Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Poli Iasi a egalat la Farul in minutul 92. :smile: Rezultatul este foarte bun pentru noi dar a sosit clipa sa iesim prin propriile forte din mocirla in care ne-am scufundat de luni bune.
Am ajuns sa stau cu sufletul la gura la astfel de meciuri , si azi ma rugam de ieseni sa egaleze ,mai mult ma bucur de rezultatele altora care ne sunt favorabile , decat de rezultatele noastre , altii joaca mai mult pentru noi decat ai nostri.Sper ca din aceasta etapa sa fie altfel si sa venim cu punctele de la Timisoara.
Ionuţ Popa are 2 victorii şi 2 remize în cele 4 etape disputate până acum, în condiţiile în care a întâlnit pe Steaua şi 3 dintre contracandidatele la retrogradare ale Iaşiului. Enorm de mult în raport cu noi...
De aplaudat şi corectitudinea Gloriei Bistriţa (reverenţe, Ioan Ovidiu Sabău), altă dată de neconceput în meciurile cu SteauaDinamoRapid.
U Cluj- Mioveni 0-0 ,ma intreb oare cit sa ne mai ajute rezultatele astea?Culmea ar ma fi ca Ceahlaul si mioveni sa fie depunctate din fie ce motiv si noi sa scapam de retrogradare, fara sa facem nimika pt acest lucru.
Ma uit la fazele importante pe GSP.ro si ma gandesc si eu ca prostul: Arbitrii astia ori sunt prosti ori fura. Cum poti oare sa nu dai golul Craiovei care a fost clar ca lumina zilei? Cum poti sa nu dai din prima 11m la faultul ala clar, cum poti sa nu ne dai noua o lovitura libera de la 18m cand o fost chiar in nasul arbitrului si doua cornere clare ca lumina zilei ( nu ca au viciat rezultatul, dar astea sun greseli elementare). Mai spun unii ca arbitrii nu au fost acolo: PAI ASTA E SLUJBA LOR SA FIE ACOLO SI SA VADA. Cum ar fii ca noi sa nu ne facem slujba la servici? Am fi dati afara. Dar astia continua si continua cu aceeasi paraziti.
butoane butoane...., :icon_eek:

http://www.gsp.ro/stire/video-arbitrul-n...58802.html

PS: culmea, ca asa de bine au filmat incat se vede clar, ca arbitru era chiar fata in fata cu golanski...

PS2. scuzati cacofonia, abia acuma am observat
Faza petrecuta in min 56 al meciului steaua-Urziceni, la scorul de 0-0. Hentul se vede de pe Luna si spurcatul de comentator incepe sa dea definitii.

Asta e fotbalul romanesc.:puke::puke::puke:
plus ca la golul Stelei mi sa parut ca a fost fault clar la Stelea , a sarit Dica pe el ce naiba....vad ca nu se prea discuta despre asta
tocmai pentru asta eu vreau sa cadem in B!
Golul ca golul dar hentul oameni buni!!! Maradona a fost mic copil pe langa asta. Nu ne mai facem bine in veci...
De fiecare data zic . ca nu ma mai uit la campionatul romanesc. De fiecare data imi calc pe inima si ma uit ca un prost. Cum poti sa tolerezi asa ceva? Hotie pe fata. Cum ziceau niste oameni de fotbal prin 1975 "HOTII CINSTITE". De doua ori si atat. In rest arbitraj corect. Cateodata simt ca ma sufoc de nervi. Iar noi provincia, in loc sa facem o alianta impotriva golanilor astora ne batem intre noi ca prostii.
edenbeast Wrote:Golul ca golul dar hentul oameni buni!!! Maradona a fost mic copil pe langa asta. Nu ne mai facem bine in veci...

Prietenul meu de peste ocean ... tu stii foarte bine ca daca atingi portarul in 6 metri e fault. Pai ala ca nu stiu cine a fost nu l-a lasat sa se ridice ( la lovit). Nu conteaza faptul ca portarul nu mai ajungea la minge... asta nu se poate discuta desi este adevarat dar atacantu a lovit portarul in doi metri.
E adevarat. Eu ziceam din punctul de vedere al arbitrului. Faza golului e aglomerata, putem presupune ca n-a vazut insa la hent nu ma convinge nimeni nici in ruptul capului ca arbitrul n-a vazut.
Arbitrii romani nu au curaj! Asta ca sa nu zic varianta populara a curajului... NU iau decizii impotriva echipei gazda intr-un meci in care presiunea publicului, precum si a altor factori este mare! Exemple:

-cartonasul rosu pe care trebuia sa il incaseze Canu prin minutul 25, sau cand a fost faultul. I-a fost frica probabil de ostilitatea unui public numeros si de acuzatiile ulterioare venite dinspre Marian Iancu.
- fazele de la meciul Steaua-Urziceni. Era prost sa isi puna in cap "milioanele de stelisti" in frunte cu jiji?? Urziceniul este o echipa de primele locuri in Romania , insa fara un viitor prea stralucit si fara suporteri.

Solutia o reprezinta clar arbitrii straini. Daca pana si cel mai "nebun" dintre arbitrii romani (Tudor) a gresit flagrant pro-steaua, atunci ce sa mai spunem. Cine stie ce le mai spune si Lupescu, sau poate si ei se gandesc ca daca il protejeaza pe Lupescu de unii latratori, vor primi meciuri mai importante. Pe Lupescu nu il deranjeaza probabil criticile blande ale lui Bara, ci doar cele venite dinspre conducatorii echipelor care aduc bani federatiei din rating, cupe europene, etc Asta cred ca este cercul vicios al arbitrajului. Foarte greu un arbitru va lua o decizie impotriva unei echipe "cu potential"...:icon_evil:
Mai stai putin ca Tudor e stelist ... Asta a dat penalty pentru Steaua la urziceni cand jucatorul Stelist se afla la un metru de fundasul gazda. In plus lui Canu nu stiu cati arbitrii i-ar fi dat rosu. Era un derby, e greu foarte greu sa arunci cu rosu chiar asa, chiar daca ai motive. Cat despre greselile de azi astea sunt GRESELI VOLUNTARE pregatite prin APASARE DE BUTOANE.
Exista greseli din prostie intr-adevar dar ceea ce se intampla la noi la aceste meciuri nu sunt greseli invluntare sunt HOTIE. Am mai vazut si sunt convins ca si voi ati vazut o groaza de greseli de arbitraj la meciuri internationale, dar alea sunt greseli pentru ca nu sunt facute unilateral si daca sunt mai multe pe meci nu afecteaza numai o echipa.
Xtreme Wrote:butoane butoane...., :icon_eek:

PS: culmea ca asa de bine au filmat incat se vede clar ca arbitru era chiar fata in fata cu golanski...

4 penaltyuri in ultimele 2 meciuri de acasa (cfr si urziceni)... steaua e cea mai ajutata si clar fault la portar .. si la Reghin penalty inventat pt Dinamo cu parere de rau chiar daca simpatizez cu ei
Mie mi-e greata de campionatul asta!!! Nu avem posibilitatea sa ne inscriem in alta tara? Ungaria? E un campionat corect? Ca la ala din Serbia acum se lucreaza la cazurile de coruptie...
Cat li se mai permite celor de la bucuresti?? Io vin la meciuri la UTA (cat mai pot) numa sa cant! Nu ma mai pot uita la meciuri. Echipa noastra nu joaca nimic, in timp ce celelalte mimeaza fotbalul!
DISPRET ETERN FOTBALULUI MODERN!!!
|\/|#|3 frf&lpf!
uite bou:

Dragomir a bătut un spectator când era arbitru!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/lig...ru-2463059

Mitică, secretul succesului
Dragomir spune că dacă ar renunţa la funcţia pe care o deţine acum la LPF, orice echipă din Liga I i-ar oferi un contract de cel puţin 25.000 de euro pe lună, pentru o funcţie de consilier, garantând că 3 ani la rând ar lua campionatul fără probleme.

asta isi bate joc de fiecare om onest din aceasta tara!

RUSINEEEEEE!!!!
uite inca un bou!!!

Lupescu: "George Copos a legalizat şpaga în arbitraj!"

Ionuţ Lupescu i-a desfiinţat pe George Copos! Patronul Rapidului a spus că este cea mai neagră perioadă din arbitrajul românesc iar directorul executiv al FRF a spus despre Copos că "el este cel care a legalizat şpaga in arbitraj cu preţuri preferenţiale la magazinele Samsung! Oameni ca George Copos au făcut nenorociri în arbitraj!"

Apoi, Lupescu s-a luat şi de Gigi Becali. "Cei care spun că au dat bani arbitrilor ar trebui să nu mai acuze! Apar tensiuni şi în teren şi în tribune! E normal ca arbitrii să mai comită şi erori", a spus Lupescu.

http://www.gsp.ro/stire/lupescu-george-c...59285.html

e incredibil ce se intampla!!! Intr-o tara normala ambele echipe, sau mai bine zis toate cele incriminate sunt retrogradate fara doar si poate!! La noi se da din gura deoarece caravana trece...

CAT TIMP NE MAI MINTIM?!?

ultima solutie, inca o revolutie!

puri si simplu jenibil!
¨astia ii avem cu astIa defilam¨EU PE OLIGOFRENUL de putica mitica nul suport de nici o culoare...crrrr MASCARICIU LU zebedeu cine DUMNEZEU lo mai inventat si pe gunoiul asta genetic ....micutu chiar a transmis un banc misto pe topicul bancuri dar trebuia n loc de blonda sa treaca dragomir mancalar cancerul si buba neagrade mistocar inputit ce este el...
Reference URL's