13-01-2007, 01:03 PM
13-01-2007, 03:30 PM
Ar mai trebui o categorie: nu stiu, sau nu neaparat. Eu as vota nu neaparat, pt ca nu ma pot evalua prestatia lui doar dupa problema stadionului. Plus de asta, s-ar putea sa nu fie determinanata implicarea lui in aceasta chestiune. Dar...ar avea totusi un mare plus... :D
batistUTA
14-01-2007, 12:24 AM
Chiar daca nu l-ati vota dati va rog clik pe DA ca poate il ducem in eroare pe fraier si ne face stadion nou !
Ramanem si cu stadion si fara el !
Ramanem si cu stadion si fara el !
16-01-2007, 09:31 AM
Ei , sa nu credeti ca Falca nu-i sensibil cind vine vorba de voturi !
16-01-2007, 01:24 PM
Pai 10 000 de UTA-isti majori, inseamna cel putin 15% din electoratul Aradean, ceea ce este foarte mult8)
17-01-2007, 12:47 AM
REDnex Wrote:Pai 10 000 de UTA-isti majori, inseamna cel putin 15% din electoratul Aradean, ceea ce este foarte mult8)
corect !
18-01-2007, 01:53 AM
daca ar contribui intr-adevar Falca la construirea unui stadion modern pt UTA in Arad ar avea si votul meu, dar am totusi unele retineri in dorinta lui de a infaptui asa ceva.
18-01-2007, 12:30 PM
Nu are Falca nici o vina. El e baiat fain.Noi suntem de vina ca ne lasam condusi de cleptomani si aici nu e vorba de edilul Aradean, ci de vampirii de la bucuresti.
Aradul a contribuit la bugetul de stat cu 1.150 de miliarde de lei, din care a primit inapoi ceva mai putin de 290 de miliarde. La un calcul simplu, se vede treaba ca ne-au cam facut de vreo 870 de miliarde............ffutu-ma`n ea de centralizare.
Iar noi, ardeleni harnici si sufletisti, ii ajutam pe compatriotii nostrii de prin Vrance, Gorj, Tulcea, Vaslui, Piatra-Neamt,(am enumerat doar cateva judete mult mai amarate ca noi, dar cu de 10X mai multe sosele pe 4 benzi) cu niste maruntis, adica 26 de milioane de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa se intampla, ca la Piatra-Neamt , primarul construieste stadion European pentru Nationala, ca doar le-am platit noi modernizarile la infrastructura, si ajutoarele sociale pentru putorile de acolo. Iar el, ce sa faca??? Doar no sa ramana cu bani necheltuiti, ...face stadion:?
Doamne ce le-as mai taia macaroana vreo 2,3 ani sa-i vad cum ajung sa manance radacini ca`n Coreea de Nord................
Prin urmare, Falca ar vrea stadion, Aradenii l-ar merita, pentru ca au muncit si au strans bani pentru el, dar nu avem loc de moldoveni:x
Apai atunci sa nu pui mana pe ceva si sa......................nu mai zic nimic, ca ma baga astia jos daca ma dau la art. 1 din constitutia Romaniei:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
Aradul a contribuit la bugetul de stat cu 1.150 de miliarde de lei, din care a primit inapoi ceva mai putin de 290 de miliarde. La un calcul simplu, se vede treaba ca ne-au cam facut de vreo 870 de miliarde............ffutu-ma`n ea de centralizare.
Iar noi, ardeleni harnici si sufletisti, ii ajutam pe compatriotii nostrii de prin Vrance, Gorj, Tulcea, Vaslui, Piatra-Neamt,(am enumerat doar cateva judete mult mai amarate ca noi, dar cu de 10X mai multe sosele pe 4 benzi) cu niste maruntis, adica 26 de milioane de euro!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Asa se intampla, ca la Piatra-Neamt , primarul construieste stadion European pentru Nationala, ca doar le-am platit noi modernizarile la infrastructura, si ajutoarele sociale pentru putorile de acolo. Iar el, ce sa faca??? Doar no sa ramana cu bani necheltuiti, ...face stadion:?
Doamne ce le-as mai taia macaroana vreo 2,3 ani sa-i vad cum ajung sa manance radacini ca`n Coreea de Nord................
Prin urmare, Falca ar vrea stadion, Aradenii l-ar merita, pentru ca au muncit si au strans bani pentru el, dar nu avem loc de moldoveni:x
Apai atunci sa nu pui mana pe ceva si sa......................nu mai zic nimic, ca ma baga astia jos daca ma dau la art. 1 din constitutia Romaniei:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x:x
19-01-2007, 09:38 AM
@Rednex:
Foarte bine punctat...total adevarat !
Foarte bine punctat...total adevarat !
19-01-2007, 12:17 PM
Nu va ganditi numai la Falca, ar putea profita electoral si Bara la urmatoarele alegeri din 2008 ( sau la anticipate). S-ar putea sa candideze si pentru P.E...ce vreau sa spun este faptul ca daca se va trece sa votul uninominal ( vtezi persoana nu lista), Bara ar "avea o paine de mancat" in Arad, daca va face stadionul...
Oricum, eu am o parere buna despre politicanul Bara, mi se pare un om demn, departe de toate tiganiile bucurestene ce se desfasoara in fata noastra in aceste zile.
Oricum, eu am o parere buna despre politicanul Bara, mi se pare un om demn, departe de toate tiganiile bucurestene ce se desfasoara in fata noastra in aceste zile.
21-01-2007, 11:12 PM
Multa lume l-ar vota pe falca daca s-ar face stadion nou in Arad de cand a daramat stadionul vagonu sunt anti-falca dar daca ar construi un stadion ptr UTA i-as da votul fara probleme.
22-01-2007, 12:40 AM
Nu l-as vota nici daca ar face 10 stadioane, nu-l suport pentru ca a distrus 3 stadioane si cateva spatii verzi. Am observat ca deja se construiesc ceva birturi si la sindicate in parc, in curand va disparea si ala...lacul de la podgoria e dezastru, nu e valorificat de loc...in parc copii nu au voie sa joace fotbal pentru ca se distrug spatiile verzi, pe constructoru nici atat, trebuie sa mearga 5km pe jos pana in afara aradului sa gaseasca un spatiu pentru o miuta...si-a batut joc de UTA si mai ales isi bate joc de viitorul sportului aradean...
22-01-2007, 02:05 AM
Asta cu terenurile de joaca chair este o problema. Nu stiu cum este la alte scoli, insa la Gen 5 trebuie sa sari gardul pentru a te juca, pe Constructorul "contra cost", in-afara orasului nu prea mai ai unde. Putinele terenuri sunt full, indeferent daca sunt in aer liber sau acoperite.
Insa chestia asta nu preocupa...
Insa chestia asta nu preocupa...
22-01-2007, 02:58 PM
Mai la toate scolile trebuie sa sari gardu, la gen 21, gen 18... Nu te lasa nicaieri sa joci, ca vezi doamne le uzezi betonu, totul este pt bani... Ii intereseaza sa inchirieze cat mai multe sali de sport, care la ora actuala sunt full ! Mai ramanea terenu sintetic de pe strand... Consider ca daca s-ar face cateva terenuri sintetice, problema s-ar putea rezolva partial, insa ceea ce s-a distrus ramane distrus... Asta e, asta a fost politica regimului comunist, bloc langa bloc fara spatiu, la fel si falca, distruge si putinele spatii care au mai ramas...
23-01-2007, 11:31 AM
bai baieti hai sa va spun eu un secret in primul rand nu am nici o culoare politica dar tre sa se precizeze sus si tare ca nu este in mana lu falca construirea unui nou stadion....pt asa ceva trebuie bani iar bani aradului merg la bugetul statului la bucuresti iar mai departe ......in legatura cu spatiile verzi de aceea le zice spatii verzi pt a nu fi distruse asa ca incearca sa joci fotball in parc si ai sa vezi ca in cateva zile nu ai sa mai ai spatiu verde....la sindicate nu este in constructie nici un bar ci doar o biserica baptista care a primit dreptul in timpul mandatului iubitului nostru dorel popa....in legatura cu saritul gardului sa joci fotball in curtea scolii ne-am facut-o singuri cu mana noastra daca nu noi alti de-ai nostri prin faptul ca nu se stiu comporta, aceeasi situatie este si la gen 13 iar de cand nu se mai joaca fotball in curtea scolii geamurile sunt la loc, peretii sunt curati portile nu sunt rupte si asa mai departe....haideti sa punem si noi umarul nu numai la a acuza in stanga si in dreapta fara nici o atitudine....in orice tara civilizata se plateste daca vrei sa joci pe un teren sintetic deoarece e logic trebuie intretinut (multi nu stiu) locuri sunt de amenajare dar nimeni nu este interesat....la constructorul e alta mancare de peste terenul apartine UVVG-ului deci isi rezerva toate drepturile de a lasa sau nu pe tren pe cineva tot din cauza ca uni dintre noi sunt animale am patito chiar eu fiind la o miuta cu niste tovarasi unul mai hiperactiv a inceput sa dea cu picioarele in gard si usa de la intrare pe teren va dati seama ce a urmat astia suntem asta avem....
24-01-2007, 12:40 PM
daniludu005 Wrote:......in legatura cu spatiile verzi de aceea le zice spatii verzi pt a nu fi distruse asa ca incearca sa joci fotball in parc si ai sa vezi ca in cateva zile nu ai sa mai ai spatiu verde.. a lasa sau nu pe tren pe cineva tot din cauza ca uni dintre noi sunt animale am patito chiar eu fiind la o miuta cu niste tovarasi unul mai hiperactiv a inceput sa dea cu picioarele in gard si usa de la intrare pe teren va dati seama ce a urmat astia suntem asta avem....
in legatura cu spatiile verzi , poate ati observat cum in New York in Central Park oamenii stau frumos pe iarba la un picnic, sau joaca un baseball , yoga & shit, pe iarba fara probleme, la noi de ce nu se poate , bine nu sa te plimbi cu bicicleta si piaggio pe iarba, dar... ( sa fie din cauza ca nu-s intretinute cum trebuie si atunci normal ca se distrug repede ? ) ... in rest cu ce se intampla pe terenurile din scoli si restu sunt de acord cu tine, si asa nu au scolile bani ,daca mai intra tot felul de tzarani si sparg geamuri si distrug mi se pare normal sa nu te mai lase...mai ales ca nu cred ca au pus mana de la mana sa plateasca macar geamu spart careva !!
24-01-2007, 03:08 PM
Este o mare diferenta intre iarba (fanul ) de la noi si gazonul intretinut din cantral park. Aici e problema ca la parchet: tipurile pentru trafic intens, sunt mai scumpe:smile: Iarba si gazonul, sunt plante diferite, inclusiv din punct de vedere genetic.
razvanpsv
24-01-2007, 06:15 PM
Si ce legatura au treburile astea cu Stadionul nou?????
24-01-2007, 07:06 PM
Acest om profita de Arad. Nu are nici o legatura cu Aradul . daca el castiga din stadion sigur se va face ,daca nu are castig de acolo luativa gandul si voturile.....canalizatile cu totul in alta parte si pt altcineva. Retineti este o parere personala.
25-01-2007, 10:25 AM
Personal nu o sa-i dau votul meu ever!Dupa toate magariile pe care le-a facut,dupa ce l-am blamat atat...:x
primare te-ai ras de la votul meu...:x
Stie multa lume ca ce a facut sau face ptr UTA e numai praf in ochi si tine numai de interesele lui personale,pe care nu le-a manifestat cand trebuia si a intervenit cand a avut el chef...:smile:(povestea e veche...):x
primare te-ai ras de la votul meu...:x
Stie multa lume ca ce a facut sau face ptr UTA e numai praf in ochi si tine numai de interesele lui personale,pe care nu le-a manifestat cand trebuia si a intervenit cand a avut el chef...:smile:(povestea e veche...):x