Si se pare ca vor construi si un stadion nou...
![[Image: bd6f72fe7f.jpg]](http://www.ziarulclujeanului.ro/typo3temp/pics/bd6f72fe7f.jpg)
nu inteleg, la noi de ce nu se poate asa ceva?
Ar trebui sa fim si noi in stare sa facem un stadion nou.Bine ca la Cj or sa fie 2 echipe in prima liga,si noi nu suntem in stare sa facem un stadion,numa marketuri si mall`uri!
Transferuri
Pai sa-i cumpere preventiv si pe Delta Tulcea in caz ca nu promoveaza Buzau si mai vede dupa aia ce mai poate cumpara sa aiba macar juma din liga 1 sa se bata el cu el si culmea ar fi sa castige altu sau sa se termine egal
Si ca sa vezi si sa nu crezi,azi in prosport scrie ca becali ar vrea sa ia prin intermediari pachetu majoritar de la U Cluj si de la Valcea
p.s. prima parte am postat-o saptamana trecuta la transferuri
mah, dar distractia maxima ar fi ca inainte de meciuri in ghencea, in loc de maria a lu scoootooooter sa ascultam slujbe de la biserica si alte cantece bisericesti in interpretarea ...artistica si evlavioasa...a sfantuluiiiiiiiiii muceniiccccccccc georgeeeeeeeeeeeeeeeee becaliiiiiiii.
oricum a luat-o rau pe ulei idiotul. si chestia asta nu face decat sa afecteze intreg climatul fotbalistic de la noi, care e varza oricum. asteptam ca si borcea si copos sa preia fiecare cate 2 -3 echipe din liga si o sa avem acelasi campionat ca inainte de 1989, cand "marile echipe" jucam pe bune maxim 3-4 meciuri pe sezon.
traiasca romaniaaaaaaa. uraaaaaaaaaaaaaaaa mitica, sus mircea sandu!!!
Pe 21 Iunie Mister Jiji va fi in Chicago.Nu stiu ezapt de ce .
Ionut Popa si-a luat aradean la Iasi
Vineri, 08 Iunie 2007
Prima achitizie a verii la Politehnica Iasi este aradeanul Cristian Munteanu. Dorit si de UTA Arad exact acum un an, mijlocasul lui Sopron a fost pana la urma convins de Ionut Popa sa-l insoteasca in Copou, acolo unde obiectivul echipei ramane salvarea de la retrogradare. Popa l-a mai avut sub comanda pe Munteanu si la FC Bihor, insa il cunoaste din timpul junioratului, cand fotbalistul ce are acum 27 de ani evolua pentru West Petrom Pecica.
sportarad.com
klevi Wrote:Ionut Popa si-a luat aradean la Iasi
Vineri, 08 Iunie 2007
Prima achitizie a verii la Politehnica Iasi este aradeanul Cristian Munteanu. Dorit si de UTA Arad exact acum un an, mijlocasul lui Sopron a fost pana la urma convins de Ionut Popa sa-l insoteasca in Copou, acolo unde obiectivul echipei ramane salvarea de la retrogradare. Popa l-a mai avut sub comanda pe Munteanu si la FC Bihor, insa il cunoaste din timpul junioratului, cand fotbalistul ce are acum 27 de ani evolua pentru West Petrom Pecica.
sportarad.com
Mie sincer nu mi se pare nu stiu ce mare fotbalist Cristi Munteanu!Nu cred ca v-a face fata la Iasi ca titular,poate doar ca rezerva!
odata cu oficializarea "pastrarii" ceahlaului in liga 1 , ma intreb intrebandu-va de ce dracu ne-am agitat asa cu lupta pentru evitarea retrogradarii. oare chair merita sa ne mai agitam in campionatul asta de tot rahatul. dar imi trece repede.
pentru ca nu-i asa: vine sau nu vine elton? se face sau nu se face stadion nou in Arad? unde , cine, cum se mai construieste vreun mall sau market prin Arad?
si mai presus de toate: pentru noi doar UTA conteaza......
pana la urma apelarea la tot felul de strategii devine parte integranta din regula jocului in Romania. si daca vrem sa fim "buni" si "mari" si "tari" in Romania trebuie sa ne adaptam...
Adaptarea la sistemul asta inseamna compromitere totala. Coabiterea fara compromis e o masura acceptabila. Nu cred ca e o solutie sa devenim ca ei nici in fotbal nici in altceva.....e de fapt o non solutie pe termen lung.
bineinteles, ai dreptate....problema e daca coabitarea permite si realizarea de performanta?
Adaptarea in nici un caz... coabitarea mai degraba.
si inca o precizare: din toamna vom juca 4 meciuri oficiale cu steaua si 4 cu dinamo (buzau si mioveni)
dupa "promovarea" de anul trecut e cam greu acum sa vorbim de "coabitare fara compromis" cum spunea westfan. din fericire putem sa ne mandrim ca la adresa echipei noastre nu s-a facut nici macar o aluzie ca am fi fost implicati in jocuri de culise. daca despre patrunderea in "elita" se poate discuta din punct de vedere al moralitatii procedeului, in ceea ce priveste felul cum ne-am mentinut aici e remarcabil in conditiile in care am castigat toate punctele pe teren.
1.se pare ca in mirobolanta noastra liga 1 se preconizeaza cateva aliante "nefiresti"
steaua-buzau-urziceni-pandurii
dinamo-mioveni-ceahlaul
poli-rapid
poate ma insel dar ....
2.iancu il face in toate felurile pe ganea, ganea semneaza cu poli, ceahlaul afirma ca legal si logic ramanerea in prima liga este justificata, becali imparte jucatori la echipele pe care le controleaza
3. vreo 12 echipe afirma ca obiectivul este calificarea in cupe europene
4. se preconizeaza deja echipele care "trebuie" sa retrogradeze
cam astea sunt premisele pentru noua editie de campionat. imi place la nebunie...:(
@cip_leo
La art. trei din post-ul tau tre sa-ti reamintesc : in viitoarea editie de campionat 8 echipe vor merge in cupele europene !!!
mda.cu tot cu intertoto, asa e...batalie mare
Lasand gluma la o parte , cine nu-si doreste ca noi sa jucam macar in intertoto ?
ps. stiu raspunsul (timisoreni) , era doar o intrebare retorica !
:)
De unde 8? 2 in CL 3 in UEFA si una in Intertoto