Forum Oficial al UTA Arad

Full Version: Revista UTA
You're currently viewing a stripped down version of our content. View the full version with proper formatting.
Pages: 1 2
Ce ati zice sa vorbim cu conducerea despre un UTA Magazin.... ar fi o revista frumoasa si s-ar vinde bine ... Am face o rubrica despre actuala UTA si alta despre vechea UTA si legendele ei .... si ar fi o semi reeditare a cartilor despre UTA si despre legendele ei ! Nu v-ar place sa treceti pe langa chioshcuri si sa vedeti in vitrina UTA Magazin sau Revista UTA sau si mai frumos .... Red Legend Magazine!sau sa punem fiecare bani lunar sa editam aceasta revista ? nu ar fi frumos ?fiecare club cu pretentii are o asemnea revista! Astept pareri
O idee foarte buna. Insa, asa cum de catva timp nu mai avem nici program de meci, nu cred ca vom avea revista foarte curand.

Mie imi placea titlul de pe fostele programe de meci: "Jurnalul Batranei Doamne", ar fi potrivit, nu credeti?
lasa-ma cu programele alea ca zioci ca erau hartie igienica ceva frumos sa facem .atunci sa facem noi ca nu ne-ar costa mult pentru ca suntem multi .
Pei revista sa se numeasca asa. Cateva cluburi din tara editeaza deja astfel de reviste, asa ca ar fi bine sa avem si noi. :)

Este treaba directorului de imagine Marius Mitran in primul rand, sau ce functie o fi avand la club. Ea poate fi insa editata si de catre suporteri.... :)
pai da ... are si dinamo si steaua si rapid si craiova si scz ca o bag si pe bragadiru dai ei au si la ei suporterii o editeaza.si eui zic ca se vinde la toate categoriile de varsta eu sunt student la timisoara si na sunt aproape de fenomen si si batranii cumpara sa isi mai reaminteasca de vechiile glorii si la noi asemnea preturi la bilete ar cumpara lumea sa mai afle ceva nou despre uta.sunt multi oameni printre care si eu care cumpara ziare numai pentru UTA sa mai afle stiri asa ca eu tind sa cred ca vor cumpara si aceasta revista.plus ca putem sa o impartim in 3 ! UTA actuala! UTA celalata cu legendele ei si liga 1 in general.ar fii toate informatiile.plus ca asta ar trage ft multi copii spre fenomenul UTA.
daca vrei sa ai performanta apoi trebuie performanta din toate punctele de vedere inclusiv in domeniul markentingului si a publicitatii.
@ Robitzi
Daca te-ai fi uitat mai atent ai fi vazut ca am deshis eu un topic cu revista UTA in urma cu cateva luni.
Red&White probabil a fost in perioada cand am fost banat sau cand mi-a fost stricat calculatorul.oricum eu consider ca e bine sa revenim la acest subiect
ASTEPT PARERI !!!!!!!!!!
chiar asa greu e sa faci o revista?
la tm o face gazeta sporturilor

la noi nu s-ar putea?
Ar fii super sa facem o revista despre uta...sa apara saptamanal daca se poate...nu poa sa coste asa mult sa avem si noi...numa aekk poa sa aibe?:eek: Ar fii necesara o astfel de revista aradeniilor in care sa se scrie de veche UTA si de cea de acuma,dar si alte stiri din liga1.8)
Eu nu as vrea sa avem o revista de genul celei pe care o au movii pt ca aia nu mai este o revista independenta a clubului, ci un mod de propaganda a gsp-ului.
o fi propaganda, dar eu am vazut cum arata si e frumoasa, cu poze faine, articole multe
decat deloc...
offline Wrote:o fi propaganda, dar eu am vazut cum arata si e frumoasa, cu poze faine, articole multe
decat deloc...

E clar, n-ai inteles si nici nu are rost sa ma obosesc sa te lamuresc suplimentar.
eu asa vrea sa am un cd cu performantele UTEI ; nu cred ca un club din Romania a scos asa ceva pana acuma, de ce sa nu fie UTA primul club? un film (documentar) de la inceputul clubului pana in prezen? multi ar vrea sa cunoasca (sa-i vada) pe valorile ce au jucat pt UTA, cei ce au facut istorie si mai ales pe acel om , simplu, cu titlu de BARON ce a dat viata acestui club, care multa vreme , poate si-n ziua de azi, face cunoscut orasul Arad, judetul Arad
Cred ca un Cd cu performantele clubului UTA ar fii foarte greu de realizat pentru ca trebuie culese foarte multe informatii si trebuie impicati multi oamenii pentru realizarea lui .O revista ar fii o solutie foarte buna in care sa scrii atat despre generatia de aur al clubului UTA cat si despre actuala UTA si despre toti cei care apara culorile clubului pe care l-a creat eternul nostru baron .
daca vorbim de o revista cu aparitii lunare,costurile, daca vrei sa fie facuta klumea, depasesc posibil.suporterilor. deci doar de club. interes pt.asa ceva deocamdata nu cred ca exista.presupun ca in conditiile astea un CD ar putea fi realizat mai usor.
Ar fi super COOL sa aven o revista a UTA-ei ca doar santem alb-rosii .
Eu cred ca o solutie buna ar fi sa se vorbeasca cu un trust de presa,ar fi si in interesul lor sa se scoata Revista UTA,s-ar vinde ca painea calda!Cei de la club vad ca nu se intereseaza deloc de imaginea clubului...

razvanpsv

Dupa ce o sa facem Suporter Club UTA , o sa ne ocupam noi si de acest aspect.
Pages: 1 2
Reference URL's