12-01-2007, 01:05 PM
12-01-2007, 01:16 PM
eu sper sa ajunga cel putin la forma pe care o avea la farul. in cazul asta putem sa consideram ca avem un jucator foarte mare.
cred ca totul depinde foarte mult de felul in care stie sa treaca peste problemele care le-a avut
cred ca totul depinde foarte mult de felul in care stie sa treaca peste problemele care le-a avut
12-01-2007, 02:18 PM
Eu cred ca isi va revenii si sper ca noi cei din galerie si cei al caror inimi bate pentru Batrana Doamna sa ii oferim sprijinul nostru din peluza.
12-01-2007, 02:34 PM
Ar putea va rog sa fie si varianta ,nu stiu'?
12-01-2007, 02:40 PM
xUTAx Wrote:Ar putea va rog sa fie si varianta ,nu stiu'?
:P :lol: :P :lol:
12-01-2007, 02:41 PM
xUTAx Wrote:Ar putea va rog sa fie si varianta ,nu stiu'?
cred ca suficient sa spui "nu stiu" sau sa te abtii ca de mistocareala suntem satui
razvanpsv
12-01-2007, 04:45 PM
Cred ca o sa faca treaba buna la UTA, dupa mine va fi cel mai emblematic jucator al UTA-ei din ultima perioada si va fi capitanul echipei peste ceva timp, talent si vointa de reAFIRMARE se vede ca are si se vede pe el ca vrea din tot dinadinsul sa incurce Dinamo , la fel cum a vrut si a si facuto si Mara cu Rapid.
Bun venit Pascovici!
La cati mai multi ani alaturi de Arad si sa nu ne tradezi si tu ca "omul" Mara, si sa demonstrezi ca meriti sa imbraci tricoul cu UTA , mai ales in meciurile cu Poli.
Bun venit Pascovici!
La cati mai multi ani alaturi de Arad si sa nu ne tradezi si tu ca "omul" Mara, si sa demonstrezi ca meriti sa imbraci tricoul cu UTA , mai ales in meciurile cu Poli.
18-01-2007, 01:55 AM
Si eu sper sincer sa-si revina la UTA si sa marcheze super goluri; de faptul ca e vanzator de meciuri nu cred ca ar indrazni avand in vedere si momentele grele prin care a trecut.
red11
18-01-2007, 10:36 AM
Inainte de transferul la dinamo era in primi trei fundasi stanga din campionatul intern , daca nu chiar primul... din pacate a avut problemele pe care le-a avut care i-au afectat randamentul.
Veti vedea , daca totul va fi in regula cu copilul lui si va avea liniste in plan personal in plan fotbalistic va creste enorm pt ca este un jucator valoros si cu experienta... eu zic ca va avea un cuvant greu de spus la UTA
Veti vedea , daca totul va fi in regula cu copilul lui si va avea liniste in plan personal in plan fotbalistic va creste enorm pt ca este un jucator valoros si cu experienta... eu zic ca va avea un cuvant greu de spus la UTA
Miki
18-01-2007, 06:26 PM
Cosmin Pascovici este un jucator de o certa valoare, dar o data cu transferul sau la dinamo a iesit din forma! a avut si probleme cu baiatul!
acum a ajuns intr-un oras mai linistit decat bucurestiul, la UTA atmosfera din lot e foarte buna, Marius Lacatus stie sa motiveze jucatorii (asta cred ca ati observat cu totii in turul de campionat)!
deci cred ca isi va reveni!
acum a ajuns intr-un oras mai linistit decat bucurestiul, la UTA atmosfera din lot e foarte buna, Marius Lacatus stie sa motiveze jucatorii (asta cred ca ati observat cu totii in turul de campionat)!
deci cred ca isi va reveni!
18-01-2007, 07:57 PM
UTA este cel mai bun loc pt rabititarea jucatorilor ,pt ca aici sunt primiti cu respect iar prin daruirea lor mai tirziu cu dragoste.Sunt sustinuti din foarte multe puncte si nu cred ca este o presiune prea mare mai ales daca suntem in grafic.
FORZZA UTA
FORZZA UTA
18-01-2007, 08:10 PM
este un castig pt echipa si dupa parerea mea in viitorul apropiat preconizez ca va fi cel mai iubit jucator de la Arad !
19-01-2007, 01:42 AM
Daca joaca ca la Faru...o fii fff bine...eu zic ca poate sa ajunga liderul echipei!Are potential baiatu`8)
19-01-2007, 11:49 AM
Eu am mare incredere in Pascovici, intotdeauna mi-a placut de el pe cand juca la Farul.
In primul rand ii doresc baiatului lui multa sanatate.
In primul rand ii doresc baiatului lui multa sanatate.
02-04-2007, 01:57 PM
cred ca are destula experienta pentru a-si reveni . FORZA U.T.A. !!!
02-04-2007, 01:58 PM
II DORESC BAIATULUI LUI MULTA SANATATE SI SA NU MAI SUFERE !!!
05-05-2007, 11:43 AM
Cosmin o sa-si revina.Si imi pare rau de baietelul lui.Sper sa se faca bine.
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
Pentru noi doar UTA conteaza !!!
05-05-2007, 01:44 PM
Cu totii speram ca baiatul lui sa se faca bine cat mai curand.
05-05-2007, 02:58 PM
Cosmine suntem alaturi de tine...CU UTA PANA LA MOARTE
06-05-2007, 11:27 AM
mie unul chiar imi place pascovici, desi sunt o persoana ce prefera mai mult patriotismul, cat mai multi jucatori din Arad, spun ca este printre putinii jucatori de la UTA, ce incearca si face tot posibilul sa joace; UTA i-a intins o mana de ajutor atunci cand acesta nu mai era dorit la dinamo, iar eu tind sa cred ca incearca sa plateasca jucand si nu tragand-o pe UTA-n piept