Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Liga I
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
"Eliminarea brazilianului Ricardo Gomez din minutul 41 al partidei de la Urziceni l-a determinat pe Meme Stoica să ceară socoteală oficialilor dinamovişti pe care i-a făcut responsabili de această situaţie. Oficialul ialomiţean a intrat în loja acţionarilor dinamovişti şi le-a adresat acestora cîteva cuvinte grele, moment în care nervii celor implicaţi au ieşit de sub control. Conform martorilor care au asistat la acest eveniment primul, care a cedat emoţional a fost agentul Victor Becali care a sărit la propriu pe fostul oficial al Stelei. Încurajaţi de gestul impresarului, mai mulţi oficiali ai roş-albilor, printre care se pare că s-a aflat şi Cristi Borcea, s-au grăbit apoi să tranşeze lupta în favoarea echipei lor. Finalul l-a găsit pe fostul subaltern al lui Gigi Becali destul de şifonat, iar primul care a părăsit încăperea a fost Victor Becali, care s-a lamentat de gestul preşedintelui clubului Unirea Urziceni de a le cere socoteală acţionarilor dinamovişti pentru o decizie a arbitrului"
gsp.ro

Mare-i gradina Domnului :lol:

red11

mai ales bucata de "gradina" numita "Liga lui Mitica":smile:
Maestrul ,,Laca" se descurca bine la Steaua . Oricum a trecut doar o etapa, ceea ce am vazut e ca acolo poarta haine care au legatura cu Steaua. Aici de multe ori il vedeai in albastru sau negru. :?
sergiuarad Wrote:Maestrul ,,Laca" se descurca bine la Steaua . Oricum a trecut doar o etapa, ceea ce am vazut e ca acolo poarta haine care au legatura cu Steaua. Aici de multe ori il vedeai in albastru sau negru. :?

fac ceva pe el si pe descurcatu lui! o randunica nu face primavara! si nu tot ce pica din cer..., las ca vedem noi cum se descurca... oricum e bine si asa rau...pentru CFR!
Lasa-l pe maestru...mai discutam peste un sezon jumate' de rezultatele lui de la steaua. Daca o mai fi pe acolo...
Nu ştiu ce mă face să cred că Lăcătuş trebuia neapărat să debuteze cu dreptul pe banca Stelei. De-altfel, el şi Grigoraş au fost colegi în Ghencea înainte de '89, mi se pare că stăteau în cantonamente chiar în aceeaşi cameră.
Otelu cam e echipa de "casa" a stelei.Parca vad ca in iarna apare la otelu inapoi Vatca contra sa zicem a 100 000 euro.Iar pierderea de 400 000 pe care o suporta steaua ramane in contul punctelor,si uite asa se fac blaturile in mod legal
In minutul 80 al meciului rapid-Urziceni, Nicolae Grigore are o intrare criminala la Mara si primeste cartonasul rosu. Sunt profund dezgustat de fotbalistii de la Rapid care folosesc in fiecare meci un procedeu de arte martiale.
un zambet amar mi-a aparut in coltul gurii urmarind poli-steaua. de ce? simplu, am recunosut "mana" lui lacatus: acelasi joc fara orizont cu mingi aruncate exclusiv la batiae direct pe varfuri. difera doar jucatorii si intr-adevar astia mai pot face uneori diferenta.
concluzia: bine ca am scapat de maestru si mai bine ca a ajuns la oier...
A zis Lacatus ca inca nu realizeaza ca a ajuns antrenor la Steaua, dupa meciul asta cred ca s-a trezit la realitate...

ColoniaUTA

@I 929 Te referi la meciul Stelei cu Pandurii??!!
Oricum JIJI stie cite prune are Laca in traista lui..Numa Bara nu stiut nimic.....
Si JiJi pregateste pe Razvan Lucescu din retur....!!!!
Iar Laca inapoi la UTA??????
nu mai are laca multe bilete pe banca la steaua.. la noi nu mai revine! asta sa-i fie clar !
Laca are noroc ca Gigi n-are deocamdata curaj sa-l dea afara. L-o adus numa ca sa se impace cu suporterii. Si acum sta si asteapta ca acestia sa-si piarda rabdarea si sa-l ceara ei pe Laca afara. Calcul gresit as zice, suporterii stelisti sunt dispusi sa inghita multe rezultate proaste dar sa-l vada pe Laca pe banca lor. Mai nasol o sa fie cand la sfarsitul campionatului Steaua o sa prinda cu noroc Intertoto...
Ce sa mai prinda. Asa nu mai prind nimic :lol: nici sa nu prinda !

Lacatus va pleca in curand de la steaua.
MODIFICARI IN PROGRAMUL LIGII 1 SI 2 http://www.prosport.ro
Miercuri, 21 Noiembrie 2007

Comitetul de Urgenta al FRF a decis sa faca modificari ale programului competitional la Liga I si a II-a, precum sI al Cupei României Timisoreana.

1. Având în vedere calificarea echipei noastre naţionale la turneul final al EURO 2008, precum şi cerinţa UEFA de încheiere a competiţiilor la care participă echipele din Liga I până la data de 10 mai 2008, se aprobă următoarele modificări:

CAMPIONATUL LIGII I

Etapa a 20-a: 23.02.2008;
etapa a 21-a: 01.03.2008;
etapa a 22-a: 08.03.2008;
etapa a 23-a: 15.03.2008; la Timisoara
etapa a 24-a: 19.03.2008;
etapa a 25-a: 22.03.2008;
etapa a 26-a: 29.03.2008;
etapa a 27-a: 02.04.2008;
etapa a 28-a: 05.04.2008;
etapa a 29a: 12.04.2008;
etapa a 30-a: 19.04.2008;
etapa a 31-a: 23.04.2008;
etapa a 32-a: 26.04.2008;
etapa a 33-a: 03.05.2008;
etapa a 34-a: 07.05.2008

CUPA ROMÂNIEI-TIMIŞOREANA

Finala acestei competiţii, ediţia 2007-2008, se programează pentru sâmbătă, 10 mai 2008
Citesc declaraţiile din tabăra Rapidului, că CFR Cluj va motiva financiar UTA, ca ai noştri să tragă cu şi mai mare sîrg în meciul cu giuleştenii. Nimeni nu-şi pune însă întrebarea: oare Bistriţa, o echipă de mijlocul clasamentului, fără griji prea multe, n-o fi fost motivată de unii interesaţi de prin Ghencea, Groapă sau de sub Podul Grant, ca să-i oprească pe vecinii din Cluj? Sau Bistriţa o fi vreun fel de Croaţie autohtonă, angelică şi neprihănită?
daca nu pierdem cu rapidul mai avem ceva sperante......mici dar mai sunt...

ColoniaUTA

SteOAIA cu Laca in frunte a remizat la Buzau..cu Gloria.
Ce e acum pe capul lui Romica Bunica... :lol::lol::lol::lol:
Jucatorul acela merita toate felicitarile! Din echipa Buzaului, cred ca doar el, Eze si Minca(rapidist) au dorit sa un rezultat bun cu Steaua. Vorba "maestrului": "Fotbalul te pedepseste." ;-)
Reference URL's