Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
.....rapid are 3 asociatii sportive in functie si toate cu datorii la stat !!!

http://www.capital.ro/detalii-articole/s...58199.html
stadion nou gratis, suporteri organizati si destul de numerosi (pentru Romania), revenire in liga I dupa ani si ani de probleme si desfintari peste desfintari , salarii platite de primarie, etc....au rezistat 6 luni !!!

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/rachita-...94988.html
Apropo de Petrolul... Acolo puterea locală (de aceeaşi culoare ca în Arad) i-a dat mână liberă lui Răchită, un tip dificil şi înfumurat. Unele firme din Ploieşti care, sub o formă sau alta, au fost obligate să ,,bage bani'' în Petrolul (şi în salariul consistent al lui Răchită) ar dori să se retragă, nu pentru că ar fi dirijate politic de Opoziţie (cum insinuează ,,marele'' manager Răchită), ci pentru că pur şi simplu au dificultăţi. Concluzie: înainte de a fi ,,mare'' manager, Răchită este un tip care a profitat (cât a putut) de binefacerile regimului actual.
Inca o dovada a faptului ca daca nu ai o temelie solida se duce naibii totul la prima bataie mai serioasa a vantului. Sper sa invete si conducerea noastra din cazul Petrolului si sa nu se mai hazardeze in declaratii si obiective carora nu le putem face fata deocamdata.
După transferul lui George Galamaz, clujenii s-ar putea întări cu fundaşul Galaţiului, care se află la final de contract cu campioana României. "A fost o discuţie cu cei de la «U» înainte de Sărbători, cu puţin timp înainte ca ei să-l aducă pe Galamaz, apoi n-am mai vorbit. Sincer, eu sunt flatat că un club ca şi Universitatea se gândeşte la mine. Acolo este un proiect inteligent şi un club organizat, profesionist, care cred că mi s-ar potrivi. În plus, aş avea ocazia să joc pe un super-stadion şi în faţa unor fani extraordinari care te fac să te simţi fotbalist. Am simţit-o pe propria piele la meciul din campionat", a spus Sârghi pentru Ziua de Cluj.

Sîrghi se află sub contract cu Politehnica Galaţi, echipă de liga a III-a, de unde a fost împrumutat la Oţelul. "Există o clauză care spune că dacă nu mă transfer la o altă echipă în următoarele două săptămâni, atunci trebuie să mă întorc la Politehnica. Bine, nu se pune problema să joc acolo. Cu siguranţă că situaţia se va remedia în zilele următoare", a spus Sîrghi.
sursa gsp.ro

Daca ar fi contactat de conducerea UTA cu o oferta cat de cat ar veni la Arad ? Oricum de urmarit acest Sirghi
Din Ch. League in Liga a II a asa repede? Numai pentru un car de bani ar fi de-acord.
Am interpretat eu aiurea acel "Bine,nu se pune problema sa joc acolo" in sensul ca acolo "am contract sunt platit regeste etc "
Deci:

"Arpad Paszkany îşi doreşte un transplant "blau-grana" la CFR Cluj. "Dacă Barcelona îşi poate permite să aibă 5-6 jucători din propria pepinieră în prima echipă, noi de ce n-am putea?", a spus şeful vişiniilor înainte de reluarea pregătirilor. În premieră pentru istoria recentă a clubului din Gruia, antrenorul Alin Minteuan a luat patru juniori în pregătiri, în Antalya: goalkeeperul Călin Tiut (19 ani), fundaşul Paul Mocan (18 ani) şi mijlocaşii Adrian Păun (15 ani) şi Sergiu Negruţ (17 ani).
Gheorghe Vasile, coordonatorul Centrului de copii şi juniori de la CFR, e convins că va propune în scurt timp nume interesante pentru prima echipă. Păun şi Negruţ sînt pariurile tehnicianului. "Primul nu a împlinit încă 16 ani. E un mijlocaş polivalent, care face ambele faze. Sînt sigur că, în scurt timp, poate face pasul spre prima echipă. Cu calităţile tehnice ale lui Negruţ cei din conducerea clubului sînt familiarizaţi. El cochetează de ceva timp cu prima echipă", a spus tehnicianul de 57 de ani.
Un nou Rada
Gheorghe Vasile n-a uitat nici de Mocan şi Tiut. "Mocan are un fizic excelent, măsoară 1.88 metri. În fotbalul modern faza de construcţie începe de la fundaşi, iar Mocan are o tehnică bună. Mai mult, e redutabil la jocul aerian, l-aş asemăna cu Rada. Tiut e un profesionist desăvîrşit, se antrenează cu multă responsabilitate. Aceşti copii vor avea şansa lor dacă vor continua să muncească", a încheiat Gheorghe Vasile .

Negru a pierdut finala campionatului republican de juniori A, sezonul trecut. Acum se pregateste alaturi de Cadu si Amadio F Vakarcs Lorand

"La CFR găseşti condiţii pentru performanţă şi profesionalism. S-a investit mult în acest centru de copii şi juniori, iar roadele vor începe să apară"
Gheorghe Vasile, coordonator Centrul de copii şi juniori al CFR Cluj

p.s.
Iin 2001 cfr era in liga 3.
Dupa OPT ANI de atunci au luat eventul Campionat Cupa.
In 2012 vor...( reciteste primele doua fraze ale acestei postari)...
Walter cica a vrea sa preia Petrolul si sa lase U Cluj: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-ce-vr...08656.html

Walter cica a vrea sa preia Petrolul si sa lase U Cluj: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/de-ce-vr...08656.html
Problemele lui Walter la Cluj suna destul de cunoscut pentru noi aradenii, nu vi se pare? S-au mai fript si altii cu promisiunile de finantare si facilitati venite din partea politicienilor si autoritatilor portocaleze.
totul pana la un stadion nou de 30.000 locuri la standarde uefa ;)
Stadionul e una, echipa e alta. Pentru ca stadionul ramane al comunitatii si e profitabil chiar daca echipa recade in anonimat sau dispare. In conditiile actuale stadionul e fezabil mai mult din concerte decat din meciurile alb-negrilor. Din doua concerte cu Scorpions si Roxette cred ca primaria castiga mai mult decat din doua sezoane ale echipei. Asadar nu cred ca l-au facut neaparat cu gandul la U, ca de era asa... tare imi e ca si acum clujenii jucau tot pe baza Vointa sau cum ii spune locului ala pe unde am jucat si noi cu ei.
Asa am patit si noi. Adevarul ca trebuie un investitor autohton ca alfel isi ia jucariile si pleaca daca nu baga autoritatile locale bani in echipa.
mama ce atacant si-a luat brasovul(ilijovski),..cum dracu ii asa gasesc altii!
(02-03-2012 08:33 PM)PSV Wrote: [ -> ]mama ce atacant si-a luat brasovul(ilijovski),..cum dracu ii asa gasesc altii!

de la Metalurg Skopje(Macedonia)
golgeterul Macedoniei venit liber de contract ....
Un nou episoad marca Mitica si LPF: http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/update-m...13739.html
CFR Cluj castiga meciul cu Otelul (unii spun destul de ciudat) si se apropie de titlul numarul 3. In ritmul asta,daca nu pleaca/jintra la inchisoare/ moare Paskany mai vreo 5-6 ani si ne ajung la titluri...
In 5-6 ani o sa incepem noi sa castigam iar titluri. :)
Reference URL's