Mai da-i in naibii si pe suferinzii astia, au primit ce meritau, macar asa e gata telenovela vietii ca deja dura de prea multa vreme.
Si asa ii numeam noi movi, se pare ca Jabba tinut cont si de "sfatul nostru" :smile:.
Bine ca nu si-au pus indigo...
daca pleaca si broscoiu asta de la club cu culori cu tot le mai ramane o singura culoare care cred si eu ca-i caracterizeaza cel mai bine : ROZ !!!
Ţin minte că, numindu-i ,,liliachii'' acum vreo doi ani, mi-am atras multă antipatie din partea timişorenilor. Ei bine, acum pot fi numiţi liliachii fără ghilimele, pentru că această culoare a devenit oficială.
404 si 040
putem alege? :icon_cheesygrin: eu vreau indigo!!!
sau de ce nu....levantica (41) ???
Oricum, tot la "roz moale" vor ajunge - 045. Ce bine suna ! :icon_cheesygrin:
Ceahlăul a reclamat FRF la UEFA din cauza "modului de atribuire a licenţelor pentru Liga I"
Preşedintele de onoare al Ceahlăului, Gheorghe Ştefan, a înaintat, joi, un protest oficial la UEFA în care reclamă modalitatea de atribuire a licenţelor cluburilor de fotbal din Liga I pentru sezonul 2008/2009, transmite corespondentul NewsIn.
Gheorghe Ştefan a afirmat că firma de audit FGS, desemnată de Comitetul Executiv al FRF la şedinţa anterioară desfăşurată în Elveţia să controleze actele oficiale pe baza cărora s-au acordat licenţele a reclamat faptul că nu-şi poate duce la îndeplinire sarcinile, deoarece există o clauză de confidenţialitate între cluburi şi forul condus de Mircea Sandu prin care aceste acte nu pot fi făcute publice.
"Firma de audit nu poate să-şi ducă la bun sfârşit controlul din cauza unei clauze de confidenţialitate existente între cluburi şi FRF. Trebuie ca forul condus de Mircea Sandu, prin Adunarea Generală, să modifice această clauză pentru ca aceste acte să nu mai fie ţinute la secret.
Am trimis prin fax un protest oficial la UEFA şi am cerut forului european să controleze activitatea unor persoane care au răspunderi în FRF, pentru că nu mi se pare normal ca într-o democraţie reală forul de conducere al fotbalului românesc să ţină în sertare secrete nişte documente supuse auditului, întocmai cum făceau comuniştii la Kremlin", a declarat Gheorghe Ştefan.
Mai mult, oficialul Ceahlăului a adăugat că trebuie ca "Adunarea Generală a FRF să modifice regulamentul pentru ca aceste acte să fie făcute publice. Este clar că vom juca în liga a doua iar alte cluburi care au obţinut licenţele pe nişte tertipuri financiare dezvăluite şi de presa din România vor evolua în prima ligă şi poate vor continua pe aceleaşi principii, să ruleze banii datoraţi statului în interes personal".
Zambon: "Lui Iancu nu-i dau palmaresul nici pe 100 de milioane cash. Cu autorităţile discut..."
Italianul spune că nici nu mai vrea să audă de Marian Iancu
Claudio Zambon spune că în acest moment preţul palmaresului şi al culorilor depăşeşte un milion de euro. "Pentru domnul Iancu nu mai este nimic de vînzare. Nici măcar pentru 100 de milioane de euro cash. Eu nu am nimic împotriva suporterilor, împotriva autorităţilor locale sau a oraşului. Singurul vinovat este Iancu, care a vrut să ia totul cu japca. Nu voi discuta nici cu Iancu, nici cu delegaţii lui pentru că este un mare mincinos. A spus nişte lucruri paranoice, că el a depus dosare, acte. Numai minciuni. Sînt pregătit să discut cu o singură condiţie. Culorile, palmaresul toată istoria să fie în mîinile oraşului şi a suporterilor. Dacă mă sună cei care conduc acest oraş putem avea o discuţie, dacă nu vor să mă sune, atunci Timişoara fotbalistică e moartă", a explicat Zambon.
Se pare ca va aprea un nou post axat pe sport, gsptv, care va transmite meciurile din Liga I, cu exeptia pozitiei 1, care apartine postului mama Antena 1. Directorul noului post ar fi Radu Naum si se poarta negocieri cu cei mai cunoscuti comentatori pentru a fi inregimentati.
http://www.tolo.ro/2008/07/03/gsptv-liga...radulescu/
Asta e stire veche si se datoreaza faptului ca antena1+RCS au catigat licitatia trasmisiilor meciurilor din liga1. Sezonul asta multe meciuri se vor suprapune iar cel putin in primele etape Steaua e ignorata, nefiind trasmisa pe sticla.Momentan gsptv se va prinde doar in reteaua RCS si DigiTv.Mai multe aici:
http://www.gsp.ro/stire/unde-se-vad-meci...84401.html
De cand o sa prindem gsptv???
Stie careva sa imi raspunda?
Martin Tudor s-a retras din activitatea de fotbalist
Portarul Martin Tudor a declarat, miercuri, agenţiei NewsIn, că a decis să renunţe la cariera de fotbalist profesionist deoarece nu mai are nicio motivaţie şi îşi doreşte să stea mai aproape de familia sa.
"Deşi am avut mai multe oferte în această vară, am decis să renunţ la carieră. Îmi voi lua o vacanţă pentru că am jucat destul. Am o vârstă şi cred că era timpul să ies, nu mă mai puteam concentra aşa mult în ultimul timp. Voi sta mai mult timp cu familia, dar e posibil ca pe viitor să revin în fotbal, nu ştiu încă", a spus Tudor.
Ultima oară la Universitatea Cluj, Martin Tudor (32 de ani) a evoluat de-a lungul carierei la Jiul Petroşani (1996/1997), Olimpia Satu Mare (1997-1999), Steaua Bucureşti (1999-2005), CFR Cluj (2005-2007) şi Universitatea Cluj (2007/2008). Acesta a adunat 184 de meciuri în prima ligă şi două titluri de campion, ambele cucerite cu Steaua în 2001 şi 2005.
http://gsp.ro/stire/martin-tudor-s-a-ret...87501.html
Miercuri, 16 Iulie 2008, 12:13:10
Hizo nu il vrea pe Ionel Ganea la FC Vaslui
Fostul international roman Ionel Ganea are sanse mici sa evolueze din sezonul viitor pentru FC Vaslui dupa ce tehnicianul Viorel Hizo s-a opus transferului sau, temandu-se de faptul ca atacantul ar putea strica atmosfera din vestiar.
Pus recent pe liber de Dusan Uhrin la FC Timisoara, "Ganezul" isi cauta un angajament deoarece ar mai vrea sa joace un an in Liga I, iar in ultima vreme toate sursele il transferau la echipa patronata de Adrian Porumboiu.
Se pare ca cele doua parti chiar au ajuns la un acord pentru un salariu de aproape 150.000 de euro, insa mutarea a esuat dupa ce Viorel Hizo a intervenit si a cerut sa nu mai fie transferat niciun fotbalist deoarece este multumit cu actualul lot. Conform unor surse, tehnicianul nu vrea ca un jucator de caracterul exploziv ca Ganea sa ajunga in vestiarul sau.
Sursa:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/f...vaslui.htm
"1.Steaua 2 Dinamo 3 Rapid 4 CFR Cluj 5 FC Timişoara 6 Craiova 7 Poli Iasi 8 Braşov 9 Farul Constanta 10 Otelul Galati 11 FC Arges 12 FC Vaslui 13 Gloria Buzau 14 Pandurii Tg. Jiu 15 Unirea Urziceni 16 Otopeni 17 Gaz Metan 18Gloria Bistrita".
Iata clasamentul Ligii I inainte de prima etapa, conform
http://www.gsp.ro. Chiar ma intreb de criteriile dupa care l-au facut: in ordine alfabetica se pare ca nu, in ordinea de anul trecut cu promovatele in locul retrogradatelor nu, ...sa fie in ordinea numarului aparitiilor in ziar si implicit al interesului pentru trustul ce detine drepturile tv? :icon_cheesygrin:
Pai nostalgiile astea nu se uita asa usor, probabil au luat capitala, provincia cu pretentii si pulimea, ceva de genul.
Daca ar fi luat capitala, provincia cu pretentii de ce Urzicenii sunt trecuti pe 15.
:) de fapt ordinea a fost trasa la sorti, dar in modul cel mai pur dambovitean...