Mai nea Ghita ,ia suna mata pe primarul din Ploiesti sa te invete cum a putut orasul pe care il conduce ,sa cumpere FC Petrolul .De acum eschipa este a orasului 110%
Si nici nu poti sa compari palmaresul Petrolului cu al UTA-ei !!!
.....................................
Personal cred ca esti ...antiArad sau = anti UTA .
Ai avut un bun capital electoral dar ai dat cu piciorul.Sper sa-l rupi a.s.a.p .!
falca ii tremura curul in iarna trecuta ca va pierde alegerile ,iar dupa ce le-a cistigat la durut in p**a de aradeni,de toti fara excepti,cu siguranta insa va plati pentru ce a facut,iar ziua aceea nu e foarte indepartata.
p.s.TE URASC DIN TOT SUFLETUL MINER DE LA BRAD!
nu stiu de ce am impresia, insa dupa stirile din ziar:
Patinoarul din Arad, pus la păstrat!
Casă pe mal pentru primar!
pe aradon,
pare ca falca da multa m--e in stanga si in dreapta, ca deh : sa traiti bineee!
nu stirile sunt interesante (se stia de gunoiul de falca si de "manariile" lui de ceva vreme) ci locul unde au fost postate (nu stiu daca in varianta "scrisa" au aparut) adica aradon/jurnalul aradean considerat de multi ziarul de casa al minerului de brad (alaturi de glasul si de info tv) !!!
semn ca "cacatul" incepe sa puta si nici macar cei ai casei nu se mai chinuie sa il acopere!!!
sa inceapa oare asa de devreme.....delimitarea de parvenit ???
Dupa pararea mea ghitza falca si ionut chirila au distrus incetul cu incetul pe UTA . Jur ca daca il vad pe falca fara bodyguarzi il rup in bataie.
ghita falca - CURVA CU TENTATII DE GAY
Batrana Doamna - Iubire fafa sfarsit !!!
Redpunk_One Wrote:nu stirile sunt interesante (se stia de gunoiul de falca si de "manariile" lui de ceva vreme) ci locul unde au fost postate (nu stiu daca in varianta "scrisa" au aparut) adica aradon/jurnalul aradean considerat de multi ziarul de casa al minerului de brad (alaturi de glasul si de info tv) !!!
semn ca "cacatul" incepe sa puta si nici macar cei ai casei nu se mai chinuie sa il acopere!!!
sa inceapa oare asa de devreme.....delimitarea de parvenit ???
iata si raspunsul schimbarii la fata:
Judecătorul Mircea Creţu a trimis poliţia pe capul Inform Media
http://www.tion.ro/stiri/timis/articol/j...0-03160396
ochi pentru ochi... LOOOL
" ...Având în vedere desfăşurarea impresionantă de forţe din toate birourile noastre - în Timişoara la punctul de lucru au fost 7 oameni ai legii, iar la sediul de la Tipografie au fost 13, să nu mai vorbm de cei din Reşiţa, Cluj, Satu Mare, Oradea şi Deva -, tindem să credem că scopul raidului a fost oprirea activităţii....."
la Arad ??? nu cred ca asta sa fie raspunsul fiindca actiunea a plecat din Timis si falca nu cred ca are vreo implicare!!! plus ca vad ca la Arad se pare ca nu au fost "deranjati" , asa ca........
am citit si eu.., da tot nu se stie ce se intampla in fundal, si suspect ca nici scridon nu mai scrie... ceva ceva tot e la mijloc (fara un motiv nu ar da nimeni stiri contra...).
oricum: traiasca FALCONE; si portocala stoarsa, prognoza mea pentru alegerile urmatoare: PDL maxim 33%
33% daca reusesc sa se scape de gunoi din anul asta si ajunge prin puscarie , daca nu eu le prevad protocaliilor un viitor mult mai sumbru in Arad (...si nu numai) !!!
Scumpirea transportului in comun, pretul exorbitant platit de aradeni pt gigacalorie, lucrarile scumpe si proaste, reactia primarului fata de UTA si suporterii ei, au inceput sa formeze in Arad un curent anti-Falca tot mai puternic pe zi ce trece. Acest josnic individ, trebuie hartuit in continuare prin toate mijloacele .
Pana acum spunea ca in niciun oras, Consiliul Local nu poate da bani la echipa de fotbal. De cand SCU a facut publica hotararea CLM Timisoara de asociere cu Poli, a schimbat placa: au dat hotararea dar pana la urma nu au dat niciun leu pt ca nu s-ar fi facut niciun audit. In seara aceasta, Orza a facut o declaratie publica, contrazicandu-l pe Falca Mai mult decat atat, in zilele urmatoare vom face rost de acte care sa dovedeasca clar cati bani s-au dat la Timisoara de catre Consiliul Local. Probabil, chiar si atunci, un mincionos ordinar ca si Falca, ar avea tupeul sa spuna ca sunt niste copii false. Recent, i s-a adus aminte de situatia de la Cluj si a incercat sa se scoata spunand ca Clujul are un buget mult mai mare. Cu un om ca asta, nu poti purta un dialog, tocmai de accea trebuie alungat din oras.
dar nimeni nu ii cere sa dea 1 milion de euro ,e vorba de 500 de mii,bani cu care s-ar putea plati cantonamentele,vitaminizarea,echipament,si intretine intr-un mod decent centrul de copii si juniorii,astfel s-ar crea un cadru excelent pentru un viitor investitor care ar mai avea "grija" doar de a plati contractele si a transferurile de la echipa intai
p.s.ce inseamna 500 de mii de euro pe an pentru un oras ca aradul ,mai nimic,problema e ca la falca e deja mai mult orgoliu personal dar cred ca pina la urma va ceda..e spre binele lui
am fost zilele trecute prin tara,si am trecut prin mai multe orase...spre surprinderea mea,nu prea mi-a fost dat sa vad un oras mai murdar si mai plin de gropi ca Aradul;falconete tot promite oras european si alte chestii din astea , imprumuta o gramada de bani de la banca mondiala, lucrarile de infrastructura sunt majoritatea de tot kkt-ul !
ma uit la mine pe strada,in Poltura si cu mult laudata canalizare...mi-au sapat strada acum 5 luni(asta dupa ce ne-au zis ca in max 2 luni va fi asfaltata),si de atunci ne-au lasat intr-o mocirla ca in evul mediu...muncitorii sunt majoritatea rupti in gura de beti , ii doare in poola ,ca de altfel pe toti sefii lor pina la dl ing de drumuri ghita falca! sa-ti fie rusine,din nou ,mah gunoiule!
Hai sa nu exageram... infrastructura tuturor oraselor din Romania-i praf. Si Aradul ii chiar OK din punctul asta de vedere...
In Danemarca (dar si in restul tarilor scandinave chiar daca intr-o mai mica masura) exista un sistem de autoindoctrinare si autosugestie numit "Janteloven" conform caruia oamenilor li se inoculeaza ca ei sunt cei mai grozavi, ca ei o duc cel mai bine, ca ei sunt cei mai fericiti. Ei bine dupa ce li se repeta in mod obsesiv si sunt bombardati cu astfel de sloganuri oamenii chiar ajung intr-un final sa creada.
Asa si la noi in Arad, tot timpul ne-a placut sa credem ca daca suntem din vestul tarii suntem deja cu doua perechi de coaie, tot timpul ne-am uitat cu superioritate la restul tarii, tot timpul am crezut ca vezi Doamne noi suntem cei mai grozavi, chiar si atunci cand nu ne iese pasenta ne place sa dam vina in mod exagerat pe mitici sau pe altii pt ca ei sunt de vina (nu spun ca este ok sistemul centralizat) si facem asta deja asa ca pe o rutina.
De ce spun toate astea? Le spun pentru ca falca a speculat la maxim aceste greseli ale noastre, aceasta trufie prosteasca si ne serveste din cand in cand cate o pastila menita sa ne zgadareasca orgoliul iar noi putem botul ca fraierii (vezi statisticile in raport cu Timisoara, vezi coeficientii de dinamicitate ai Aradului s.a.m.d).
P.S. In realitate lucrurile nu sunt chiar atat de roz nici in Danemarca altfel nu ar fi pe o pozitie fruntasa in topul sinuciderii la nivel European.
Bure, in multe orase infrastructura-i praf. Dar acolo e mai mult din cauza ca se distrug drumurile si nu se fac reparatii.
Dar in Arad, infrastructura a fost distrusa prin lucrari de imbunatatire! A fost distrusa pe banii oamenilor! Ca sa mergi din centru la UTA dai peste o gramada de gropi si denivelari. Nu facute de iarna sau de ploi. Ci PLATITE de cetatenii Aradului si "implementate" cu mare spirit organizatoric de Primarie.
Doamne Dumnezeule cat ii de idiot omul asta!!!
Iar m-am uitat pe info tv la emisiune.. falca intrece orice limite, si din pacate aradenii de rand care nu au legatura prea mare cu clubul o sa ii dea crezare..
1. eu unu daca eram strain de subiect si ma uitam la emisiune, sigur nu as fi inteles nimic :)
2. din pct. meu de vedere singura varianta ca SCU sa nu mai fie acuzata de tot felul de lucruri, ar fi sa dea in judecata pe falca pentru calomnie si sa castige procesul
fiindca altfel acest nesimtzit nu va inceta cu ineptziile pe care le propovaduieste.. si care intr-adevar ar putea sa prinda la unii ...