echipa nu va primi licenta pentru a evolua in primul esalon, cel mai probabil echipa tulceana facand jocurile celor de la Ceahlaul Piatra Neamt. In seria a II-a, Dacia Mioveni si Rm. Valcea continua lupta cap la cap pentru obtinerea locului secund. Dar iata toate rezultatele din aceasta dimineata:
Seria I

Snagov - Prefab 4-6

Petrolul - Delta Tulcea 0-2

FC Brasov - D. Galati 1-0

Gl. Buzau - FC Sacele 4-1

Campina - Otopeni 1-0

Sportul - Forex 4-2

Giurgiu - Botosani 0-2

Brazi - Bacau 0-3

Braila - Suceava 2-2

In clasament: 1. Delta Tulcea 58p; 2. Buzau 56p, 3. Forex 53p, 4. Petrolul 53p...15. Cetatea Suceava 37p; 16. FC Snagov 29p; 17. Chimia Brazi 23p; 18. CF Braila 22p.

Etapa urmatoare (2 iunie): Campina - Sportul, Delta Tulcea - FC Snagov, CS Otopeni - Prefab, Forex - Dunarea Giurgiu, FCM Bacau - CF Braila, FC Botosani - Chimia Brazi, Cetatea - FC Brasov, Dunarea Galati - Gloria Buzau, FC Sacele - Petrolul
Seria a II-a

Lugoj - Caracal 0-3

Apulum - Vanju Mare 1-0

Baia Mare - CFR Timisoara 0-2

FC Targoviste - FC Bihor 1-1

Gaz Metan - ISC Turzii 4-1

Mioveni - Corvinul 3-0

U. Dej - U. Cluj 0-2

Poli II - CSM Ramnicu Valcea 0-1

M. Lupeni - FCM Resita 2-0

In clasament: 1. U Cluj 66p; 2. Dacia Mioveni 57p; 3. CSM Rm. Valcea 56p; 4. Minerul Lupeni 52p...15 Building 38p; 16. FC Baia Mare 32p; 17. Auxerre Lugoj 25p; 18. Unirea Dej 24p.

Etapa urmatoare (2 i): U Cluj - Poli II, Building - Auxerre, ISCT - FC Caracal, Corvinul - Unirea Dej, Rm. Valcea - Minerul, Resita - Baia Mare, CFR Timisoara - FC Targoviste, FC Bihor - Apulum, Gaz Metan - Dacia Mioveni.
Imi este mila de CFR Cluj dupa ce a urcat U Cluj:))Fortza UTA!!!!!
Nu stiu de ce dar eu cred ca o sa promoveze Delta Tulcea si sezonul viitor iar v-a fii Ceahlau lui Pinalty in prima liga :(
Incredibil si cu Tulcea astia! Nu i-a luat nimeni in seama si in ultimele 2 eatape le-au dat 7 la Buzau si acum au batut in deplasare pe Petrolul. E clar ca Pinalti ramane in prima liga si la anul.
Si se pare ca si FC Arges, ar fi chiar culmea sa fie Dacia Mioveni cu o liga mai sus decat FC Arges!
Fratilor e jale in B.Penibila situatie.Cred ca pana la urma numai Jiul va pica.Restul raman cu ajutorul celor din B.
Nu mi se pare corect daca aceste echipe nou promovate nu au bani si stadioane sa ramana in b iar echipele retrogradate sa cada si ele desi nu se poate acest lucru parca acum ii dau dreptate celui care posta zilele trecute ca ar fi necesara doar o singura serie in B
macar a promovat U Cluj..incep sa apara in sfarsit si in vest echipele cu traditie, cu suporteri..din pacate FC Brasov se zbate inca in B, la fel si Petrolul
RedAlert Wrote:macar a promovat U Cluj..incep sa apara in sfarsit si in vest echipele cu traditie, cu suporteri..din pacate FC Brasov se zbate inca in B, la fel si Petrolul

Poate v-a promova sezonul viitor Brasovu` cu Razvan Lucescu pe banca.Ar fii frumos!
SERIA 1

Azi, ora 11:00

DELTA Tulcea - FC Snagov 5-0 / FINAL
E. Nanu 43, pen., Coconaşu 46, Ciobanu 50, Horovei 54, Cîju 81

Arbitru C. Florescu (Constanţa). Asistenţi Gh.Negoiţă (Brăila), S. Gheorghe (Suceva)

CS Otopeni - PREFAB Modelu 2-1 / FINAL
Şt. Iordache (67), Corcoveanu (78) / (M. Şerban 44)

Arbitru M. Ene. Asistenţi V. Boştină, A. Simonis (toţi din Bucureşti)

FOREX Braşov - DUNĂREA Giurgiu 3-0 / FINAL
Ungureanu (19), Al. Tudor (63), Manea (87, pen.)

Arbitru Cr. Balaj (Baia Mare). Asistenţi M. Savaniu (Sibiu), Z. Szekely (Baia Mare)

FCM Bacău - CF Brăila 3-0 / FINAL
(Botezatu 5, Boghian 43, Spiridon 84)

Arbitru Al. Deaconu. Asistenţi N. Marodin (ambii din Bucureşti), C. Savu (Galaţi)

FC Botoşani - CHIMIA Brazi 2-0 / FINAL
(Frunză 6, Matei 55)

Arbitru F. Mihai (Galaţi). Asistenţi B. Szoke (Constanţa), N. Botezatu (P. Neamţ)

CETATEA Suceava - FC Braşov 2-1 / FINAL
(Streinu 17, Roman 71 / Dedu 53)

Arbitru M. Martiş (Focşani). Asistenţi D. Burloiu, I. Bedreagă (ambii din Galaţi)

DUNĂREA Galaţi - GLORIA Buzău 1-2 / FINAL
Bîrlădeanu (54) / Bunică (16), Ioviţă 71

Arbitru T. Lajos. Asistenţi S. Caia, P. Gaşpar (toţi din Timişoara)

FC Săcele - PETROLUL Ploieşti 0-1 / FINAL
Sagna (8)

Arbitru A. Heleşteanu (Iaşi). Asistenţi D. Bîrgăoanu (Bucureşti), D. Dumitriu (Focşani)

FCM Cîmpina - SPORTUL Studenţesc 3-0 / FINAL
Ichim (12), Elisei (36) , Kalle (58)

Arbitru C. Nicoară (Braşov). Asistenţi Ad. Lungu (Alexandria), D. Niţu (Tr. Măgurele)

SERIA a 2-a

Azi, ora 11:00

BUILDING Vînju Mare - AUXERRE Lugoj 3-1 / FINAL
Şerban (31), Faget (35), Gădăleanu (61) / Petrişor (15)

Arbitru Cl. Ştefănuţi (Bistriţa). Asistenţi E. Cristea (Arad), G. Stroe (Piteşti)

IS Cîmpia Turzii - FC Caracal 2-1 / FINAL
Molnar (26) / Săvulescu (12)

Arbitru Şt. Erdei (Oradea). Asistenţi Cl. Loghin (Paşcani), L. Szanto (Tg. Mureş)

CORVINUL Hunedoara - UNIREA Dej 4-0 / FINAL
Furdeanu (12), Dăscălescu (45), Cristean (56), Dăscălescu 67

Arbitru L. Danşa (Oradea). Asistenţi D. Roşu, A Constantinescu (ambii din Bucureşti)

CSM Rîmnicu Vîlcea - MINERUL Lupeni 3-0 / FINAL
Dandea (38, 44), Negruţ 71

Arbitru V. Sandu. Asistenţi I. Radu, I. Olteanu (toţi din Bucureşti)

FCM Reşiţa - FC Baia Mare 3-2 / FINAL
Marincău (24, 62), Cojocaru (57) / Simao (1), Hodor (56)

Arbitru I. Kovacs (Carei). Asistenţi C. Avram, Fl. Damaschin (ambii din Timişoara)

CFR Timişoara - FC Tîrgovişte 0-2 / FINAL
Anton (4), Raicu 81, pen.

Arbitru I. Neagu (Ploieşti). Asistenţi G. Szabo (Cluj), G. Barjac (Zalău)

FC BIHOR Oradea - UNIREA Alba Iulia 3-1 / FINAL
Radu (7, 43), Lukacs (22) / Dalbea (47)

Arbitru M. Vădan. Asistenţi Is. Cojocaru (ambii din Bucureşti), C. Florescu (Huedin)

GAZ METAN Mediaş - DACIA Mioveni 5-3 / FINAL
Boaru (2), C. Prodan (34, pen., 54), Hovan 78, Boaru 86 / Ionescu (36), Drăghici 89, Damaschin 90

Arbitru S. Colţescu (Craiova). Asistenţi M. Nagy (Cluj), M. Nicoară (Herculane)

Ieri

U Cluj - POLI Timişoara II . . . . . . . . . . . . . .4-1

Au marcat: Şomcherechi (3), Al. Savu (76),

Vădana (84), Goga (86) / A. Popa (75)
nici nu vreau sa ma gandesc ce lupte de strada vor fi in cluj acum ca a promovat si ''U''...se stie ca sunt in stare sa se omoare unii pe altii...prea departe a ajuns rivalitatea lor,dar asta e...probabil ca dupa ce se vor lasa cu cateva suspendari de stadion se vor linisti baietasii de la "U''...apropo suntem prieteni sau infratiti cu ceve brigazi de la ''U''?asa am auzit si as vrea sa stiu sigur de la cineva care poate sa imi confime sau sa infirme !!!
FC Bihor neprogramat în campionat

„Cazul Marcel Iancu” a lovit astăzi ca un bumerang. În jurul orei 16 pe faxul clubului a sosit de la FRF decizia de neprogramare în campionat a FC Bihor până la achitarea datoriei de 32.000 de euro către fostul preşedinte Marcel Iancu.
Acest lucru trebuie să se întâmple până vineri la ora 12, în caz contrar FC Bihor nu va juca la Lugoj. „Curtea de Arbitraj pentru Fotbal a respins cererea de amânare a punerii în executare a deciziei ca fiind tardivă. Le-a trimis şi hârtie de la comisia de competiţii prin care sunt anunţaţi că dacă nu plătesc nu vor fi programaţi în campionat. Nu eu sunt de vină de tergiversarea acestui caz ci cei de la FC Bihor, care tot l-au amânat. Din câte ştiu eu există banii necesari şi nu se riscă ei să nu plătească”, a precizat Marcel Iancu.

După ce a aflat decizia Curţii de Arbitraj pentru Fotbal, preşedintele Alexandru Toth a convocat de urgenţă o şedinţă a Comitetului Director şi a membrilor AGA pentru a găsi soluţiile de deblocare a situaţiei. „Am făcut tot posibilul să amânăm cauza dar nu s-a reuşit. În continuare suferim pentru datoriile din trecut şi acesta poate fi sfârşitul clubului. Încercăm să facem rost de banii necesari pentru a putea să scăpăm de această decizie de neprogramare”, spune Toth.

Neprogramarea cade cum nu se poate mai rău înaintea ultimului meci de campionat, cu Auxerre Lugoj, pe care FC Bihor trebuie să-l câştige neaparat pentru a nu retrograda. În caz că până vineri la ora 12 clubul orădean nu va face dovada plăţii către Marcel Iancu sau nu va ajunge la o înţelegere cu acesta FC Bihor va pierde jocul cu 3-0 şi va retrograda în Liga a III-a, pentru că e greu de crezut că Building nu va învinge la FC Caracal.

Teodor Biris SURSA: http://www.bihon.ro
Se pare ca fc bihor isi disputa meciul din ultima etapa .
Buzau si Mioveni - in Liga 1!

Final de campionat si in Liga 2. De cateva minute, dupa Universitatea Cluj si Delta Tulcea, care si-au castigat inainte de termen dreptul de a urca in elita, alte doua formatii sarbatoresc promovarea in Liga 1. Este vorba de Gloria Buzau si Dacia Mioveni, argesenii profitand de pasul gresit al valcenilor in „Dealul Florilor". Echipele retrogradate in Liga 3 sunt: Cetatea Suceava, FC Snagov, Chimia Brazi si CF Braila (din seria I), respectiv Building Vanju Mare, FC Baia Mare, Auxerre Lugoj si Unirea Dej, din seria a doua. Dar iata toate rezultatele ultimei runde ale esalonului secund:
Seria I

Sportul Stud. - CS Otopeni 2-1

Prefab Modelul - Delta Tulcea 1-4

Petrolul Ploiesti - D. Galati 2-2

Snagov - Sacele 1-2

Chimia Brazi - Forex Brasov 2-1

D. Giurgiu - Campina 2-1

FC Brasov - FCM Bacau 0-1

CF Braila - Botosani 1-2

Gl. Buzau - Cetatea Suceava 3-0

In clasament 1. Delta Tulcea 64p; 2. Buzau 62p, 3. Petrolul 57p, 4. Forex 56p...15. Cetatea Suceava 40p; 16. FC Snagov 29p; 17. Chimia Brazi 26p; 18. CF Braila 22p.
Seria a II-a

Caracal - Vanju Mare 1-0

Apulum - CFR Timisoara 1-0

Lugoj - FC Bihor 1-3

Mioveni - ISCT 2-0

Poli II - Corvinul 1-1

Unirea Dej - Gaz Metan 3-6

Lupeni - U. Cluj 0-1

Baia Mare - Ramnicu Valcea 3-1

FC Targoviste - FCM Resita 0-0

In clasament: 1. U Cluj 72p; 2. Mioveni 60p, 3. CSM Rm. Valcea 59p 4. Apulum 54p...15 Building 41p; 16. FC Baia Mare 35p; 17. Auxerre Lugoj 25p; 18. Unirea Dej 24p.
valcea era aproape promovata..trebuia numa sa nu piarda la Baia Mare echipa retrogradata care nu si-au mai luat banii de 3 luni. acuma cu dacia mioveni ..tare mi-e ca o sa vedem iara pe fc arges de la anu in liga 1.

p.s. petrolu a batut cu 4-2...
Penescu a declarat azi la TV sport(sport.ro) ca nu va cumpara loc , isi va reconstruii echipa in B , => din retrogradate(Jiul,National,Arges,Ceahlaul) numa Ceahlaul va fi si la anul in A !
Pacat de valcea
Si mie imi pare foarte rau de Valcea!Ma gandeam ca ei vor promova,da na...se mai intampla si surprize!
eu sper sa nu ii vedem pe ceahlaul in A... ar fi frumos sa fie tulcea...dar tare ma tem ca rezolva pinalty si ne intalnim si la anu'
Radut, patru ani la Salonta

Gruparea condusa de fostul presedinte al UTA-ei Arad, Adrian Alexandrescu, a transferat unul dintre cei mai promitatori jucatori aradeni. Cel mai bun om al returului la CS Ineu, Laviniu Radut, a fost transferat pentru urmatoarele sezoane la Liberty Salonta, echipa nou promovata in Liga 2.

Transferul din curtea „Batranei Doamne" a fost confirmat chiar de catre Alexandrescu, care a mai spus ca, in ciuda tuturor speculatiilor, bihorenii vor evolua in esalonul doi: „Am auzit si eu tot felul de variante, in sensul ca nu avem voie sa promovam 3 sezoane daca vara trecuta am facut schimb de locuri cu UTA. Aceasta regula s-a introdus in regulament dupa ce am facut noi actele cui UTA, asa ca nu putem fi judecati dupa noul ROAF. Salonta va juca in Liga 2 avand ca obiectiv promovarea a cat mai multi jucatori tineri." Cu siguranta, printre acestia va fi si Radut, un mijlocas de piciorul stang curtat de toate formatiile aradene, exceptand-o pe UTA Arad.
Reference URL's