Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Sebastian Hutan
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Atunci dupa ce ai postat :| Daca ai auzit un zvon si nu vrei sa il postezi.
Ce oameni...
bun, de la nevasta-sa .... nu stiu ce folos e sa postez de unde am auzit?...cu ce te incalzeste acum ca am postat de unde stiu ?
eu am intrebat ca poate voi stiti mai multe, cei ce sunteti mai mult in preajma UT-ei , decat mine, si mai stati si-n AR...zvonurile ajung mai repede la voi
Toata stima pentru Seba.Un mare caracter,un mare portar.
Laureatul "Fotbal vest" al lunii octombrie, la cuvant...
SEBASTIAN HUTAN: "Ne dorim cat mai multe trofee!"

Sebastian Hutan are 25 de ani si patru titluri de campion al Republicii Moldova, in tricoul galben-albastru al lui Sheriff Tiraspol, unde a fost coleg cu alti doi „bianco-rossi", Botis (Zalaegerszeg, Ungaria) si Ciubancan (CS Ineu).

Pe langa faptul ca, pana cand va agata ghetele in cui (n.r., ii dorim sa o faca mult peste varsta de 40 de ani, la fel ca si legendarul Groebelar, castigator al Cupei Campionilor Europeni cu Liverpool, in '84, dupa finala cu AS Roma, al patrulea dintre cele cinci titluri supreme ale „cormoranilor") isi doreste sa fie campion cu UTA, „tricolorul" aradenilor isi doreste in acest an promovarea, dupa izbanda similara din 2002.

Rep.: Luna trecuta „Trofeul Fotbal vest" a fost adjudecat de capitanul echipei, Cristi Todea. Acum a venit randul tau…

S.H.: Ma onoreaza acest trofeu si le multumesc redactorilor „Fotbal vest" pentru ca mi-au dat note astfel incat sa primesc acest premiu.

Rep.: Ai meritat cu prisosinta acele note…

S.H.: Sigur, voi va pricepeti ca aprecieri, iar eu nu comentez remarcile voastre, mai ales ca va consider un ziar de traditie, obiectiv, pe care il citesc, in fiecare marti, cu placere.

Rep.: In ritmul asta, pana la sfarsitul anului, vor lua cupe numai jucatorii de la UTA.

S.H.: Ar fi extraordinar sa fie asa. Va dati seama ca ne dorim acest lucru, fara falsa modestie. Pana atunci, vrem sa ne intoarcem cu trei puncte de la Mioveni, astfel incat sa fim pe un loc promovant la sfarsitul turului.

Rep.: Cum a fost meciul cu Campia Turzii?

S.H.: Am intalnit echipa de pe ultimul loc, dar am jucat foarte bine. Am invatat sa nu ne subestimam adversarii, intrucat toate echipele joaca mai bine cu UTA, decat in alte partide. Doar intalnesc regina provinciei…

Rep.: Nu i-ati privit de sus pe adversari?

S.H.: Dupa trei egaluri, ne doream o victorie si de aceea am respectat partenera noastra de intrecere.

Rep.: A fost un moment important la 0-0, cand ai salvat din situatie de unu la unu.

S.H.: Nu a fost mare lucru. Sutul a fost tras pe directia mea.

Rep.: Aduce liniste acest succes in curtea „Batranei Doamne"?

S.H.: Si pana acum a fost liniste. Noi am inteles ca sunt probleme financiare si pana in iarna vrem sa la oferim acestor suporteri minunati cat mai multe victorii si o clasare cat mai sus, care sa ne inlesneasca atingerea obiectivului, promovarea.

http://www.fotbalvest.ro
au vrut sa vorbeasca pe teren la mioveni si .....ai dreptate pana la urma a fost liniste!!!
Quote:Sambata trecuta, „Batrana Doamna” a suferit una dintre cele mai umilitoare infrangeri din istorie. 0-5, la Mioveni poate fi comparat cu o alta infangere grea, inregistrata in sezonul 2000-2001 al ligii secunde exact impotriva adversarei de la finalul acestei saptamani. UTA lui Francisc Tisza pierdea cu 6-2 meciul cu Drobeta si tot cu Sebastian Hutan intre buturi. „Tin minte ca am fost adus cu masina din Serbia pentru acel meci. Eram cu nationala la un turneu de pregatire si am ajuns in cantonamentul echipei dimineata, pe la ora 3, iar a doua zi la 11 eram pe teren. Am avut o zi neagra atunci, la fel cum s-a intamplat si la Mioveni. Chiar daca am amintiri urate impotriva celor de la Drobeta, nu cred ca se mai poate repeta istoria acelui meci. Nici macar destinatia punctelor nu va fi aceeasi. Trebuie sa castigam cu orice pret ultima partida a anului”, spune portarul „Batranei Doamne”.

Revenind la dezastru de la Mioveni, goalkeeperul de 26 de ani recunoaste ca a evoluat modest, dar considera ca un singur gol dintre cele cinci i se poate imputa. „Am vazut ca unii considera ca am gresit si la prima reusita a argesenilor, dar eu am respins acea minge pana la Toc si un adversar i-a luat fata. Intr-adevar, la ultimul gol am respins auirea acel balon, dar acum nu mai pot da timpul inapoi. Toti am prins o zi foarte slaba, dar trebuie sa ne revenim pana sambata”, a adaugat Hutan.

Portarul crescut de Francisc Tisza la Romvest este singurul utist care a semnat in favoarea proiectului initiat de Suporter Club UTA, privind obtinerea de fonduri de la Consiliul Local si cel Judetean pentru gruparea fanion a orasului. „Inainte cu o saptamana de a se discuta in vestiar oportunitatea acordarii semnaturuilor, am fost vizitat de un prieten cu o lista din aceea. Am semnat pe loc, fiindca asa am crezut de cuviinta. Initiativa suporterilor este buna si merita promovata”, apreciaza Sebastian Hutan, care a marturist ca semnatura nu i-a atras antipatii la echipa, nici din partea antrenorului si nici din cea a colegilor.

sportarad.ro

N-a fost cumva 7-2? Ca eu parca asa imi aduc aminte.... :icon_cheesygrin:
Nu-ti aduci aminte bine, a fost 6-2.
Adevarul ii ca am incercat sa uit cat mai repede...
te-ai scos...
Hutan: „Nu am nicio scuza”

Titularul postului de portar la UTA a gresit decisiv in partida cu Drobeta Turnu Severin. Sebastian Hutan a apreciat gresit traiectoria balonului trimis de Moutinho din lovitura libera si i-a pus mingea pe cap lui Mitic, care a marcat singurul gol al intalnirii de sambata trecuta. „Terenul a fost ud si moale, astfel ca in loc ca mingea sa-mi vina in brate, mi-a deviat in umar si apoi a sarit la adversar. Oricum, nu am nicio scuza pentru golul primit. Mi-am cerut scuze baietilor in vestiar, dar vreau sa le transmit si suporterilor ca imi pare extrem de rau pentru greseala comisa, mi-o asum 100%. Pacat, fiindca ne doream sa incheiem anul cu o victorie, nu era momentul pentru o astfel de eroare. Speram, insa, sa o scoatem la capat la primavara, sa castigam neaparat in prima etapa cu FCM Targu Mures”, ne-a declarat goalkeeperul aradean, care regreta si faptul ca nu are ocazia sa se revanseze de abia peste cateva luni in fata coechipierilor.

Pana atunci, insa, Hutan spera ca problemele de ordin financiar ale clubului sa se rezolve intr-un fel, mai ales ca si el este unul dintre jucatorii care si-au depus deja memoriu. „Mi se datoreaza 1500 de euro pe luna august. Nu e o suma importanta, dar mi se cuvine. Totusi, prioritare ar fi salariile restante”, a recunoscut portarul de 26 de ani. Acesta nu a participat la antrenamentul din aceasta dimineata si asta pentru ca a fost implicat intr-un accident usor de circulatie, soldat doar cu mici pagube de ordin material. „Am pierdut vremea pe la Politie cu declaratii, domnul Chirila m-a inteles si m-a invoit”, a spus Hutan.
Sportarad
Deranjant e ca a facut aceeasi eroare in doua meciuri consecutive. Asta insa nu ii scade cu nimic meritele din restul meciurilor acestui tur de campionat. Fara exagerare, Seba a fost in multe momente omul providential al echipei, multe puncte datorandui-se in mare masura.
caracter !:D
oricum ne'a salvat in prea multe meciuri in turul asta ca sa ii reprosam gafele din ultimele 2 etape :D
Seba...ce sa zic, ne-ai mancat meciul cu drobeta, dar daca luam in considerare tot ce ai facut in turul asta...pot spune ca de multe ori ne-ai scos din cacat...asa ca, felicitari de jocurile tale in retur si sarbatori fericite sa ai!!!! si in retur sa te gasim tot la UTA!
la ce atac avem ca nu suparam pe nimeni e si normal sa se vada orice greseala a portarului !
eu am mare incredere in SEBA si m-am bucurat enorm cand am vazut ca a revenit la UTA si m-as bucura si mai mult daca ar ramane la noi!
CAPUL SUS SEBA SI ANUL CE VINE SA-TI ADUCA EVOLUTII MAGNIFICE PT UTA!!!
Si tu?
http://www.observator.info

Huţan a avut tatonări cu o grupare din Ungaria şi ar mai avea posibilitatea să ajungă în Grecia, dar în liga secundă după câte se pare. Pentru a nu ieşi din formă, a găsit înţelegere la oficialii Gloriei Arad, echipă cu care s-a pregătit în ultimele zile, deşi putea să rămână şi la UTA, sub comanda lui Dan Ţapoş. Până la urmă, conducătorii grupării arădene de Liga a III-a au început să-l curteze şi s-a ajuns la faza unei oferte, la care Sebastian Huţan ar trebui să răspundă până la mijlocul acestei săptămâni.

În cazul în care trecerea lui Huţan la Gloria Arad s-ar materializa, clubul arădean ar da cu adevărat lovitura iernii, asigurându-şi serviciile celui mai bun jucător al UTA-ei din prima parte a sezonului 2008-2009. Pe de altă parte, dacă Huţan primeşte o ofertă mai bună zilele viitoare, conducerea Gloriei se gândeşte şi la Marius Mârne, a cărui situaţie contractuală nu este deocamdată rezolvată.

Sebastian Huţan a prins un tur de excepţie la UTA, după o perioadă destul de lungă, în care a fost rezerva lui Daniel Tudor şi apoi Marius Mârne. A profitat însă de forma sportivă mai puţin bună a lui Mârne din vara anului trecut şi n-a mai ieşit din poarta Bătrânei Doamne.
Oare ce incapabil o fi imrepsarul lui Hutan daca nu e in stare sa-i gaseasca macar o echipa de liga a II-a?!
Maryan, tu poti fi vreodata realist ?????????
Sorry maryan, Seba nu va apara pentru noi in retur
http://www.sportarad.com

Schimb de aradeni intre buturile lui Liberty Salonta. Cristian Balgradean a revenit acasa si va apara culorile Gloriei, in timp ce Sebastian Hutan ramane in Liga a 2-a, in curtea echipei pregatite de Gheorghe Ghit. Cel mai bun om al UTA-ei in tur va semna azi sau maine contractul cu noua sa grupare, dar a evoluat deja pentru bihoreni intr-un meci de pregatire. Sambata, ungurii de la MTK au invins cu 2-0 formatia din Salonta, Hutan aparand tot meciul. „Am primit doua goluri imparabile, dar asta are mai putina importanta in partidele amicable. Sunt multumit ca am ramas totusi sa joc in Liga a 2-a, in conditiile in care nu mai aveam prea mari sperante. Sa nu uitam ca mai sunt doua saptamani pana la reluarea campionatului, fiecare echipa cam stie pe cine conteaza, iar eu eram pe punctual sa semnez chiar si cu Gloria Arad, in Liga a 3-a, numai ca sa apar undeva pana in vara”, ne-a declarat Hutan.
Goal-keeperul de 27 ani devenise liber de contract inca de la finalul anului trecut, dar nu a reusit sa-si gaseasca o echipa pe placul sau in tot acest timp. „M-am mai pregatit in particular cu Dan Tapos sau cu cei de la Gloria, acum am nevoie de meciuri in picioare. Sper sa intru cat mai repede in forma partidelor oficiale”, a mai spus portarul aradean.
OK!!!!!!!!
am gresit drept dovada mi-am sters si postarea !
mie imi place mult SEBA ca portar si mi-am dorit mult sa ramana la noi dar...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7
Reference URL's