Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Mda ,@foni las ca am pariat eu , si am castigat , din pacate o suma infima pentru ca in ciuda faptului ca aveam mari banuieli nu credeam ca inca suntem tot la nivelul asta de blaturi ordinare , ma gandeam ca sa mai schimbat ceva ,dar m-am inselat.Echipe precum Bistrita , Vaslui si chiar Otelul , isi asuigura o pozitie bunicica si lipsita de griji si apoi incep sa faca bani.Decat asa mai bine prefer o UTA in divizia B.Cred ca doar Urziceniul vrea intradevar sa joace in UEFA dintre asa numitele candidate.
Si Craiova bate Curva violeta chiar la ea acasa. Ce interes avea Creaiova sa bata ca de retrogradat nu-i vorba dar nici UEFA nu are sanse. Bravo lor!
Poate era vorba de cota pariurilor.vorba ta, bravo lor ,bine ca pot...
Nu stiu daca pariurile n-au influentat si jocul de la Timisoara. Ca si movii tot in categoria echipelor linistite si fara griji sunt.
un lucru e sigur campionatul asta e cel mai ,,manjit" campionat de cand urmaresc eu fotbalul romanesc , mi-e scarba sa ma mai uit la meciuri gen bistrita-ceahlaul , vaslui-ceahlaul , vaslui-stoaia si sunt mult mai multe dar sunt prea scarbit de ce se intampla ca sa ma chinui sa mi le aduc aminte!!!

RUSINEEEEE!!!
Cat ii mai tine norocul pe oieri ?????!!!!!!!!!
Toti ne vaitam ca avem fotbal imputit, plin de hotii, mizerabil.. etc, si ce facem? Ne uitam la meciuri, in fiecare etapa umpland buzunarele unora cu bani. Eu as propune o forma de protest, pe care personal o sa o fac din sezonul viitor cand UTA mea va juca la matineu, eu nu o sa ma mai uit si nici nu o sa ma mai intereseze. Cand o sa ma scol sambata dimineata, o sa intru aici, o sa aflu ce o facut echipa, si gata. Asta va recomand si voua. Si daca va place fotbalul intr-adevar, si spectacolul, hai sa ne uitam la fotbal international unde chiar avem ce vedea si avem ce sa discutam.
Ce ziceti de ideea asta?
Sugestia ta draga romeo imi aduce aminte de o faza cu o gagica intrebata fiind daca este virgina.¨asa si asa!¨raspunse ea:)
@tigru ... asta chiar ca o fost faina. Dar eu tot sustin ca e o pierdere de timp sa urmaresc fotbalul romanesc cand pot vedea in acelasi timp o calitate mult mai buna si nemurdarita (cel putin nu stim noi). Oricum asta e parerea mea ... asa si asa LOL
futu-i,a retrogradat clujul si cred ca va retrograda si mioveniul,vom fii trei echipe in seria a doua venite din liga 1,adevarul e ca clujul nu poate bate pe cineva daca nu aranjeaza meciul.(vezi otelul s-au craiova)
U. Cluj a pierdut din nou in ultimul minut. Si cand te gandesti ca mimozele noastre se plangeau de ghinion...
Nu e sigur ca Mioveniul va fi cu noi in serie. De obicei, din cate tin minte, echipele din judetul Arges sunt cele mai "pasate" intre cele 2 serii de B. Indiferent ce adversare vor fi, UTA va trebui sa lupte pentru promovare!
I 929, tare imi e ca ne facem curaj singuri..
http://gsp.ro/stire/arbitrul-coltescu-a-...65430.html

Am un "feeling" ca la sfarsitul meciului si jucatorii timisoreni ar putea primi aplauze de la publicul de pe Ghencea
eu sunt convins de lucrul asta. e o mare sarbatoare in toata tara...uraaaaaaaaa uraaaaaaaaaa uraaaaaaaaa .........
da..... miroase de la o posta ca gigi cu iancu vor chefui dupa meci......dar migea e rotunda si sa nu uitam episodul buzau-steaua....
@edenbeast consider ca aplauzele primite de Coltescu in Ghencea sunt "iesiri" tipice steliste de "a pupa in fund", din pacate se pare ca aceste linguseli tin bine in Ghencea, gazdele primind acasa mai tot timpul peste 5% avantaj.

La noi, la Arad, desi condamnam astfel de practici (a aplauda arbitri), am putea macar sa ne abtinem sa fluieram prezenta brigazii de arbitri. Cel putin pana acum aceasta ostilitate pe care o afisam chiar de la iesirea pe gazon a "fluierasilor", din pacate nu ne-a adus nimic bun.

asa ca, inca odata Jiji stie bine ce face........
Daca o sa se joace pe bune, steaua lu' Lacatus nu o va putea invinge pe "violata" din Banat. Plus ca Lacatus e clar sub Uhrin ca si antrenor.
Poate o sa ma injure multi, dar in meciul asta tin cu "cimisorenii", in speranta ca titlul nu va ajunge din nou in tarcul din "ghencia".

URASC steaua!

P.S.: Pe ei, pe ei, pe ei, pe ei ... :tongue:
Tot stadionul din ghencia scanda deja celebrul lor refren cu "pe ei, pe ei, pe mama lor" la care infectul de baleanu nu a gasit altceva mai bun decat sa afirme: "publicul din ghencia din nou la inaltime". Mi-e asa o scarba de buCUResteni, dupa cum am mai zis-o si alta data, sunt de un balcanism feroce, niste mizerabili! Vorba aia, la asa echipa, asa suporteri!
Iar baleanu e de-a dreptul gretos, de cate ori are ocazia ne arata cat de stelist este, chiar daca ii jigneste pe suporterii altor echipe cu acest lucru.
Reference URL's