in minutul 27 e 3-0 pt otelul cu national. :))
Baga material, otelarii astia. Dar nici idiotii care comenteaza nu se lasa mai prejos:
- 'atmosfera incredibila, publicul de la tribuna a 2-a aplauda impreuna cu galeria asa cum doar pe Ghencea se poate vedea'
- 'ce debut incredibil pt coreanul Kim Jil Sik, a carui sotie e profesoara de pian. Daca ar sti, ce furori face in Romania, masculul ei.'
Apararea ii cam slabuta si portarul.
Daca ar fi apararea noastra si atacul lor am lua campionatul.
Chiar is surprins de Grigoras.
In primele doua intalniri ale etapei cu numarul 22 din prima liga s-au consemnat doua rezultate normale, care rezolva intr-o mare masura soarta la nivelul retrogradarii. Bancarii lui Sorin Cartu au incasat o caruta de goluri la Galati, iar umbra ligii secunde acopera din ce in ce mai mult formatia din Parcul cu Platani.
Otelul Galati - FC National 5-2 ( 5-1 )
Au marcat: D. Stan - min. 12, 14, 26, Szekely - min. 42, Kim Gil Sik - min. 44/ Chihaia - min. 41, Herea - min. 52
Galatenii s-au distrat cu formatia lui Sorin Cartu, oferind un recital fotbalistic in prima repriza. Ex-oradeanul Daniel Stan a inchis practic meciul din prima jumatate de ora, reusind un hattrick de senzatie si trimitand formatia bancara si mai aproape de matineu.
Otelul: Gribauskas - Gado, Nogo, M. Baciu, Semeghin - Szekely (min. 74 - Boghiu), Giurgiu, Paraschiv (min. 64 - Marginean), Kim Gil Sik - Labuskas, D. Stan (min. 46 - Jula). Antrenor: Petre Grigoras.
FC National: C. Munteanu - Fl. Dumitru, Altamir, Papura (min. 86 - A. Neagoe), L. Rusu - Herea, Ilin, Panc, R. Iancu (min. 64 - Sandulovici) - Borbely, Chihaia (min. 82 - I. Savu). Antrenor: Sorin Cartu.
Au arbitrat: Victor Berbecaru (Rm. Valcea) - Aurel Onita (Constanta), Florin Buzarnescu (Craiova)
Poli Iasi - Jiul Petrosani 4-0 ( 0-0 )
Au marcat: Balba - min. 62 pen., min 74 pen., Palimaru - min. 82, min. 85
In urma cu 2 zile aceasta partida era anulata de catre FRF, datorita problemelor financiare avute de clubul din Valea Jiului insa cu 24 de ore inainte de debutul confruntarii FRF a confirmat aceasta partida. Parca pentru a continua aceasta stare de incertitudine cele doua formatii au oferit putin fotbal in prima parte, petrosanenii rezistand atacurilor moldovenilor. In partea a doua insa Iasiul s-a dezlantuit si a obtinut victoria prin dubla celor doi atacanti Balba si Palimaru, trimitand Jiul Petrosani in proportie de 90% in Liga a II-a.
Iasi: Branet - Toma, Onut, Ionescu, Buta - Paruolo (min. 57 - Tincu), Mijin, Naidin, Miclea (min. 57 - Palimaru) - Balba (min. 78 - Saric), Silvasan. Antrenor: Ionut Popa
Jiul: Curca - Dinu, Lungan, Borza, Mihart - Paclesan (min. 72 - Sergiu), Kalai, Paleacu (min. 64 - Stemat), Bicfalvi, M. Gheorghe - Dulcea (min. 46 - Teusan). Antrenor: Marin Tudorache.
Au arbitrat: Marius Bocaneala (Galati) - - Octavian Sovre (Oradea), Dorin Mudura (Oradea).
sportarad.com
e clar ca jiul si fc national nu mai au scapare...ii asteapta liga a II-a
rezultate bune pentru noi si in etapa asta. nu ramane decat sa castigam si noi...
ati vazut fatza lui olaroiu la golul farului????? :lol::lol::lol:
La golul stelei comentatorii/comentatorul : ''gooooooooooooool steauaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa'' si la golul Farului: ''este gol pentru farul....'' MITICI!!!!!!!
Ar fi bine un egal maine intre Ceahlaul si Urziceni, iar noi sa batem neaparat...:?
I 929 Wrote:Ar fi bine un egal maine intre Ceahlaul si Urziceni, iar noi sa batem neaparat...:?
Ar fii bine sa batem...da parca vad ca iar o sa ne fure fluierasii ca`n codru...ca normal...SDR tot timpu is cu arbitrii pe mana cand se joaca cu o echipa din provincie...sper sa avem parte de un arbitraj corect si sa batem pe rapid!
pandurii-otelul 2-1 si ceahlaul-farul 0-0....suntem la 4 puncte de retrogradare dar.....am vazut o echipa - ceahlaul care joaca mai prost decat noi. daca ii batem in meciul direct s-a cam rezolvat problema. eu sper ca pana la meciul direct sa fim mai sus. daca castigam si cu dinamo...ehhheeehheeee
I-o batut Popa pe violetii banatzobucuresteni...Bravo lui....Il vrem inapoi acasa din sezonul viitor....
ia-l acasa! :) a castigat cu bafta chioara....vasluiul a scos punct cu rapid desi puteau pierde lejer...trebuie sa recunosc ca unii au noroc
Las' ca si noi am avut in tur noroc. Dar degeaba ai noroc daca nu ai cu cine sa il fructifici.
adymax, nu mai folosi pluralul, pentru ca nu toti iti impartasesc dorintele.
desi ma bucur ca a pierdut aekk nu pot sa nu remarc acest blat ordinar care a fost la cimisoara...iasu le da meciul din cupa si idiotii le dau meciul din campionat sascape de retrogradare...rusine
flavius Wrote:desi ma bucur ca a pierdut aekk nu pot sa nu remarc acest blat ordinar care a fost la cimisoara...iasu le da meciul din cupa si idiotii le dau meciul din campionat sascape de retrogradare...rusine
Te-ai uitat la meci sa zici ca ii Blat?
Si sa ne spui si noua ce ai observat suspect la acest meci.
Razvan Wrote:flavius Wrote:desi ma bucur ca a pierdut aekk nu pot sa nu remarc acest blat ordinar care a fost la cimisoara...iasu le da meciul din cupa si idiotii le dau meciul din campionat sascape de retrogradare...rusine
Te-ai uitat la meci sa zici ca ii Blat?
Si sa ne spui si noua ce ai observat suspect la acest meci.
nu m-am uitat dar nu iti pare dubios acest rezultat?
se cam leaga toate rezultatele...
Nu vorbi atunci daca nu ai vazut meciul , eu l-am vazut si iti spun ca nu a fost blat.