08-05-2006, 11:14 PM
08-05-2006, 11:39 PM
a darimat cel mai vechi stadion din tara, pentru a construi un supermarket.
doreste sa darime piata mica (singura piata vie din Arad) pentru a construi un supermarket.
credeti ca daca am reusi transformarea UTA-ei intr-un supermarket, aceasta ar avea mai mult suport din partea primarului?
doreste sa darime piata mica (singura piata vie din Arad) pentru a construi un supermarket.
credeti ca daca am reusi transformarea UTA-ei intr-un supermarket, aceasta ar avea mai mult suport din partea primarului?
09-05-2006, 01:44 PM
Cred ca da. Eu zic sa improvizam la tribuna 1 niste mese si sa vina oamenii sa vanda legume, si vechituri, un fel de ocica piatz...
Sa revin la subiect, ce am scris mai sus era la misto, deci Falca a reusit sa fie primul primar din Romania care distruge un stadion, nu oricare, cel mai vechi din tara, pentru a face supermarket, gandire de tractorist... Alta realizare ? Eu nu stiu de vreo realizare, poate imi ziceti voi...
Sa revin la subiect, ce am scris mai sus era la misto, deci Falca a reusit sa fie primul primar din Romania care distruge un stadion, nu oricare, cel mai vechi din tara, pentru a face supermarket, gandire de tractorist... Alta realizare ? Eu nu stiu de vreo realizare, poate imi ziceti voi...
09-05-2006, 07:05 PM
1 o darmat stadionu Vagonu...
2 s-o plimbat anu trecut parca cu avionu cela de stropeste tantarii, f***-l p**a de vekitura,n-o putut primi cava defect si sa cada in mures???:(
hulka demolatoru..:(
acuma incearca sa arunce cu praf in oki la lume cu aia 500 de milioane..
si concertu lui= 0 ...
no comment
2 s-o plimbat anu trecut parca cu avionu cela de stropeste tantarii, f***-l p**a de vekitura,n-o putut primi cava defect si sa cada in mures???:(
hulka demolatoru..:(
acuma incearca sa arunce cu praf in oki la lume cu aia 500 de milioane..
si concertu lui= 0 ...
no comment
11-05-2006, 05:43 AM
Da ai dreptate roackeru. nu stiu eu ca toti aradeni care ii stiu sant oameni cugetati. cum poti sa darami un stadion care totusi se putea retusa cu vreo 2-3 milioane pt un banal supermarket chiar in centru nu imi dau seama. :( Oricum, nu stiu daca falca realizeaza ca supermarketul ala ar putea falimenta multe magazine de pe centru :eek:
13-05-2006, 05:16 PM
A fost careva ieri pe strand la concert? Cum a fost? S-a intampalt ceva mai "special"?
13-05-2006, 07:16 PM
A fost un mare fiasco. S-a vazut de la o posta ca a fost o chestie fortata, menita sa i-a ochii lumii, cum ca vezi doamne el a facut ceva pt UTA.
Imi este scarba de el :mad: .
Imi este scarba de el :mad: .
14-05-2006, 10:48 AM
Sunt curios daca cineva o sa declare cati bani s-au adunat si ce s-a facut cu ei.
14-05-2006, 08:52 PM
ce a facut falca ? hmmm .
aA facut ce a vrut si la taiat capul.
P.S.Sper sa mai apuc ziua in care sa merg la meciurile UTA-ei ori acasa ori in deplasare cu jr meu si sa cantam amandoi ptr UTA CA SI PTR ECHIPA NOASTRA DE SUFLET.
FORZA UTA
aA facut ce a vrut si la taiat capul.
P.S.Sper sa mai apuc ziua in care sa merg la meciurile UTA-ei ori acasa ori in deplasare cu jr meu si sa cantam amandoi ptr UTA CA SI PTR ECHIPA NOASTRA DE SUFLET.
FORZA UTA
04-06-2006, 05:44 PM
daca se fuzioneaza : :( nu se mai implineste visul meu
Pacat
Da doamne sa nu fuzioneze
FORZA UTA
Pacat
Da doamne sa nu fuzioneze
FORZA UTA
03-08-2006, 12:34 PM
A facut mai multe pentru orasul asta decat orice alt primar din 1990 pana in 2004. Stiu ca nu vreti sa vedeti decat fotbalul, dar nu numai fotbalul e important pentru judet. Degeaba o sa incerc sa zic ceva pentru ca singurele raspunsuri o sa fie probabil niste injuraturi.
PS 20 de miliarde de euro pentru Arad banuiesc ca nu va spun nimic, nici reabilitarea centrului vechi, canalizare in tot orasul, reabilitarea multor strazi, imbunatatirile de la reteaua de termoficare din Aurel Vlaicu si multe altele.
PS 20 de miliarde de euro pentru Arad banuiesc ca nu va spun nimic, nici reabilitarea centrului vechi, canalizare in tot orasul, reabilitarea multor strazi, imbunatatirile de la reteaua de termoficare din Aurel Vlaicu si multe altele.
04-08-2006, 01:05 AM
...si a vandut echipa UTA...hai sa fim seriosi toti stim ca puteam sa ne salvam fara probleme in B, sezonul trecut da' atatea blaturi o fost ca nic nu mai stim...o fo' clar ca falca avea ceva la maneca si stia ca o sa cumparam loc..falca zone-falca game-mother fucker ...ca io-i tai grumazu' da cine p**a mea ii falca ast®a?.....
nu incercati sa-l scoatti la mal acuma..da-l in p**a sa se-nece la malu' Muresului...mother fucker!!
Pt. noi doe UTA conteza!!!!!!
P.S.....la topic Vaslui-UTA !!
nu incercati sa-l scoatti la mal acuma..da-l in p**a sa se-nece la malu' Muresului...mother fucker!!
Pt. noi doe UTA conteza!!!!!!
P.S.....la topic Vaslui-UTA !!
04-08-2006, 07:26 PM
mns Wrote:PS 20 de miliarde de euro pentru Arad banuiesc ca nu va spun nimic, nici reabilitarea centrului vechi, canalizare in tot orasul, reabilitarea multor strazi, imbunatatirile de la reteaua de termoficare din Aurel Vlaicu si multe altele.Cu 20 de miliarde de euro construiesti un oras ca Arad-ul din temelii.Cati ani ai?Mai umbla dreaq si tu prin tara sa vezi ce au facut alte orase.
04-08-2006, 08:10 PM
In afara de a injura, mai stiti altceva?
Ma doare undeva ce se face in tara, pe mine ma doare ca in Arad lucrurile se misca in sfarsit.
Nu conteaza insa, aradenii au nevoie de primari gen Popa, Moisescu sau Branc, numai buni ca sa distruga orasu si sa-l aduca la nivelul locuitorilor lui, adica la nivelul de sat.
Ma doare undeva ce se face in tara, pe mine ma doare ca in Arad lucrurile se misca in sfarsit.
Nu conteaza insa, aradenii au nevoie de primari gen Popa, Moisescu sau Branc, numai buni ca sa distruga orasu si sa-l aduca la nivelul locuitorilor lui, adica la nivelul de sat.
04-08-2006, 08:19 PM
Parca tot mai bine era sa fie primar Popa decat Falcone
04-08-2006, 08:20 PM
Falca tot vrea sa distruga din Arad : P-ta Mica, Stadionul Astra CFR, GARAJE TOT!
04-08-2006, 08:33 PM
Da ,numai ca nu distruge pe gratis mai incaseaza si comisioane iar dupa aia o sa traiasca 100 de ani fain si bine.Poate il trimite varu Bush prin Iraq sa vada ce e de facut(daramat)pe acolo.
Asa primar nu a avut Arad-ul de cand exista si nimeni nu face nimic!Rushine!
Asa primar nu a avut Arad-ul de cand exista si nimeni nu face nimic!Rushine!
razvanpsv
04-08-2006, 10:59 PM
da ma da si se construieste in loc la ce distruge si garajele arata infect de mult ar trebui demolate
cristi_
05-08-2006, 10:17 AM
ce a facut falca?
multe proiecte la firma lu' tata socru, fara nici o finalitate si din bani publici. multi bani publici.
multe proiecte la firma lu' tata socru, fara nici o finalitate si din bani publici. multi bani publici.
09-09-2006, 04:13 PM
Oameni buni.. intram in UE.. vrei sa ramane cu piata aia infecta ?! plina de gunoaie si de tigani? mai frumos arata un supermarket decat piata aia infecta, unde imi e si scarba sa intru in ea. trebuie sa ne mai modernizam si noi.. ce draq.