Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
(11-05-2010 02:13 PM)micutu Wrote: [ -> ]
(11-05-2010 10:11 AM)albrosu Wrote: [ -> ]Calculele nu sunt chiar asa complicate. Au fortat baietii in prima repriza, Mititelu a primit o valiza la pauza, Craiova va castiga etapa viitoare in Ghencea si la vara Gigi ii va lua cu reducere pe fratii Costea.

Mai spart. Dar sa sti ca nu-i rau scenariul. 4

Ce scenariu, micutule ? Albrosu stie ceva ... 39 :)

"Becali: Sunt nebuni cei care zic ca a fost blat la "U" Craiova-CFR Cluj

Partida dintre Univeritatea Craiova si CFR Cluj a fost curata, sustine finantatorul Stelei, Gigi Becali.

"Cei care spun ca a fost blat la meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj sunt nebuni", a spus Becali, aflat la palatul sau din Aleea Alexandru.

CFR Cluj a castigat, scor 3-2, intalnirea jucata luni, la Severin, cu Universitatea Craiova, in etapa a 32-a a Ligii I.

A fost blat la "U" Craiova - CFR Cluj?

Clujenii s-au impus cu un gol marcat in minutul 90+3, dupa ce la pauza erau condusi cu 2-0 si au evoluat peste o ora in inferioritate numerica".

http://www.ziare.com
Ei nu-i chiar asa.
In primul rand Craiova n-a fortat in prima repriza. A dat gol Piti-al-mic dintr-o executie ce n-o sa-i mai iasa veci. Apoi, tot Clujul a fost echipa care a jucat mai mult si in prima repriza.
Cat despre faza cu fratii Costea... e doar o varianta plecata de la faptul ca Piturca o sa-i vrea daca vine la Steaua.

Dar intreb eu... decat sa ia bani de la CFR si sa-i dea pe alde Costea la Steaua cu reducere ca sa-si recupereze punctele... nu era mai simplu sa bata pe CFR si sa-i vanda pe Costei la pret normal???
Desi fiind vorba de olteni, ei mai degraba merg pe drumul mai complicat si rusinos ca sa ajunga la aceeasi destinatie 4
asta cu blatul e cancan, Craiova are o echipa foarte slaba si la 2-0 au stat in aparare sa conserve rezultatul. Uite ca n-a fost sa fie!
Pretul victoriei? CFR Cluj il vrea pe Mihai Costea

Suspiciunile asupra victoriei pe care CFR Cluj a obtinut-o la Craiova planeaza in continuare dupa ce conducerea clubului din Gruia a anuntat ca este interesata de atacantul Mihai Costea.

In ultimii ani, Universitatea Craiova a avut mai multe meciuri suspecte pe final de sezon, fiind acuzata de blat chiar de fanii olteni. Dupa fiecare astfel de meci, Adrian Mititelu a cedat cate un jucator catre echipele care au invins Universitatea Craiova, dand nastere unor suspiciuni.

Dupa victoria incredibila obtinuta la Craiova, presedintele Iuliu Muresan a anuntat ca este interesat de transferul lui Mihai Costea. "Este un varf de certa valoare, suntem interesati de el, dar este devreme sa vorbim mai mult", a afirmat Muresan.

Traseul pare sa fie acelasi ca si in cazul transferurilor lui Andrei Ionescu la Steaua si al lui Cosmin Gingioveanu la FC Vaslui, dupa doua meciuri suspecte.

In urma cu doi ani,Steaua a invins la Craiova cu 2-1 pe final de campionat si s-a mentinut in lupta pentru titlu, iar in vara in Ghencea a ajuns Andrei Ionescu, pe o suma foarte mare, 500 de mii de euro pentru jumatate din drepturile federative.

Sezonul trecut, Universitatea Craiova avea nevoie doar de un rezultat de egalitate in ultima etapa impotriva lui FC Vaslui, insa cei 30 de mii de spectatori au plecat dezamagiti de pe Ion Oblemenco. Ulterior, Cosmin Gingioveanu a fost imprumutat la FC Vaslui pentru 300 de mii de euro.

onlinesport
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/minister...90592.html

http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/gigi-bec...90598.html

Impresia mea e ca in ritmul asta Steaua se indreapta spre desfiintare.
Poate se muta la Timisoara? 5
http://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/steaua-r...90704.html

Stiu ca nu e frumos sa te bucuri de necazul altora, dar asta e un caz special...69 Mai ales ca au si cei mai penibili suporteri!

Sper sa urmeze si alte echipe infiintate in cinstea regimului de aur.
De ce sunt penibili suporterii lor? Ca lupta pentru un ideal si ca nu se lasa batuti indiferent de consecinte? Nu ii bine sa te bucuri de raul altora.
Takayuki, integralist şi biciclist

May 24th, 2010 | Fotbal intern

653 de fotbalişti au contribuit la spectacolul Ligii I. Sună frumos, aşa-i? Dar nu tot ce-i frumos e şi adevărat.

653 de oameni au intrat pe teren în cele 34 de etape ale campionatului la sfîrşitul căruia încă nu ştim cu precizie cine merge în Europa League, dar nici dacă toate echipele retrogradate sînt de-a binelea retrogradate. Dintre aceşti 653 de jucători, aproximativ o treime sînt străini, o cantitate semnificativă. Din care, veţi vedea, a rezultat şi calitate.
Cu cifrele nu te baţi, indiferent dacă te numeşti Stoichiţă sau Mourinho. Iar cifrele şi numerele naturale spun astfel. Cel mai utilizat fotbalist din Liga I este un japonez. Singurul japonez din cei 653 de participanţi la traficul primei ligi. Am bănuiala că un singur japonez într-o mare de urmaşi ai lui Traian şi Decebal ar ajunge pentru a fi desemnat cel mai prezent şi dacă ar fi activat în agricultură, şi în industrie, şi în învăţămînt, şi în cultură. Takayuki Seto, cetăţean nipon, legitimat la Astra Ploieşti. 34 de etape în cap, integralist şi biclist de nădejde al unei întreceri în care mulţi colegii de-ai lui cu ochi mai puţin oblici şi mai umflaţi de nesomn defilează la greu cu 4X4, făcînd naveta între cluburile de noapte.
Juliano Spadacio, mijlocaşul ofensiv al Rapidului, îşi adjudecă titlul de cel mai bun pasator. 10 pase de gol în contul unui brazilian poate nu atît de brazilian ca aspect precum Wesley, dar mult mai brazilian în conţinut decît mulţi dintre brazilienii ajunşi în România. Printre care îl regăsim la loc de cinste pe Moraes, invenţia lui Şumudică. Angajatul lui Jean Pădureanu conduce în topul jucătorilor cu cele mai mari note acordate de ziariştii Gazetei, cu o medie de 6,53. Nuno Claro, un alt vorbitor de limbă portugheză, dar chiar portughez, închide careul jucătorilor străini remarcaţi în campionatul care de-abia şi-a dat ultima suflare. Ceferistul a ieşit pe primul loc într-un clasament al celor mai siguri portari, înaintea lui Pantilimon şi a lui Arlauskis.

Filonul etnic românesc propune cotonogarul Ligii, nimeni altul decît ieşeanul Adrian Ilie, şi golgeterul, dinamovistul Andrei Cristea. Incredibil, Adrian Ilie i-a luat faţa lui Dan Alexa, cu 13 cartonaşe galbene, plus unul roşu, faţă de doar 11 galbene şi unul roşu. În cazul lui Andrei Cristea vorbim despre valoare, constanţă şi inspiraţie udată cu transpiraţie. Dinamovistul este cel mai bun marcator, cu 16 goluri, dar el figurează şi în ierarhia celor mai bune note - al doilea -, şi în aceea a pasatorilor, al patrulea. Banal, premiantul Cristea nu l-a putut salva pe repetentul Cristea. Andrei plus Adrian nu este egal love, ci mediocritate.

http://blogsport.gsp.ro/geambasu/2010/05...biciclist/
Porumboiu cel ambitios!

Chiar daca nu-mi place, Porumboiu dovedeste o ambitie extraordinara de a iesi campion:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/f...vaslui.htm

Si nu se jeneaza sa copieze reteta CFR-ului clujean, bazandu-se pe jucatori si antrenori straini.

Prevad o lupta in doi CFR - Vaslui pentru titlul din sezonul urmator. Favoriti: Vaslui!
Plus "ingredientele mioritice" de scandal oferite de eternii candidati mitici: SDRT
Tehnicianul echipei Internaţional, Ionuţ Badea, ar urma să pregătescă Pandurii, iar drepturile de televizare ar reveni patronului argeşenilor, Benone Lazăr, ca urmare a retragerii echipei din Liga I şi rămânerea gorjenilor în prima divizie, au declarat surse din cadrul clubului din Curtea de Argeş.

Patronul Benone Lazăr a pus mai multe condiţii pentru a renunţa la locul echipei Internaţional Curta de Argeş din prima ligă, transmite corespondentul MEDIAFAX. Astfel, antrenor la echipa din Liga I să fie în continuare Ionuţ Badea cu întregul său staf tehnic. Apoi, mai mulţi jucători ai Interului, 6-8 fotbalişti, să treacă la Pandurii Târgu Jiu. Altă condiţie a fi ca banii obţinuţi din drepturile de televizare, 1.450.000 de euro, să revină în totalitate clubului Internaţional Curtea de Argeş, susţin sursele citate.

Benone Lazăr a discutat cu preşedintele Marian Condescu de la Pandurii Târgu Jiu încă de acum 15 zile posibilitatea acestei fuziuni, dar cum în primă instanţă nu s-au înţeles, patronul grupării Internaţional a negociat şi cu Grigore Sichitiu, preşedintele de la Poli Iaşi, pe aceeaşi temă. În final, Benone Lazăr a ales varianta Pandurii Târgu Jiu. "Sunt de acord să cedez echipa şi pe un euro, cu condiţia ca numele «Internaţional» să nu lipsească din titulatura viitoare a formaţiei", spunea Benone Lazăr, săptămâna trecută.

Internaţional Curtea de Argeş va juca, vineri, un meci de pregătire la Târgu Jiu cu Pandurii, de la ora 11.00. "Este adevărat că va fi o fuziune cu Pandurii Târgu Jiu şi nu vom mai juca în Liga I. Meciul de vineri va fi, practic, unul de socializare", a declarat unul dintre jucătorii argeşeni sub protecţia anonimatului.

Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că echipa Pandurii Târgu Jiu, retrogradată la sfârşitul sezonului trecut, va evolua în noul sezon în Liga I, în locul formaţiei Internaţional Curtea de Argeş, care s-a retras.

"Discuţiile s-au finalizat, Pandurii Târgu Jiu e oficial în Liga I. Ieri şi azi au avut loc discuţiile şi, conform regulamentului, Pandurii a luat locul echipei Internaţional Curtea de Argeş. Nu avem cunoştinţă dacă a fost vorba şi de o sumă de bani. Totul s-a desfăşurat conform regulamentului şi Pandurii vor juca în Liga I. Toate actele au fost depuse la Liga Profesionistă de Fotbal, totul e în regulă", a declarat Dragomir, pentru MEDIAFAX.

La finalul sezonului trecut, echipa Pandurii Târgu Jiu a ocupat locul 15 în clasament, retrogradând în Liga a II-a, iar Internaţional Curtea de Argeş s-a situat pe poziţia a 14-a, care asigura prezenţa în prima ligă şi în campionatul următor.

ACU acuma ce face? Joaca in liga a 3-a, sau in liga a 2-a? Aiurea facute regulamentele astea, cand vor cei de la liga sa se faca smecherii nimeni nu ii poate oprii.

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...-i-6566540
buna intrebarea ta...
acum dreptul de promovare in liga a 2-a il au pandurii 2.
Cel putin am scapat de jocurile de culise ale lui Condescu...
dupa episodul cu sportul studentesc , a urmat cel cu delta tulcea iar acum international curtea de arges.

Eu zic sa se dea de la inceputul sezonului campioana , echipele care merg in Europa, cele care retrogradeaza si sa joace doar cele 4-6 echipe de la mijlocul clasamentului care nu se regasesc in categoriile enumerate mai sus.

Ce rahat de competitie!
Nu neaparat ca am scapat de jocurile de culise ale lui Condescu, dar se calca in picioare toate principiile ligii 1 (daca au fost candva). Daca nu retrograda Pandurii, eu zic ca era o posibilitate foarte mare ca aceste legi sa nu se fi aplicat care sa permita echipelor sa isi cumpere locurile.
Imi pare rau ca echipe precum Farul Constanta care totusi au o anumita vechime si un palmares se desfiinteaza si le iau locul echipe formate de 2 ani. Sper sa nu ajungem si noi in aceasi situatie.
De exemplu ACU in situatia de fata, daca ar fi investit o suma considerabila in aducerea de jucatori sa ti se zica cu 2-3 saptamani inainte sa inceapa campionatul ca nu mai joci in liga a 2-a ci o sa joci in liga a 3-a ca s-au facut miscari de culise.
Nu pot sa zic decat "Fotbalul va trai, cand mafia va muri"
si totusi... au facut schimb de locuri?
au fuzionat?
altfel spus... va exista un International CdA in liga II? sau exista un loc liber pentru licitatii?
eu cred ca international s-a desfiintat . normal in locul celor de la pandurii din liga II ar trebui sa promoveze pandurii 2 , insa ce se va intampla cu acu sau cu locul lasat liber in liga II-a nu cred ca stie nimeni !

ce competitii de rahat!
Daca ne luam dupa precedete, eu zic ca se va judeca asa: International joaca in B, Pandurii 1 in A si Pandurii 2 in B. Implicit, ACU in C. Daca International nu se inscrie nici in B, atunci ramane Deva. Aici cred ca s-ar putea ajunge si la criteriul "cea mai bine clasata echipa de pe locurile 2 din C". Daca nici in C nu se inscrie International...dracu mai stie.

Daca smecheria cu Pandurii este aprobata de FRF, nu vad de ce nu ar antrena corectia in cazul ACU. Insa asta nu stiu in ce masura rezolva problemele UTA-ei. Nu cred ca Goldisul va da din nou bani la UTA, chiar si cu ACU in C. Cred ca vor da bani numai la o "combinata".
Dumitru Dragomir arunca fotbalul romanesc in aer cu o saptamana inainte de startul Ligii 1. Presedintele LPF sustine ca, pe langa International Curtea de Arges, mai sunt trei echipe care intentioneaza sa se retraga din campionat din cauza problemelor financiare. Numele la care Dragomir a facut referire sunt destul de grele, din fruntea clasamentului.

"Pe langa Pandurii Targu Jiu, mai sunt inca trei echipe care s-ar putea sa nu ia startul in noul sezon din cauza problemelor financiare. Sper sa putem incepe campionatul", a fost anuntul bomba facut la gsptv de Dumitru Dragomir.

Seful Ligii sustine ca principalul motiv pentru care echipele nu mai au forta sa continue in prima liga este legat de dorinta autoritatilor locale de a nu mai da bani.

Dumitru Dragomir a dat exemplul Timisoarei, echipa care are deja conturile blocate de ANAF din cauza unor datorii.

"Timisoara se poate desfiinta daca autoritatile locale nu o mai sprijina. Ce sa faca Iancu doar cu banii din drepturile de televizare? Ei reprezinta doar 10% din buget", a adaugat Dragomir.

Totodata, Dragomir a deplans situatia patronilor din Liga 1, aflati in impas financiar. "Patronii nostri au facut bani doar cat timp au mers imobiliarele. Nimeni nu a construit o fabrica in tara asta! Poate doar Porumboiu sa o duca bine si Neculaie de la Astra. In rest, sunt la pamant", s-a plans Dragomir.

Chiar si daca cele trei echipe la care Dragomir a facut referire vor incepe urmatorul sezon, seful Ligii s-a declarat sceptic ca vor si incheia. "O luna sau doua mai au cum sa supravietuiasca, dar apoi nu mai au de unde", a conchis Dragomir.

Onlinesport......
(16-07-2010 07:44 PM)WhiteShadow Wrote: [ -> ]Chiar si daca cele trei echipe la care Dragomir a facut referire vor incepe urmatorul sezon, seful Ligii s-a declarat sceptic ca vor si incheia. "O luna sau doua mai au cum sa supravietuiasca, dar apoi nu mai au de unde", a conchis Dragomir.

si cum au primit licenta daca nu au bani sa inceapa campionatul?
Reference URL's