Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Gheorghe Falca
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Poti sa fii sigur ca daca era Feies primar la Arad acum stadionul era la faza de finalizare!!!!!
Poate il linseaza aradenii pe falca daca se pune sa darame stadionul UTA!Numa sa se atinga de el,ca toata lumea ii sare in cap!Destul si-a batut joc de Astra,primul stadion din tara pe care s-a jucat fotbal oficial,acuma atata ii trebuie sa se mai i-a de UTA!
Vortex Wrote:Nu demult am trecut prin Sebis si m-am oprit un pic la stadionul de acolo. Sincer va spun, un grup de muncitori lucrau la ridicarea si consolidarea tribunelor (au zis ca se vor acoperi, montandu-se si scaune), altul la refacerea gazonului, iar altul la schimbarea gardului. Am inteles ca fondurile pentru aceste lucrari provin de la Primaria locala, in urma unei sedinte de consiliu local in care s-a votat alocarea acestora. Deci, exemplul "Voluntari" nu este singular. Singulara (si, din pacate, extrem de nociva) este atitudinea arogantului si nepasatorului primar al Aradului, care face pe desteptul cu noi, cu toti, de parca in 2004 voturile i-au picat din cer, n-au venit tot de la populatia orasului in care el, azi, taie si spanzura dupa bunul plac. Din nefericire, asta e deocamdata situatia. Din fericire, peste un an vor fi alegeri locale...

Si asta e doar inceputul.Urmeaza instalatia de nocturna pe stadionul lui National Sebis.Asta deoarece primarul Feies este un mare microbist.
DNA Timisoara a pus sechestru pe averea lu Falca...
Si pe a lui Dekany...
Ar trebui sa`i sechestreze si pe ei,sa`i inchida!Hotii!Numa interesul lor ii intereseaza!
Iata si un link despre aceasta stire:

http://realitatea.net/73199_Ultima-ora--...alca-.html
Sper sa nu vina Base si sa il scoata basma curata, cat despre "Falconetti" cred ca acesta este inceputul sfarsitului, cum a intrat in politica tot asa va si disparea.
Sau poate chiar mai rau...
Basescu nu ajuta, el foloseste. Daca va ajunge la concluzia ca o condamnare a lui Falca ii aduce electorat, nu va avea nicio problema sa se foloseasca de chestia asta fara cea mai mica remuscare.
Nu cred ca se baga nimeni pentru Falca,nici chiar Basescu!Sa speram ca-l baga astia la puscarie pe hotul asta!
din cate stiu eu...falca ii finu lu base...deci...practic familie
Si eu sunt de parere ca daca basescu realizeaza ca treaba este imputita rau de tot il va sacrifica pentru al da ca exemplu mai tarziu, manevra care ii va mai aduce niste procente in plus demonstrand tuturor ca el este un luptator impotriva coruptiei s.a.m.d.
Basescu a venit la botez ce sa mai zicem. Traiasca Ana Maria Falca!!!
Chiar e dureros ca si in jurul botezului unui copilas se nasc atatea discutii.
Multa fericire Ana Maria!Sper ca Romania in care vei trai sa fie mai multa normalitate si bun simt.
bine ca se asfalteaza drumul spre padurea din Vladimirescu.NUMAI asa putea sa intre si falca in istorie.CARE FALCA?ala care a asfaltat drumu asta cand a fost botezu la fie'sa
o ajuns Falca vedeta pe OTV :lol:
red_uber_alles Wrote:Basescu nu ajuta, el foloseste. Daca va ajunge la concluzia ca o condamnare a lui Falca ii aduce electorat, nu va avea nicio problema sa se foloseasca de chestia asta fara cea mai mica remuscare.

Asa asi fi de bucuros..atunci sa`i mai vad pe astia care zic ca falca a fost cel mai bun primar al A..radului
La nici o săptămână de la prezentarea triumfală a succeselor administraţiei Falcă, Institutul pentru Politici Publice (IPP) publică un studiu care radiografiază calitatea serviciilor publice furnizate cetăţenilor de către municipalităţile din România. Studiul este întocmit în parteneriat cu Ministerul Internelor şi Reformei Administrative şi este realizat cu sprijinul Ambasadei Marii Britanii la Bucureşti prin programul Global Opportunities Fund. Cercetarea vizează capacitatea autorităţilor de a-şi deservi comunitatea în ceea ce priveşte furnizarea, la parametri de calitate, a serviciilor publice.

Din păcate, pentru noi arădenii, prezentarea optimistă şi autosuficientă a primarului Falcă este contrazisă de rezultatele publicate de IPP. Astfel Aradul este la coada clasamentului întocmit pentru municipiile reşedinţă de judeţ. Studiul relevă un grad foarte redus al autorităţilor arădene în ceea ce priveşte capacitatea de a răspunde eficient cetăţenilor cu privire la serviciile furnizate.
......Buzau, Piatra Neamt, Vaslui si Oradea si-au adjudecat urmatoarele patru locuri dupa Sfintu Gheorghe in topul municipiilor resedinta de judet cu cea mai buna retea de servicii publice, realizat de IPP timp de doi ani, intre 2003 si 2005, pe baza unor chestionare. Institutul plaseaza pe ultimele cinci locuri, pe linga sectorul 4 al Capitalei, Drobeta-Turnu Severin, Galati, Calarasi si sectorul 2 din Bucuresti. Celelalte sectoare ale Capitalei si municipiile Arad, Ploiesti, Rimnicu Vilcea, Resita, Constanta si Alba-Iulia nu au raspuns la chestionare. Din acest motiv li s-a acordat punctajul minim si au fost plasate dupa coada clasamentului......

http://www.cotidianul.ro/index.php?id=12...39505c07d2

Cotidianul este singurul ziar in care s-a prezentat complet situatia, precizandu-se clar ca unele orase nu au completat chestionarele intocmite de Institutul de Politici Publice. In schimb cine a citit stirea in alte publicatii, ne-a vazut la coada clasamentului. Sunt curios unde ne-am fi plasat noi in cazul in care cineva din Primarie si-ar fi facut putin timp ca sa completeze chestionarele. Probabil sunt ocupati cu repararea singurei masini de tiparit carti de identitate din oras. Am vrut sa platesc o taxa de urgenta pentru ca noua carte de identitate sa-mi fie eliberata in 2-3 zile, dar nu au acceptat din cauza faptului ca de cateva zile nu se mai tiparesc carti noi de identitate. Adica Primaria Arad nu isi permite o nenorocita de masina de tiparit de rezerva ??? Chiar si cei care vor sa plateasca un serviciu rapid sunt obligati sa astepte 2 saptamani. Jenant !

p.s Ca tot am ajuns la 'evidenta populatiei', am o intrebare: stie cineva de cine apartine biroul de copiat acte si de completat cereri din incinta noului sediu de la Evidenta Populatiei ? E un serviciu oferit de institut, de o firma privata sau de o firma tip capusa ? Taxa de 5 lei pentru fiecare carte de identitate e rezonabila dar in schimb nu primeste nimeni un bon sau o chitanta. Iar pe fetele de acolo ar trebui sa le invete cineva sa lucreze cu un calculator pentru ca saracele foloseau masina de scris pentru completarea cererilor desi existau calculatoare in birou.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Reference URL's