Chiar am cautat si pe net si doar poze vechi am cu orasul Arad , avem un oras frumos si chiar trebuie sa facem multe poze sa le vada si curiosii din alte orase...
Cine are poze sa le impartaseasca si cu noi
Suntem in urma rau asa e. Nici eu nu gasesc prea multe poze nici pe google nici pe yahoo. Numa dealea vechi dintr-o iarna trecuta... nici userbars nu-s. Dar am vazut unul la un user de pe aces forum.
La mine ai vazut :P Nu e facut de mine, ii luat de pe un alt forum...
Revenind la subiect, da, suntem in urma destul de mult cu pozele, pe siturile aradene, dedicate aradului, pozele sunt de vreo 3-4 ani cel putin, iar am vazut la sectiunea sport/stadion, poza veche a stadionului UTA, inainte de modernizarile din 2002... Cred ca ar trebui sa se ocupe cineva de siturile care au fost facute pt Arad(virtualarad, Arad.info.ro), adica de cei care le-au si infiintat :), ca nu au mai fost updatate demult... Hotelurile sunt cele vechi, nu sunt trecute locurile de distractie, cafeuri, etc, stiti la ce ma refer... :)
Asa Misule, mai baga pt ca sunt suberbe.
Majoritatea pozelor sunt faine, stiu ca nu este un site de fotografie dar va rog sa nu mai postati poze cu incadrari deficitare (in care cladirile sau dif peisaje arata stramb) ca ne facem de ras.
Fortuna - noaptea
Palatul Cenad
Fortuna
Eminescu - Viva
Teatrul Ioan Slavici
Podul Traian
Catedrala Ortodoxa
Primaria
Universitatea Aurel Vlaicu
Gara
Catedrala Ortodoxa
Catedrala Ortodoxa
Hotel Continental
Biserica Rosie
Primaria de sus
Teatrul Ioan Slavici - noaptea
![[Image: aradatnightbysindelbytr2du.jpg]](http://img184.imageshack.us/img184/71/aradatnightbysindelbytr2du.jpg)
@Alin. Extraordinare poze. Nu ma voi muta niciodata din orasul meu. I love Arad!!!
P.S. Daca tot ati vrut sa faceti o treaba, trebuia sa si scrieti ce reprezinta pozele, nu de alta, dar sa nu creada unii ca sunt facute pe la Viena:?
Biserica Rosie
Casa cu Lacat
Malul Muresului
extraordinare pozele vechi.abstrakt poti sa le bagi linistit pe toate,nu se supara nimeni...ce bine arata bulevardul in vechime....fara masini...imi pare rau dar catedrala de la Podgoria nu arata nicicum in locul ala.nu se potriveste deloc,nici ca arhitectura,nici ca marime.o idee foarte proasta,care a si tinut centrul orasului in santier pentru mai bine de 10 ani.
superbe pozele!!! nu pot spune mai multe acum dupa ce le-am vazut pe toate!!! fara cuvinte!!! frumoase, excelent,...
sincer acuma; dra chiar avem printre cele mai ftumoase orase din romania!
veronalfa,e adevarat.dar asta nu e din cauza romanilor...daca te uiti pe pozele alea vechi intelegi ce vreau sa spun.
nu are careva poze cu primaria noaptea? sau sa aibe posibilitatea sa faca o poza cu un aparat performant...arata fain asa cu lumini..in gen cum e luminat teatrul..frumoasa initiativa.