Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Sebastian Hutan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
In sport Arad scrie ca Hutan ar putea revenii la UTA.
Ati dori sa revina?
Pareri...
Clar!

Locul lui e la UTA, chit ca am dubii mari despre posibilitatile reale de a-l aduce.

Daca ar veni, am fi chiar tari in aparare. Tudor a fost bun in tur, dar a si gafat uneori. Marne e utist deci imi place, nu prea a primit sanse pana acum de a demonstra ce poate.

Deci, pana la stirea contrarie, il astept pe Seba cu bucurie.
Hutan a semnat cu vaslui.
flavius Wrote:Hutan a semnat cu vaslui.
Unde ai auzit u asta? :eek: :-O
saptamana trecuta am citit in prosport ca nu s-a inteles cu porumboiu si nu a semnat nici un contract

red11

in Adevarul de astazi pe prima pagina cu titlul Transfer - bomba scrie ca Hutan este ca si transferat la UTA , acesta urmand sa semneze un contract pe cinci ani:smile:
mie personal imi surade ideea:smile:

razvanpsv

Da si eu as fi fericit pentru Seba, ii vecinul meu , si azi dimineata i-am vazut masina in vata la bloc si m-am gandit ca ii ceva. Cand m-am intalnit cu el acuma 2 saptamani a zis ca ar vrea sa vina la UTA dar nu depinde de el , am si spus asta la transferuri. Se aude ca sa inteles cu UTA si mai are nevoie doar de acordul celor de la Sherif ( suma de transfer undeva la 250 000 de E)
Ar fi de vis mai ales ca este Aradean are 23 de ani si mai are multe de spus , si a fost titularul nationalei de tineret........ de urmarit....
E oficial: Hutan, la UTA!
Luni, 22 Ianuarie 2007
Dupa Todea si Varga, UTA si-a mai readus in curte o alta „piesa" indragita de suporterii aradeni. Portarul Sebastian Hutan a semnat deja un angajament cu „Batrana Doamna", pe care a parasit-o in anul 2002, imediat dupa promovare. Hutan a evoluat la Sheriff Tiraspol si Dinamo Moscova, cu un intermezzo la FC Vaslui.

De fapt, echipa lui Adrian Porumboiu l-a dorit si in aceasta iarna, dar UTA a castigat disputa cu moldovenii. „E inca un copil al Aradului care se intoarce acasa. Sper sa mai vina si altii”, a declarat presedintele Nicolae Bara. Conducatorul utist a afirmat ca aradenii nu se gandesc la despartirea de portarul Daniel Tudor, actualul capitan al echipei „alb-rosii", despre care s-a zvonit ca ar putea ajunge la Urziceni. „Nu ne despartim de Tudor. El si-a facut din plin datoria pentru noi si ramane un jucator de baza. Dar nu strica sa avem o concurenta mare si in poarta”, a adaugat Bara. Hutan (23 de ani) a fost evaluat undeva la 250.000 de dolari

(sportarad.com)
Pica Marne pe locul 3:P. Sau cine stie, ca pe Tudor il ademeneste Urziceniul (futule gura lor) , facand chiar o oferta de 300 000 in sensul asta!!! Oricum Tudor e sub contract iar oficialii UTA-ei l-au declarat netransferabil.

La ce aparare si portari ne-am tras, eu zic ca nu luam mai mult de 7-8 goluri in retur.8)
Ma apuca deja greata de "Urziceni Dan petrescu si compania" (sper sa retrogradeze si noi sa-i batem la ei acasa) dar daca si Tudor is doreste sa plece ii urez drum bun, Hutan e mult mai talentat ma bucur ca s-a intors acasa!
Un alt copil al Aradului se intoarce acasa.Bine ai revenit Seba.
Felicit conducerea clubului pentru transfer. Incet incept, ne readucem acasa jucatorii emblematici, chestie care nu poate sa fie decat in avantajul si spre satisfactia noastra.
Bine ai revenit acasa Sebastiane!
Dupa mine, e cel mai tare transfer din aceasta campanie de iarna. Deoarece:

1. Postul de portar, e un post cheie al fiecarei echipe,
2. Hutan e si talentat si tanar,
3. E Aradean,
4. Si nu in ultimul rand, a semnat un contract pe 5 ani!!!

Dar poate sa cada din topul meu, in cazul in care "semneaza" Lupas si Gandolfi:P:P:P
Dar ce legatura are in momentul de fata Gandolfi cu Hutan ca eu unul nu stiu, se pare ca Lupas a avut o contributie decisiva in aducerea lui Hutan cel putin asa am citit.
Eu din ce am auzit dar nu mai stiu exact de unde se pare ca UTA de la 1 feb va fii societate pe actiuni iar Gandolfi si-ar fii exprimat dorinta de a fii actionar.
Super!

Imi place si modestia lui Hutan care spunea ca are multe de invatat de la Tudor. Chit ca ...

Acuma sa spunem si partea cealalta: Hutan nu a progresat pe cat ar fi putut in perioada Tiraspol. La Vaslui in retur a aparat bine dar fara plus. Eu cred ca transferul lui la Tiraspol a fost o afacere proasta din punct de vedere sportiv.

In contextul asta un contract pe termne lung e super bun pentru ambele parti.

Oricum, din toata inima mea albrosie: bine ai revenit, Seba!
"Sint fericit" -Sport Total

"Sebastian Hutan, ca si transferat la UTA, spune ca este multumit de revenirea la echipa unde a inceput fotbalul.
Sport Total: Esti foarte aproape de un transfer la UTA. Cum vezi aceasta revenire in orasul tau natal?
Sebastian Hutan: Sper sa ma inteleg cu conducatorii echipei si sa semnez pentru UTA. Imi doresc mult sa joc din nou la Arad. Nu cred ca vor fi probleme, pentru ca mi s-a spus ca sint oameni seriosi si am incredere ca ne vom intelege foarte repede. Abia astept sa revin acasa, la echipa la care am cunoscut cea mai buna perioada din viata de fotbalist.

Erai ca si transferat la Vaslui. Ce s-a intimplat?
Pur si simplu nu ne-am inteles in privinta contractului si apoi am aflat ca sint dorit la UTA. S-a spus ca m-am certat cu cei de acolo, dar nu este adevarat. De la Vaslui am plecat in conditii amiabile.

Cum a fost experienta in Republica Moldova?
Este adevarat ca nivelul fotbalului nu este unul foarte ridicat, nu se poate compara cu cel din Romania. Dar oamenii de acolo s-au purtat frumos cu mine si chiar ii multumesc presedintelui de la Sherif ca m-a sustinut atunci cind am fost accidentat si am trecut printr-o perioada mai grea.

Cum vezi concurenta cu Daniel Tudor, care este si capitanul echipei?
Este un jucator foarte bun, pe care il respect mult, un portar care a aparat foarte bine in tur. Este experimentat, cred ca eu am atitia ani citi are el in fotbal si am de invatat de la el. Concurenta este benefica pentru echipa si asta este cel mai important, ca echipa sa cistige.

Cum stai cu pregatirea?
Din pacate, sint putin in urma, pentru ca la Vaslui m-am antrenat doar trei zile si am ratat si turneul lui Sherif, de la Moscova. Dar, sint convins ca voi recupera repede, mai ales ca ma va antrena domnul Talpos (n.r. - antrenorul cu portarii), care ma cunoaste de cind sint mic. Ca o curiozitate, chiar acum m-am intors de la o alergare (ride).

Cum vezi reintilnirea cu fanii aradeni?
La Arad si in aceasta zona a tarii publicul este cu totul altfel, nu se compara cu cel de la Vaslui, de exemplu, si abia astept sa joc din nou in fata suporterilor aradeni, care creeaza o atmosfera speciala la toate meciurile."

batistUTA

Hutan No.1 !
Tudor out !

razvanpsv

ESTE OFICIAL !!!!

Acuma m-am intalnit cu Seba in fata la bloc , si mi-a confirmat ca a si semnat cu UTA este jucatorul nostru ....Parea super entuziasmat...la fel si eu.

Deci este oficial , Hutan jucatorul UTA-ei. :P

Miki

razvanpsv Wrote:ESTE OFICIAL !!!!

Acuma m-am intalnit cu Seba in fata la bloc , si mi-a confirmat ca a si semnat cu UTA  este jucatorul nostru ....Parea super entuziasmat...la fel si eu.

Deci este oficial , Hutan jucatorul UTA-ei. :P

oare pleaca Tudor ??? am auzit niste zvonuri cum ca si el s-ar indrepta tot spre betivii aia de la urziceni... ma rog, neconfirmate de nimeni...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's