Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Hmm, in cazul foarte probabil in care ne vom chinui din nou cu evitarea retrogradarii, ultimele doua etape cu Rapid si Dinamo cad foarte prost.
Le Rouge, ai dreptate. O echipa care lupta pentru evitarea retrogradarii e intr-o situatie naspa sa faca 0 puncte in ultimele 2 etape ale campionatului.
Pentru o echipa ce vrea in prima jumatate a clasamentului, programul e acceptabil.
Pentru o echipa care vrea in primele 4-5 locuri, programul e foarte bun.
iar pentru o echipa care vrea sa castige "en fanfare" CAMPIONATUL, programul e perfect :P
pai daca ne convine programul,
atunci hai sa castigam campionatul!!!
de ce sa ne multumin cu locurile 6-10?:)
cozz Wrote:pai daca ne convine programul,
atunci hai sa castigam campionatul!!!
de ce sa ne multumin cu locurile 6-10?:)
hahaha:lol::lol:
Iar visam la castigarea campionatului si CL ca si in turul sezonului trecut si abia ne-am salvata de la retrogradare.Mai bine asteptam 7,8 etape sa vedem ce poate echipa ( daca poate ceva ) ce formatii gandeste lacatus ( de preferat bune :D ) si sa vedem rezultatele dupa putem visa la castigarea campionatului si calificare in CL si poate la un stadion nou :D
Eu zic ca e cam greu programul. Ar fi fost ideal sa fi inceput cu meciuri usoare, sa continuam cu cele grele pe la mijloc, si sa terminam iar cu usoare...Orice obiectiv ar fi, nu prea ne putem baza pe ultimele 2 meciuri.
Oricum, stim sa evaluam mai bine doar dupa cateva etape, dupa ce am vazut ce poate fiecare echipa.
Program greu sau usor,asta este si nu prea avem ce comenta!Sa vedem ce v-a face echipa,dupa primele 7-8 etape vom vedea valoarea echipei!Sper sa ne clasam cat mai sus in campionat si nu cred ca conteaza ca avem program greu sau usor!
primele etape eu zic ca sunt destul de accesibile ... putem obtine un dram de puncte ... care intr`un fel ar fi vitale , un inceput cu stangu al campionatului ar putea avea efecte negative pana la sfarsitul lui
sa speram ca totul va fi bine
Va fi bine. Pana la sfarsitul turului trebuie sa strangem puncte multe si linistitoare, pentru ultimele 3-4 meciuri grele neavand ce pierde...
reiau aici ideea expusa si acum cateva saptamani. mi se pare ca aproape toti jucatorii si conducatorii din fotbalul romanesc au luat-o razna. daca s-a ajuns pana acolo ca si aia de la pandurii sunt aproape convinsi ca la anul vor merge in cupe europene inseamna ca ori eu sunt cretin ori toti cei care declara tot felul de tampenii sunt nebuni.
monstre:
Pacurar - Pandurii: "Este bine să tindem cît mai sus, dar în acelaşi timp trebuie să fim şi realişti. Acum nu putem să sperăm la Champions League, dar se poate să ajungem în Cupa UEFA sau în Intertoto. Şi anul trecut, dacă reuşeam să trecem de Rapid ajungeam în finala Cupei, iar acolo se pot produce surprize."
Alexa- Poli: ""A fost un cantonament reuşit. Uhrin ne-a stors, dar roadele se vor vedea în campionat. Am mare încredere în colegii mei şi sînt sigur că Poli poate termina sezonul viitor pe podium. Avem puterea de a o face"

Moldovan - Mioveni: ""Nu trebuie să ne sperie acest program. Toate echipele se vor întîlni între ele, iar meciul nostru de pe teren propriu din prima etapă, cu Rapid, nu este unul deja cîştigat de giuleşteni. Dimpotrivă, această partidă poate constitui trambulina pentru un sezon remarcabil din partea noastră"
Onut - Iasi: ""Cred că toate echipele pleacă la drum cu gîndul de a lua cît mai multe puncte, chiar toate, de ce nu? Şi noi ne gîndim la acelaşi lucru. Dacă sînt 17 etape, înseamnă că putem face 51 de puncte! Important e să pierdem cît mai puţine"
- dupa parerea mea, multora din cei de sus si multora pe care nu i-am mai citat li se potriveste proverbul cu" prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul"
cip_leo Wrote:reiau aici ideea expusa si acum cateva saptamani. mi se pare ca aproape toti jucatorii si conducatorii din fotbalul romanesc au luat-o razna. daca s-a ajuns pana acolo ca si aia de la pandurii sunt aproape convinsi ca la anul vor merge in cupe europene inseamna ca ori eu sunt cretin ori toti cei care declara tot felul de tampenii sunt nebuni.
monstre:
Pacurar - Pandurii: "Este bine să tindem cît mai sus, dar în acelaşi timp trebuie să fim şi realişti. Acum nu putem să sperăm la Champions League, dar se poate să ajungem în Cupa UEFA sau în Intertoto. Şi anul trecut, dacă reuşeam să trecem de Rapid ajungeam în finala Cupei, iar acolo se pot produce surprize."
Alexa- Poli: ""A fost un cantonament reuşit. Uhrin ne-a stors, dar roadele se vor vedea în campionat. Am mare încredere în colegii mei şi sînt sigur că Poli poate termina sezonul viitor pe podium. Avem puterea de a o face"

Moldovan - Mioveni: ""Nu trebuie să ne sperie acest program. Toate echipele se vor întîlni între ele, iar meciul nostru de pe teren propriu din prima etapă, cu Rapid, nu este unul deja cîştigat de giuleşteni. Dimpotrivă, această partidă poate constitui trambulina pentru un sezon remarcabil din partea noastră"
Onut - Iasi: ""Cred că toate echipele pleacă la drum cu gîndul de a lua cît mai multe puncte, chiar toate, de ce nu? Şi noi ne gîndim la acelaşi lucru. Dacă sînt 17 etape, înseamnă că putem face 51 de puncte! Important e să pierdem cît mai puţine"
- dupa parerea mea, multora din cei de sus si multora pe care nu i-am mai citat li se potriveste proverbul cu" prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul"

intr.un fel gandurile astea ii motiveaza si apoi care ar mai fi farmecul daca nu s.ar dorii astfel chestii? daca nu ma insel, la inceputul sezonului 06-07, sandu sau bara au zis ca vor cupa romaniei. pare o nebunie cand iti doresti astfel de lucruri si in plus, se pot face doar daca se vrea.

KeepGoing

@cip , poate vrei sa ii adaugi si pe altii cu idei marete:

"Intr-o emisiune la postul de radio Sport Total, Marius Lacatus a declarat ca doresta ca la finalul sezonului viitor UTA Arad sa-si castige dreptul de a participa in Cupa UEFA. Cand a afirmat acest lucru, fostul stelist se bazeaza pe inchegarea unui lot de jucatori, dar si pe transferurile ce se vor perfecta in aceste zile."
-stii cum e, omul e dator sa incerce... declaratii de acest gen dau bine la fani.oricum suna mai bine decat "vom incerca sa ne salvam de la retrogradare"
-dupa ce am vazut ascensiunea lui Cfr Cluj...prefer sa nu subestimez pe nimeni
daca-i vad pe pandurii in cupele europene inseamna ca in 25 de ani de cand urmaresc fotbalul n-am inteles nimic!
nimeni nu spune sa nu iti doresti lucruri mari. e in firea noastra sau ar trebui sa fie sa tindem spre mai bun, spre mai bine dar...azi, dintr-o regretabila intamplare am vizionat meciul bistritei cu echipa aia din muntenegru care a dominat 80 de minute si i-a tinut pe maretii ardeleni cu curu-n poarta pana-n ultimul minut. doar o sansa imensa a facut ca bistrita sa se califice dupa un meci penibil, jenant, execrabil. ne-am pierdut simtul realitatii din pacate. de simtul valorii nici nu se pune problema. asta e...
stiu ca, avand in vedere ca multe echipe romanesti pot ajunge in cupe europene, nu e foarte greu sa termini pe un loc calificabil, dar de aici pana a ne umfla in pene cat de valorosi suntem noi romanii, este foarte departe.
despre declaratia lui lacatus...no comment
In fotbal cred ca e bine sa "gandesti pozitiv", adica sa ai dorinta de victorie. Ne vom da seama dupa cateva etape de potentialul fiecarei echipe, inclusiv al UTA-ei.:smile:

Oricum, cred ca in general e bine sa "gandesti pozitiv", nu? Am vazut ca doar Ionut Popa are un discurs de genul: " vai de noi, nenorocire maichii..", asta inseamna probabil ca celelalte echipe au oarecare conditii teoretice pt a face performanta. Practica le omoara...
Nimeni nu-i va aduce cu picioarele pe pamant pe astia, niciodata, asa ca...vorbeasca ce vor ei, importante sunt rezultatele.
Dupa stiinta mea vom avea 4 echipe in Uefa in 08/09. Printr-o intimplare fericita e posibil sa prinzi locul 6. De exemplu, nu cred ca Bistrita, Vaslui sau Otelul au avut anul asta lot mai bun ca noi si totusi au fost acolo....
Cred ca cel mai important e sa ai un antrenor priceput si o conducere profesionista. Daca am avea chestiile astea cred ca UTA ar putea lupta cu sanse pt. locurile 6-8. Din pacate nu le avem si, desi lotul este decent valoric, cred ca mai sus de locul 10 nu ne vom clasa...
Da, va fi un campionat extrem de echilibrat.
Dinamo, CFR Cluj si, poate, Steaua se vor detasa in frunte.
Buzau, U Cluj, Dacia Mioveni si, poate, Ceahlaul se vor detasa in partea cealalta.
In rest un echilibru de-a dreptul sinistru (poate ca cele 2 echipe tiganesti au un lot un pic mai sus). Sinistru, pentru ca un meci te poate duce sau sus de tot dau jos de tot.

In contextul asta, un antrenor, determinarea, niste arbitraje, accidentarile si suspendarile pot juca un rol decisiv. Campionatul trecut noi am stat rau la toate aceste capitole (mai putin arbitrajele, dar care nici nu ne-au favorizat). La antrenor n-am progresat. Deci daca iarasi o sa avem o gramada de accidentari si n-o sa aratam determinare, n-o sa ajungem sa vedem cum arata locurile cu o singura cifra.
Reference URL's