Vad ca sunt cam singur pe aici, primul anul asta, dar sper sa readuc al viata acest forum. Macar atat... :cry:
Ce momente memorabile va aduceti aminte legate de UTA? Ce ar trebui sa faca aradenii in retur? Dar conducatorii clubului?
Pe langa meciurile fumoase de acum catva timp :cry: , vreau sa amintesc meciul cu bihorul de sezonul trecut, sezon in care tot asa rau am dus-o. Acela tin minte ca a fost cel mai bun meci, un meci in care cei 800-1000 de spectatori au facut o atmosfera de stadion plin. Cred ca atunci a strigat ultima data tot stadionul UTA! UTA! UTA!
Acum in retur poate ar trebui sa se faca ceva afise, sa vina lumea la stadion, sa fie alaturi de echipa, pentru ca UTA este pana la urma a aradenilor. Sau orice campanie de acest gen cred ca ar fi binevenita...astept alte opinii :idea:
pentru mine, cred ca cea mai k lumea atmosfera a fost in ultimul meci din divizia A cu Gloria Bistrita. Nu scorul de 6-0 a fost interesant, ci ultimele 15 minute cand tot stadionul nu se mai putea opri din aplaudat si cantau toti in cor "Aleee Fortzza UTA eee....", "UTA UTA UTA"...m-am simtit special, nici daca as fi fost pe Bernabeu sau pe Old Trafford nu as fi avut trairea aia...
...poate la meciul Poli - UTA 3-4 :)
da' ne revenim noi ...
Sa speram ca eu unu m-am saturat..si sunt in US
Bun, se pare ca lotul e definitivat... ce credeti? Se mai poate sau nu vorbi de retrogradare?
Eu zic ca retrogradarea e din ce in ce mai putin probabila...dupa lotul de jucatori, dupa priceperea conduceri administrative de a aduce aceti jucatori chiar daca nu sunt bani...avem antrenor cu licenta pro...
danbranc Wrote:pentru mine, cred ca cea mai k lumea atmosfera a fost in ultimul meci din divizia A cu Gloria Bistrita. Nu scorul de 6-0 a fost interesant, ci ultimele 15 minute cand tot stadionul nu se mai putea opri din aplaudat si cantau toti in cor "Aleee Fortzza UTA eee....", "UTA UTA UTA"...m-am simtit special, nici daca as fi fost pe Bernabeu sau pe Old Trafford nu as fi avut trairea aia...
...poate la meciul Poli - UTA 3-4 :)
da' ne revenim noi ...
Da, imi aduc aminte de ambele dar parca faza cu Bistrita a fost deosebita. Sincer imi venea sa plang. Pacat ca nu am inregistrarea.
Fac apel la cine are meciul acela (in intregime sau imagini) pe caseta video sau DVD sa-mi dea un "pm" ca sa putem lua legatura.
pt mine cea mai emotionanta faza legata de UTA este meciul cu poli la timisoara..........cand jucatorii au venit sa salute galeria mi-au dat lacrimile si in acele momente am crezut ca vom scapa de retrogradare dar nu am fost sa fie..........FORZA UTA!!!!!!!!
Mai tine minte cineva poli-UTA 3-1 :cry: din 88 sau 89 ? Doamne ce atmosfera au putut face aradenii la meciul ala....aveam vreo 15 anisori... :)
in '88 m-am nascut.......deci nu am cum sa stiu....dar imi dau seama ce-or facut aradenii pe Dan Paltinisanu.......acum is f curios,daca aveti careva poze de la meciu mai sus amintit sa le puneti pe forum......
Haha , aveam 4 ani numa la meciuri imi statea gandul :lol:
Se pare ca lotul nu e definitivat, s-a renuntat la Bier si este posibil sa mai apara si alti jucatori.
daca are cineva poze de la meciu ala din 88 sau 89 sa le puna pe forum.........ca is foarte curios
idei pt retur?.......sa fim campionii returului ca gigi boruga asa se lauda si sa ne vedem pe stadion..............FORZA UTA
Din pacate nu am poze de la meciul respectiv...dar promit ca in retur o sa-mi iau la fiecare meci aparatul cu mine.. :wink:
Amintiri frumoase... :D
![[Image: 20022020200320poli2020uta221vr.jpg]](http://img148.imageshack.us/img148/3760/20022020200320poli2020uta221vr.jpg)
un filmulet de la genoa .... 15.000 de abonati in serie c 1 ..... merita vazut ...
http://www.badongo.com/vid.php?file=geno...=black&d=1
atmosfera poate fii la fiecare meci .... asta depinde doar de noi(suporterii) .... decat sa stam aiurea la tr a II a si sa injuram arbitrul sau pe jucatorul x sau y ca nu joaca nimic , mai bine ne adunam in peluza si cantam pt acest mare club care a ajuns unde ajuns si din cauza nepasarii noastre...
cel putin eu asa vad lucrurile...
Ce sa-l trezesti, ca el ii treaz acuma... Pentru el, lucrurile sunt normale...
Nu ai ce cere unui VENETIC ca falca si de aceia Boruga & com. ar trebui sa se gindeasca si la alte moduri de venit la club cum ar fi deschiderea unui magazin cu produse inscriptionate UTA ca: fulare, maiouri, tricouri, sepci, pelerine ploaie, fanioane, drapele, etc. Alt mod de venituri ar fi meciuri amicale cu echipe cautate ca: Steaua, poli akka, chiar si altele si asa de acolo de dincolo tot ajungi sa aduni de salarii macar, si pe urma daca aduci rezultate vine si marele investitor care are nevoie de reclama facuta de o echipa legenda si cu rezultate. Pe falca il vom taxa daca suntem destepti la urmatoarele alegeri
fulgeru e echipa cautata?
falca va fii taxat la fiecare meci al UTA'ei...
driverr Wrote:Mai tine minte cineva poli-UTA 3-1 :cry: din 88 sau 89 ? Doamne ce atmosfera au putut face aradenii la meciul ala....aveam vreo 15 anisori... :)
Eu aveam 11 ani la meciul ala. Am fost cu trenul cu taica-meu in vagonul de posta (ca nu mai era loc altundeva) urcat pe niste saci de griu.
Extraordinara atmosfera facuta de vreo 7-8000 de aradeni. Tineti minte stegul ala imens cit toata peluza nord ?
Eu am mers cu autocarul.. culmea tot cu taica-meu :D si sigur ca tin minte steagul... si daca imi aduc bine aminte mai era si un sicriu cu poli :lol: si ce nebunie a fost cand a egalat Multescu......si in retur, la Arad la acel 2-3 aranjat de primarie am fost copil de mingi..