Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Razvan Wrote:Nu vorbi atunci daca nu ai vazut meciul , eu l-am vazut si iti spun ca nu a fost blat.

oricum eu nu bag mana in foc ca am impresia ca o sa ma ard...cu oameni ca chivorchian si iancu acolo totu-i posibil...
e 2-0 pt urziceni.
am coborat pe ultimul loc neretrogradabil....:) yuiiiiiiiiiiii
cip_leo Wrote:e 2-0 pt urziceni.
am coborat pe ultimul loc neretrogradabil....:) yuiiiiiiiiiiii

Pai a pierdut si Craiova si am urcat peste ei deci craiova ii pe ultimul loc neretrogradabil
Valentin Velcea va antrena Poli Timişoara până în vară
Patronul Politehnicii Timişoara, Marian Iancu, a declarat duminică, pentru NewsIn, că Valentin Velcea a fost numit antrenor principal al echipei bănăţene, urmând să conducă formaţia de pe Bega până la vară.

"Personal consider că acum asta e soluţia. Velcea e tânăr şi merită sa-i dăm o şansă. A stat atâta timp alături de jucători, promite ca antrenor şi cred că va putea să aibă rezultate. Are aceleaşi obiective. Să ducă echipa într-o cupă europeană şi să ajungă în finala Cupei României pentru că, odată ajunşi acolo, sigur câştigăm trofeul", a declarat Maria Iancu.

Patronul echipei timişorene a adăugat că Velcea nu va fi îndepărtat din club la vară, o dată cu venirea lui Duşan Uhrin jr., deoarece este cel mai potrivit om care să-i prezinte echipa viitorului tehnician al alb-violeţilor: "De la vară, asta e opţiunea noastră. Velcea va fi secundul lui Duşan Uhrin jr. E cel mai în masură să-i comunice primele date despre jucători e şi cel mai îndreptăţit să fie alături de noul antrenor".

Cu toate acestea, Iancu a recunoscut că nu a sistat discuţiile pentru aducerea unui alt antrenor până în vară: "În momentul acesta numai un antrenor străin se pliază pe ceea ce vrem noi la Timişoara, de aceea m-am orientat spre această piaţă. Din ţară au fost câteva nume, dar nu am căzut de acord la anumite aspecte. Numai un străin va veni la Timişoara".

La rândul său, directorul tehnic al Politehnicii Timişoara, Jackie Ionescu, a declarat pentru NewsIn că Velcea este unul dintre preferaţii săi: "Am avut trei elevi pe care îi consider deosebiţi. Artimon, Contescu şi Velcea. Tuturor le-am prezis un viitor frumos. Până acum am avut dreptate".

Adrian Valentin Velcea are 34 de ani, s-a născut la Sadova, în judeţul Mehedinţi, este căsătorit şi are doi copii. A debutat în fotbal în 1991, la Poli Timişoara, în meciul cu Petrolul Ploieşti. A jucat pe postul de mijlocaş central. În carieră, a evoluat la UM Timişoara, CFR Timişoara, Gloria Bistriţa şi Poli Timişoara. Şi-a încheiat cariera în 2005, tot la Poli Timişoara, în meciul cu Dinamo Bucureşti.

După ce şi-a încheiat cariera de jucător, Valentin Velcea a devenit antrenor cu Licenţa A UEFA. A fost în staff-ul tehnic al lui Gheorghe Hagi, pe perioada în care acesta a antrenat-o pe Poli Timişoara. Velcea a fost secund în scurta perioada în care Sorin Cârtu a condus şi el formaţia de pe Bega. Tot pe post de secund a fost şi în perioadele în care la echipă au antrenat Artimon şi Iosif Rotariu.

Sursa: NewsIn
La cati olteni vietuiesc in Timisoara era imposibil sa nu ajunga unul si la carma lui Poli AEK...
si daca pierdem la bistrita nu este un capat de drum.
Ne asteapta meciuri mai usoare de acum inainte si eu zic cand o sa tragem linie la sfarsitul sezonului o sa fim pe un confortail loc 10 sau 11 cu undeva la 45 de puncte.
acasa :Iasi,Otelul,Ceahlaul,Pandurii,si poli
8 puncte minim
deplasare :Gloria,CFR,Urziceni, national,jiul si craiova
10 puncte minim
18+27 = 45 minim
acasa : de la cine ?
deplasare : de la cine?

Vezi ca socoteala de acasa nu prea se potriveste in targ.
la meciurile pe care la mai avem acasa,este obligatoriu sa cistigam tot,iar de afara putem lua puncte destule.
S-a terminat 1-1 Ceahlaul-National Rezultat bun pentru.....noi!
Joi, 5 Aprilie
UTA - Poli Iasi 0 : 0
Pandurii - Ceahlaul 1 : 0
National - Farul 2 : 0
Vineri, 6 Aprilie
Jiul - Urziceni 0 : 1
Vaslui - Gloria 3 : 2
Poli Tm. - Otelul 1 : 0

in desfasurare craiova-cfr 0-0 la pauza. cu jocul nostru actual putem spera doar sa nu pierdem prea rau la cluj.
rezultat final 0-1. altii care ne ajuta......chiar nu vor saracii sa retrogradam?
chiar daca altii nu ne lasa sa retrogradam vad ca noi prin lacatus incercam din rasputeri sa facem asta...CU UTA PANA LA MOARTE
ceahlaul-jiul 0-0 la pauza. meci penibil. seamana jocul ceahlaului cu jocul nostru. sa vedeti ce spectacol va fi la meciul direct....man utd - roma va fi pepsi fata de uta -ceahlaul..
:smile:adica le dam cel putin 7-1?
eventual cornere...
poli iasi - vaslui 2-0 ...acum realizez ca ar trebui sa-i multumim lui ionut popa. daca voiau ne bateau de ne cocosau.
dupa ce ca astia sunt mai slabi ca mine si ca bunu-meo la fotbal (jiul) ii fura si arbitrul.
asta nu e fotbal.....dupa cum de joaca in liga 1 ar trebui sa retrogradeze vreo 8 echipe
Rezultat final Ceahlaul-Jiul 1-0
Trebuie neaparat sa batem pe Otelul !
Suporter adevarat Wrote:Rezultat final Ceahlaul-Jiul 1-0
Trebuie neaparat sa batem pe Otelul !

Nu neaparat , neaparat trebuia sa batem la jiul,national si sa nu pierdem cu ceahlaul acasa.
In rest sa mai ciupim cate ceva, cum ar fi un egal de la Otelul....mai mult nu cred ca putem.
Daca acum cu Otelul nu castigam ce sa ne mai asteptam sa castigam la National si Jiul, desi nu este o contracandidata la retrogradare este foarte important sa castigam cu otelul pt moral.
incredibil cat e de slab nivelul primei noastre ligi. si cand il mai aud pe militzica dragomir cum se lauda imi vine sa vomit. o cloaca de jigodii conduce fotbalul...
egalul craiovei si schimbarea antrenorului lor poate fi o sansa mare pentru noi in masura in care castigam maine.
cip_leo Wrote:incredibil cat e de slab nivelul primei noastre ligi. si cand il mai aud pe militzica dragomir cum se lauda imi vine sa vomit. o cloaca de jigodii conduce fotbalul...
egalul craiovei si schimbarea antrenorului lor poate fi o sansa mare pentru noi in masura in care castigam maine.

Foarte bine spus. Din pacate rar avem parte de meciuri de fotbal...
Reference URL's