Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Gheorghe Falca
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34

razvanpsv

Cum vorbesti asa de cel mai bun primar care la avut Aradul pana acuma?
Si daca tot de dai anti falca spune-ne si noua ce a magari a facut? si dupa aia iti spun eu ce magari a facut Popa.
Lasatii draq de primari ca nici unu nu-i mai bun ca altu, nici unu nu-i usa de Biserica... Toti au facut magarii, cate si mai cate, nu cred ca are rost sa dezvoltam subiectu...
razvane, tu le stii pe ale tale eu pe ale mele ok?

cel mai bun primar?:eek:asta-i prea de tot...(este doar parerea mea)[/i]

razvanpsv

da spune unu mai bun. Daca tot vorbesti argumenteaza. cine Moise ???
spune-mi de ce e falca cel mai bun primar care l-a avut Aradul de la revolutie?
ce a facut ?
metro , practiker ( am scris bine ?) ,selgros , etc , s-au construit in Arad pt ca eram descoperiti ( si inca suntem ) in sector supermarket/hypermarket/discount/ cum vreti voi sa-i spuneti . aceste corporatii veneau oricare ar fii fost primarul.
spune-mi vreo realizare de-a lui falca ca eu sincer nu stiu niciuna

p.s. sa nu ma iei cu patinoarul si promovarea UTA-ei in a
nu se pot compara realizarile lui falca cu cele ale lui popa, branc si moisescu(la un loc). asta e...
ovi ai dreptate...
Razvane nu stiu de ce ai sarit asa ca ars?Eu mi-am spus punctul de vedere citeste ce a scris ovi si ai sa intelegi.
Si ca sa iti raspund la intrebare argumentul meu este:

Pe mine m-a dezgustat f mult neimplicarea lui facla la UTA cand eram in B acolo jos la retrogradare si apoi aparand ca marele salvator in ochii aradenilor asta e problema mea(putea sa ajute UTA da nu a vrut ,stie el de ce si uita acum aproape toata lumea il venereaza ca a dus UTA in A )asta e durerea mea cea mare ...eu nu pot sa uit aceste magarii(ptr mine astea sunt magariile de care vb)Si de aceea am dreptul sa nu fiu de acord cu metodele lui si sa nu il votez,nu sunt total anti falca asa cum ai zis dar ptr mine ca suporter al UTA-ei asta imi vine in minte cand aud de falca.

Numai bine tuturor

P.S. In MOMENTELE ASTEA CRED CA CEL MAI MULT AR TREBUI SA NE GANDIM LA BAIETII NOSTRII CARE AU PROBLEME IN ungaria:(si nu sa ne certam intre noi...

Scuze de litere mari:(

Miki

falca asta e un gunoi! ca de altfel orice primar!!! urmaresc doar interesele proprii!!!!
45RAMS62 Wrote:falca asta e un gunoi!  ca de altfel orice primar!!! urmaresc doar interesele proprii!!!!

Pai si atunci ce propui ? Sa nu mai avem primar ?
Sa fie Aradul condus dupa ureche ?:smile:

Miki

sa fiu eu primar! eu nu is hot! bine, nu stiu daca as putea fi eu primar, inca nu indeplinesc una din conditii (nu sunt locuitor al Aradului... inca) VOTATI-MA!!!!!
45RAMS62 Wrote:sa fiu eu primar! eu nu is hot! bine, nu stiu daca as putea fi eu primar, inca nu indeplinesc una din conditii (nu sunt locuitor al Aradului... inca) VOTATI-MA!!!!!

Faci stadion nou pt. UTA ?:lol:
Daciana Sarbu, fata lui Ilie Sarbu(parlamentar de TM), amanta lui Victor ponta, este propusa pentru parlamentul european din partea Aradului.

Care p... mea ati propus-o?
vai de capul nostru,asta e ca aia cu Sergiu Nicolaescu senator de Arad si nimeni nu l-a vazut vreodata prin oras...
Gheorghe Falca, primarul municipiului Arad si finul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, a fost pus sub acuzare ieri de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie. Edilul aradean este acuzat de luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave. Ieri dimineata, primarului Aradului i-au fost aduse la cunostinta capetele de acuzare de catre mai multi procurori DNA din Bucuresti, care au venit la Timisoara, unde au mai audiat inca 35 de angajati ai primariei, printre care si viceprimarul Tiberiu Dekany, care este acuzat de abuz in servicu.
REDnex Wrote:Daciana Sarbu, fata lui Ilie Sarbu(parlamentar de TM), amanta lui Victor ponta, este propusa pentru parlamentul european din partea Aradului.

Care p... mea ati propus-o?

Nici n-am auzit pana acuma de numele asta, probabil e varianta romaneasca a Monicai Lewinsky...probabil e nevoie de fetite dinastea si la parlamentul european, traiasca folcloristele...da chiar din partea Aradului..., trebuia sa trimita Gheorghe Stefan cateva de la haremul lui
Unirea Urziceni impreuna cu primaria Voluntari au semnat astazi un parteneriat deosebit de benefic pentru clubul la a carui timona se afla Mihai Stoica.

Pe linga o sponsorizare de 3 milioane de euro pentru urmatorii 2 ani, primaria din Voluntari va construi in urmatorii 3 ani si un stadion nou, care va corespunde cerintelor FIFA si UEFA. In tot acest timp, gruparea antrenata de Dan Petrescu va juca pe actualul stadion care va fi la rindul sau modernizat astfel incit sa corespunda normelor UEFA.
http://www.fanatik.ro/liga_i_sectiune_2/...itean.html

no comment(Falca esti prastie)!!!:))
No asa ceva........

Se poate si la Arad mult mai mult mai tre sa si vrei. Ce naiba doar nu ajungem sa ne comparam cu Voluntari si etc. ....
Nu demult am trecut prin Sebis si m-am oprit un pic la stadionul de acolo. Sincer va spun, un grup de muncitori lucrau la ridicarea si consolidarea tribunelor (au zis ca se vor acoperi, montandu-se si scaune), altul la refacerea gazonului, iar altul la schimbarea gardului. Am inteles ca fondurile pentru aceste lucrari provin de la Primaria locala, in urma unei sedinte de consiliu local in care s-a votat alocarea acestora. Deci, exemplul "Voluntari" nu este singular. Singulara (si, din pacate, extrem de nociva) este atitudinea arogantului si nepasatorului primar al Aradului, care face pe desteptul cu noi, cu toti, de parca in 2004 voturile i-au picat din cer, n-au venit tot de la populatia orasului in care el, azi, taie si spanzura dupa bunul plac. Din nefericire, asta e deocamdata situatia. Din fericire, peste un an vor fi alegeri locale...
Vortex, sa fim seriosi, nimeni nu l-a votat pe "gospodarul" Falca. S-a votat o sigla, s-a votat finul marelui conducator, s-a votat ca era buna gluma cu Congo. Cati au fost aia care au citit macar 3 randuri despre cine a fost / este Falca?
Asa ca Falca merge pe ideea ca asa se va intampla si la alegerile viitoare. Plus ca fiindca nimeni nu l-a votat chiar pe el, inseamna ca n-are nicio datorie fata de nimeni.

Ar fi bine sa iasa un stadion fain la Sebis. Macar sa se vada o diferenta...
Pai da, poate se hotareste Falca si darama stadionul UTA sa faca iara un mall, ca doara este stadion la Sebis si o poate muta pe UTA acolo...
Pages: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34
Reference URL's