Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
De am puncta si noi (macar ) la impresia artistica....

Eu cred ca vedem meciurile astea proaste din cauza faptului ca avem antrnori in primul rand fricosi si in al doilea rand incompetenti. Aplicand tactica autocarului, mai scoti un 0-0 afara, esti laudat, meciul urmator acasa poate bati un 1-0 pt ca autocarul echipei adverse are un geam spart, si tot asa...
e 2-0 pt poli cu doi oameni mai putin...bravo lor :)...
ceahlaul nu are ce cauta pe bune in prima divizie, daca scapa atunci inseamna 100% ca a aranjeaza treaba asta, nu au valoare.
UlTrA, acum pe bune! noi la cum jucam meritam ?
fata de ceahlaul ,da,meritam;noi in tur am cistigat puncte cinstit,pe cind ei au mai umblat si cu strimbe.
andi88 Wrote:UlTrA, acum pe bune! noi la cum jucam meritam ?

Daca nici noi nu credem in potentialul echipei noastre...
nu e vorba ca jucam cinstit sau nu! nici ca nu avem sau nu incredere in potentialul echipei! e vorba strict de realitate!
scuze dar cind joci cu 2 oamni in plus si nu faci nimic atunci nu ai fata de prima liga, lucru asta inca nu l-am vazut la nici o alta echipa
Gol Craiova...Ceahlaul-Craiova 0-1 min 12...
macar poate ca d-zeu nu si-a intors fata de la noi
da dar nu ne baga in traista sau mai bine spus in "ate"
2-0 pt craiova
DOAMNE ce am ajuns...
faru-dinamo 0-1
:( cand ma gandesc ca am ajuns sa tin cu p**i so craiova :( ...mi-e si rushine deja ca am scris asta....
Toate rezultatele ne sunt favorabile din ultimele meciuri , toti ne ajuta numa noi nu stim profita
1-1 Faru - Dinamo:smt021
Eu sincer va spun ca nu am tinut cu poli si nici cu craiova in aceste meciuri si nu am nevoie de ajutorul lor mi-e greata de ei, as fi vrut sa ne ajutam singuri sa putem fi cu capul sus in prima divizie asa mai bine cadem in b nu mai avem nici un pic de mandrie!

red11

Razvan Wrote:Toate rezultatele ne sunt favorabile din ultimele meciuri , toti ne ajuta numa noi nu stim profita

Asta-mi aduce aminte de returul sezonului trecut in care de asemenea rezultatele celorlalti ne avantajau iar noi nu eram instare...urmarea o stim cu totii , nici nu vreau sa o mai scriu :(
Din fericire ceahlaul si farul ne arunca colacul de supravietuire...Doamne cata sansa avem...
Reference URL's