sunt curios sa vad daca tudor va fi suspendat pt viciere de rezultat....cum s-a terminat 2-1 este viciere de rezultat...
Chiar imi pare rau ca a pierdut Unirea Urziceni, deoarece au jucat bine si meritau macar un egal, tinand cont si de bara din minutul 91'.
doar unii dintre jucatori au jucat....bilasco cred ca nu a fost corect informat...
Da, se poate. :smile::smile::smile::smile::smile:
Dinamo o luat titlu acuma urmeaza lupta la celalalt pol al clasamentului ( evitarea retrogradarii) unde UTA se lupta cu Ceahlaul.... NU-i sigur ca UTA a scapat de retrogradare la cum joaca ...
Ce lupta ?? nu mai avem cum sa retrogradam , fi realist nu pesimist. Is 6 puncte ce drequ si 5 etape , noi mai avem cu national , jiul si pandurii ei mai au cu sdr
Da numa ca dinamo le va ceda victoria ... ca nu ii mai intere va juca cu rezervele mai ales ca in CL va juca la Piatra Neamt...
Pe cat facem pariu ca nu bate ceahlaul nici pe steaua nici pe rapid nici pe dinamo??
Pe steaua probabil ca nu ca trage la locul 2 iar pe rapid si dinamo nu le mai intere campionantul...
rapidul nu are voie sa lase garda jos ca este posibil sa piearda si locul 4
Da credeti ca pe ei ii intere ca-s locul 4 sau 5, ca oricum Rapidul in cupa UEFA ajunge numa daca castiga Cupa Romaniei(daca termina pe locul 4 sau 5 NU)
Foarte bine ca CFR a batut ieri rapidul, acuma au sanse mari la locul 2. Coloratii daca nu castiga cupa Romaniei impotriva fratilor lor sunt afara din Europa :smile:
ma bucur pt cfr pt ca in sfarsit o echipe din provincia a ajuns sa se bata de la egal la egal cu miticii...mai ales ca ei au fost si singurii din campionatul acesta care i-au invins pe dinamovisti...bravo lor si cinste investitorilor de la cluj !!!
inainte de a posta ceva despre UTA si despre victoria din cotroceni trebuie sa-mi exprim scarba, indignarea, repulsia, dispretul si toate la maxim fata de jegul, gunoiul, imputitul, oierul de becali. acum aduce in discutie ideea de nationalism ca cica cfr cluj e o echipa de unguri-portughezi- comunisti si ca stiaua e echipa cere trebuie sustinuta de toata lumea: arbitrii, echipe adverse, dinamo, frf, lpf si nu in ultimul rand dumnezeu....Doamneeee...arata-ne si noua ca esti "adevarat" si f....-l pe becali acolo unde-l doare mai tare: steaua si png
@cip_leo de acord cu tine.Ce texte penibile are jiji si moderatoru ala jenant nu-l contrazicea cu nimic.Doamne da sa castige Cluju la dinamo sa moara toti miticii
Dinamo am inteles ca va juca cu rezervele impotriva celor de la CFR. Becali a spus ca daca joaca Dinamo cu rezervele, va sesiza UEFA de blat. Eu spun ca Becali se va face de ras in fata celor de la UEFA, care vor spune:"Da cine esti tu sa hotarasti cu cine sa joace si sa nu joace Dinamo?" :lol:
Suporterii prezenţi aseară pe arena din Cotroceni l-au luat în colimator şi pe Olăroiu, după ce îl înjuraseră pe Gigi Becali. Fanii au strigat în timpul meciului numele simbolului Stelei, Marius Lăcătuş, cerîndu-l pe actualul tehnician al lui UTA în locul lui Oli. "Lăcătuş, să vină Lăcătuş!", au scandat fanii.
GSP.ro
sa le indeplineasca Dumnezeu cererea !
Cea mai buna idee....sa scapam de La-ca-tus...cred ca ar merge si el cu placere sa antreneze steaua!
pronostic pentru sezonul viitor: cfr cluj - campioana! :smile: